Tweelingzielen Dagboek

 

 
Homepage
 
Begeleiding
 
Tarieven
 
Transformatie
 
Transformatie
 
Links
 
Contact
 
 

De Herkenning van de Tweelingziel

Voor GSM: Scroll naar boven om meer te lezen

J
anuari 2003: Midden in de nacht tijdens het afsluiten van haar pc ontdekte ze een berichtje met de tekst 'wil je je zussen de groeten doen'? Ze keek naar de naam van de afzender en gelijk schoot het door haar heen 'dat is die paranormale jongen van vroeger'. Nieuwsgierig als ze was klikte ze in zijn profiel op de link van zijn website, na nog geen 4 regels gebeurde er toen het volgende: haar mond viel letterlijk wagenwijd open en bleef open, tranen begonnen over haar wangen te stromen terwijl ze ook een blij en spannend gevoel ervaarde. Opeens was daar vanuit het niets die mega luide Stem, het was Zonder Twijfel de Stem van God die haar vervolgens het volgende meedeelde: Dit is degene waar je al die tijd op gewacht hebt, dit is degene waar je ooit iets mee gaat krijgen, dit is je prins op het witte paard, je Ware Jacob, je Soulmate, die Ene, dit is degene die voor jou bestemd is, je hebt hem gevonden, je hebt hem gevonden, je hebt hem gevonden......

Het was haar Ziel die zijn Ziel had Herkend en had Gevonden. Eindelijk, heel haar leven wist ze dat er iemand op Aarde liep die voor haar Bestemd was en dat ze hem ooit in dit leven zou ontmoeten. Eindelijk had ze zich-Zelf in een Mannenlichaam gevonden zoals ze al jaren wenste en God had haar Nu laten weten dat ze hem Zonder Twijfel Gevonden had. Waar ze altijd in Geloofd had was nu in werkelijkheid Gemanifesteerd.

Mooi verhaal??? Dit is de omschrijving van de Herkenning van mijn Tweelingziel ! Als de Verbinding met je Ziel / God voldoende ontwikkelt is zal je je tweelingziel Zonder Twijfel Herkennen. Is de verbinding met je Ziel / God nog niet voldoende ontwikkelt dan zullen er Twijfels en Vragen zijn omdat je je tweelingziel Niet vanuit je Persoonlijkheid / Ego kan Herkennen. De nog aanwezige Oude Angsten (vaak o.a. verlatings - bindingsangst) Saboteren je om echt op je Gevoel / God / Ziel te Vertrouwen. Neem niet klakkeloos iets aan of over van wat je hier of op het internet leest, of van wat mediums of anderen je vertellen over tweelingzielen. Een ander kan namelijk Niet bepalen of je je tweelingziel hebt ontmoet, dat kan alleen je eigen Ziel en daarvoor zal de Verbinding met je Ziel voldoende ontwikkelt moeten zijn. Forceer niks, Luister naar je Gevoel, je Ziel / God zullen je echt laten weten hoe het zit....als het voor jou het Juiste Moment is. Zolang de Herkenning nog niet Volledig is heb je nog andere Lessen te Leren die op dat Moment Belangrijker zijn voor jouw Geestelijke Ontwikkeling.

Vroeger snapte ik niet wat ze bedoelden met 'als je de Ware tegenkomt dan Weet je het' !!! Sinds januari 2003 jaar Weet en Voel ik wat ermee bedoeld word en kan ik met 100% zekerheid zeggen dat het ook echt zo is, mijn Ziel Herkende hem zonder hem ontmoet of gesproken te hebben!!!

Tweelingzielen - Dagboek van een Tweelingziel / Ivy

  • Hier zullen (op het Juiste Moment) mijn ervaringen geplaatst worden die ik verzameld had op mijn tweelingzielenforum en de ervaringen na het loslaten van mijn tweelingziel vanaf 2008.

    2003-2008
    2010-2011
    2014-2019

 

 

Liefde is als kwikzilver in de palm van je hand. Houd je hand open en het blijft liggen. Grijp het vast en het ontglipt je.

 

Find my Soul
and I'm Yours Forever