Zelf - Liefde 4

Geschreven op 11 februari 2005

 
Homepage
 
Begeleiding
 
Tarieven
 
Transformatie
 
Transformatie
 
Links
 
Contact
 
 

Zelfliefde is Verantwoordelijkheid nemen voor je eigen leven. Zorgen voor jezelf en jezelf alles geven wat je nodig hebt in dit leven. Zie jezelf eens als Volwassene met een klein Kind in zich. Dat kleine kind is bang, zwak, verdrietig etc en heeft jouw hulp nodig. Het steekt zijn armpjes uit naar jou om hulp, laat je dat kind aan zijn lot over of geef je het de liefde die het verdient? Wat zou jij dat kind leren? Zou je het leren dat drinken gezond is? Dat het gezond is om drugs te gebruiken? Dat het goed is onveilig te vrijen?

Dat het goed is om jezelf te laten slaan? Dat het goed is om jezelf uit te laten schelden? Dat het goed is anderen de mond te snoeren of boos te worden als ze een eigen mening geven? Dat het goed is om jezelf een Minderwaardigheidscomplex aan te praten? Dat het goed is in relaties te blijven waar geen Liefde aanwezig is? Op dit moment zou jij vast op al die antwoorden politiek correcte antwoorden geven en zeker zeggen dat het niet goed is. Maar als jij zegt dat je het dat kind niet zou aandoen, waarom doe je jeZelf dan toch Nu nog al deze dingen aan?

Als men in waarheid zou spreken dan zou de wereld er niet zo Duister uitzien maar mooi Licht. Vol met Liefdevolle mensen die van zichzelf houden en het anderen ook gunnen dat het licht vanuit hun ogen straalt. Ben jij 1 van die mensen die zomaar wat Zeggen om zichzelf mooier voor te doen of ben jij iemand die in waarheid leeft en ook echt alles voor zichzelf Doet? Als jij tot de laatste catagorie behoort dan bejubel ik je want we hebben meer mensen als jij nodig die hun Liefe en Licht doorgeven.

Ik ben zelf nu iets meer dan een maand bij mezelf thuisgekomen. Het voelt echt hemels soms, ik glunder, ik blijf lachen om dingen die met mezelf te maken hebben. Ik heb weer zin om te dansen en al heb ik het geld niet om uit te gaan, ik dans gewoon lekker in de woonkamer. Ik zing weer lekker voluit mee met de radio, of het nou soms vals klinkt of niet, ik voel me heerlijk erbij. Ik vermaak mezelf, ik doe de dingen die ik het liefst doe weer met regelmaat, zo schrijf ik lekker veel, ik lees, ik zing en dans. En zo ontdek ik dat ik nog wat andere leuke dingen wil doen en die ga ik ook zeker voor mezelf Doen.

Het zal me alleen maar nog meer laten lachen van trots en jee man wat is het fijn als je om jezelf kan lachen en zoveel van jezelf kan houden. Het is zo fijn om te beseffen dat die lach er verschijnt om mezelf en niet om een man of iemand anders. We horen zoveel liefdesliedjes om ons heen, in al die liedjes vertellen mannen dat ze niet zonder een vrouw kunnen of een vrouw zingt dat ze niet zonder haar man kan. Teksten als 'ik leef voor jou', 'zonder jou kan ik niet leven', 'zonder jou ben ik niets', die liedjes leren ons ook weer van die Valse Overtuigingen aan.

Je hoort voor jezelf te leven, ook zonder een partner gelukkig te kunnen leven, ook zonder een ander Heel te zijn. Luister eens anders naar een songtekst, beeld je eens in dat als ze zingen ik kan niet zonder jou, dat je dat voor jezelf zingt, dat je dat tegen jezelf zegt of God. Als je hoort 'ik wil met jou dansen', ga dan staan en dans met jezelf en zing dat eens voor jezelf. Ik moet zeggen dat dit me echt elke keer weer een kick geeft.

Het laatste nummer waar ik echt op kick is het nummer van Do, Angel by my side. Ik weet nog dat toen het net uit was ik altijd aan mijn soulmate dacht en het voor hem zong. Maar vanaf het moment dat ik bij mezelf thuiskwam vorige maand, zing ik het voor mezelf. I can see heaven in your eyes...in my soul i'll never will be lonley, because there will be an Angel by my side. Ik heb keihard geknokt om hier te komen waar ik nu ben, dat heb ik voor mezelf gedaan en zo zie ik dat ik een Engel ben. Mijn ogen stralen en als ik in mijn ogen kijk dan zie ik de Hemel daarin, ik heb God en mezelf dus ik zal nooit Alleen kunnen zijn in mijn ziel.

Ik zou zeggen probeer eens anders naar een liedje te luisteren, verander het haar, hem, jij, jou, in ...mij. Ik kan je zeggen dat het echt veel vreugde zal brengen want dat gevoel zal het je geven als jij werkelijk van jezelf houd. Voor mij is het belangrijk dat ik duidelijk voor mezelf kies, dus dat ik ook niet meer teveel met mensen om ga die niet echt meer op mijn niveau zitten. Ik vind het prima als mensen op mijn pad verschijnen en we iets van elkaar kunnen leren maar soms ontmoet je mensen nou eenmaal ook voor een korte periode. De ene blijft een dag, de andere een maaand of een jaar en soms als je het geluk hebt blijven ze een heel leven.

zelfliefde is dus ook kiezen om mensen achter je te laten als ze geen aanvulling meer voor je zijn in je leven. Als jij je alleen maar rot voelt in de buurt van bepaalde personen, als mensen alleen maar negatief kunnen zijn en je vind t dit niet fijn, kies dan voor jezelf. Er is geen wet die verteld dat je met echt iedereen vriendjes moet zijn al zijn we op weg naar Eenheid. Kies mensen die bij jou passen, die gelijkwaardig zijn, mensen die hetzelfde voor zichzelf en jou doen als dat jij voor jezelf doet en hen te bieden hebt, kies wat fijn voelt voor jou en laat mensen die niet fijn voelen los.

Loslaten betekent niet dat je die persoon nooit meer mag of zal zien. Loslaten is de ander ruimte geven om te groeien en als het voorbestemd is komen ze vanzelf wel weer op een gegeven moment terug in je leven. Alles gebeurt met een reden en op zijn eigen tijd. Hoe meer Zelfliefde je ontwikkelt, hoe gelukkiger je leven er uit zal zien. Ik geloof er heilig in dat alles van jezelf afhangt, die Ware, waardevolle vriendschappen, leuk werk, een leuk leven, financiele onafhankelijkheid, je kan het allemaal bereiken als je maar genoeg in jezelf geloofd.

Als je nog leeft vanachter die Sluier van Mist dan leef je dus meer vanuit het Negatieve Denken, het EgoZelf en dit is een Waansysteem, een Illussie, Leugens, leven vanuit je eigen Waangedachtes. Leef je in Waarheid en vanuit je Zelf dan leef je meer vanuit het Positieve Denken. Het negatieve Denken Vernietigd je, maakt je langzaam kapot en is een wereld van waangedachtes dus illussie, maar het Positieve Denken is Scheppend en zal je Alles schenken wat jij echt wilt.

Als je ook maar een seconde twijfelt dat je niet die ene Ware kan vinden, of waardevolle vriendschappen kan aangaan, of die leuke baan kan vinden etc...dan zal dat ook Niet gebeuren. Je eigen Gedachten scheppen jouw wereld, Denk je negatief dan zal je een negatief leven leiden. Denk je Positief dan zal je vanuit je Gevoel overstromen van geluk, kracht en zelfliefde en dan wil je jezelf echt alles geven wat je verdient.

Zo kan ik je vertellen dat ik momenteel geen baan heb, nog geen 300 euro per maand heb op dit moment dus niet eens mijn huur kan betalen, ik maar 1 vriendin heb sinds kort maar wel 1 die echt een aanvulling voor mij is, ik ben ontzettend veel alleen maar ondanks dat ik op dit moment zo weinig heb, ben ik zo intens gelukkig met mezelf en zijn al die dingen die ik vroeger als problemen zou bestempelen, geen probleem meer voor mij. Ik geniet van het Weinige dat ik heb want ik ben van mezelf echt ontzettend rijk.

Ik heb mezelf gevonden, ik ben dikke vriendjes met mezelf en voor mij is dat het aller belangrijkste van de wereld. Zolang ik mezelf heb en Onvoorwaardelijk van mezelf Hou heb ik Alles wat mijn Hartje begeert. Alles wat er dan nog bijkomt is een geschenk, een geschenk vanuit het Universum maar ook een geschenk van Mij, voor ...MeZelf. Mijn leven kan er dus alleen maar mooier op worden en ik heb het allemaal zelf gedaan en ik ben mezelf echt zo Dankbaar dat ik de moed heb op kunnen brengen om van zo'n moeilijk leven als dat wat ik leidde, zo'n mooi leven te maken. Ooit leefde ik van achter die Sluier van Dikke Mist, vanuit mijn Egozelf, vanuit een Illussie en Leugens, Nu leeft ik in Waarheid, vanuit mijn Godzelf en ik zie steeds meer dat God en Ik inderdaad 1 zijn, we zijn Liefde en Licht.

Ik ben mezelf twee jaar geleden toch weer voor een groot deel kwijt geraakt toen ik mijn soulmate ontmoette. Voordat hij weer in mijn leven kwam had ik een gigantisch sterk contact met God (Hogere Ik, Ware Ik, Godzelf, Licht, Liefde wat je voor naam ook er aan wilt geven). Ik schreef automatisch met hem en praatte ook heel veel tegen God. Ik heb altijd gezegd dat als er een man in mijn leven zou komen, hij op de 3e plaats zou komen. Dat hij mijn relatie met God zou moeten begrijpen en ook hoe belangrijk deze relatie met God voor mij was.

Helaas slaagde ik niet voor de test want toen mijn soulmate op mijn pad kwam maakte ik hem belangrijker dan mezelf en God. Ik verloor het contact en mijn geloof werd ook alsmaar minder. Ik voelde me minder sterk, minder vrolijk, minder spontaan, alles werd minder. Maar op het moment dat ik inzag wat ik had gedaan, hoe belangrijk ik mijn soulmate had gemaakt, heb ik het weer omgedraaid. Ik ben weer automatisch gaan schrijven met God en de gesprekken volgden ook weer.

Ik begon God te vragen om mij te begeleiden, te onderwijzen tijdens mijn transformatieproces die ik wel heel zwaar vond. Ik vroeg hem bij me te blijven, me meer inzicht te geven, meer kracht, meer geloof in mezelf, ik vroeg alle dingen en kreeg waar ik om vroeg. Vanaf het moment dat ik God weer toeliet in mijn leven Verdwaalde ik niet meer maar Wandelde ik samen met God mijn weg af. Ik kan je zeggen dat het vanaf toen weer allemaal vrij makkelijk verliep in mijn leventje. Ik maakte me minder druk om dingen en was tevreden met mezelf en mijn leventje.

Ik volg mijn weg verder en ga alleen nog voor dat wat Ik belangrijk vind. Ik ga geen dingen belangrijk vinden die anderen misschien wel belangrijker vinden voor mij. Voor mij draait alles om Liefde, Onvoorwaardelijk met mensen om kunnen gaan, een Goddelijke Relatie met iemand hebben in plaats van een Aardse die gebasseerd is op Voorwaardelijke Liefde, dat is wat ik wil bereiken hier op aarde. Ik hoef geen bakken met geld om mooie spullen te kunnen kopen of te pronken, geld en materie zijn dingen die je niet mee neemt in je ziel als je dood gaat, je Gevoelens en Ervaringen wel. En op dit moment zit ik in een heerlijke energie en gun ik mezelf het allerbeste want ik vind dat ik het Nu allemaal Verdien.

Mijn geloof, kracht, spontaniteit, zelfliefde kwam ook weer allemaal terug. Mijn band met God is er weer en ik laat niemand meer tussen ons komen, God en ik zijn 1, wij komen op de eerste plaats. Je bent nooit alleen, al denk je dat misschien wel omdat je fysiek niemand om je heen hebt. Toch ben je niet alleen, God is er altijd voor je, vraag maar eens om hulp en kijk wat er gebeurt. Het is ons al heel jong aangeleerd dat kinderen die vragen worden overgeslagen. We zijn het niet gewend iets te vragen aan anderen, laat staan dat we hulp durven te vragen als we dat nodig hebben.

Maar ik verzeker je dat als jij God/Universum vraagt om hulp en begeleiding dat je dat geschonken zal worden. Alles wat je vraagt dat ten goede komt voor je geestelijke ontwikkeling zal je gegeven worden. Wil je meer geld? Dat is eerder een wens die voortkomt uit je Egozelf dan je Godzelf en zal dan ook moeilijk gegeven kunnen worden. Je kan misschien dan beter vragen om een leuke baan waarmee je je rekeningen kan betalen en ook nog leuke dingen kan doen met het geld wat je daarmee verdiend. Snap je me een beetje? Hou je vragen Zuiver en het Universum zal je geven wat je wenst.

Ik ben een ontzettend dankbaar mens, mijn ontwikkeling zal doorgaan maar ik zie de dingen nu anders dan een maand geleden. Zo ben ik ontzettend blij met een paar Nieuwe Overtuigingen die ik mezelf wil aanmeten. Ik heb de oude overtuigingen nog niet helemaal los gelaten maar besef dat het niet lang zal duren voordat ik dit zal Doen. Zo heb ik mijn hele leven gedacht dat je alleen kon leren en groeien als je door de Pijn ging. Maar vanuit mijn nieuwe overtuiging geloof ik er in dat het Lijden niet meer nodig is en Ziektes zullen verdwijnen in de toekomst.

Als je Trilling en de mijne niet gelijk zijn dan zal je dat wat je nu leest, niet geloven en dat is okee, mijn waarheid is mijn waarheid en zo mag ook jij de jouwe hebben. Er zal altijd verschil in waarheid zijn, onbegrip zijn tussen mensen als men niet beiden leeft vanuit hun GodZelf. Vanuit mijn ervaringen weet ik nu dat hoe meer zelfliefde je hebt, de minder problemen je zal hebben, minder problemen houd in dat er minder Pijn zal zijn, minder pijn houd in dat er minder stress zal zijn en dat houd in dat er dus minder Ziektes zullen zijn. Je eigen manier van Denken maakt je ziek en schept als die problemen.

Ik heb heel mijn leven gezegd dat we altijd zullen blijven Leren, ook als we 'dood''zijn en in anderen dimensies zullen vertoeven. Maar deze overtuiging heb ik ook niet meer helemaal sinds kort. Ik zat een aantal weken geleden te lezen in mijn spirituele notitieboekje en kwam een tekst tegen dat ik al maanden geleden had opgeschreven. Toen destijds vond ik het een mooie tekst en heeft het me aangesproken anders had ik het niet overgeschreven. Ik weet ook niet meer waar ik dit stukje tekst nou vandaan heb gehaald maar het is zeker van het internet geweest, waarschijnlijk van www. lichtwerker.com maar zeker weten doe ik het niet.

Dit is het stukje: De Verzoening is de Allerlaatste Les. Het Leren zelf is iets Tijdelijks. Het leervermogen verliest zijn waarde wanneer het niet langer nodig is te Veranderen. Wie Eeuwig Schept, heeft niets te leren. Toen ik dit terug las kon ik me helemaal vinden in de tekst omdat ik vanaf ongeveer september 2004 te maken kreeg met bewust Creeren. Ik kon via mijn Gedachtekracht dingen Scheppen die ik graag wilde. (Meer hierover kan je lezen bij het onderwerp Gedachtekracht en Creeren) Denk nu niet dat als ik aan iets denk het meteen ontstaat want zo goed ben ik er nog helemaal niet in hahaha.

Maar dat ik in de toekomst dit wel zal kunnen daar geloof ik heilig in want ik ben er van overtuigd dat wij een toekomst tegemoet gaat waarbij wij via onze gedachten gaan communiceren, scheppen en dingen kunnen doen zonder daar onze handen voor te gebruiken. We gaan een nieuwe Tijd tegemoet, mensen zullen bewuster worden en gaan ontdekken welke krachten ze hebben en deze ook gaan gebruiken. De eerste keer dat ik bewust iets wilde creeren lukte het me om het binnen 3 dagen te scheppen. Ik was ontzettend blij en trots op mezelf en het spoorde me aan om door te gaan. Ik merkte dat sommige dingen wel heel snel lukten, soms binnen een dag, de andere keer binnen 2 weken, andere keer weer binnen een uur. Op het moment dat ik sterk in mezelf geloof komen mijn positieve creaties wel heel erg snel uit.

Let op je gedachtekracht, zodra jij zegt dat je bijvoorbeeld te dik bent en dit elke dag blijft herhalen, ben je al aan het Creeren!! Er zal een dag komen dat je dan in de spiegel kijkt en ziet dat je 10 kg zwaarder bent. Niet heel gek toch als je elke dag loopt te zeggen dat je te dik bent? Zo zie je dus maar hoe je met je eigen gedachten je eigen werkelijkheid creeert. Als jij elke dag zegt dat je niet kan loslaten dan zal je dat op den duur ook echt geloven en dan heb je ook weer je eigen gedachten tot werkelijkheid gecreeerd.

Als jij altijd hebt gezegd dat de Ware niet bestaat dan zal dat ooit zo in je systeem zitten totdat je ook echt niet meer geloofd dat er ook voor jou iemand op deze aardbol rondloopt waar je een Liefdevolle relatie mee aan kan gaan. Als je elke dag zegt dat je verslaafd bent aan iets, dan zal je dat na een tijd ook gaan geloven en steeds meer gaan gebruiken en zo creeer je wederom je eigen werkelijkheid. Als jij elk dag zegt dat je perfectionist bent dan zal je ook dit op een dag geloven en ook echt perfectionistisch gedrag gaan vertonen en wederom heb je dan je werkelijkheid gecreeerd.

Als je elke dag zegt dat je problemen hebt met je verantwoordelijkheid, dan zal je dit zeker op den duur ook geloven en zal je ook echt moeite hebben met het nemen van je verantwoordelijkheid. Als je altijd gelijk wilt hebben en macht wilt over anderen zal je dit ook creeren op den duur. Als je bij elke relatie al denkt dat die persoon niet bij je zal blijven zal het natuurlijk geheid op den duur ook aflopen. En zo kan ik wel doorgaan met voorbeelden noemen maar die kan je voor jezelf beter invullen.

We scheppen allemaal onze eigen werkelijkheid met onze negatieve gedachten. Hoe vaker we het zeggen tegen onszelf of tegen anderen, hoe sneller het uit zal komen. Kijk maar eens hoe snel sommige dingen gebeuren, soms is het bij 1 gedachte al dezelfde seconde gebeurd, bij anderen misschien na een dag, week of maand, jaar of jaren. Maar dat je Eigen Gedachten je wereld Creeren, dat is een waarheid als een koe.

Nu je dit weet kan je dus ook beginnen met fijne gedachten creeren. De wereld heeft verdorie mensen nodig die mee kunnen helpen aan die liefde, vrede, vreugde en vrijheid op aarde die we allemaal zo graag willen. Blijf je hangen in die negatieve gedachten van je dan creeer je alleen maar mee om nog meer negativiteit op aarde te scheppen, nog meer oorlog en haat, nog meer leven vanuit angst. Is dat waar jouw keuze naar toe gaat?

Als je dit negatieve denken wilt afleren ga dan eens een week lang bijvoorbeeld vanuit je hart of tenen zeggen tegen jezelf dat:

  • je niet dik bent
  • dat je uit liefde kan loslaten
  • dat als jij liefde bent jij ook liefde zal aantrekken en die ware ook op jouw pad zal komen en die Liefdevolle relatie er zeker zal komen
  • dat je niet verslaafd bent en zonder al die troep en verslavingen kan
  • dat je niet perfectionistisch bent omdat je ook fouten mag maken van jezelf
  • dat je geen problemen hebt met je verantwoordelijkheid en voor jezelf alles Doet wat je moet doen
  • dat je niet altijd gelijk hoeft te hebben omdat anderen ook hun eigen waarheid mogen hebben en je je ook machteloos mag voelen
  • dat je het verdient om een liefdevolle en langdurige relatie te hebben

Probeer het maar eens, ik beloof je dat het net zo werkt als dat je je negatieve gedachten zo snel creeert. We hebben de kracht om te scheppen wat we willen, het is de keuze aan jou of je kiest voor Negatieve ervaringen of Positieve.

Let er ook op dat als je ziet dat mensen handelen vanuit hun Egozelf, je ze niet gaat wijzen op hun fouten en gebreken. Vroeger werd er nooit iets positiefs gezegd over mij door mijn ouders, het negatieve werd benadrukt. Mijn soulmate heeft mij lange tijd ook veel gewezen op mijn mindere punten en die werden toen alleen maar versterkt. Ik heb hierdoor wel een ander stukje van mezelf ontdekt dat er wel zat maar wat ik niet helemaal erkende. Ik heb mijn mindere punten geaccepteerd, mijn gevoelens van verdriet en boosheid mogen er ook gewoon zijn. Dus ik ben hem aan de ene kant heel dankbaar voor deze ervaringen. Maar toch ben ik van mening dat het niet nodig is om constant maar gewezen te worden op je fouten of gebreken, daar krijg je alleen maar meer een minderwaardigheidsgevoel van en dat is niet wat we anderen willen doorgeven toch?.

Ik heb het nog niet zo lang gelden ook gedaan bij mijn soulmate en zag hem veranderen. Een paar maanden geleden zag ik zijn Duistere kant, zijn mindere kant en toen ben ik daar zoveel aandacht aan gaan schenken maar het leek alleen maar erger te worden. Ik ontdekte dat ik nu net zo bezig was als hij bij mij had gedaan. Ik wist dat ik het anders moest doen nu en mijn gedachten werden bevestigd toen ik in een boekje een tekst las waarin werd uitgelegd hoe schadelijk het kan zijn als je iemand constant gaat wijzen op zijn gebreken.

De kracht van je gedachten zijn zo sterk dat als je anderen op hun gebreken gaat wijzen, je het alleen maar kan verergeren met al die negatieve energie die je er aan geeft. Wijs elkaar liever op elkaars pluspunten, zo zullen mensen ook veel sneller opnemen wat er doorgegeven wordt. Zullen ze ook positiever gaan denken over zichzelf, meer eigenwaarde creeren, meer van zichzelf houden en dus ook weer meer liefde doorgeven. Het is niet meer zo dat we allemaal een megaproces hoeven door te maken voordat we bij onszelf uitkomen. Als we het onderscheid kunnen maken tussen het GodZelf en het Egozelf en ons Verzoenen met beiden Zelven, dan zijn we er al bijna. Dat kan ik je verzekeren, onze Gedachten en Gevoelens zullen dan de rest voor ons doen!!!

Ik heb ontzettend veel meegemaakt in mijn leventje, vroeger zeiden mijn psychologen dat andere mensen allang in een inrichting gezeten zouden hebben met wat ik meegemaakt had. Ik vond mezelf ontzettend zielig, dacht dat ik niet gelukkig mocht zijn, geen liefde waard was en nooit een mooie relatie zou kunnen aangaan. Maar 1 ding ben ik nooit vergeten, ik heb mezelf op 14 jarige leeftijd beloofd dat ik uit al die problemen zou komen waar ik in terecht was gekomen.

Ik had toen al een leven achter de rug waarbij ik te maken had gekregen met zware lichamelijke en geestelijke mishandeling, emotionele verwaarlozing, gescheiden ouders, leven in een kindertehuis en 1 aanranding. Het was veel ellende voor iemand van 14 jaar maar ergens heb ik altijd een stukje kracht over gehad. Vanuit die kracht beloofde ik mezelf dus op 14 jarige leeftijd dat ik mezelf zou helpen, mijn problemen zou oplossen en zelf zou uitzoeken wat liefde en onvoorwaardelijke liefde was. Na mijn 14e zijn er nog veel te veel dingen gebeurd met mij die mijn leven op een negatieve manier hebben beinvloed toen maar ik heb altijd doorgezet.

Door al die negatieve ervaringen heb ik geleerd wat het is om van mezelf te houden op een Onvoorwaardelijke Manier. En nu ik dit voor mezelf kan, kan ik dat dus ook voor anderen. Wie jij ook bent, in wat voor problemen jij nu ook mag zitten, ik wil me echt even persoonlijk tot jou richten: Ooit was ik net zo'n bang, verdrietig, radeloos en eenzaam mensje. Ik weet dat jij net zo mooi bent als ik, net zo sterk, net zo positief, net zo slim, net zo'n doorzetter al zie je het op dit moment misschien even niet Helder in door die Sluier van Dikke Mist.

Maar geloof me, vanaf mijn plekje hier ben ik met mijn gedachten bij jou en wil ik je laten weten dat ik in jou geloof en je vertellen dat je nooit alleen bent. Als ik met mijn problematische verleden uit al mijn ellende kon komen, dan kan jij het ook!!! Er zijn zo weinig mensen die nog van zichzelf houden, kijk om je heen, vindt je niet dat het tijd wordt dat we met zijn allen een betere, mooiere, veiligere, liefdevollere wereld scheppen? Je hoeft niet iedereen te gaan redden of te helpen, ik wil je alleen nu vragen of je a.u.b. die eerste stap wilt zetten om achter die Hoge Muur van je vandaan te komen. En je vragen of je jezelf wilt helpen, net zoals ik heb gedaan bij mezelf. Ik hou van meZelf, wil jij Nu die eerste stap zetten dan en beginnen met van jeZelf te houden?

Het is mijn mening dat wij zielen van Licht zijn en hier op Aarde waar het Duister is weer kunnen gaan ontdekken wie we zijn. Want op het moment dat je naar de Aarde gaat worden al je herinneringen afgenomen en ook al wijsheid, je weet niets meer en gaat op ontdekkingsreis de weg terug naar jeZelf/Licht. De aarde kan gezien worden als een Grote Leerschool waar we moeten Leren maar ook als een Speeltuin waar we met elkaar mogen Spelen. Oorlog wordt er genoeg gevoerd dus ik wil je wat anders vragen. Heb jij misschien zin om met mij te spelen?

Ik wil afsluiten met een gedichtje dat ik geschreven heb op 27 september 1997.

Ik ben gelukkig in mijn hart
Al bestaat mijn leven uit zoveel smart
Ik blijf mijn leven opbouwen
Omdat ik altijd in u zal blijven vertrouwen

Zonder u had ik het nooit gered
Zat ik vast in een angstaanjagend groot web
Ik kan de pijn zelf een beetje verzachten
Zolang ik maar niet iets van een ander blijf verwachten

Uw liefde is mij alles waard
Zonder dat ben ik totaal van de kaart
Blijft u vooral in mij geloven
Dan kan ik u nu iets beloven:

Ik beter mijn leven en kom er wel uit
Ik beloof het U God, ik red mijn eigen huid
Er komt een dag dat u trots op mij zal kunnen zijn
En dat ik Vrij zal zijn van al mijn pijn

Liefs Ivy

Ik hoop dat jij ooit net zoveel liefde voor jezelf zal voelen als dat ik nu voor mezelf voel. Ik gun het je van harte, uit het diepste van mijn hart, wie je ook bent of waar je ook bent, je bent het Waard. Durf te Voelen....Ik kan nu vol trots tegen MeZelf, God, m'n Soulmate en iedereen die dit leest zeggen: ik heb het hem geflikt, ik hou onvoorwaardelijk van mezelf, ik heb mezelf zelf genezen en ik zal alles Doen voor mezelf om nog meer Vreugde en Vrijheid te creeren!!! God schiep de mens naar zijn evenbeeld, ik ben een kind van god, ik Ben ChildofGod en ik leer mijn gaven/krachten die God me heeft gegeven kennen en vanaf Nu Schep ik mee met God. Ik geloof dat we de Hemel hier op Aarde kunnen scheppen met z'n allen als we maar met z'n allen Samenwerken en Samenspelen.

Tot Nu.....

 

Een Groot Man is iemand die zijn KinderHart Bewaard heeft...