Tweelingzielen - Soulmates Relaties 3

geschreven op 17 mei 2004

 
Homepage
 
Begeleiding
 
Tarieven
 
Transformatie
 
Transformatie
 
Links
 
Contact
 
 

Een voorbeeld:

Voor GSM: Scroll naar boven om meer te lezen

Er zijn ontzettend veel mensen die maar roepen dat ze hun soulmate/tweelingziel hebben ontmoet. Ik ben er achter dat veel mensen dit roepen vanuit hun onbewustheid maar ook omdat dit weer zoiets is dat ons is aangeleerd. We gebruiken woorden om dingen duidelijk te maken, we gebruiken woorden om onszelf vervolgens in hokjes te plaatsen. Ook ik doe dat nu want ik weet niet hoe ik het anders over moet brengen op mensen wat ik hier schrijf. Soulmates/Tweelingzielen/Zielsverwanten...het zijn maar woorden. Ware Spirituele Partners klinkt mooier maar als ik dat neerzet dan zullen velen mij al niet meer begrijpen. Ik gebruikte vroeger vanuit mijn onbewustzijn de benaming Mijn Grote Liefde toen ik dacht de ware gevonden te hebben in mijn ex-vriendje.

Pffffff wat een ontdekking was het voor mij toen ik mijn Soulmate tegenkwam en bewust werd dat ik niet eens wist wat onvoorwaardelijke liefde was. Afijn mensen gebruiken dus woorden om hun gevoelens en gedachten over te brengen. En zo denken veel mensen dat ze hun soulmate/tweelingziel hebben ontmoet. Maar alleen de praktijk kan uitwijzen of dat zo is, de relatie die je uiteindelijk (na het transformatieproces) hebt met je tweelingziel hebt is een Goddelijke Relatie. Relaties die berusten op Voorwaardelijke Liefde zijn Geen Goddelijke relaties maar Aardse. Goddelijke relaties berusten op Onvoorwaardelijke Liefde en dat houd in dat je vrij moet zijn van je Angsten (je verleden, oude patronen moet doorbreken andes herhaalt het zich weer in je volgende relatie) en Verwachtingen (toekomstige tijd, wensen,verlangens, dingen Nu willen terwijl ze er niet Nu zijn).

Veel mensen zullen dit niet redden want het is een mega zware klus om je angsten en verwachtingen los te laten. Ze zullen de relatie verbreken en ergens anders verder zoeken en weer dezelfde problemen ervaren omdat ze er eerder voor weggelopen waren. Is het niet zo dat iedereen er vanuit gaat dat een relatie voor altijd is als ze er aan beginnen? Vanuit het Verliefd zijn worden mensen blind voor andermans gebreken en verliezen ze zichzelf in de ander. Verliefdheid is iets van Voorbij gaande aard. Mensen zien eerst het allermooiste in de ander, voelen de spanning van het jagen, willen de ander bezitten maar zodra de verliefdheid voorbij is is de spanning verdwenen en zien ze alleen nog maar het slechte in de ander en begint de jacht op hun volgende prooi. Veel mannen maar ook vrouwen hebben de overtuiging dat dit normaal is want ze Vergelijken hun gedrag dan met die van de dieren in de natuur.

Nadat het spannende weg is begint zo'n relatie scheuren te vertonen, vervolgens gaan mensen strijden met elkaar, commentaar leveren op elkaar, proberen de ander te veranderen, machtspelletjes worden gespeeld om vervolgens toch weer uit elkaar te gaan. Of bij elkaar te blijven omdat ze niet alleen durven te zijn. Of mensen worden gewoonweg nadat het spannende er van af is letterlijk gedumpt en men wordt weer vervangen door een ander die ze weer even een tijdelijk spannend gevoel kan bezorgen. Financiele redenen zijn ook de grootste oorzaak dat mensen in een liefdeloze relatie blijven. Men stelt zich afhankelijk op, denkt het niet te redden zonder de ander en zijn/haar geld. Verder zijn veel mensen gewoon ontzettend bang om een ander te kwetsen en plaatsen ze de ander zijn/haar behoeftes op die manier boven hun eigen behoeftes.

Men blokkeert daar alleen maar zijn eigen groeiproces mee, jezelf kleiner voordoen dan je bent is het ergste wat je kan doen. Je leeft vanuit zulke gedachten niet meer in Waarheid maar in een Illussie waar je zelf in bent gaan geloven. Een ander groot probleem is een Slechte of helemaal Geen Communicatie. Vrouwen (de meeste) zijn in dit opzicht een stuk makkelijker, leven al vanuit hun gevoel en kunnen zich daardoor ook meer inleven in situaties. Mannen handelen eerder vanuit Machogedrag (lees Ego/Denken/Hoofd) en tonen hun gevoelens niet of moeilijk. Praten over problemen, laat staan ze op te lossen gebeurd dan ook moeilijk of niet. Dingen stapelen zich op en zo ontstaan de betonnen muurtjes waar mannen maar ook vrouwen zich zo goed achter verschuilen.

Een slechte communicaite begint helaas vaak ook als mensen zich mooier voordoen dan ze zijn en ze hetgeen dat ze zeggen of beloven niet waar kunnen maken in een relatie. Men Zegt veel maar Doet in de praktijk Niets. Men wordt daarop gewezen en de ander begint zich aangevallen te voelen en gaat in de verdediging of...stopt met communiceren. Bij elke volgende ruzie worden dan allerlei oude dingen er bij gehaald om de strijd te winnen. De ander loopt je uit te maken voor een zeikert die altijd problemen zoekt terwijl je eigenlijk probeert de problemen die zich hebben opgestapeld op te lossen. En zo ontstaan er tal van problemen en is de ellende niet meer te overzien.

Dan is de berg met problemen zo hoog dat je door het bos de bomen niet meer ziet en niet meer weet waar je nou moet beginnen en zo dus ook niet eens meer de energie hebt om daar aan te werken. Mensen durven hun gevoelens niet meer te uiten omdat ze te vaak gekwetst zijn of er nooit naar hun geluisterd werd of zelfs uitgelachen werden of hun pijn weggewimpeld werd als zijnde het onzin of aanstellerij. Zonder communicatie bestaat er geen relatie, communiceren is naast open en eerlijk zijn, één van de belangrijke factoren in een relatie.

Hoe kunnen mensen hun andere helft nou vinden als ze jaren in een liefdeloze relatie blijven? Als je jezelf Ontkent als Liefde moet je ook niet gek opkijken dat je in een relatie vastzit met iemand die ook niet weet dat hij/zij Liefde is. Zo kan elke relatie jou toch weer iets leren, want men trekt toch mensen aan met dezelfde trilling. Het is dan ook niet gek dat zoveel mensen niet meer geloven in Ware Liefde. Ware Liefde zal je nooit krijgen, dat Ben je en dat kan je niet delen met een ander maar je kan het wel Zijn als de ander ook Liefde is. Jezelf in een Hogere Trilling brengen doe je door te Doen wat goed voor jou is, daar zullen je gedachten, woorden en daden absoluut één voor moeten zijn.

Tweelingzielen/soulmates komen eerst bij elkaar thuis om vervolgens in hun eigen kracht te gaan staan en bij zichzelf thuis te komen. Pas als beiden bij zichzelf zijn thuisgekomen , in balans zijn, zal een gevoel van melting (het werkelijk 1 worden vanuit lichaam en ziel) ervaren worden.

Je tweelingziel herken je gelijk, daar is absoluut geen twijfel bij mogelijk, het is een zeker Weten dat alleen jij en je tweelingziel/soulmate zullen kunnen beamen. Helaas komt het ook vaak genoeg voor dat de ene helft van een tweelingziel nog niet voldoende spiritueel is ontwikkeld waardoor het dus mogelijk is dat die persoon de ander vanuit Onbewust-Zijn niet (meer) herkent als zijn/haar tweelingziel. Ik kan je vertellen dat dit hartverscheurend is en een uitermate pijnlijke situatie kan zijn. Zo'n relatie als tussen tweelingzielen/soulmates is juist DAT waar iedereen naar verlangt of naar op zoek is. Maar zelden lijkt men dit te vinden omdat men genoegen neemt met minder en zo dus ook de kans voorbij laat gaan om de tweelingziel/soulmate aan te trekken.

Mensen blijven uit angst of gewoonte bij elkaar terwijl ze totaal niet bij elkaar passen, niets met elkaar gemeen hebben en zo lopen ze dus de kans dat ze hun tweelingziel/soulmate Niet zullen ontmoeten omdat ze niet durven los te laten. Je tweelingziel/soulmate ontmoeten is Hemels, je valt van de ene verbazing in de andere, ontdekt het ene na het andere, beleeft dingen die je nog nooit eerder hebt beleefd met anderen. Het is een gevoel van Thuiskomen, 1 zijn, pure herkenning, communicatie met maar ook zonder woorden, rust, vrede, pure extasy, stralen, lachen, strelen, vrijheid, geluk en liefde ipv sex/lust en constante strijd.

Het is een enorme groei die je meemaakt vanaf het moment dat je je tweelingziel/soulmate ontmoet. Als je eerlijk aan jezelf durft te werken dan brengt het je dichter bij je ware zelf, de liefde, het licht, de bron, de eenheid. Maar denk niet dat alles rozegeur en maneschijn is want dan heb je het helemaal mis. De opdracht die je hebt met je tweelingziel is één van de allerzwaarste en moeilijkste die je maar kan krijgen in je leven. Ondanks al het onbegrip dat er ontstaan is tussen mijn soulmate en mij, ondanks al het afstoten vanuit onze ego's die reageerden vanuit Angst, had ik dit niet willen missen. Ik ben er juist ontzettend dankbaar voor dat ik één van de vele uitverkorenen ben die dit mogen ervaren.

Veel tweelingzielen/soulmates voelen elkaar op afstand, kunnen zonder woorden communiceren en kunnen elkaar astraal ontmoeten. Dit alles is voor heel veel mensen ontzettend moeilijk te begrijpen of te geloven als ze zelf hun tweelingziel niet ontmoet hebben. Maar dat geldt voor alles want de mensen geloven pas iets als ze het bewijs voor zich hebben liggen. Het is hetzelfde als dat mensen niet in ufo's etc geloven tenzij ze het zelf met eigen ogen zien. Het denken is aards....het voelen is goddelijk...voelen is....weten....

Ik las ergens dat het niet bij je tweelingziel/soulmate zijn voelt als een amputatie en ik kan het zelf ook niet beter omschrijven. Als mijn tweelingziel en ik elkaar zien dan is de energie zo heftig tussen ons, er is zo'n enorme aantrekkingskracht en dat heeft niets met sex/lust te maken maar met pure Herkenning en Onvoorwaardelijke Liefde. Als ik mijn soulmate niet zie dan voelt het inderdaad alsof een deel van mezelf weg is, ook al voel ik me Heel met meZelf, en dat klopt voor mij ook want mijn tweelingziel is mijn andere helft.

De confrontaties met elkaar horen er ook bij, als je je lessen leert die bij dit ontwikkelingsproces horen zal je leren om zuiver te blijven voelen en denken. Je zal delen van jezelf terugvinden die je lang geleden kwijt geraakt was of onderdrukte. Door eerlijk naar jezelf te kijken en de dingen te Doen die voor jouw ontwikkeling nodig zijn, zal je plaatsmaken voor de nieuwe Jij. Het is als een wedergeboorte en zoals elke geboorte gaat dit gepaard met veel pijn maar ook veel geluk. Door zuiver te blijven voelen en te relativeren zal je ook minder tegen confrontaties aanlopen, het zal eerder een gezamelijke groei voortbrengen. Het is megazwaar maar ook het mooiste dat ik in mijn hele leven heb meegemaakt. Denk niet dat alles wat ik schrijf zo makkelijk gaat hoor, het is een enorme karwei geweest voor mij en nog steeds dat gepaard gaat met veel vallen en opstaan.

Het draait er vooral om dat je je angsten, twijfel en verwachtingen leert los te laten. Doe je dit niet dan zal je eerder vervallen in de aardse relaties waar verliefdheid iets is van voorbij gaande aard...waar mensen elkaar binnen de kortste tijd willen veranderen...gaan strijden...conflicten hebben...machtspelletjes spelen...oorlogje voeren in het klein....op elkaar vallen vanwege het uiterlijk, sex en lust voelen ipv de liefde te voelen en te bedrijven om vervolgens weer uit elkaar te gaan en weer een ander te zoeken....en zo gaat het steeds door tot je zelfs niet meer geloofd dat er ook voor jou iemand op deze aardbol rondloopt. Dat je alleen nog maar geloofd dat je steeds op de verkeerde mannen/vrouwen kan vallen. Tenzij je iets doet aan je angsten, twijfel en verwachtingen zal je dit soort relaties aantrekken want wat je bent....trek je aan.

Onvoorwaardelijk van iemand houden is voor Altijd, dat gaat dus nooit voorbij. Je ziet het allermooiste in de ander maarrrrrrr je blijft dit zien. Het gaat niet voorbij en tuurlijk zullen er conflicten komen maar je bent beiden bereid te werken hieraan. Je ziet de mindere punten van de ander en ipv de ander te willen veranderen of te gaan strijden met elkaar accepteer je dat de ander ook negatieve punten heeft. Je ziet dat de ander sterk is maar accepteert ook de zwakke kant van de ander. Je ziet de positieve dingen maar accepteert ook de negatieve, je ziet de lieve kant maar accepteert ook de boze kant. Conflicten zullen megasnel opgelost worden in dit soort relaties want het belangrijkste in dit soort relaties is dat je beiden in een opwaartse spiraal gaat, richting het Licht en niet in een neerwaartse richting het Duister. Zo zal een verantwoordelijke tweelingziel/soulmate er alles aan doen om spiritueel verder te groeien en te zorgen dat de ander daar dus ook baat bij heeft.

Verder is het zo dat er genoeg tweelingzielen/soulmates elkaar wel ontmoeten maarrrrrrrrrrr niet de verantwoordelijkheid nemen om eerst alleen verder te gaan om te zorgen dat ze in hun eigen kracht gaan staan. Net als in de traditionele (aardse) relaties zien ze elkaar elke dag, de hele dag en gaan teveel op elkaar leunen. Kunnen niet zonder de ander leven en zoeken dus de liefde buiten zichzelf ipv in zichzelf. Het is de bedoeling dat je de liefde in jezelf zoekt, dan pas leer je in je eigen kracht te staan. In tweelingziel/soulmates relaties bestaan geen leunrelaties. In de tradiotionele relaties zie je niet anders dat mensen zo afhankelijk van elkaar zijn. Wat er bij deze tweelingzielen/soulmates gebeurt is dus dat ze vervallen in de traditionele relaties (aardse) en vergeten dat ze goddelijk zijn.

Als je een geestelijke relatie hebt dan is het niet mogelijk de ander kwijt te raken en in de traditionele relaties zijn mensen bang om hun partner kwijt te raken. Men leeft hier meer vanuit angst en verwachtingen terwijl je als Goddelijk wezen Weet dat je de ander nooit meer kwijt zult raken. Er is geen angst maar een zeker weten. Zo heb ik genoeg mensen gesproken die hun tweelingziel hadden ontmoet maar weer zijn kwijt geraakt omdat ze gevangen zaten in het web van hun eigen angsten en verwachtingen. Gevangen in het web van het strijden met elkaar, het elkaar willen veranderen, voorwaarden stelden aan elkaar. Dit soort relaties zijn gedoemd om te mislukken of men zal uit gewoonte bij elkaar blijven of uit angst om alleen te zijn. Ook ik kwam in Angst terecht en zo verwijderde mijn soulmate zich verder van mij....want Angst verdrijft de Liefde.

In een tweelingziel/soulmatees relatie wil je de ander niet veranderen maar je neemt die persoon voor lief, dus ook met zijn of haar mindere mooie kanten. net als dat zwart en wit bij elkaar horen, dik en dun, mooi en lelijk, groot en klein, negatief en positief, sterk en zwak, bewust en onbewust, licht en duister, de 1 kan niet zonder het andere bestaan. Zo bestaan er ook geen perfecte mensen zoals de media ons wilt doen geloven, we zijn allemaal hetzelfde en relaties zullen pas echt lukken als we elkaar leren te accepteren zoals we zijn met onze mooie en minder mooie kanten. En dat is Onvoorwaardelijke Liefde ...iets wat je jammer genoeg zelden ziet als je om je heen kijkt maar het hoeft niet zo te zijn. Met een beetje werk kan je een heel leven lang gelukkig zijn.

Ben je bang om iemand te verliezen dan weet je dus dat je werk te doen hebt aan jezelf want je bent dus niet vrij van je Angsten. En als goddelijk wezen zal je toch echt vrij moeten zijn van je Angsten(verledentijd) en je Verwachtingen(toekomstige tijd)....in het goddelijke bestaat er geen tijd maar alleen het Nu. Ook ik heb nog een hoop werk te doen want ik zeg het je het is niet zo heel makkelijk als je 35 jaar dingen voor gewoon hebt aangenomen. En zo Weet ik eigenlijk alles wel maar er naar leven is ook nog een hele klus want soms wil je dingen wel eens vergeten. Deze site is voor mij dus ook een soort van Zelfhulpmiddel. Ik kan heel goed begrijpen dat veel mensen niet de energie hebben om zo verantwoordelijk aan zichzelf te werken maar ik vind toch dat als je van jezelf wilt houden(zonder je eigenliefde zal je nl nooit van een ander kunnen houden) het je taak is om goed voor jezelf te zorgen en te kiezen voor dat wat in jouw hoogste belang is.

Onvoorwaardelijke Liefde = Liefde = God-Zelf = Voelen = Hart = Nu = Vrijheid = Probleemloos = Rust = Gelukkig Zijn = Genot = Geduld = Kinds = Tolerant = Tevreden met jeZelf

Voorwaardelijke Liefde = Angst = Ego-Zelf = Hoofd = Denken = Verleden/Toekomst = Gevangen = Problemen = Stress = Ongelukkig = Ongeduldig = Zoekende = Verlangen = Verwachtingen = Volwassen/serieus = Ontevreden met jeZelf

Op de volgende pagina kan je meer lezen over hoe het zit met je Vrouwelijke en Mannelijke Energie in Balans brengen.

Lees hier verder

 

 

Als je je eenzaam voelt als je alleen bent, bevindt je je in slecht gezelschap.