Spiritueel Ego - Oude Hulpverleners Rol

Geschreven in maart 2009
 
Homepage
 
Begeleiding
 
Tarieven
 
Transformatie
 
Transformatie
 
Links
 
Contact
 
 

De Valkuil van het Spiritueel Ego: De Oude Hulpverlenersrol Loslaten

Ik bevind me nu al zeer lange tijd op een andere plaats, ook wel bekend als de Nieuwe Wereld maar voor mezelf benoem ik het als het Zijn in de Hemel op Aarde en God’s Koninkrijk. Ik heb het transformatieproces Voltooid en bevind me letterlijk op een plaats waar iedereen Gelijk-Waardig is en de Kracht al ontwikkeld heeft om zich Zelf te Genezen en te be-Vrij-den. Hier zijn er dan ook geen Healers en Hulpverleners meer, deze bevinden zich nog wel in de Oude Wereld waar men deze rollen nog wilt blijven spelen met de mensen die nog niet geleerd hebben in hun Eigen Kracht te staan en nog energie Buiten zich Zelf zoeken en nodig hebben.

Healers en hulp verleners hebben mensen met een lagere trilling/bewustzijnsniveau nodig om ze te kunnen helpen maar in de Nieuwe Wereld bestaan deze rollen niet meer, op deze plaats heeft iedereen namelijk al geleerd zichzelf te genezen en te bevrijden. Hier kunnen we elkaar allemaal bijhouden omdat we allemaal Even Krachtig Zijn, er lopen dus geen mensen Voor of Achter ons op deze plaats maar we staan allemaal Naast elkaar vanuit echte Gelijk-Waardigheid.

Ik vraag nu bijna 2 jaar geen geld meer aan mensen die mij nog benaderen voor spirituele hulp, ook al staat er op mijn website nog iets anders. Ik heb mijn website bewust (nog) niet aanpast omdat ik dan teveel mensen op me af krijg, ik krijg er nu al genoeg op me af :). Ik bied geen hulp meer aan vanuit de Oude manier (heb ik wel een korte periode gedaan tijdens mijn transformatieproces, dus wat ik hier schrijf is niet bedoeld als oordeel m.b.t. healers, mediums en hulpverleners maar meer om inzicht te bieden in de valkuil van het spiritueel ego) omdat ik weet dat iedereen zichzelf zal moeten willen Genezen en be-Vrij-den, dat is de Verantwoordelijkheid die men tijdens dit proces leert op te nemen voor zich Zelf.

Ik ben alleen nog me-Zelf en Deel mijn inzichten die ik heb opgedaan uit mijn eigen doorleefde ervaringen met mensen die heel bewust bezig zijn met hun eigen transformatieproces. Je dient anderen het best door gewoon Echt je Zelf en een Goed Voorbeeld te zijn, hiervoor zal je alle Rollen die je nog nodig hebt om Iets of Iemand te zijn voor de Buitenwereld, Los moeten kunnen laten. Je hebt geen diploma’s of certificaten nodig om Iets of Iemand te zijn want je Bent niet die diploma’s of certificaten. In de afgelopen 6 jaar heb ik ontzettend veel mensen zichzelf zien profileren als healer, hulpverlener of medium, mensen die beweren een missie te hebben om anderen te helpen terwijl aan hun eigen gedrag en leven te zien is dat ze zichzelf niet eens kunnen helpen. Zelf nog een gigantische puinhoop maken van hun eigen leven en hetgeen wat ze onderwijzen aan anderen zelf Daad-Werkelijk niet naleven.

Anderen moeten helpen impliceert dat men nog steeds iemand Nodig heeft waarvan men Denkt dat die ander niet Sterk genoeg is om zichzelf te Genezen en te be-Vrij-den. Men kijkt dan al niet meer vanuit een Gelijk-Waardig niveau naar die ander maar men plaats die persoon juist nog Onder zichzelf en zichzelf dus nog Boven die ander, je kan hier dus niet spreken van Echte Gelijk-Waardigheid en dit is ook niet wat er bedoelt wordt met Eénheids-Bewustzijn. Het zal voor velen moeilijk zijn die Oude Hulpverleners-Rol Los te laten omdat men vanuit een Oude gewoonte en Oude Overtuiging nog gewend is anderen te helpen.

Vaak is het geen Zuiver dienen maar Af-Leiding die gebruikt wordt om vooral niet naar de eigen angsten, gebreken en verantwoordelijkheden te kijken. Men steelt op deze oude manier van handelen Onbewust juist nog Energie van degenen die men beweert te Helpen. Energie in de vorm van complimenten, waardering, aandacht of bevestiging krijgen van de mensen die men Denkt te helpen. Helaas maken veel hulpverleners vanuit Onbewustheid anderen juist meer Afhankelijk van hen (men ‘moet’ geld verdienen) dan dat ze hen helpen om Zelf hun Verantwoordelijkheid op zich te nemen en zich Zelf te Genezen en te be-Vrij-den.

We zijn met z’n allen bezig de overheersende Angst en Oorlog die Heerst op de Aarde te Transformeren naar Liefde en Vrede. Al jaren zijn er mensen bezig Bruggen te Bouwen van die Losgemaakte Stenen die eerst nog die Muur om hun Beschadigd Hart vormden. De wereld heeft goede voorbeelden nodig, Moedige mensen die op Eigen Krachten over die gebouwde Bruggen Stappen en zichzelf Echt Gelijk-Waardig opstellen en Naast elkaar gaan staan ipv Tegenover elkaar zoals velen nog doen vanuit het vastklampen aan hun Macht/Controle. In je Macht staan is leven vanuit Hoog-Moed, durf vanuit je Kracht te leven, breek die Muur af en be-Vrij-d je Zelf/Ziel, de Wereld heeft meer Goede Voorbeelden nodig. Wil jij dat Goede Voorbeeld zijn???? Verbeter de Wereld en Begin dan Nu bij het be-Vrij-den en Genezen van je Zelf.

Ben jij nog iemand die vanuit deze Oude Rol bezig is ontvang dan wat ik hier schrijf niet vanuit je ego en zie het niet als aanval of oordeel. Vanuit de Oude Energie Wereld is dit nog de Rol die jij op je wilt nemen en jij wilt er nog zijn voor mensen die Buiten zichZelf Zoeken naar Genezing, Vrijheid en hun Bestemming. Zolang beide partijen hiervoor Kiezen dan is het Goed zoals het Is en nog moet zijn want Beide partijen hebben dan nog iets te Leren en Los te Laten alvorens je de volgende fase in kan gaan naar de Nieuwe Energie Wereld.

Als er iemand is die zichzelf H-Erkent in wat ik hier heb geschreven en bovenstaande ook zelf al doorleefd heeft dan zou ik het fijn vinden als je contact met mij op zou willen nemen want ik ontmoet graag Gelijk-Gestemden.

Liefs ChildofGod - Ivy

 

Als je de Juiste Toon vindt, is Heel het Leven Muziek....