Gedachten Rapport
Geschreven op zondag 13 april 2003

 
Homepage
 
Begeleiding
 
Tarieven
 
Transformatie
 
Transformatie
 
Links
 
Contact
 
 

Nog geen 5 maanden geleden was er totaal geen rust in mijn hoofd. Ik Maalde en Maalde maar door, zo erg dat ik niets anders meer wilde doen dan slapen. Helaas lukte ook dat zelfs niet want die 1.000.000.000 gedachtes gingen gewoon door en ik leed ook nog aan een Slaapstoornis. Ik wilde niets doen buiten de deur en vooral geen mensen meer zien. Het enige dat ik wilde was bedenken hoe ik uit al die Gedachtes en Gevoelens kon komen waar ik niet zo goed meer uitkwam omdat het zoveel was. Maar boven alles wilde ik weten hoe ik van mezelf kon houden, mezelf te blijven en leren hoe ik me niet meer kon laten beinvloeden door mijn omgeving en Hun Gedachtes over mij.

Ik heb toen van m'n Psychologe die me hielp voor mijn Eetstoornis een boek gehad (copy), het heet: Je Gevoel De Baas van Dennis Greenberger en Christine Padesky. Isbn 9826515642, het kost E 23.80 en ik raad het echt een ieder aan die vast zit met zijn eigen Gedachtes en Gevoelens. In het begin werd ik er knettergek van om die oefeningen te maken omdat je juist nog meer met die Gedachtes aan de gang moest en dus ook met het Gevoel te maken krijgt dat er bij hoort. Dus uit 'zelfbescherming' en Angst deed ik de oefeningen Niet elke dag zoals het aangeraden wordt.

Ik werd er ook niet vrolijker van door ze niet te doen waarop de psychologe aandrong om de oefeningen Elke dag te doen of elke keer als ik Vast kwam te Zitten met mijn Gedachtes. Voor mij was dat dus elke dag hahaha. Hoe vaker ik ermee bezig was, hoe leuker ik het vond worden en ...ik ging me beter voelen. Ik leerde allerlei verschillende gevoelens kennen die ik al jaren probeerde weg te drukken omdat ik er niet aan toe wilde geven. Ik ging inzien wat ik steeds "verkeerd" deed. Inzien dat al die Gevoelens en Gedachtes erbij hoorden.

Aan de hand van een eigen Gedachtenrapport van mij zal ik hier laten zien hoe het werkt. En eerlijk ik Beloof beterschap binnen 5 maanden als je Elke dag zo'n Gedachtenrapport maakt. In het begin lukt het misschien niet de eerste keer, ga dan iets Doen waardoor je in beweging komt. Zoals ik al eerder heb gezegd: Veel mensen beseffen Niet waar al dat Denken toe kan leiden. Of hoe sterk de Kracht van je eigen Gedachtes in Werkelijkheid zijn. Je eigen Gedachtes brengen je daar waar Jij wilt, ze Scheppen Situaties.

Ik ben in de Duisternis belandt door mijn eigen Gedachtes en Gevoelens. Het was voor mij een Bewuste Keuze om zover te gaan omdat ik wist dat ik mijn Antwoorden hieruit zou verkrijgen. Tot ik besloot dat het genoeg was en ik de andere kant wilde leren kennen...Licht. Jij en alleen Jij kan de Keuze maken wat je wilt Denken of Voelen. Of het een Chaos in je hoofd is of dat je Rust kan scheppen als het nodig is. Aan je Gevoel kan je Niets veranderen, die horen bij ons maar aan je Gedachtes kan je zeker wel iets doen.

Kijk maar naar mij, ik heb jaren af en aan last gehad van Depressies en voel me nu sterker, trotser, gelukkiger dan ooit. Er zullen altijd tegenslagen zijn in dit leven, de vraag is alleen: hoe ga je er mee om? Krop je alles op in dat Mooie Koppie van je tot je geen uitweg meer ziet en allerlei Verslavingen en Angsten in je leven roept? Of los je het Meteen op en maak je zo Ruimte voor nieuwe Gedachtes of simpelweg meer Rust??? Op de volgende pagina kan je zien hoe een Gedachterapport precies werkt.

Lees hier verder

 

 

Verloren illusies zijn gevonden waarheden.