Ziel

Geschreven in 2003
 
Homepage
 
Begeleiding
 
Tarieven
 
Transformatie
 
Transformatie
 
Links
 
Contact
 
 

Als we vanuit het Yin Yang principe uitgaan heeft alles een tegenstelling. Zo heb je Zwak en Sterk, Negatief en Positief, Hemel en Aarde, Man en Vrouw, Licht en Duister, dus wat zou er nou ingevuld kunnen worden naast Mens? Veel mensen in de westerse wereld zijn heel nuchter en geloven niet echt veel voordat ze het met hun oogjes gezien hebben of de wetenschappers iets bewezen hebben. Het is een feit dat we Mens zijn maar wij zijn ook Ziel. (bewustzijn zonder vorm)

Een Ziel hebben we allemaal, je Ziel huist in je Lichaam. Als je Dood gaat, verlaat je Ziel je Lichaam en plaatst het zich voort naar een andere Demensie-Wereld. Simpel gezegd: je Ziel Verhuist. Ik ben zelf van mening dat je als Ziel kan kiezen voor je eigen Leven, je eigen lessen die je hier op aarde wilt leren, je eigen Familie en zeker je eigen Ouders. Ik heb mijn moeder, die helaas niet echt een goed voorbeeld voor mij heeft kunnen zijn, uitgekozen juist omdat ik wist dat ik door haar kon gaan leren wat ik wilde gaan leren in dit leven. Als ziel wist ik al voordat ik naar de aarde kwam wat voor leven zij achter de rug zou hebben.

Je Ziel is het deel van jezelf wat Eeuwig bestaat, het zal Nooit vergaan of ophouden te bestaan. Het zal er echt altijd zijn, wanneer je dood gaat zal alleen je lichaam vergaan. Je Herinnert je in elk leven steeds meer en meer maar als je kiest voor een leven op Aarde, zal je de dingen moeten vergeten wat je door de Eeuwen door hebt geleerd. Dit omdat het een onmogelijke taak voor je zou zijn om de dingen te leren die je in dit leven wilt leren als je werkelijk alles wat je gedaan hebt in een ander leven zou herinneren. Omdat je al zoveel weet van je vorige levens,zou het je niet lukken normaal te leven en te leren.

Denk maar eens aan Vorige Levens, iedereen is wel eens een slechte persoon geweest. Iedereen is wel een moordenaar geweest, verkrachter, boer, heks, beul, criminieel etc. Als je in dit leven alles zou herinneren wat je een ander had aangedaan, hoe zou je daar dan in dit leven mee omgaan? Zou je niet een beetje boel doordraaien met de gedachte dat je in je vorige leven een Moordenaar bent geweest? Hoe zou je moeten leven met herinneringen uit vorige levens in dit leven op Aarde? Niet iedereen zou met deze herinneringen om kunnen gaan.

Op het moment dat je je moeder en een leven op Aarde kiest, worden al je herinneringen tijdelijk afgenomen. Dit gebeurt juist om het je gemakkelijker te maken in dit leven meer te gaan herinneren wie jij in werkelijkheid bent. Zie het maar als een Harde Schijf waarvan het Geheugen Gewist wordt om weer nieuwe dingen Op te kunnen Slaan. Hoe meer jij jezelf wordt, hoe meer jij je zal kunnen herinneren. Dit hoeft niet maar het kan wel, zo herinner ik mij dat ik in een ander leven mijn soulmate vermoord heb. Ik voelde-zag hoe ik hem een mes door zijn hart stak toen hij bij mij weg wilde lopen. Op het moment dat ik me dat herinnerde was het even slikken maar ik kon het vrij snel en makkelijk loslaten en accepteren dat ik dat gedaan had in een eerder leven.

Hier op Aarde ga je weer een leven vol nieuwe Ervaringen tegemoet die je weer zullen helpen Herinneren wie jij nou echt bent, wat je Ziel is en wat je Lichaam is. Wij zijn niet onze gedachten, lichaam, gevoelens of emoties, we zijn de waarnemers, we zijn bewustzijn en bewustzijn heeft geen vorm. Wat wij als waarheid aannemen, dus dat wij mensen en lichamen zijn, dat is juist de Illusie. We zijn geen menselijke wezens die hier op aarde mogen ervaren hoe het is om een spiritueel wezen te zijn. Wij zijn juist spirituele wezens die hier op aarde mogen Ervaren hoe het is om Mens te zijn. Geniet zolang je nog in je lichaam zit en hier op aarde bent, voor velen is dit leven het laatste leven. Het laatste leven omdat we hele oude zielen zijn die hun bewustzijn enorm ontwikkeld hebben hier op aarde door zoveel te Ervaren. Het is niet nodig voor deze zielen om terug te keren naar de aarde en opnieuw de lessen te leren die ze nu geleerd hebben. Deze zielen zullen na dit leven verhuizen naar een andere en hogere dimensie.

Je kan hier meer lezen over Bewustzijn, Eenheidsbewustzijn en de Illusie Wereld.

Liefs Ivy

 

I'd rather be Hated for Who I Am, than Loved for Who I am Not!!!