Waarom???

Geschreven 20 april 2006
 
Homepage
 
Begeleiding
 
Tarieven
 
Transformatie
 
Transformatie
 
Links
 
Contact
 
 

Waarom? Zodra een zin begint met "Waarom" of "ik begrijp het niet" dan weet ik al dat het de Ego Persoonlijkheid is die naar voren komen met als Doel jou lekker lang te laten Zoeken naar Antwoorden, en dan het liefst ook vooral zoeken de antwoorden Buiten jeZelf.

Wie Zoekt zal Niet vinden, het is het Ego dat je probeert te Manipuleren en je Af en Mis-Leid met al dat Zoeken naar Antwoorden en jou zo in een Illusie doet belanden.

Want Wie begrijpt hier nou iets niet? Is het je Ziel die het niet begrijpt of is het je Ego/Angst die het niet begrijpt? Bewustzijn heeft geen vorm maar Onbewuste mensen blijven zich vanuit die Illusie wel Identificeren met het lichaam en het Denken. Bewust-Zijn kent alle antwoorden al en weet dat Alles wat er gebeurt in het Leven Nodig is voor jouw Geestelijke Ontwikkeling en dus ook altijd op het Juiste Moment gebeurt. Alles in het leven is nodig om ons dichterbij ons Zelf/God/De Hemel op Aarde en in onze Eigen Kracht te brengen. Hoe bewuster je wordt/bent hoe meer je zal zien hoe het het allemaal werkt.

Een tijd geleden zat ik nog met vragen omtrent mijn twin. Ik vroeg mezelf vroeger constant af Waarom hij toch in vredesnaam altijd van die mooie wijze spirituele dingen zei maar het in zijn Gedrag totaal niet terug te zien was. Hij onderwees iedereen zo mooi vanuit zijn Bewustmakers/Leraren Rol maar leefde zelf Niets na van wat hij onderwees. Ik vond hem zo Nep en was zwaar Teleurgesteld door zijn ego gedrag. Gezien het feit dat hij mij de meeste dingen in het begin van mijn transformatieproces via zijn kennis aangereikt had, kon ik me nog wel eens druk maken als ik ervaarde dat hij dingen die hij mij leerde zelf niet toepaste in zijn leven.

Pas toen ik een gesprek voerde met een Echte Gelijk-Gestemde viel het kwartje voor mij dat mijn Ego bezig was met al die vragen en het zoekn naar antwoorden, waar mijn Hogere Zelf toch echt wel al de antwoorden op wist. Maar mijn Ego was echt heel hoogbegaafd, het luist je er zo in voor je er erg in hebt. Het doet er alles aan om je weer in dat oude Ego-gedrag terug te trekken. Het blijft maar vragen op je bordje gooien zodat het Nooit leeg raakt en jij dus maar constant Bezig blijft met Zoeken naar Antwoorden Buiten jeZelf.

Het is niet belangrijk waarom mensen dingen doen of juist niet doen, het belangrijkste is dat we Bewust Blijven van het Feit dat Alles Nodig is voor Onze geestelijke ontwikkeling en dus om weer tot ons Ware Zelf te komen. Vanuit je Ziel weet je dat de persoonlijkheid/het ego/ de mens en het bijbehorend gedrag etc voortkomt uit de Illusie. Een Illusiewereld die we geschapen hebben om onze Lessen te kunnen leren. Ze zeggen dat er 7 Hemels/Dimensies bestaan waar we naar toe gaan na onze dood. Ik ervaar het zo dat al die 7 hemels of dimensies kris kras door elkaar heen lopen hier op Aarde. Op het moment dat je weer niet met je volle aandacht Aanwezig Bent schiet je zo weer een lagere dimensie/hemel in. En dat gebeurt alleen omdat je dan nog lessen te leren hebt die je alleen daar kan leren.

Op het moment dat men Vol-ledig Bewust Is in het Hier en Nu dan zal het 'waarom?' niet naar boven komen want vanuit deze staat van Zijn Weet je de antwoorden op al die waarom's ? al. Je Ziel kent alle Antwoorden en de weg naar God/Gods Koninkrijk/De Hemel op Aarde/je Bestemming al, Geef je Over en durf te Vertrouwen op je Eigen Antwoorden die al In jou zitten.

Liefs ChildofGod - Ivy

 

 

Hoelang mag ik nog leren?
De Wijze is niet iemand die alle antwoorden heeft.
De Wijze is iemand die geen vragen meer heeft.
Zolang je nog vragen hebt, voel je vrij om te leren.

Albert Sonnevelt