Tweelingzielen - Soulmates Relaties 5

geschreven in 2006

 
Homepage
 
Begeleiding
 
Tarieven
 
Transformatie
 
Transformatie
 
Links
 
Contact
 
 

Niemand kan tussen Tweelingzielen komen behalve hun eigen supersterke Ego's

Voor GSM: Scroll naar boven om meer te lezen

In het proces tussen tweelingzielen komt het vaak voor dat het Ego tussen beide zielen wilt komen. Het Ego is als de dood dat we hem/haar niet meer nodig hebben als we Liefde in onszelf en in een ander vinden. Het komt zo ontzettend veel voor dat tweelingzielen vanuit hun angsten en verwachtingen in hun ego's schieten en deze ego's tussen hun Liefde in laten komen. Vaak vervallen deze mooie relaties, die ooit begonnen als Goddelijke relaties, in aardse (voorwaardelijk, strijd, angst etc) relaties omdat de ego's van mensen te sterk zijn.

Ik vind het onderdeel over het Ego loslaten/transformeren het belangrijkste onderdeel dat je tegenkomt tijdens deze opdracht (leren onvoorwaardelijk te zijn) die je met je tweelingziel aan mag gaan. Ik wil hier graag wat gedachtes delen over Hoe we onszelf verliezen en hoe onze Ego’s ontstaan. Misschien dat het wat duidelijkheid biedt? Ik omschrijf veel vanuit de dualiteit omdat zolang er nog Angst/Ego aanwezig is, je in 3d zit en je nog lessen te leren hebt. Als je in 5d zit dan weet je dat je voorbij die dualiteit gaat en er alleen nog maar Liefde is en totaal geen Gebrek, dit stuk mag je dan ook overslaan want dit stuk schrijf ik meer voor mensen die nog in 3d zitten en nog moeite hebben met die dualiteit en het ego. Liefs Ivy

Ik benoem onze twee Zelven met het GodZelf (je ware ik, hogere bewustzijn, het voelen, liefde, licht, positieve, waarheid) en het EgoZelf (je nep ik, lagere bewustzijn, het denken, angst, duister, negatieve, een masker of hoge muur om je achter te verschuilen, illusie/leugens).

Het gros van de wereld leeft meer vanuit hun EgoZelf dan hun GodZelf. Waarom houden zo weinig mensen Echt van zichzelf? Waarom zijn zoveel mensen constant ziek, zwak of negatief ingesteld of reageren ze zich af op hun omgeving als ze niet lekker in hun vel zitten of de dingen niet lopen zoals ze wensen?

Vanuit mijn eigen ervaringen kan ik zeggen dat mensen niet van zichzelf houden omdat ze niet meer weten wie ze Echt zijn. Als je van jezelf houd en in je eigen kracht staat ben je liefdevol, gezond, begripvol en positief ingesteld.

Mensen raken zichzelf steeds iets meer kwijt tijdens nare ervaringen waarbij anderen ze flink kwetsen en onderuit halen. Door alle pijn weten ze niet meer waar ze het moeten zoeken en gaan ze zich verschuilen achter Maskers of een Muur (je Ego) waar ze zich achter kunnen verschuilen. Ook wel de welbekende Muur genoemd die mensen om hun Hart heen hebben opgetrokken om zich veilig achter te voelen.

Daar achter die hoge muur zit je GodZelf en die observeert het gedrag van je EgoZelf. Dat EgoZelf bestaat uit zoveel verschillende Ego's (nep-ik-jes) en die zijn niet zomaar in je leven gekomen, ze zijn zelfs al heel vroeg in je jeugd in het leven geroepen door jezelf. Puur om jezelf achter te beschermen tegen al die mensen die je pijn hebben gedaan of nog pijn zouden kunnen gaan doen in de toekomst.

Zo begin je dus al op jonge leeftijd je GodZelf achter al die Maskers en Torenhoge Muur te verstoppen. Die maskers en muur zijn je Bescherming en zo ontstaat dus één van die persoonlijkheden die de rol op zich neemt van Beschermer. Naarmate je ouder wordt, overkomen je nog meer dingen waarbij je ernstig gekwetst wordt en zo word die muur om je heen alleen maar hoger maar ga je ook steeds meer leven vanuit je Nep Ik.

Die Muur kan je zien als een Sluier van Dikke Mist die je belemmert de waarheid in te zien. Stel je maar eens voor dat je op een snelweg in je auto zit en nog geen halve meter voor je uit kan kijken vanwege een dikke laag mist. Je Zicht wordt belemmerd door die mist. Oké en probeer je dit nu ook eens voor te stellen met jezelf. Die Maskers/Ego's en Muur zijn die Dikke Mist en we noemen dat leven vanuit een Illusie of leugen.

Het ontneemt je het Heldere Zicht op jeZelf en de Waarheid want het enige dat jij nog ziet zijn die Nep-ik-jes. En hier ontstaat ook de Illusie bij mensen die zoveel vanuit hun EgoZelf leven: omdat je alleen maar die Nep-ik-jes ziet, Identificeer je jezelf ook echt daarmee. Je Denkt dat je dat Werkelijk bent maar Dat is een Leugen want je Ware Ik verstopt zich nog steeds Achter die maskers en hoge muur.

Maar omdat je jaren zo hebt geleefd met die Nep-ik-jes weet je niet beter dan dat jij dat bent en zo ben je dus je Ware Zelf ooit kwijt geraakt en riep je het Ego in je leven om je achter te verstoppen. De terugweg naar je Ware Ik is zwaar want het vergt eerlijkheid, inzet en verantwoordelijkheid van jezelf om jezelf te transformeren en het Ego los te laten.

Ego's (je nep persoonlijkheden die jou beschermen tegen de boze buitenwereld) willen helemaal niet dat jij de weg terug vindt naar jezelf want als jij dat Wel vindt, zijn die Ego's niet meer nodig om jou te beschermen. Het blijft een feit dat als we in onze eigen kracht staan en meer leven vanuit ons GodZelf dat we niemand en vooral geen Ego’s nodig hebben om ons te beschermen want dan kunnen we onszelf beschermen.

We zijn niet onze of andermans Gedachten, het Ego is een Denksysteem dat maar door en door blijft denken en in het ergste geval gaan we malen tot we ziek worden van de stress, wat weer leid tot lichamelijke en psychische klachten. Vanuit je GodZelf is er Vrede en Stilte. Er is een truc om het denken te stoppen, simpel door jezelf iets te vragen : wat wordt mijn volgende gedachte? Als je het goed doet dan stopt het Denken en volgt er Rust en Stilte.

Ik hoop dat iedereen zichzelf genoeg waard vindt en wilt beginnen met zijn/haar eigen transformatieproces om het Ego te leren los te laten en zodoende meer te gaan leven vanuit het Hart, Licht en Liefde ipv het Denken en Angst.

Lees hier verder


 

Wie geen plezier vindt in eenzaamheid zal niet van de vrijheid houden.