Tweelingzielen - Teksten en Inzichten

 

 
Homepage
 
Begeleiding
 
Tarieven
 
Transformatie
 
Transformatie
 
Links
 
Contact
 
 

Voor GSM: Scroll naar boven om meer te lezen

Je kan hier meer lezen over tweelingzielen en het transformatieproces. De inzichten en teksten over tweelingzielen komen van mezelf en heb ik verkregen door het doorleven van mijn eigen ervaringen vanaf 2003 tot heden. Er staan ook teksten tussen die niet van mij afkomstig zijn maar die ik wel graag met jullie wil delen omdat ze zeer waardevol zijn, de naam van de schrijver staat bij de tekst vermeld.

Liefs Ivy

 

 

1: Twijfelen of je tweelingziel je tweelingziel wel is

Ik hoor en lees vaak van mensen dat ze Twijfelen of hun tweelingziel hun tweelingziel wel is. Als ik zoiets lees en hoor is het voor mij al heel duidelijk dat zo iemand zich op zo'n moment weer geidentificeerd heeft met zijn/haar ego persoonlijkheid. Want wie Twijfelt er hier? Is dat Liefde (Ziel/God-Zelf/Bewust-Zijn) of is dat Angst (Mens/Ego Persoonlijkheid/On-Bewust-Zijn)?

Ben jij ook iemand die regelmatig twijfelt of je tweelingziel je tweelingziel wel is? Wees je dan bewust van het feit dat Niet jij twijfelt maar je ....Ego. Je Ziel/God-Zelf Weet hoe het zit, je verliest alleen op het moment dat je gaat Twijfelen weer het contact met je Ziel/God- Zelf en dan Vergeet je weer wat je al Weet. Ik heb ooit een hele mooie zin opgekregen van de vrouw van mijn overleden therapeut:

Dat je Hoofd gaat Denken wat je Gevoel al Weet

Het is echt een hele mooie zin voor mij geweest. Ik besef nl dat mijn Ego/Denken helemaal niet wil dat ik geloof dat mijn tweelingziel mijn tweelingziel is terwijl mijn Ziel hier nog nooit een seconde aan getwijfeld heeft sinds mijn Ziel zijn Ziel H-Erkende. Het is het ego dat liever wilt dat je Twijfelt want het ego leeft vanuit Angst en zolang jij vanuit angst leeft en handeld kan dat bange ego blijven voortbestaan in jouw leven.

Als je niet Twijfel leef je dus meer vanuit Liefde en daar is het ego weer bang voor want die ziet Liefde als zijn Vijand. Het ego denkt nl dat er geen of weinig plaats voor hem/haar zal zijn als je leeft en handelt vanuit liefde. Daarom zal het ego er werkelijk alles aan doen om jou te doen twijfelen dat je tweelingziel wel echt jouw tweelingziel is. Leer je ego gedrag te herkennenl en accepteer dat ego'tje gewoon op die momenten dat het aandacht wil. Het mag er zijn met al zijn/haar angsten en twijfels. Onthou dat dit soort ego momenten , net als alle andere fases en dingen in het leven ook weer voorbij gaan.

Je Ziel Weet hoe het zit, als ik iets zeker weet in dit leven dan is het wel het feit dat mijn tweelingziel mijn tweelingziel is en dat wij op het Juiste Moment ook Fysiek Samen zullen komen. Wat een ander ook zegt of mij probeert aan te praten, wat mijn tweelingziel vanuit zijn oude angsten en ego persoonlijkheid ook nog zegt of doet..... ik laat me door Niemand Mis- en Af-Leiden en Blijf op mijn Eigen Gevoel Vertrouwen. Als ik iets geleerd heb vanuit het transformatieproces dan is het wel dat ik Trouw moet zijn en blijven aan meZelf, aan wat ik Voel en wat mijn Ziel/God-Zelf al Weet. Blijf bij jeZelf ...

Liefs ChildofGod - Ivy

2: Spiegelen van Tweelingzielen en Anderen

Het is een feit dat er tijdens het Transformatieproces veel Oude Angsten (oude trauma's, patronen, overtuigingen, normen en waarden) naar boven zullen komen om deze te transformeren/los te laten. Daarnaast heb je ook te maken met Verwachtingen die naar boven zullen komen (verlangens, wensen, doelen, willen, eisen, je zorgen maken om iets wat evt zou kunnen gebeuren) Oude Angsten vallen onder Verleden Tijd en de Verwachtingen onder Toekomstige Tijd.

Bij het Spiegelen werkt het zo dat je tweelingziel/soulmate/zielsliefde gewoon vanuit het niets tijdens een gesprek iets kan Triggeren in jou waardoor jij je gekwetst en Aangevallen kan voelen. In eerste instantie denk je gelijk dat het door die ander komt en met die persoon te maken heeft en Wijs je al gauw met je vinger naar die ander. Maar meestal heeft het gevoel wat naar boven komt eerder te maken met een Oud Gevoel en Oude Overtuiging wat naar boven getriggerd wordt door een ander die in wezen eigenlijk helemaal niets met die gevoelens en overtuiging te maken hebben.

Ik zal het aan de hand van een voorbeeld van mezelf uitleggen. Toen het proces tussen mij en mijn twin begon, zei hij vaak dingen waardoor ik me zelf klote ging voelen. Alsof ik niets goeds kon doen in zijn ogen, alsof er van mij niets aan te nemen of te leren was, alsof er niets waardevols aan mij was.

Op die momenten zei ik ook tegen hem dat ik maar niet snapte wat het was. Dat ik me altijd vrolijk voelde voordat ik online ging maar dat ik me door hem altijd kut ging voelen. Dan zei hij me alleen, kijk eens waar dat gevoel dan vandaan komt. Waarop ik op zulke momenten (onbewustzijn) riep dat het door zijn houding kwam en hij mij alleen wees op negatieve dingen. Ik vroeg hem dan of hij ook nog goede dingen van mij kon opnoemen en helaas kreeg ik dat op die momenten niet.

Tijdens die chats voelde ik me dan zo aangevallen, zo waardeloos, zo boos maar meestal als ik dan later ging kijken hoe ik me voelde dan merkte ik dat ik ook aan andere mensen dacht die mij net zo behandeld hadden in het verleden. En zo kwam ik al heel gauw uit op het punt dat het gevoel dat ik steeds voelde bij mijn twin, exact het gevoel was wat mijn moeder, mijn familie en een ex vriend mij altijd gegeven hadden in mijn verleden. Dat ik niets waard was, niet geloofwaardig was, dat er niets van mij te leren of aan te nemen was.

Door de triggers van mijn twin kwam dus dit oud gevoel omhoog en werd ik me er van bewust dat het vaak om een oud gevoel/ervaring/trauma/overtuiging ging wat naar boven kwam. Doordat ik me er bewust van werd kon ik het gaan transformeren. (Erkennen, Accepteren en Loslaten). Soms zitten oude overtuigingen zo diepgeworteld in de mens dat het een Kernovertuiging genoemd wordt. Als je je aangevallen voelt, boos, gekwetst, angstig, onveilig of wat dan ook, schiet je al gauw in oude overtuigingen (dingen die je zo vaak tegen jezelf hebt gezegd of van anderen hebt gehoord dat je ze bent gaan geloven) zoals: hij/zij houd niet van mij, ik ben niet goed genoeg, ik ben niets waard, niemand houd van mij, ik kan niets, het zal wel allemaal aan mij liggen, ik ben gek. De hardnekkigste overtuigingen zijn: ik ben niets waard en ik ben niet goed genoeg

Op het moment dat jij weer terugschiet in je oude overtuigingen en angst, besef je zelf vanuit je onbewustzijn niet dat er op dat moment, als iemand jou spiegelt/triggert en jij je aangevallen of gekwetst voelt, In jou een Gebrek aan Eigen Liefde, Eigen Waarde, Zelf-Vertrouwen en Geloof ontstaat. Het is op zo'n moment jouw verantwoordelijkheid dat jij jezelf (je Innerlijke Kind) al die dingen schenkt, die je stiekum onbewust van een ander verlangt.

Het is een feit dat veel twins juist door hun twin enorm gespiegeld/geconfronteerd worden met hun duistere stukken want wie anders kan jou beter spiegelen dan jouw spiegelbeeld? Maar zo spiegelen we dus ook anderen, dus als jij voelt dat jij Reageert op iets of iemand probeer dan eens te kijken naar dat Gevoel In jou ipv te wijzen naar die ander of botte opmerkingen te maken. Liefde valt een ander niet aan, het is het Ego dat vanuit Angst anderen aanvalt om zichzelf te beschermen. Liefde heeft geen Bescherming nodig want Liefde staan in zijn/haar Kracht.

Vaak willen mensen niets aannemen van een ander, dit heeft verschillende redenen.

- Het is makkelijker voor ze een ander de schuld te geven van het ontstaan van
hun rotgevoelens want dan hoeven ze niet naar zichzelf te kijken en met zichzelf
aan de slag te gaan.
- Men voelt zich vanuit het Ego Hoger, Beter of Slimmer dan anderen en plaatst
zichzelf zo (onbewust) in een Leraren rol en weigert iets van een Leerling aan te
nemen.
- Men vind het spiegelen/confronteren veel te confronterend en en slaat op de
Vlucht.
- Men kan of durft de verantwoordelijkheid van het eigen leven niet op zich te
nemen.

We zijn allemaal vrij om elkaar te spiegelen, het is aan de ander of hij/zij iets met het gevoel wat omhoog komt wil/kan doen. Je kan kiezen om jezelf te gaan verdedigen vanuit je Ego en terug in de aanval gaan met heftige reacties. Of je kan de verantwoordelijkheid voor je eigen leven op je nemen en je eigen gevoelens eens onderzoeken en transformeren.

Het is misschien ook handig om je er bewust van te blijven dat een ander jou alleen maar kan kwetsen vanuit zijn/haar ego. En dat jij je alleen maar vanuit je ego gekwetst kan voelen. Dit ego staat zowel voor jou en die ander voor Angst en een Gebrek aan Liefde. Zolang we nog reageren op anderen hun aanvallen dan zijn wij niet stevig Gegrond in onze eigen Kracht/Liefde en hebben wij nog Angsten te transformeren.

Transformeren van oude angsten, overtuigingen, patronen, trauma's en verwachtingen etc kan alleen geschieden als je eerst de Moed hebt al die dingen te Erkennen. Je maakt met die erkenning iets bewust. Dan kan je verder en leren hetgeen waar je je bewust van bent geworden, te gaan Accepteren. Accepteren dat je je dus b.v. minderwaardig kan voelen, dat je een klootzak of kutzak (zelf verzonnen woord hahaha) kan zijn, dat je van woede kan ontploffen soms, dat je soms gewoon heel negatief kan zijn, dat je leugens verteld, dat je een ontzettend lui mens kan zijn etc. Dus niet gaan ontkennen of vechten tegen die duistere en minder mooie stukken in jezelf die ook aan het daglicht komen want daarmee laat je niets los maar vererger je juist dat stuk in jezelf. Wanneer je jezelf Accepteerd met al die minder mooie delen van jezelf, dan zal je zien dat je minder en minder zal gaan Reageren op anderen. Dus steeds meer in je Kracht zal blijven staan bij Aanvallen van anderen. Hoe meer je dus Eerlijk van jezelf Accepteerd, hoe soepeler het Loslaten ook zal geschieden.

Liefs Ivy

3: Je Zelf missen of je Tweelingziel / Soulmate missen?

In de afgelopen 3,5 jaar heb ik ontzettend veel mensen gesproken die allemaal met hetzelfde 'probleem' kampen: het MISSEN van je tweelingziel/soulmate/zielsliefde. Ik heb het missen van die ander wel eens omschreven als het geamputeerd zijn. Een deel van jezelf missen maar het toch iedere seconde van de dag voelen. Het is ontzettend fijn als je Bewust aanwezig Bent en kan genieten van het feit dat je die ander bij je voelt ondanks dat je hem/haar niet kan zien.

Maar je hebt ook die andere kant van de medaille nog, die momenten dat je in je Ego schiet en Denkt dat je die ander mist. Ook ik heb er in mijn onbewuste momenten ontzettend veel moeilte mee (en tjonge wat heb ik dit soort momenten vanaf juni veel meegemaakt zeg) . Het Ego is soms zo ontiegelijk slim en manipuleert als de beste. Het weet jou, zodra jij in het Onbewustzijn schiet, zo goed in de maling te nemen met zijn slimme smoesjes en beredeneringen. Het doet jou werkelijk geloven dat je Afgescheiden bent van je tweelingziel/soulmate/zielsliefde. Je mist die ander dan zo ontzettend en je voelt je vaak verdrietig omdat die ander niet bij je is of kan zijn....DENK je. Denken komt voort uit je Ego, wat weer een Illussionair iets is. Wat je op onbewuste momenten denkt kan je dan ook Waangedachtes noemen, dus niet werkelijk waar.

De waarheid is dat je Niet je tweelingziel/soulmate/zielsliefde op zo'n moment mist, wanneer je in je onbewuste deel schiet, maar .....JeZelf. Je mist op dat moment de Verbinding met je Hoger Zelf, je GodZelf, je Eigen Kracht. Je mist dus jeZelf maar het Ego zal met alle listen die het kan bedenken jou doen geloven dat je iets Buiten jezelf mist. Als je in de val trapt die het Ego voor jou heeft opgezet, zal je Buiten jezelf naar Liefde zoeken. Je zal dan eerder liefde zoeken in een ander, bv je tweelingziel/soulmate/zielsliefde. Het Ego lacht in zijn vuistje want het weet dat zolang hij het voor elkaar krijgt dat het jou buiten jezelf kan laten zoeken, dat jij nooit de Ware Liefde zal vinden. En dat is precies het doel van het Ego, het wilt Niet dat jij Ware Liefde vindt want het is bang dat zijn bestaan dan ophoud.

Als jij aan je tweelingziel/soulmate/zielsliefde denkt en je gaat je verdrietig of eenzaam voelen ipv blij en gelukkig, onthou dan dat je op dat moment weer in het Onbewuste Deel (Ego Persoonlijkheid) van jezelf bent geschoten en je Ego je zover heeft gekregen dat jij DENKT dat je AFGESCHEIDEN bent van je tweelingziel/soulmate/zielsliefde. Niets is minder waar want jij en je zielsliefde zijn voor EEUWIG met elkaar verbonden en niets kan jullie meer scheiden. Omdat je de ander fysiek niet ziet denk je misschien al sneller dat je niet meer bij elkaar bent maar op Zielsniveau ben je ten alle tijden met elkaar Verbonden.

Probeer je aandacht te richten op jezelf ipv van die ander want het gaat werkelijk niet om die ander op het moment dat je je eenzaam of afgescheiden van die ander voelt. Wat mij helpt op momenten wanneer ik in mijn Ego schiet en ga geloven wat het me aan probeert te praten is.... tegen mezelf zeggen: ik mis niet mijn tweelingziel/soulmate maar mezelf, ik mis de verbinding met m'n Hoger Zelf/God. Mijn tweelingziel/soulmate en ik en Iedereen Zijn al Eén, het is mijn Ego dat mij wil doen geloven dat wij Afgescheiden zijn van elkaar.

Liefs ChildofGod - Ivy

4: Bevestiging.....niet Buiten je Zelf zoeken

In het begin overstelpte mijn twin mij met lieve complimentjes, uitlatingen over de band die wij hadden en zijn liefde voor mij. Het waren mooie bevestigingen die mij een goed gevoel gaven en waardoor ik me sterker ging voelen. Maar toen opeens stopte dat allemaal en begon zijn ego mij Af te stoten, mijn ego dacht dat hij niet meer van mij hield, een spelletje met mij had gespeeld en mij misbruikt had.

Maar al heel gauw kon ik het vanuit mijn Ziel bekijken en wist ik dat ik juist door al die lieve dingen die hij steeds zei, sterker, vrolijker en gelukkiger werd. Ik verklaarde het voor mezelf (besprak het niet met hem) dat het alleen maar beter voor mijn proces was dat hij me niet meer overstelpte met lieve woordjes en bevestigingen. Zo kon ik tenminste zelf op Eigen Krachten mijn geloof, zelfvertrouwen en eigenliefde meer ontwikkelen.

Achteraf ben ik hem zo dankbaar voor dit gedrag van hem want ik heb daardoor mijn geloof, zelfvertrouwen en eigenliefde op eigen krachten weten te ontwikkelen. Ik weet ook dat hij toen destijds heel goed wist waar hij mee bezig was, ik wist dat hij juist geen bevestiging gaf omdat hij al wist dat als hij dat wel zou doen elke keer, ik door zijn energie/daden/woorden meer kracht/geloof/vertrouwen zou ontwikkelen, ipv dat ik dit op eigen kracht ontwikkelde.

Bevestiging krijgen van een ander is overbodig als je voldoende zelfvertrouwen en geloof hebt ontwikkelt, Alles wat je Echt Nodig hebt zit In jeZelf.

Liefs ChildofGod - Ivy

5: Onbegrip van mensen zonder twin proces ervaring

Ik kan wel begrijpen waarom sommige mensen zo heftig reageren als ze die twin verhalen lezen over al dat aantrekken en afstoten. Ik denk zelf dat er onbewust bij veel mensen iets etriggerd wordt wat nog diep in hen verborgen zit en wat nog getransformeerd mag worden. Het is ook een feit dat veel mensen het twin (transformatie) proces niet echt begrijpen en het teveel Vergelijken met hun eigen, en vaak al Oude en voorbije relaties en ervaringen.

Vergelijkingen....zijn Gedachten/Beelden die gelinkt zijn aan het Verleden en dat is niet NU.
J.Krishnamurti heeft hier zo'n onwijs mooi boek over geschreven, het heet Vrij zijn van Angst. Iets wat je zelf niet ervaren hebt, zal je Nooit echt kunnen begrijpen, je kan er over Denken, Analyseren, Beredeneren wat je wilt maar je Weet en Voelt pas hoe het echt zit als je er zelf mee te maken krijgt en het Doorleefd hebt.

Het onbegrip van de mensen uit je omgeving is ook iets heel moois want ook daar zit weer een mooie Les voor jou in. Wat doe je als iedereen je voor gek verklaard omdat je blijft houden van iemand die je respectloos blijft behandelen en je vanuit angst af blijft stoten? Ga je hun gedachtes en overtuigingen Overnemen of Blijf je bij jeZelf en het Onvoorwaardelijke Gevoel? Vaak laten mensen zich toch Mis-Leiden door hun omgeving, gaan ze Twijfelen aan zichzelf, raken ze gedeprimeerd door wat hun 'vrienden' zeggen en raken ze weer verwijderd van hun Eigen Pad en Bestemming. Sta je in je eigen kracht dan laat je de dingen die je omgeving denkt of zegt aan je voorbij gaan en blijf je Trouw aan je eigen gevoel.

Ik dank God en het Universum er voor dat ik dit proces met mijn twin mag ervaren en dat ik alles wat ik heb geleerd en nog steeds leer, kan toepassen op de relaties die ontstaan met anderen. Mijn uiterlijke wereld ziet er een stuk Realistischer, Mooier en Liefdevoller uit, juist dankzij al dat gespiegel/geconfronteer van mijn twin :).

Liefs ChildofGod - Ivy

6: Verschil soulmate, tweelingzielen, bipolaire ziel etc

Wat ik hier ga schrijven over de verschillen tussen Tweelingzielen etc, daar zullen veel mensen die hun tweelingziel/soulmate/gelijkgestemde ziel/andere helft of hoe je het ook wilt noemen, het misschien niet mee eens zijn.

Ik schrijf over dit onderwerp omdat ik via mijn spirituele website bijna alleen maar vragen krijg over het onderwerp wat ik heb geschreven over Soulmates Relaties. Overal lees ik tegenwoordig over de Verschillen tussen Tweelingzielen, Tweelingstralen, Soulmates etc. Het meeste dat ik tegenkom dat heb ik vaker ergens anders weer gelezen op een site. Dan weet ik dus ook dat het gewoon een OUD stuk is dat overgenomen is van het internet en niet geschreven is vanuit een ervaringssituatie zelf. Wat ik hier schrijf komt vanuit mijn eigen ervaring en weten, je hoeft het dus zeker niet voor Waarheid aan te nemen, het is gewoon mijn visie waar ik iets over kwijt wil.

3,5 jaar geleden ontmoette ik iemand die mijn hele leven totaal op zijn kop zette, mijn Hogere Zelf vertelde mij voordat ik hem ontmoet of gesproken had al dat dit mijn ware partner zou zijn voor het leven. Dat hij en ik soulmates (het woord tweelingziel kende ik toen nog niet eens) waren en wij voor elkaar bestemd waren, dat dit de man voor mij was en wij iets met elkaar zouden krijgen.....ooit. Ja, ja ooit, het voelde alsof het niet voor Nu bestemd was en dat er eerst iets moest gebeuren voordat wij ook echt samen konden zijn. Toen destijds snapte ik het niet echt wat ik doorkreeg maar nu 3,5 jaar later is het me heel duidelijk.

Toen ik mijn maatje weer opnieuw ontmoette 3,5 jaar geleden voelde ik mij een uitverkorene, specialer dan anderen omdat ik mezelf in een mannenlichaam had gevonden, mijn enige echte ware, waar ik jaren Bewust van had lopen dromen hihi. Ik zag het echt zo dat hij en ik uitgekozen waren om Samen een Opdracht aan te gaan. Een opdracht die wij samen misschien wel zouden kunnen vervullen als we er samen aan werkten. Ik zag het als de opdracht om samen te leren wat Onvoorwaardelijke Liefde nou was, mijn maatje noemde het jaren geleden een Goddelijke Relatie.

3,5 jaar geleden kende ik helemaal niemand in mijn omgeving die zijn/haar tweelingziel had ontmoet, laat staan door de heftige dingen ging waar ik toen doorheen ging. Gelukkig vond ik na een hoop gezoek op het internet een aantal mensen die door dezelfde fases en situaties heen gingen, ik vond dus herkenning en benoemde wat er tussen mij en mijn maatje gebeurde als een Tweelingziel ontmoeting.

Ik las over Tweelingzielen in het boek van Patrica Joudry en Maurie Pressman en het leek alsof alles waar ik doorheen ging, in dat boek omschreven werd. Het was voor mij één en al Herkenning. Ik las ook op het net alles wat los en vast zat over tweelingzielen en zo kwam ik ook bij onderwerpen uit die gingen over soulmates, tweelingvlammen, zielemaatjes, bipolaire zielen, zielsverwanten en nog veel meer. Ik begon onderscheid te maken tussen deze benamingen maar daarmee dus ook tussen mensen. Vanaf dat moment als iemand mij zei dat ze hun soulmate hadden ontmoet riep ik altijd dat dat heel iets anders was dan je tweelingziel ontmoeten.

In die tijd vond ik nog dat er veel mensen maar wat riepen om er bij te horen (bij het kleine groepje mensen dat zijn/haar tweelingziel had ontmoet). Ik heb meer dan duizend mensen gesproken via internet die zeiden dat ze hun tweelingziel hadden ontmoet maar ik zag bijna al die mensen ook weer uit elkaar vallen. Terugvallen in een aardse relatie en strijd, ik verklaarde dat voor mezelf als dat de Opdracht om samen te leren Onvoorwaardelijke te Zijn, te zwaar voor hen was. Ik ontmoette weer andere mensen, en de mensen die ik nu ken gaan allemaal door hetzelfde proces. Het is wel leuk om te zien hoe het werkt dat je allemaal mensen aantrekt die dus allemaal bezig zijn in hun gedachten met Liefde en hun Ware.

Ik zie meer en meer mensen die bezig gaan met dit zware proces, mensen die zichzelf als liefde gaan ervaren en bereid zijn zichzelf te ontwikkelen en samen met een ander verder leren wat onvoorwaardelijke liefde nou echt is.

Afijn ik dwaal een beetje af dus laat ik maar terugkeren naar mijn verhaal over de verschillen tussen tweelingzielen/soulmates etc. Ik ben nu jaren verder, er is ontzettend veel gebeurd sinds die tijd. Ik ben heel erg getransformeerd sindsdien, heb veel zware lessen geleerd en ben nog steeds aan het leren. Maar waar ik wel achter ben gekomen is dat ik me jaren geleden zo vast bleef klampen aan het Woord Tweelingziel puur omdat als ik dat niet deed mijn droom uit elkaar spatte.

Ik droomde vroeger altijd van de ware, iemand die mij totaal begreep, iemand die net zo zelfstandig en leergierig en welwillend was wat betreft zijn eigen geestelijke ontwikkeling en het helpen van anderen. Ik zag later pas in dat ik mij vanuit mijn eigen angst vastklampte aan een Woord zodat wat ik ervaarde maar te verklaren was en ik mijn droom kon laten uitkomen. Ik dacht echt toen destijds dat als ik mijn maatje niet meer zou benoemen als tweelingziel, ik mijn maatje zou verliezen.

Mijn maatje en ik noemden elkaar in het begin van onze ontmoeting vaak Soulmate. Ergens begon ik automatisch te switchen tussen de woorden tweelingziel en soulmate maar bedoelde gewoon in gedachte hetzelfde ermee. En hoe meer mensen ik sprak en hoe meer mensen mij probeerden te overtuigen dat tweelingzielen en soulmates twee totaal verschillende dingen waren, hoe meer ik ging inzien waar we allemaal mee bezig waren vanuit Angst. Dat we ons aan Woorden vastklampten vanuit onze eigen Angst.

We zijn het zo gewend vanuit ons Mens zijn dat we alles en iedereen in Hokjes plaatsen. Wat maakt het uit hoe we de ontmoeting met De Ware benoemen als we in Gevoel en Ervaringen hetzelfde ervaren? We weten ondertussen wel dat de ontmoeting gepaard gaat met het Transformatieproces, heel veel Aantrekken en Afstoten, het Loslaten van veel Oude Angsten, Oude Patronen, Oude Overtuigingen en Verwachtingen en het leren wat Onvoorwaardelijke Liefde is.

Het is de Mens/Illusionaire Persoonlijkheid/Ego die zich moet Verwoorden met Woorden om een ander duidelijk te kunnen maken wat hij/zij bedoelt. Zolang we nog niet volledig uit de Illusie van het Mens-zijn zijn gestapt, zullen jij en ik afhankelijk zijn van woorden om te kunnen communiceren. Het is ook de Mens/Illusionaire Persoonlijkheid/Ego die Alles in Hokjes plaatst en Denkt in Verschillen of Onderscheid. Mensen klampen zich niet alleen vast aan Hokjes en Woorden om zichzelf te kunnen Identificeren maar ook omdat Woorden gebruiken simpelweg onze Aardse manier van Communiceren is. We zijn nog niet zover maar in de Nieuwe Tijd zullen wij meer gaan communiceren vanuit onze Gedachten/Gevoelens, om het maar met een mooi woord te verwoorden: via Telephatie.

Het is nl zo dat we niet alleen Mens zijn maar ook Ziel. En de Ziel/Bewust-Zijn/Liefde Denkt niet in Woorden, Hokjes of Verschillen. De Ziel is Eén, we zijn allemaal hetzelfde, gelijk, één. Zolang Mensen Onderscheid maken (dus ook alles willen bewoorden door het in hokjes te plaatsen om vervolgens met elkaar te gaan strijden) zal er nooit die Eenheid, die we in werkelijkheid Zijn, ervaren kunnen worden. Ergens creeert men door al die verschillende benamingen weer hetzelfde effect als met al die verschillende religies en grenzen. Men onderscheid zich van anderen, vormt groeperingen, volgt elkaar of wat er tig jaar geleden in een boek geschreven werd. Men voelt zich beter, specialer, uitverkorener dan anderen en men maakt oorlog met elkaar. Liefde kent geen Grenzen, Onderscheid, Verschillen, Afgescheidenheid, alleen Eéheid.

Ik heb het ervaren met andere mensen dat ze zelfs gaan strijden met mij omdat ik mijn tweelingziel soms ook gewoon soulmate noem. Hetzelfde wat ik jaren geleden bij andere mensen deed, deden verschillende mensen nu bij mij hihi. Nog niet zo heel lang geleden gebeurde dit weer met iemand die tweelingzielen seminars gaf. Die viel er toen over dat ik constant tijdens een gesprek switchte tussen de woorden twin en soulmate. Toen ik uitlegde dat het voor mij dezelfde betekenis had kreeg ik een heel verhaal over me heen dat er een wezenlijk verschil tussen beide zat. Ik kon het hier nu niet meer mee eens zijn want ik had mijn oude overtuiging, die nu wel zijn overtuiging was, Losgelaten.

Meegaan in zijn overtuiging zou voor mij betekenen dat ik een stap terug zou moeten doen wat voor mij zou betekenen dat ik terug zou moeten stappen in het meer bezig zijn met Afscheiding en Verschillen ipv Eenheid. Het is zo makkelijk om anderen te volgen en je eigen mening en gevoel maar te verloochenen. Toch ben ik altijd zo geweest dat ik mijn eigen weg volgde, ook al betekende dat voor mij vaak dat ik jaren alleen mijn weg bewandelde. Ik blijf dus bij mijn overtuiging, het transformatieproces heeft mij ook al laten zien dat iedereen uiteindelijk dezelfde fases doorgaat. Ik herken waar mensen staan, ik herken de dingen die mensen ervaren, ik herken het gevoel, ik herken de oude energie en overtuigingen. Hoe moeilijk het soms ook is, voor mij is loslaten de enigste oplossing als mensen mij niet kunnen respecteren of blijven strijden en overtuigen met hun Woorden dat hun waarheid De waarheid is.

Voor mij zijn het maar woorden, naampjes en voor mij klinkt soulmate gewoon mooier dan tweelingziel (vandaar dat ik ook vaak het woord twin gebruik hahaha, engels klinkt zoveel mooier). Het is ook een woord dat ik 11 jaar geleden in gedachte vaak gebruikte toen ik ervan droomde om mezelf in een mannenlichaam te ontmoeten. Daarbij komt ook dat wanneer ik deze term gebruik andere mensen beter snappen waar ik het over heb dan wanneer ik de term tweelingziel gebruik. Het is zo ontzettend jammer dat mensen zo'n onderscheid maken tussen de Termen Tweelingzielen, Soulmates, Nevenzielen, Tweelingstraal, Tweelingvlam, Zielsverwanten etc want hoe je het ook went of keert: we zijn Allemaal hetzelfde, we Zijn Eén Ziel.

Ik snap echt wel waarhet vandaan komt hoor, ik deed hier zelf vroeger ook aan mee. Maar als we het eens van een ander standpunt kunnen gaan zien hoe Woorden interpreteren nou werkt? Ooit was er iemand die zei Boom, daarna kwam er iemand bij en die zei ook Boom en zo ging het verder, totdat iedereen Boom zei bij het zien van een Stam met Takken en Bladeren. Is iets pas Waarheid als iedereen een Woord op dezelfde manier interpreteert? Voor mij gaat het niet meer op, voor mij is alles gewoon één pot nat hahaha. Met alles in Hokjes plaatsen geeft men alleen maar aan dat we van elkaar Verschillen en dat is dus juist niet het geval.

Men is bang om de Identificatie met de persoonlijkheid op te geven. We zijn Eén Ziel, sterker nog....we zijn allemaal tweelingzielen van elkaar. Alleen zijn we nog niet zover dat we van iedereen ook echt Onvoorwaardelijk kunnen Houden. Naar mijn mening komt dit voort uit het feit dat we nog teveel vanuit verschillende Bewustzijnsniveaus leven en we nog niet Klikken met elkaar. Het is al moeilijk genoeg om samen door dit proces te komen met de man of vrouw van je dromen, laat staan met een wildvreemde of je buurman etc.

Onvoorwaardelijk leren te Zijn
Het aantrekken vanuit liefde en onvoorwaardelijkheid, het afstoten vanuit angst en onvoorwaardelijkheid, het is de meest moeilijke Les die we hier op aarde leren om Onvoorwaardelijk te Zijn. Het mooie is dat je niet in je eentje onvoorwaardelijk kan zijn, je zal ten alle tijden een ander nodig hebben tijdens dit proces om je te spiegelen. Het is een keuze die je maakt, een opdracht die je aangaat, als je er aan toe bent dan zal het je pad opkomen. Want het mooiste van alles is...je eigen gedachten hebben krachten.

Zo droomde ik er jaren van mezelf in een mannenlichaam te ontmoeten en voila.....ik kreeg wat ik wenste. Denk niet dat we vanaf dat moment nog lang en gelukkig leefden hoor want dat is niet zo. Op het moment dat je die ene ware aantrekt begint juist een hele nieuwe reis en proces. Een proces met veel vallen en opstaan, aantrekken en afstoten, het is zwaar kan ik je zeggen, het vreet zoveel energie van je maar het geeft je ook een hoop energie terug en ik ben echt ontzettend dankbaar dat ik dit mag ervaren.

Het missen van je Tweelingziel/Soulmate/Spirituele Partner
Ondanks dat ik de heelheid in mezelf heb gevonden, mezelf kan troosten, mijn eigen steun en toeverlaat ben, de kracht in mezelf vind, mezelf als Liefde ervaar en dit niet buiten mezelf meer hoef te zoeken, er geen behoefte is die die ander voor mij moet opvullen, ervaar ik het toch als een soort van Geamputeerd zijn als mijn soulmate niet bij mij is. Ik voel hem nl wel maar ik zie hem niet, noemen ze dat geen fantoompijn? Ik heb ontzettend veel mensen gesproken die hun twin/soulmate/zielemaatje, of wat voor naam we het ook geven hihi, hebben ontmoet en die precies hetzelfde ervaren. Ook ken ik persoonlijk 5 mensen die hun twin hebben ontmoet en ook zij ervaren toch een gevoel van gemis ondanks dat sommige van hen vrij sterk in hun eigen kracht staan.

Ik kan het niet anders omschrijven als zijnde dat de Ziel er naar Hunkert om Eén te Zijn met die andere Ziel (en), dus het Samensmelten tot één. Ik heb een tijdje geleden een mooie ervaring gehad met mijn twin die toch meestal vrij gesloten is. Hij stond open en er ontstond een telephatisch moment tussen ons. Het voelde echt alsof onze energie één was, ik voelde mezelf in zijn hoofd en lichaam overvloeien, ik voelde me werkelijk één op dat moment met hem.

Ik was op dat moment hem en kon zijn gedachten lezen/horen/voelen. Het was fantastisch maar helaas duurde het niet echt heel lang. Mijn twin en ik zitten nog beiden in onze processen. De laatste tijd heb ik het zwaar gehad omdat mijn twin mij niet meer herkend vanuit zijn onbewuste zelf en mij steeds meer en meer buitensluit.Voor mij is het duidelijk waarom hij mij niet herkend maar jee wat kan dit proces soms verrekte zwaar zijn als je zelf weer even uit je BewustZijn schiet hihi.

Liefs ChildofGod - Ivy

7: Jezelf belangrijker maken dan je twin

Ben jij ook teveel bezig geweest met je bezig houden met je twin/soulmate? Zat jij ook teveel in zijn/haar energieveld? Was jij je ook alleen maar Zorgen aan het maken over hun proces, foutjes en gebreken? Dacht jij ook dat je Samen over die eindstreep moest komen en koos je ervoor om je Eigen Weg te verlaten? Maakte jij die ander soms belangrijker dan jeZelf?

Nou welkom bij de club want je bent echt niet de enigste hoor. Er zijn zoveel twins/soulmates die diezelfde weg bewandeld hebben om ervaring op te doen in het.....een Ander belangrijker maken dan jezelf : Ik hoor niet anders van twins/soulmates dan dat ze met dezelfde dingen te kampen hebben.

Het grootste probleem is bij de meeste twins/soulmates (iedere relatie), de ander Loslaten omdat één of beiden nog Niet klaar is met zijn/haar proces. Die ander (maar ook jij) heeft dan misschien nog Lessen te leren bij anderen, zal zelf nog Stappen moeten maken om meer in hun Eigen Kracht te komen te staan en zo hun BewustZijn/EigenLiefde te ontwikkelen. Het kan zijn dat je je Schuldig voelt naar je twin/soulmate toe als je je Eigen Weg wilt vervolgen Zonder hem/haar.

Je kan denken dat je die ander laat Vallen als je niet trouw aan hun zijde blijft staan en met hun mee-Lijd en mee helpt hun zak Oude Bagage te dragen. Niemand heeft er iets aan als jij ook gaat mee-Lijden of teveel op je schouders neemt wat niet van jou is. Daar doe je jezelf maar ook zeker die ander geen plezier mee. De ander leert zo ook niet om in zijn/haar Eigen Kracht terug te komen.

Vanuit Mededogen Weet je dat Alles wat die ander meemaakt Nodig is voor zijn/haar proces. En dat die ander zijn/haar eigen Proces zal moeten doorlopen, net als dat jij dat hebt moeten doen of nog aan het doen bent. Die persoon zal Zelf die Oude zware zak met Bagage moeten durven Los te Laten. Zelf die Eigen-Liefde, Eigen Waarde, Zelf-Vertrouwen, Geloof en Kracht voor zichzelf moeten ontwikkelen. Dat is iets wat jij Niet voor die ander kan doen, hoe graag jij dat ook misschien zou willen. Het is niet aan jou maar aan die ander om zichzelf zoveel waard te vinden dat hij/zij dat voor zichzelf over heeft en daaraan wilt werken. Jij kan er niet voor zorgen dat die ander Liefde Is, dat kan die ander alleen zelf ervaren als hij/zij die Angsten en Verwachtingen durft los te laten.

Niet kunnen loslaten kan komen door Angst voor Verlies. Veel mensen zijn bang voor Verlatingsangst, bang om een ander kwijt te raken. Maar dat is iets wat voortkomt vanuit het Ego. Want alleen het Ego leeft vanuit Angst en Denkt dat het afgescheiden is van anderen of anderen kwijt kan raken. Liefde weet dat je ten alle tijden met elkaar verbonden bent, ook al ben je niet fysiek bij elkaar, of zie je die ander niet meer, geestelijk ben je altijd met elkaar verbonden dus een ander kwijt raken dat kan niet. Veel mensen durven niet los te laten omdat ze bang zijn anderen te kwetsen en houden zo weer Teveel rekening met het Innerlijk Kind in die ander en blijven in de rol van Verzorger hangen.

Ook hier is dan het Ego weer bezig die je in de maling probeert te nemen want Liefde kan anderen niet kwetsen en weet dat alleen het Ego van die ander gekwetst kan raken. En Liefde weet dat het alleen zichzelf hoeft te verzorgen en niet een ander zijn/haar verantwoordelijkheid hoeft over te nemen. Dus als jij denkt "ik wil die ander niet kwetsen", weet dan dat niet je Hoger Zelf dat zegt maar je Ego Persoonlijkheid. Alleen het Ego kan kwetsen en gekwetst raken.

Soms is het gewoon nodig los te laten want het komt vaak voor dat beide partijen nog Lessen te leren hebben die ze niet bij elkaar kunnen leren. En dat deze lessen juist bij een ander wel geleerd kunnen worden. Door het niet loslaten vanuit Angst kan je elkaar dus deze lessen ontnemen die juist zouden kunnen leiden naar de groei van je BewustZijn. Het niet loslaten vanuit angst levert in dit geval alleen maar op dat je de groei van jezelf en die ander Tegenhoud en daar doe je werkelijk Niemand een plezier mee. Omdat men niet los durft te laten kan men mede verantwoordelijk zijn dat die ander zijn/haar lessen dus niet leert bij die anderen maar ook dat die ander zo nooit leert om op eigen benen te staan, dus in zijn/haar Eigen Kracht kan komen.

Mensen denken vaak dat wanneer je de ander loslaat, die ander niet op eigen benen zal kunnen staan. De grondslag van deze gedachte is al een Gebrek aan Vertrouwen. Je zegt met andere woorden dat je die ander niet Vertrouwt, dat je niet in die ander geloofd, wat gelijk staat als dat je zegt "ik vertrouw mezelf niet" en "ik hou niet van mezelf". Liefde weet nl dat alles gaat zoals het gaat, niets gebeurt voor niets en zonder reden.

Maar Liefde weet ook dat in ieder mens een onwijs grote kracht schuilt. Je moet het de ander alleen gunnen om die Liefde en Kracht ook in zichzelf te vinden. Durven los te laten en niet denken dat je gefaald hebt omdat je die ander niet hebt kunnen helpen, Nee want dat is weer je Ego die dan aan het Denken is. Liefde weet nl dat je een ander niet kan helpen, we kunnen alleen maar onszelf helpen Als we dat zelf willen. Loslaten is soms het allermooiste cadeau dat je een ander kan schenken.

Loslaten vanuit Liefde en Vertrouwen is iets dat je doet voor jezelf maar ook voor die ander. Je Weet dat je ruimte schept voor jeZelf en voor die ander zodat jullie beiden verder kunnen werken aan je eigen Geestelijke Ontwikkeling. Je weet dat je die weg niet voor die ander kan lopen en dat je die ander niet op je rug hoeft mee te tillen, Je Vertrouwt er gewoon op dat die ander zelf die weg loopt en zijn bagage uiteindelijk op het Juiste Moment ook zal loslaten zodat de weg die hij/zij bewandelt Lichter wordt. Je zal zien dat wanneer je loslaat vanuit Liefde, er meer ruimte en bewustzijn ontstaat waardoor je weer dichter bij je Hoger Zelf - Liefde uitkomt.

Waar veel mensen eigenlijk de "fout" ingaan bij het loslaten is: zelf blijven hangen in het verleden en emoties. Men blijft dan denken aan die ander, denkt gefaald te hebben, gaat twijfelen aan zichzelf en vragen stellen als "wat heb ik verkeerd gedaan?" Het is belangrijk te onthouden dat je niets fout gedaan hebt, waarschijnlijk heb je gewoon Alles gegeven wat in je zat en meer kon je gewoon niet doen. Door al die twijfels zaai je in jezelf weer Angst en dat zorgt er voor dat je weer minder in jezelf gaat Geloven, je Zelf-Vertrouwen neemt af, je Eigen Liefde neemt af en zo raak je zelf in de put.

Je begint jezelf te verliezen op deze manier, en soms gaan mensen zichzelf zo identificeren met hun Emoties dat ze er ook in blijven Hangen en dat Gebrek in zichzelf alleen maar Groter Creeren. Dit kan leiden tot veel frustraties, boosheid, stress, depressies, psychische ziektes en andere ziektes. Loslaten betekent niet dat je moet gaan lijden en niet gelukkig mag Zijn omdat die ander nog niet gelukkig is of zichzelf nog niet als Liefde ervaart. Je mag best even treuren maar het is niet meer nodig om te blijven Lijden als je blijft onthouden dat je vanuit Liefde loslaat en Liefde Bent.

Het belangrijkste om te onthouden is dat je ondanks dat je je bij het loslaten even rot voelt, ten alle tijden ook nog Liefde/BewustZijn Bent. En dit is iets wat je Nooit kan kwijt raken, je kan op z'n hoogst vanuit je Ego onbewustheid even Vergeten dat je Liefde Bent maar jeZelf verliezen dat zal niet kunnen gebeuren want je Blijft hoe je het ook went of keert Altijd Liefde. Het is niet zo dat wanneer je je rot voelt vanuit je emoties (duistere ego deel) dat dan dat andere Lichte/Liefdevolle en Sterke deel van jou opeens niet meer bestaat.

Dat is een Illusie waar veel mensen werkelijk in gaan geloven vanuit hun Emoties en Denken. Net als dat je kan gaan denken dat wanneer je even een minder moment ( of dag) hebt, dat je dan gelijk denkt dat je Depressief bent. Emoties zijn niets meer dan emoties, jij bent niet die emoties, jij bent niet die pijn, jij bent niet die gedachtes die naar boven komen op dat moment, jij bent niet die boosheid, jij bent niet die teleurstelling, jij bent niet die angst...jij Bent Bewust Zijn en al die Emoties gaan ook weer Voorbij.

Als al die aanvallen van anderen en onszelf in ons hele leven, ons niet Klein hebben gekregen wat houd dat dan in? Betekent dat dan niet dat wij onwijs Sterke, Mooie, Waardevolle, Liefdevolle Wezens Zijn? Sta jij nog steeds overeind in deze wereld ondanks al dat afstoten van je twin? Besef dan dat dat alleen maar kan door die Ongelooflijke Goddelijke Kracht die In jou zit, een kracht die nooit weggeweest is en die je Nooit kan verliezen als je gewoon blijft zien wie je Bent....Liefde.

Liefs ChildofGod - Ivy

8: Aards en Goddelijk

Veel mannen en vrouwen hebben of last van Bindingsangst of Verlantingsangst. De relatie met je TZ is er een die niet alleen gebasseerd is op het Aardse maar ook een op het Goddelijke/Geestelijke. Op het moment dat je je TZ ontmoet begin je aan een nieuwe Reis, nl leren wat Onvoorwaardelijke Liefde is voor jezelf en de ander. Vanuit Aards (persoonlijkheid/ego/voorwardelijkheid/angst) Denken kan je de ander Verliezen, vanuit het Goddelijke/Geestelijke ben je ten alle tijde met elkaar verbonden. Net als 2 ringen die je niet uit elkaar kan halen, hoe hard de één of trekt of duwt.

Vrouwen leven meer vanuit Liefde/Gevoel (dat hebben we van jongsaf geleerd om vanuit ons gevoel bezig te zijn). Mannen leven meer vanuit het Denken/Egoisme.

Vrouwen leven meer vanuit Bezitsdrang en mannen meer vanuit Vrijheid. Om in BALANS te komen dient de vrouw te werken aan haar mannelijke energie en de man aan zijn vrouwelijke energie. Je kan hier een tekening vinden wat het misschien wat duidelijker maakt.

Het transformatieproces waar je in terecht komt met je TZ dwingt je te kijken naar delen van jezelf die je misschien liever niet wilt zien en waarvoor je hard zou willen wegrennen om te ontkennen dat die delen jou toebehoren. Je TZ Spiegelt je juist enorm, vaak vinden mensen het proces tussen TZ te Confronterend en hebben dan de neiging te reageren vanuit het Aardse: kappen met de relatie of vriendschap ipv er aan te werken.

Juist door weg te willen vluchten onderbreek je je eigen proces om je Angsten (oude patronen, oude overtuigingen, oude trauma's, het verleden) en Verwachtingen (verlangens, wensen, eisen, je zorgen maken, dus alles wat toekomstig is) leren Los te Laten. Je kan door dit proces leren meer in het NU te leven, dus vandaag, bij de dag, hier en nu ipv te blijven hangen in het verleden of die toekomst. Zolang je vanuit je verleden of toekomst leeft leef je niet in het NU, ben je niet in beweging, ben je niet aan het Leven maar Overleven. Alleen in het Nu ben je in beweging, alleen in het Nu is er geen Angst, geen Gebrek, geen Probleem, geen Karma etc.

Door dit proces te doorlopen kan je je Angst transformeren in Onvoorwaardelijke Liefde. Het is een mega zwaar proces als je nog veel angsten en verwachtingen hebt, iedereen hier zal dat beamen. Maar het is wel de weg naar je Hart en de Liefde.

Mensen zijn al die Oorlog en Geweld zat en willen Vrede op Aarde, de Hemel op Aarde beleven. We kunnen de wereld alleen veranderen door het proces met onszelf aan te gaan en onszelf te transformeren. Hoe meer mensen dit aandurven, hoe sneller het collectieve bewustzijn verandert en dus ook onze Wereld en Werkelijkheid. Kappen met je TZ is in mijn ogen niets meer dan je Eigen Proces onderbreken waarin je leert Onvoorwaardelijk te houden van jeZelf.

Ik geloof er heilig in dat het onze Eigen Verantwoordelijkheid is om te leren Zien wie we Werkelijk Zijn, Liefde! Je TZ is je andere helft, als je weg wilt vluchten voor je TZ betekent dat dat je ook wilt vluchten voor jezelf. Als je weg wilt vluchten voor jezelf dan houd dat in dat je je eigen gezelschap Niet prettig vind en juist Dat moeten we onszelf aanleren, dat we het Prettig vinden om bij ons Zelf te zijn, vriendjes zijn met onsZelf. Door dat te leren leer je niet alleen Liefdevoller om te gaan met jezelf maar leer je ook Liefdevoller om te gaan met je TZ en anderen.

Iedereen die in Angst vervalt ondergaat heftige zware momenten waarin we roepen dat we die ander zat zijn, dat we rust willen, dat de ander ook wel eens wat mag doen voor deze vriendschap/relatie, dat het allemaal wel wat makkelijker mag verlopen etc. Hoe meer Angst je transformeert van jezelf hoe meer EigenLiefde, Zelf-Vertrouwen en Geloof er zal groeien IN jeZelf. En juist Dit zorgt ervoor dat er Minder conflicten/moeilijkheden/drama's etc zullen zijn tussen jou en je TZ en anderen.

Deze kracht dat is je Eigen Kracht en alleen in het NU sta je in je Eigen Kracht. Zodra je in gedachten terug dwaalt naar het Verleden of droomt over de Toekomst of je Zorgen maakt om de Toekomst, zit je niet meer in het NU maar zit je Vast in de Tijd en alleen je Ego/Angst leeft vanuit die Tijd. We roepen van alles als we het zwaar en moeilijk hebben en vaak menen we er helemaal niets van en zien we ook dat wanneer die Angstbui weer verdwenen is dat we ons het zelf zo ontzettend moeilijk hebben gemaakt .

Ik zit nu al 3 jaar in dit proces met mijn twin en ook wij hebben sinds vorig jaar moeilijke momenten beleefd. Toch verloopt ons proces het laatste half jaar een stuk vrediger omdat we elkaar vaak gewoon de ruimte bieden om aan ons eigen proces te werken, Los van elkaar. Dus niet constant op elkaars lip zitten als je beiden in je Ego zit want Ego's zijn altijd in Strijd en dat is iets Aards en allesbehalve Liefdevol of Goddelijk. Ik kan echt zeggen dat het ondanks de zware momenten zo nu en dan, alleen maar leuker wordt want hoe minder Angst des te meer Liefde, Zelf-Vertrouwen en Geloof in jeZelf je ontwikkelt. En poeh hee wat is dat een Hemels gevoel zeg

Heb Vertrouwen, probeer in het Nu te blijven, in je Hart ipv in je Hoofd.

Liefs ChildofGod - Ivy

9: Niemand kan tussen Twins komen, behalve....supersterke Ego's

In het proces tussen tweelingzielen komt het vaak voor dat het Ego tussen beide zielen wilt komen. Het Ego is als de dood dat we hem/haar niet meer nodig hebben als we Liefde in onszelf en in een ander vinden. Het komt zo ontzettend veel voor dat tweelingzielen vanuit hun angsten en verwachtingen in hun ego's schieten en deze ego's tussen hun Liefde in laten komen. Vaak vervallen deze mooie relaties, die ooit begonnen als Goddelijke relaties, in aardse (voorwaardelijk, strijd, angst etc) relaties omdat de ego's van mensen te sterk zijn.

Zo zei mijn twin mij ooit 'niemand kan hier ooit nog tussenkomen, behalve jij en ik Als we dat toelaten'. Ik weet dat het een uitspraak was van z'n hoger zelf maar helaas duurde het niet langer dan een dag dat hij dit toch liet gebeuren. Al jaren laat hij zijn supersterke en machtige ego toch elke keer weer tussen ons in komen! Hoogst vermoeiend al dat afstoten vanuit z'n angst.

Ik vind het onderdeel over het Ego loslaten/transformeren het belangrijkste onderdeel dat je tegenkomt tijdens deze opdracht (leren onvoorwaardelijk te zijn) die je met je tweelingziel aan mag gaan. Ik wil hier graag wat gedachtes delen over Hoe we onszelf verliezen en hoe onze Ego's ontstaan. Misschien dat het wat duidelijkheid biedt? Ik omschrijf veel vanuit de dualiteit omdat zolang er nog Angst/Ego aanwezig is, je in 3d zit en je nog lessen te leren hebt. Als je in 5d zit dan weet je dat je voorbij die dualiteit gaat en er alleen nog maar Liefde is en totaal geen Gebrek, dit stuk mag je dan ook overslaan want dit stuk schrijf ik meer voor mensen die nog in 3d zitten en nog moeite hebben met die dualiteit en het ego.

Ik benoem onze twee Zelven met het GodZelf (je ware ik, hogere bewustzijn, het voelen, liefde, licht, positieve, waarheid) en het EgoZelf (je nep ik, lagere bewustzijn, het denken, angst, duister, negatieve, een masker of hoge muur om je achter te verschuilen, illusie/leugens).

Het gros van de wereld leeft meer vanuit hun EgoZelf dan hun GodZelf. Waarom houden zo weinig mensen Echt van zichzelf? Waarom zijn zoveel mensen constant ziek, zwak of negatief ingesteld of reageren ze zich af op hun omgeving als ze niet lekker in hun vel zitten of de dingen niet lopen zoals ze wensen?

Vanuit mijn eigen ervaringen kan ik zeggen dat mensen niet van zichzelf houden omdat ze niet meer weten wie ze Echt zijn. Als je van jezelf houd en in je eigen kracht staat ben je liefdevol, gezond, begripvol en positief ingesteld.

Mensen raken zichzelf steeds iets meer kwijt tijdens nare ervaringen waarbij anderen ze flink kwetsen en onderuit halen. Door alle pijn weten ze niet meer waar ze het moeten zoeken en gaan ze zich verschuilen achter Maskers of een Muur (je Ego) waar ze zich achter kunnen verschuilen. Ook wel de welbekende Muur genoemd die mensen om hun Hart heen hebben opgetrokken om zich veilig achter te voelen.

Daar achter die hoge muur zit je GodZelf en die observeert het gedrag van je EgoZelf. Dat EgoZelf bestaat uit zoveel verschillende Ego's (nep-ik-jes) en die zijn niet zomaar in je leven gekomen, ze zijn zelfs al heel vroeg in je jeugd in het leven geroepen door jezelf. Puur om jezelf achter te beschermen tegen al die mensen die je pijn hebben gedaan of nog pijn zouden kunnen gaan doen in de toekomst.

Zo begin je dus al op jonge leeftijd je GodZelf achter al die Maskers en Torenhoge Muur te verstoppen. Die maskers en muur zijn je Bescherming en zo ontstaat dus één van die persoonlijkheden die de rol op zich neemt van Beschermer. Naarmate je ouder wordt, overkomen je nog meer dingen waarbij je ernstig gekwetst wordt en zo word die muur om je heen alleen maar hoger maar ga je ook steeds meer leven vanuit je Nep Ik.

Die Muur kan je zien als een Sluier van Dikke Mist die je belemmert de waarheid in te zien. Stel je maar eens voor dat je op een snelweg in je auto zit en nog geen halve meter voor je uit kan kijken vanwege een dikke laag mist. Je Zicht wordt belemmerd door die mist. Okee en probeer je dit nu ook eens voor te stellen met jezelf. Die Maskers/Ego's en Muur zijn die Dikke Mist en we noemen dat leven vanuit een Illusie of leugen.

Het ontneemt je het Heldere Zicht op jeZelf en de Waarheid want het enige dat jij nog ziet zijn die Nep-ik-jes. En hier ontstaat ook de Illusie bij mensen die zoveel vanuit hun EgoZelf leven: omdat je alleen maar die Nep-ik-jes ziet, Identificeer je jezelf ook echt daarmee. Je Denkt dat je dat Werkelijk bent maar Dat is een Leugen want je Ware Ik verstopt zich nog steeds Achter die maskers en hoge muur.

Maar omdat je jaren zo hebt geleefd met die Nep-ik-jes weet je niet beter dan dat jij dat bent en zo ben je dus je Ware Zelf ooit kwijt geraakt en riep je het Ego in je leven om je achter te verstoppen. De terugweg naar je Ware Ik is zwaar want het vergt eerlijkheid, inzet en verantwoordelijkheid van jezelf om jezelf te transformeren en het Ego los te laten.

Ego's (je nep persoonlijkheden die jou beschermen tegen de boze buitenwereld) willen helemaal niet dat jij de weg terug vindt naar jezelf want als jij dat Wel vindt, zijn die Ego's niet meer nodig om jou te beschermen. Het blijft een feit dat als we in onze eigen kracht staan en meer leven vanuit ons GodZelf dat we niemand en vooral geen Ego's nodig hebben om ons te beschermen want dan kunnen we onszelf beschermen.

We zijn niet onze of andermans Gedachten, het Ego is een Denksysteem dat maar door en door blijft denken en in het ergste geval gaan we malen tot we ziek worden van de stress, wat weer leid tot lichamelijke en psychische klachten. Vanuit je GodZelf is er Vrede en Stilte. Er is een truc om het denken te stoppen, simpel door jezelf iets te vragen : wat wordt mijn volgende gedachte? Als je het goed doet dan stopt het Denken en volgt er Rust en Stilte.

Ik hoop dat iedereen zichzelf genoeg waard vindt en wilt beginnen met zijn/haar eigen transformatieproces om het Ego te leren los te laten en zodoende meer te gaan leven vanuit het Hart, Licht en Liefde ipv het Denken en Angst.

Liefs ChildofGod - Ivy

10: Fysiek samen zijn

Ik haal hier een stuk aan uit het boek Man, vrouw en zielenbewustzijn van Jaap Hiddinga. Het bevestigd eigenlijk een fase uit het transformatieproces waar ik eigenlijk al jaren geleden in terecht ben gekomen. Naar mijn mening is het nl zo dat wanneer je bewustzijn toeneemt, de liefde toeneemt. Wat ik zelf ervaren heb is dat de sex ook verandert als je transformeert. Eerst was het voornamelijk sex/lust vanuit een lichamelijke behoefte en gericht op jezelf en een orgasme. Later is dit voor mij verandert, het ging mij meer om de intimiteit, samen liefde zijn, open staan voor elkaar, fysieke sex en orgasme wordt minder belangrijk, geestelijke orgasmes en in trilling verhogen kwamen voor mij meer aan de orde.

Liefs ChildofGod - Ivy

Tekst uit boek van Jaap Hiddinga wat weer een een stukje herkenning bied:

Liefde moet eerst vanuit de ziel beleefd worden, waarbij het lichaam de gevoelens van de ziel volgt en het lichaam gebruikt mag worden om elkaar ook die liefde te geven die men vanuit de ziel voor elkaar voelt.De energie die hier gecreeerd wordt door een dergeljke liefdesbeleving is zo groot, dat er interactie is met het goddelijke. Op deze manier worden zowel ziel als lichaam verrijkt. Het resultaat is dat men na een dergelijke liefdesbeleving ook werkelijk voldaan en bevredigd is en men zich volkomen gelukkig voelt, dit in tegenstelling tot het voorbijgaande gevoel van een orgasme dat slechts op fysiek niveau beleefd wordt.

Met andere woorden, in juiste liefde en in juiste beleving van de liefde in de stof wordt juist de verbinding met God gerealiseerd, maar dit is iets wat maar heel weinig mensen nog begrijpen of beleefd hebben. Op aarde is het echter nog steeds zoals je het ziet in het dagelijks leven om je heen, maar naarmate je geestelijk verder gaat wordt dit anders. Dat is ook de reden waarom spiritueel ontwikkelde mensen toch vaak alleen zijn, want het is op aarde steeds moeilijker om iemand te vinden met wie een ware zielenband bestaat. Maar indien deze liefde gevonden wordt, dan is het lichamelijk beleven van die liefde net zo belangrijk als de geestelijke band. De zielenband komt eerst en dan pas het lichamelijke, het lichaam volgt de ziel.

Lichamen zijn gevormd om ons onze lessen te leren hier op aarde. De situatie is ook nodig om de ziel de les te leren dat men anderen nodig heeft. De geslachtsdrift zorgt ervoor dat de ziel verbintenissen aangaat waarvan men kan leren. Juist door het beleven van de liefde in de stof kan de ziel ervaringen opdoen die als ziel niet geleerd kunnen worden. Men is immers in de stof gekomen om alle aspecten te leren.

11: Aantrekken en afstoten tussen tweelingzielen

Aangezien vele twins na de twinontmoeting pas echt bewust met hun transformatieproces starten, begint op dat moment ook het bewuste loslaten/transformeren van alle oude angsten.

Veel mensen hebben zeer traumatische ervaringen beleefd waardoor ze Maskers (stoerheid-machogedrag-schijnzekerheid-nep vrolijkheid) zijn gaan dragen waarachter ze die angsten kunnen verbergen. Bij veel mensen is ook de welbekende BeschermingsMuur op jeugdige leeftijd al in het leven geroepen. Die muur staat voor hun Angst-Ego en die heeft als taak iedereen die ook maar in de buurt van hun gekwetste hart probeert te komen, bij hun vandaan te houden (afstoten).

Bindingsangst en Verlatingsangst zijn de grootste angsten die ontwikkelt zijn. Op het moment dat iemand in zijn angst schiet wordt hij/zij onbewust en dat is het moment dat het ego het overneemt en alles en iedereen die in de buurt probeert te komen van zich afstoot met allerlei smoesjes, leugens, verzwijgingen, geweld of wat dan ook. Het maakt niet uit wat ie er voor moet doen zolang het maar lukt die persoon uit de buurt te houden van het hart van degene die hij/zij aan het beschermen is.

Wanneer er geen angst is en beiden twins in verbinding staan met hun hogere zelf dan trekt de liefde hen naar elkaar toe als twee magneetjes. Maar zodra er weer iets van angst omhoog komt bij beiden of bij één van de twins dan zorgt die angst ervoor dat het zich verwijdert van de liefde (afstoten, vluchten). Het afstoten zal net zolang door blijven gaan totdat degene die vanuit zijn/haar angst nog aan het afstoten is voldoende eigenliefde, geloof, zelfvertrouwen en kracht heeft ontwikkelt.

Het is belangrijk voor degene die al meer geopend is om heel goed bij zichzelf te blijven als hij/zij wordt aangevallen door het ego van zijn/haar twin. Doe je best niet te Reageren op de aanvallen van dat ego, blijf er tijdens die aanvallen bewust van dat die ander je aanvalt vanuit zijn/haar angst en het niet persoonlijk bedoelt is. 9 van de 10x heeft het absoluut helemaal niets met jou te maken maar met iets zeer ouds uit hun jeugd of met dingen die in hun vorige relaties gebeurd zijn. Omdat jij het dichtst in de buurt van die ander zijn/haar hart staat ben jij degene waar ze hun angst/boosheid etc het eerst op afreageren.

Reageren (verwijten, aanvallen, jezelf verdedigen etc) op die ander zijn/haar ego aanvallen zal alleen maar meer het ego van die ander vergroten. Als je niet reageert zal het ego van die ander ook sneller weer verdwijnen.

Als je merkt dat je moeite hebt met het afstotelijke ego gedrag van je twin, schep dan wat meer ruimte tussen jullie. Ga niet constant zitten bellen, mailen etc maar laat die ander even met rust en gun jezelf ook rust en ruimte om bij jezelf terug te keren of te blijven. Heb je te maken met een extreem sterk ego en heb je moeite om overeind te blijven kijk dan eens goed of je niet teveel van jezelf aan die ander weggeeft.

Veel twins willen nog wel eens de 'fout' ingaan door teveel energie van zichzelf weg te geven aan die ander door alles wat die ander vanuit zijn/haar ego doet maar goed te keuren omdat ze denken dat dat hoort bij het onvoorwaardelijk zijn. Helaas zijn extreme ego's net kleine kinderen, en kinderen hebben regels en grenzen nodig anders weten ze niet waar ze aan toe zijn. Bij extreme ego's zal je dus goed je grenzen moeten aangeven en voor jezelf moeten opkomen anders dreigen ze echt over je heen te lopen.

Onvoorwaardelijk zijn houd niet in dat je over je eigen grenzen heen laat gaan of over jezelf heen laat lopen, laat je dat wel gebeuren dan getuigt dat niet echt van veel eigenliefde of goede verzorging van jezelf. Heb begrip voor die ander maar maak die ander nooit belangrijker dan jezelf.
Als je dat wel doet zal je merken dat je je gauw leeg en moe zal gaan voelen omdat je al je energie weggegeven hebt aan die ander. En hoe meer je weggeeft hoe minder er van jou overblijft en jij uiteindelijk jezelf verliest in die ander en weer op zoek moet gaan naar jezelf. Blijf dus vooral bij jezelf als je merkt dat die ander jou vanuit zijn/haar angst ego afstoot.

Liefs ChildofGod - Ivy

12: Twin Verslaving en afkicken

Toen ik mijn twin ontmoette kon ik de hele wereld aan, ik straalde de hele dag door. Vreemde mensen op straat vroegen me zelfs waarom ik zo lachte en straalde. Toch beseften we al gauw dat dat gevoel wat wij samen ervaarden, dat we dat los van elkaar ook moesten voelen. Ik geloof ook dat daar het transformatieproces voor is en van start gaat. De weg terug naar je Zelf begint dan, bewust worden dat dat gevoel wat je toen zo heftig voelde met je twin UIT jou kwam en niet uit die ander. Veel mensen, waaronder ook ik, hebben de vergissing gemaakt te denken dat ze zich zo voelden door die ander. Maar dat is juist de Illusie, dat gevoel kwam uit onszelf maar we proberen het bij die ander terug te halen dmv fysiek contact.

Het is als een verslaving, je wilt het gevoel wat het je oplevert steeds weer opnieuw ervaren. Je lichaam gaat raar doen, je mist dat lekkere gevoel, je wilt een 'nieuwe shot' van dat gevoel maar het ligt niet voor handen. Je denkt dat alleen je twin je dat gevoel kan geven maar die is niet in de buurt. Je gaat die ander missen, verlangen (verwachting) naar die ander, krijgt misschien zelfs 'afkickverschijnselen(ziek worden)'. Maar het belangrijkste van alles is dat we bewust zijn en blijven dat het niet die ander is die ons dat gevoel kan geven maar wijzelf.

Dus nog meer aandacht geven aan je Innerlijk Kind, nog meer Eigen Liefde, Eigen Waarde, Geloof en Zelf-Vertrouwen ontwikkelen voor jeZelf. Als je dat voldoende hebt ontwikkeld, dan zal je die ander niet zo snel meer missen want dan voel je die ander gewoon altijd bij je. Het zal dan fijn voelen en goed zijn zoals het Is. Op het moment dat het niet fijn voelt als je aan die ander denkt, dan is dat naar mijn mening weer een teken van het Universum dat we onszelf nog niet voldoende hebben gegeven wat we nodig hebben om werkelijk Onvoorwaardelijke Liefde te Zijn.

Troost je, je bent niet de enigste die door dit proces gaat hihi, we gaan er met z'n allen doorheen. We Weten het allemaal al wel, het gaat er nu meer om ons er Bewust van te Blijven. En dat kan je alleen als je BewustZijn Bent, als je in je Ego Persoonlijkheid schiet ben je alweer in je Onbewuste Deel van jezelf geschoten en dan vergeet je vaak weer alles wat je eigenlijk allemaal al Weet. Heel veel Licht, Liefde en Kracht.....

Liefs ChildofGod - Ivy

13: Afgewezen door je tweelingziel???

Ook ik heb in het verleden veel dipjes ervaren op de momenten dat mijn twin en ik samen online waren en hij steeds die muur omhoog trok en zich niet uitte. Meestal voelde ik mij dan ook afgewezen, maakte dan snel dat ik offline ging en raakte daarna van slag door het afgewezen gevoel dat omhoog kwam.

In het begin dacht ik vaak dat het door hem kwam, door zijn gesloten houding. Maar hoe eerlijker ik naar mezelf ging kijken hoe meer ik de dingen helderder ging zien. Want is het nou werkelijk de schuld van die ander? Die ander stopt toch niet die Afgewezen Gevoelens In jou????
Die gevoelens zitten In jou en komen juist door het (ego) gedrag van die ander naar boven. De meeste mensen geven dan de ander de schuld ipv naar zichzelf te kijken en hun gevoelens die naar boven komen te onderzoeken.

De meeste mensen hebben te kampen met een gebrek aan eigenwaarde, zelfvertrouwen, geloof en eigenliefde. Als iemand zich afgewezen voelt schiet men al gauw in een oude overtuiging nl: ik ben niet goed genoeg of ik ben niet belangrijk genoeg, of ze houden niet van me etc. Ipv je dan te focussen op wat die ander denkt is het misschien dan toch verstandiger te kijken naar hoe jij over jezelf denkt want jij bent toch zelf degene die die gevoelens van afwijzing naar boven laat komen. Vaak is de reden van dit gevoel dat men niet aan jouw verwachting voldoet en je die ander niet eerlijk vindt.

Misschien heb je wel alle recht om boos te zijn op het gedrag van die ander, maar zodra je je afgewezen voelt door iets wat die ander zegt of doet, vraag ik me toch af of dat dan niet komt omdat je op dat moment zelf uit je kracht geschoten bent. Op zo'n moment wanneer je dus uit je eigen kracht schiet, neemt ook je eigen geloof, je zelfvertrouwen, en eigenwaarde af. Dit zou niet gebeuren als je blijft relativeren en in je eigen energieveld blijft.

Dus bij jezelf blijft en niet het probleem van je twin jouw probleem maken. Want wat hij doet heeft niets met jou te maken maar eerder met hemzelf. Als hij eerlijk in jouw spiegel durft te kijken zou hij van jou iets kunnen leren over hoe belangrijk het is om goed met elkaar te communiceren.

Maar het mooie van dit proces is dat juist omdat hij vanuit zijn ego handelt of niet aan jouw verwachtingen voldoet, er gevoelens bij jou getriggert worden die naar boven komen en om aandacht vragen. De vraag is dan of jij ook eerlijk naar jezelf en dat gevoel wat omhoog komt durft te kijken en durft te erkennen wat het over jou zegt. Wat ik zelf uit mijn ervaringen heb geleerd is dat je geen waardering buiten jezelf moet zoeken en dicht bij jezelf moet blijven.

Als iemand mij niet op waarde kan schatten en mij zou afwijzen zegt dat niets over mij maar eerder over die ander. Het is misschien niet prettig die gedachte dat je twin zo over je denkt en zo met je omgaat maar blijfHet is misschien niet prettig die gedachte dat je twin zo over je denkt en zo met je omgaat maar blijf onthouden dat het niet jouw gebrek is en dat die ander jou niet met opzet zo behandeld maar ook weer vanuit zijn ego/onbewustheid handeld.

Als iemand je niet op waarde kan schatten dan betekent dat naar mijn gevoel alleen maar dat die ander zichzelf, en daardoor ook anderen, (nog) niet op waarde kan schatten. Helaas betrekken mensen dingen die gezegd worden door hun twin/familie etc vaak teveel op zichzelf ipv het te laten bij wie het hoort. Mocht je je toch rot gaan voelen dan lijkt het mij toch dat er een gevoel in jou zit dat onderzocht wilt worden. En zelfonderzoek kan je alleen doen als je de focus op jezelf legt en niet op die ander zijn problemen en gebreken. Ik heb deze lessen op een harde manier moeten leren maar het was het allemaal waard

Liefs ChildofGod - Ivy

14: Muren en Gesloten Deuren / Harten

"ik schijn nooit echt door zijn harnas heen te kunnen breken. Hij blijft behulpzaam, maar als het er op aan komt om over gevoelens te praten, dan is hij shocked en afstandelijk"

Ik lees en hoor dit zo vaak van twins, dat de ene partij zo gesloten en afstandelijk is als ze online zijn. Ook ik heb dit bijna 3.5 jaar ervaren met mijn twin. Ik heb dit ook vaak genoeg naar hem gecommuniceerd, dat ik hem niet kon bereiken als ik hem op Msn sprak. Dat ik voelde dat er een afstand was, er een muur tussen ons in stond. Jaren heeft hij dit ontkent, het zorgde er bij mij voor dat ik heel gefrustreerd raakte en verdrietig en boos omdat hij het zelf ontkende en afdeed als dat ik degene was met verwachtingen. Mijn twin kon niet naar zijn eigen gebreken kijken, laat staan ze te erkennen en accepteren als ik met hem daarover probeerde te praten.

Nu na bijna 4 jaar contact is het eindelijk tot hem doorgedrongen. Wat ik hem al jaren probeerde duidelijk te maken is hem duidelijk geworden door iemand die schijnbaar paranormaal begaafd is en bij hem zag dat er nog iets ouds bij hem zat wat met zijn vader te maken had. 4 maanden geleden was mijn twin bij mij, we hadden een goed gesprek en ik voerde een soort van toneelstukje op om mijn twin duidelijk te maken wat ik elke keer weer voelde als ik hem online trof en die afstandelijkheid voelde.

Ik vertelde hem een verhaal over een denkbeeldig mannetje met een betonnen hamer in zijn hand die mij iedere keer als ik echt dichtbij zijn hart probeerde te komen, mij omver sloeg met die hamer. Op mij in hakte met die hamer of mij met zijn vuist wegstootte. Een mannetje die steeds vertelde dat ik moest oprotten en niet dichterbij mocht komen. Mijn twin moest lachen toen ik mijn verhaal verteldde en uitbeeldde en toen kwam er iets wat ik dus nooit verwacht had...hij zei dat ik gelijk had en hij inderdaad een muur om zijn hart had zitten. Maar dat hij er pas sinds een week of 2 toen achter was waar zijn gedrag en die muur mee te maken hadden.

Het is gek hoe de dingen werken, ik spiegelde hem met die muur, ik probeerde met hem te praten maar het kwartje viel niet echt bij hem. Iemand die hij totaal niet kent prikt hem op zijn lichaam en verteld hem dat er nog iets zit van zijn vader en hoppa....hij erkent zijn gebrek. Ik kan alleen maar dankbaar zijn dat die persoon mijn twin zijn pad kruiste en hem iets kon laten zien wat hij al jaren ontkende.
Een paar maanden geleden was ik even 2 dagen helemaal uit mijn kracht geschoten. Het voelde echt alsof mijn hart gebroken was, voor het eerst in heel mijn leven had ik het gevoel dat dit eens was maar nooit meer en merkte ik dat ik mezelf wilde afsluiten van alle mannen.

Ik ben heel vaak gekwetst in mijn leven door mannen maar nooit ben ik gaan generaliseren, nooit heb ik mijn hart afgesloten voor anderen omdat velen mij op mijn hart hadden getrapt. Voor het eerst voelde ik dat ik me wilde verschuilen achter een muurtje, mijn hart deed zo'n pijn want mijn twin heeft mij vanuit zijn onbewustheid vele keren op mijn hart getrapt, ik wilde dat nooit meer ervaren.

Pas toen besefte ik heel diep van binnen wat al die gesloten mannen (en vrouwen) diep van binnen moesten voelen, pijn en angst om opnieuw gekwetst te worden. Angst om opnieuw die pijn of woede te voelen die ze eerder in hun leven hebben moeten ervaren door toedoen van een ander zijn kwetsingen. Ik ervaarde dat gevoel van mezelf af willen sluiten voor het eerst in mijn 39 jarige leventje maar ik herpakte mezelf weer snel en liet mijn hart voor wat het was, gekwetst maar nog wel open voor anderen.

Als ik het dan bekijk vanuit het standpunt van vele mannen en vrouwen die in hun allervroegste jeugd zijn gekwetst door hun ouders/familie/vrienden/partners etc en zich toen volledig hebben afgesloten van hun omgeving door die muur om hun hart te bouwen of die deur naar hun hart op slot te doen, dan lijkt het mij inderdaad de allermoeilijkste les om die deur die al vanaf hun jeugd potdicht zit, weer te openen voor anderen. Het is voor hun een heel oud patroon om zich zo te gedragen en op te stellen naar anderen, iets wat schijnbaar moeilijk los te laten is. Zeker als men het ook nog eens ontkent gesloten te zijn, want wat je ontkent kan je nooit loslaten.

Het is hun manier van Overleven, het is hun Bescherming die muur en gesloten deur. Zonder dat waren ze er waarschijnlijk nu niet geweest, die muur en gesloten deur heeft hun ooit gered en het is begrijpelijk dat men zich daar dan aan vastklampt.
Ik hoop dat iedereen die met dit probleem te kampen heeft ooit gaat inzien wie hij/zij NU werkelijk is. Veel mensen leven in het Verleden, identificeren zich nog altijd met dat gekwetste persoontje uit hun verleden ipv dat ze zien wie ze Nu werkelijk zijn. Als men dat kon zien dan zou men zien dat ze tot een enorm krachtig mens ontwikkelt zijn. Een persoon die alles ooit overleefde, vaak tegenslag heeft ervaren, vaak onderuit is gegaan maar toch altijd weer de kracht vond om weer op te staan en verder te gaan.

We leven in een andere tijd, het is tijd om wakker te worden en te zien wie we NU zijn, we zijn allemaal mensen die gekwetst zijn tot op het bot, maar al die nare ervaringen hebben ons wel gemaakt tot wie we nu zijn Sterke en Liefdevolle wezens die het Allemaal Waard zijn om hier op Aarde te zijn. We hebben alleen niet de waardering, goedkeuring, liefde etc van anderen nodig om dat te kunnen voelen, het belangrijkste is dat we het stuk voor stuk van Binnen voelen dat wij net zoveel waard zijn als ieder ander mens en dat wij onze ruimte ook in mogen nemen hier op aarde.

De mensen die nu nog zo gesloten zijn hebben helaas nog niet voldoende eigenwaarde, zelfvertrouwen en geloof ontwikkeld, hun hart is nog niet voldoende genezen. Zolang men dat niet echt heeft ontwikkelt zullen mensen die Muren blijven gebruiken om anderen op afstand van hun hart te houden. Die muren en hun angst zorgen voor afscheiding van anderen, op het moment dat ze genoeg eigenwaarde en vertrouwen hebben ontwikkelt zullen die muren vanzelf afbreken en zullen die stenen gebruikt kunnen worden om Bruggen mee te bouwen. Bruggen....zodat we elkaar makkelijker kunnen bereiken.

Liefs ChildofGod - Ivy

15: Ware liefde in je leven Creeren

Als ik kijk naar hoe ik mijn twin in mijn leven heb gecreeerd dan is het eigenlijk vrij simpel, het enige wat je echt nodig hebt is een Creatie/Droom/Doel/Wens/ en Geloof.

Ooit dacht ik 'ik wil mezelf in een mannenlichaam ontmoeten en een soulmates relatie hebben. Ik stopte toen met tegen iedereen die iets met mij wilde ja te zeggen, ik wilde alleen nog gaan voor zo'n soulmates relatie. Ik wist 100% dat er iemand voor mij rondliep die mij echt zou begrijpen, die echt precies bij mij zou passen. Zo begon mijn Droom op een simpele manier.

Eerst waren er de Creatie Gedachten, daarna ging ik er over praten en schrijven. Ik bracht dus datgene waar ik diep van Binnen van Droomde naar buiten met het Woord. Hoe vaker mensen zeiden dat dit nooit zou gebeuren, hoe meer ik juist ging geloven dat mijn droom uit zou gaan komen hahahaa.

Hierna begon ik erover te visualiseren/dagdromen net zolang tot mijn twin zich manifesteerde in mijn Buitenwereld. Als je ergens niet in Geloofd zal het niet uitkomen maar als je nog durft te Dromen (veel mensen durven dit niet meer) dan zullen je dromen zeker op het juiste moment uitkomen.

Veel mensen die het transformatieproces doorlopen komen vast te zitten bij het onderdeel Verwachtingen loslaten. Men denkt dan dat je helemaal geen dromen/wensen/verlangens mag hebben omdat dit verwachtingen zouden zijn. Dit is dus niet wat men bedoelt met Verwachtingen loslaten, wat er hier bedoelt wordt is dat je niet vanuit een Behoefte iets verwacht van een ander.

B.V dat je niet buiten jezelf naar liefde zoekt, dat je niet altijd een ander nodig hebt die je problemen voor jou oplost, of dat je niet constant op iemand anders leunt als het even tegen zit, of dat iemand anders al jouw rekeningen moet betalen of jou moet onderhouden of verzorgen, of dat je afhankelijk bent van een ander. Dit zijn de verwachtingen die je moet leren los te laten.

Maar als je kijkt naar hoe het Creeren echt werkt dan zal je altijd een Wens/Droom/Doel/Verlangen nodig hebben en dit noemen we ook een Verwachting. Maar zonder een Wens/Droom/Doel/Verlangen kan je helemaal niets Creeren of Scheppen. Want als je geen doel hebt dan kan het zich ook niet manifesteren in je leven.

Vanuit Angst Creeren we Nachtmerries en Drama's maar vanuit Liefde Creeren we Dromen, heb jij genoeg Moed om nog te Dromen?

Liefs ChildofGod - Ivy

16: Oordelen over andermans twinrelaties

Het volgende stuk is ontstaan als reactie op iemand van een ander forum die constant het tweelingzielen zijn negatief in het daglicht probeert te stellen. Ik werd daar een beetje moe van en begon daar te schrijven maar wilde het ook eigenlijk hier delen. Vandaar dat ik de tekst hier naar toe gekopieerd heb.

Af en toe word ik er wel eens moe van hoor dat mensen die hun twin helemaal niet ontmoet hebben zo blijven oordelen over de relatie tussen twins. Hoe kan iemand die zijn twin niet ontmoet heeft nou zeggen over een ander dat men een etiket tweelingziel plakt op de ontmoeting met iemand? Alleen de tweelingzielen zelf kunnen dat uitmaken, niemand anders.

Ik kan het wel enigzins begrijpen hoor dat men een twin relatie vergelijkt met een oude aardse energie relatie. Ook ik heb 12 jaar geleden een eind moeten maken aan een relatie die zeer destructief was. Wij woonden samen en ik ervaarde het echt als beland te zijn in de Hel. Ik hield onvoorwaardelijk van hem maar ik kon hem ook uit de grond van mijn hart haten. Hij had zijn moeder op jonge leeftijd verloren en ik voelde me verantwoordelijk voor hem, zorgde als het ware voor hem en liet heel veel toe omdat ik teveel rekening hield met zijn problemen.

Ik liet over al mijn grenzen heengaan, raakte mezelf helemaal kwijt omdat die persoon vreemdging, mij sloeg, mijn geld stal en spullen verkocht voor drugs, een pathalogische leugenaar was die zelfs op zijn moeder haar graf zwoor om zijn gebrekkige gedrag maar niet te hoeven erkennen, hij manipuleerde als de beste en ik trapte er vanuit mijn goedgelovigheid in. Ondanks dat ik voelde dat hij loog etc kon ik het niet bewijzen en was zijn ego te sterk voor mij en liet ik mij helemaal vernietigen door zijn manipulerende ego. Ik wist in de eerste week dat ik deze jongen moest loslaten maar kon het niet over mijn hart verkrijgen. Het duurde bijna 4 jaar voordat ik de handdoek in de ring gooide.

Elke dag was het ruzie, beiden waren we afhankelijk van elkaar en hadden de grootste moeite om elkaar los te laten. Als ik nu kijk naar mijn twin dan herken ik wel enkele gedragspatronen van mijn ex. Het grappige is alleen dat alles waar ik 12 jaar geleden doorheen ging met mijn ex, ik mijn twin nu door dezelfde fases en lessen heen zie gaan met zijn vrouw, mij en andere mensen. Ook mijn twin heeft moeite met loslaten zie ik, alleen zit hij in een situatie waarvan hij in de eerste maand al wist dat hij moest loslaten maar zit hij er na 28 jaar nog steeds in vast.

Ik herken dus veel van mijn eigen gebreken en lessen en zie dus dat onze levens hetzelfde verlopen, alleen speelt het zich in verschillende tijden af. Zo ervaar ik nl ook al 4 jaar dat lessen waar mijn twin al jaren geleden doorheen is gegaan, dat ik daar de afgelopen jaren doorheen gegaan ben. Als ik kijk naar mijn twin (en de meeste mensen om mij heen) dan zie ik mezelf terug zoals ik 12 jaar geleden was bij mijn ex en hoe ik was vanaf mijn jeugd. Ik zie veel mensen destructief gedrag vertonen, depressief zijn, uitgebrand zijn door burnout en allerlei ziektes doorlopen. Ik zie iedereen door precies dezelfde fases en lessen gaan, niemand uitgezonderd.

Je zou al snel kunnen gaan denken dat je in weer zo'n destructieve relatie zit omdat je enkele dingen van vroegere ex vriendjes herkent in je twin maar het zou pas echt hetzelfde zijn als je exact dezelfde dingen ervaart met je twin en dezelfde dingen toelaat en jezelf weer helemaal verliest. Het zou ook betekenen dat je helemaal niets hebt geleerd van je eerdere relaties als je in je volgende relaties weer precies die dingen doet en toelaat als in je vorige relaties die je onderuit haalden.

Dat het niet hetzelfde is als met mijn ex dat is mij wel heel duidelijk. Zo hebben er tussen 1996 en 2003 3 jongens mijn pad gekruist waarbij het al heel snel duidelijk was dat zij niet bij mij pasten. (drugs, alcohol, geldproblemen, liegen, geen geestelijke klik, onvolwassenheid, problemen met vorige relaties etc) Daar waar ik met al mijn exen moeite had om los te laten daar maakte ik nu bar snel zelf een einde aan deze 'relaties' terwijl ik in het verleden altijd in de vernieling lag ook al maakte ik het zelf uit. De relatie die ik met mijn twin heb is niet te vergelijken met deze 3 laatste relaties en ook niet met die met mijn ex, ook al vertoont mijn twin wel enkele gedragspatronen die mijn ex ook had. (ontkenning van eigen gebreken, geslotenheid en niet kunnen praten over zijn diepste gevoelens)

Ik heb wel vaker gezegd dat we allemaal tweelingzielen (miljardziel hahaha) van elkaar zijn. Ik denk dat mensen zich hier vaak veeeeeeel te druk maken om de benaming die we geven m.b.t. tot die ene partner die we als onze ware bestempelen. Of we die ander nou de prins op het witte paard noemen, de ware jacob, je andere helft, je tweelingziel, je tweelingvlam, je zielsverwant, je bipolaire ziel, je ware spirituele partner of whatever noemen, het is allemaal Eén en al hetzelfde. Je kan deze relatie met Iedereen aangaan als je daar zelf voor Kiest en iemand enigzins op jouw trilling zit. De tweelingziel relatie staat dan ook als voorbeeld van hoe Alle relaties zouden kunnen zijn.

Je bent Zielen, gelijkgestemd, zelfde trilling, zelfde bewustzijnsniveau en je vindt elkaar. Je herkent jezelf in een ander op zielsniveau. We hebben allemaal wel zoiets van we zijn allemaal tweelingzielen van elkaar maar hoeveel mensen zijn er in hemelsnaam nou bereid om daadwerkelijk zo met anderen om te gaan? Buiten mijn twin heb ik geen contacten die hetzelfde zijn als die wij delen. Er komen wel 3 mensen heel dicht in de buurt maar ik heb niet de behoefte om met die mensen sex te hebben . Als ik zo om mij heen kijk dan bewijst het mij alleen maar dat de meerderheid van de mens helemaal nog niet echt openstaat voor anderen op zielsniveau al beweren ze dat ze liefde zijn en hun hart open staat.

Soms probeer ik wel eens een verbinding te maken met iemand, dan merk ik dat die ander daar helemaal niet voor open staat omdat men nog een beschermende muur om zich heen trekt omdat men in het verleden teveel beschadigd is. De ander stoot je vanuit zijn/haar onbewustheid van zich af met onbewuste woorden en gooit daarmee de deur om een verdere vriendschap/relatie op te bouwen als het ware dicht in je gezicht.

Zou je iedereen die nog een muur om zijn/hart heeft zitten en jou niet toe kan laten in zijn/haar hart dan maar moeten laten vallen? Je afsluiten van dit soort mensen en nooit meer moeten praten met ze? Denken van 'ga jij nog maar ff lekker aan jezelf werken en kom dan maar terug, misschien dat we dan vrienden/vriendinnen kunnen worden" ? Zo denken en handelen veel mensen nog wel. Als ik werkelijk iedereen die nog extreem leeft vanuit zijn ego/depressies/psychische ziektes etc zou moeten wegsturen om aan zichzelf te gaan werken dan kan ik verdorie wel het overgrote gedeelte van de mensheid wegsturen. Want de wereld staat op zijn kop, er zijn nog nooit zoveel mensen geweest die vastzaten in hun ego persoonlijkheid en te kampen hebben met depressies en psychische stoornissen.

Ik kijk liever naar de Gelijkenissen met mensen vanuit de heelheid in mij. Ik kan mezelf herkennen in de depressieveling, de exploderende tiran maar ook in de wijze en krachtige mens die alles overleefd heeft en nog steeds recht overeind staat. Vanuit dat standpunt sta ik altijd open voor contact met mensen die ondanks hun ellende toch aan hun eigen ontwikkeling werken.

Als één van mijn vrienden even heel erg vanuit zijn/haar ego leeft dan neem ik gewoon wat afstand en laat die ander gewoon weer op mijn pad komen als hij/zij en ik daar aan toe zijn. Zo heb ik met Steven ook een hele goede band, wij hebben elkaar al 2x losgelaten omdat we dan even niet op dezelfde trilling zaten. Dan laten we gewoon los, ik ga dan niet zeggen ''ik wil helemaal geen contact meer met jou" of "ga jij ff lekker aan jezelf werken en kom dan maar terug".

Ik weet nl dat ieder mens leeft met een ego en dat men heen en weer kan switchen tussen Bewustzijn (het Weten en Begrip) en Onbewustzijn (Onwetendheid en Onbegrip). Sommige mensen switchen letterlijk om de paar seconden/minuten/uren/dagen tussen deze bewustzijnswerelden in. Ik zie het hier ook bij een aantal mensen op het forum, dan lees je hele mooie verhalen die vanuit hun ziel zijn geschreven en vervolgens lees je verhalen die vanuit hun angst/ego zijn geschreven. Moet je deze mensen wanneer ze in hun angst/ego/waandenken zitten dan gelijk maar afschrijven en uit je hart bannen en niet meer open staan voor ze? Waarom zou je dat doen als je weet dat die persoon ook weer de volgende minuut in zijn/haar bewustzijn terug kan komen en in zijn/haar ontwikkelingsproces zit?

En zo gaat dat dus ook tussen twee (ling) zielen (wat velen dus de benaming twins/soulmates/zielemaatjes geven) die elkaar op zielsniveau ontmoeten. Veel mensen denken dat zielsrelaties relaties zijn waar alles goed gaat en men constant met elkaars hogere zelf in verbinding staat. Maar dat is een ilussie, je kan nl niet 24 uur per dag in je bewustzijn zitten, je leeft ook nog op aarde en leeft daarvanuit dus vanuit de dualiteit (toekomstige tijd en verleden tijd en ruimte) je zal altijd in relatie tot anderen conflictsituaties houden omdat mensen ook nog een ego persoonlijkheid hebben en dus Onbewust Zijn.

Hoe vaak je zo'n conflictsituatie hebt en hoe erg zo'n situatie kan worden, dat ligt helemaal aan je zelf. De ene mens is minder in balans dan de ander, zal dan ook extremer vanuit zijn/haar ego onbewustheid uithalen dan de ander. Je leert van iedere relatie, elke relatie leert en laat jou iets zien van jezelf en die ander. Een ander slaat en vernedert jou in een relatie en daardoor leer jij dat jij niet zo'n relatie wilt, dat je beter verdient. In een volgende relatie zal je dus wel uitkijken dat je je weer inlaat met iemand die jou slaat envernederd. Als je je les niet geleerd hebt dan zal je weer een zelfde soort persoon/relatie aantrekken om die les toch te leren.

Als een twin mij zou vertellen dat hij/zij geslagen zou word door de andere helft dan ga ik daar niet tegen zeggen 'ooh maar dat hoort bij zijn/haar transformatieproces en heb daar begrip voor" Dan zou ik ook zeggen laat die persoon los en laat hem/haar eerst aan zichzelf werken en kijk dan maar of het mogelijk is als hij/zij dat geweldadige gedrag heeft kunnen loslaten, of er een relatie mogelijk is.

Ik denk dat teveel mensen hier denken dat de relaties tussen twins net zo verlopen als die relaties tussen mensen die zich nog helemaal niet bewustzijn van het ziel zijn. En dit was wel het prototype relatie wat men vroeger had met anderen, een relatie met iemand waar je geen geestelijke verbinding mee had. Je kan dan spreken van relaties tussen ego's , (mensen die zich alleen maar identificeren met het mens zijn en vanuit gesloten harten leven) waar veel strijd om macht is. Men probeert de ander dan kapot te maken door de ander letterlijk of figuurlijk de grond in te slaan, met een vuist of met kwetsende woorden.

De laatste jaren zie ik dat daar een verandering in is gekomen, dat meer mensen zich bewust zijn geworden dat ze ook nog ziel zijn en ook verlangen naar een ander soort relatie. Niet alleen maar die oude protoype aardse strijd/macht/uiterlijk relaties maar ook het verlangen een geestelijke verbinding te hebben met een ander. Men voelt zich completer met zichzelf en verlangt ook een relatie met iemand die zichzelf als completer ervaart.

Maar de realiteit wijst uit dat heel veel mensen in deze tijd nog steeds helemaal niet die heelheid in zichzelf hebben gevonden. Nog extreem leven vanuit hun ego en worstelen met heel veel oude angsten en zware bagage met zich meedragen. Ik heb zelf wel 1 verwachting (ja, ja ik heb ook mijn voorwaarden als mens hahaha) naar mensen als het gaat om ze op te nemen in mijn vriendenkring, nl dat ongeacht hun onbewustheid en indentificatie met, en leven vanuit het ego, zij wel de wil moeten hebben om zichzelf geestelijk te ontwikkelen. Mensen die alleen maar andere mensen de schuld geven van hun problemen, nooit hun eigen gebreken durven te erkenen of de verantwoordelijkheid van hun leven niet op zich durven te nemen, zichzelf en anderen alleen maar beschadigen door hun destructieve gedrag, die laat ik pertinent niet meer toe in mijn leven.

Ze kruisen mijn pad en dat vind ik prima maar die mensen zullen gewoon niet mijn vrienden worden die ik ook thuis zou uitnodigen. Als ik kijk naar mijn twin zoals hij was in de afgelopen 4 jaar dan zie ik dat hij ook nog extreem vanuit zijn ego leefde en vanuit zijn angst nog een beschermingsmuur heeft en daardoor geen of weinig echte liefdevolle verbindingen aan kan gaan. Hij stoot ook af vanuit zijn sterk ontwikkelde ego maar ik kan niet zeggen dat hij mij slecht behandeld. Afgezien dat hij die muur om zijn hart heeft, heeft hij mij nog nooit geslagen, uitgescholden, opzettelijk gekwetst en hebben we nooit echt ruzie gehad. Wel hadden we meningsverschillen en heeft hij toen hij echt heel erg in zijn ego zat zijn stem verheven tijdens een telefoongesprek.

Ons grootste probleem was dat er een hele slechte communicatie was als hij niet bij mij was omdat die deur naar zijn hart zodra hij bij mij weg ging, weer achter hem dicht ging. Daarbij komt dat hij wel degelijk bezig is met zijn eigen ontwikkeling en gezien dat feit vind ik het niet nodig om hem helemaal uit mijn leven te bannen of hem te laten vallen omdat hij als hij weer in zijn ego persoonljkheid schiet, de kracht niet heeft om voorwaartse stappen te maken en onbewust kwetst. Ik ga niet zeggen 'ga jij maar werken aan jezelf en kom maar terug als je klaar bent'. Wel maak ik ruimte, laat hem dan weken of maanden met rust (hoe moeilijk ik dat ook vind soms) en dan ontmoeten wij elkaar vanzelf weer als hij en ik weer wat in onze eigen zuivere liefdesenergie zitten.

Hij doorloopt zijn proces met hele kleine stapjes, dat is voor hem het juiste tempo zegt hij. Voor mij gaat dat vaak te langzaam hahaha en dat is mijn gebrek want dan heb ik te weinig geduld en raak dan weer even gefrustreerd omdat het verschil in trilling dan zo duidelijk voelbaar is op die momenten en dat voelt niet prettig. Maar op momenten dat wij samenzijn dan is er meer contact op zielsniveau, ondanks dat hij nog niet volledig open staat, dan zijn er ook geen problemen en kunnen wij alles bespreken en hebben de grootste lol met elkaar. Ik weet dat mensen pas echt zullen voelen wat een twin relatie inhoud als ze het zelf ervaren. Mensen kunnen gaan gissen en vergelijkingen gaan maken aan de hand van hun eigen oude tijds relaties maar je kan niet weten hoe iets is als je het niet zelf ervaren hebt.

Je bent ook niet alleen gelijkgestemden op zielsniveau met je twin maar ook gelijkgestemden op ego niveau!!! Moet je dan bij ieder akkefietje die ander dan maar dumpen en uit je leven bannen? Veel mensen doen dit dus wel, het is niet gek dat de wereld zo contactgestoord is en iedereen verteld dat ze zo weing echte zielscontacten hebben in hun omgeving. Mensen stellen zoveel voorwaarden aan anderen, bannen bij voorbaat al mensen uit hun leven. Toen mijn twin in zijn ego schoot en ik heel veel boosheid, teleurstelling en gekwetsheid oppikte uit zijn mails en zijn gedrag werd ik zelf ook heel boos, voelde me ook heel teleurgesteld en gekwetst.

Eerst zie je alleen maar die ander zijn gebrek maar een verantwoordelijk en eerlijk mens kijkt naar zijn eigen emoties en gebreken. Mijn twin zijn gedrag leerde mij dan ook dat die enorme explosieve boosheid die ik voelde bij hem maar die hij niet erkende, dat dat ook in mij zat. Het proces met je twin leert je gewoon ontzettend veel over jezelf, je leert naar jezelf te kijken en je leert de Overeenkomsten/Gelijkenissen te zien met die ander, en daarbij ook weer met anderen in je omgeving.

Mensen kwetsen alleen vanuit hun Onbewustheid, zijn zich daar dan ook absoluut niet bewust van dat ze met hun woorden een ander die open staat voor hen toch kunnen kwetsen. Bij het ego hoort nou eenmaal het Onbewust Zijn, Ontkenning, Onwetendheid, Angst en Afstoting vanuit het zichzelf willen beschermen.

Maar als ik dan zo kijk naar hoe iemand mij afstoot vanuit zijn/haar angst en onbewust van zich afslaat om jou maar op afstand te houden dan zie ik dat die ander alleen maar bezig is met het kijken in Verschillen en het zich Aangevallen voelen wanneer iemand iets spiegelt of zegt. En dat zorgt gewoon voor die Afgescheidenheid/Verwijdering tussen mensen. Die ander staat dan gewoon vanuit zijn/haar nog aanwezige angst niet open voor mij of mijn mening om ook een vriendschap/relatie op zielsniveau aan te gaan.

Het is mijn streven om het twinvoorbeeld (geestelijke en aardse relatie mt anderen die dezelfde trilling hebben) te hanteren bij al mijn vriendschappen maar ik ben realistisch genoeg om me er van bewust te zijn dat de meerderheid van de mens daar helemaal nog niet aan toe is. Mijn omgeving laat me dat zien maar ook hier op het forum heb ik dat wel al eens ondervonden. Het is jammer maar hoe graag ik het ook zou willen om met iedereen tweelingzielen te zijn, je doet er helemaal Niets aan als een ander niet open staat vpor jou en jou bij voorbaat al uit zijn/haar hart bant vanuit zijn/haar angst - oude trauma's en aangevallen houding.

Toch blijf ik open staan voor anderen en blijf het vertrouwen hebben dat wij ook steeds meer een éénheid zullen worden in de fysieke vorm. Ik lees en spreek veel twins, ik herken altijd in de ene partij mezelf en in de partner/twin van die ander herken ik dan weer mijn twin. We lijken niet allemaal verdomd op elkaar maar we Zijn het ook. Het is ook altijd heel mooi om te zien hoe het werkt in gesprekken met andere twins, er is zelden onbegrip en we zitten allemaal toch echt vrij dichtbij dezelfde trilling.

Liefs ChildofGod - Ivy

17: Waarom zijn zoveel tweelingzielen zo Ongeduldig???

Ergens in november las ik dat mijn soulmate aan zijn reis begonnen was en dat hij in de trein gestapt was en anderen aanmoedigde ook nu in te stappen.

Ik ben slecht in visualiseren maar toen ik las dat hij in een trein was gestapt zag ik dat echt voor me. Ik zag niet een NS trein waar hij in zat maar zo'n hele oude trein van vroeger, zo'n houten met voorop een balkon waar je op kon staan. Ik zag mijn soumate voorop dat balkon staan en hij zwaaide naar mij vanuit de verte. Vanaf het eindstation keek ik toe hoe die trein langzaam richting het station opkwam waar ik me bevond. Sindsdien zie ik het transformatieproces weer in een ander context.

Eerst zag ik het doel waar ik heen wilde als een Berg, daaronder bevonden zich allerlei paden en wegen. Je mocht zelf kiezen hoe lang je op die paden en wegen verbleef alvorens je reis voort te zetten. Een verlicht wezen weet dat ie Altijd boven op die berg zit maar de Zoeker in ons valt soms in slaap en heeft dan een nachtmerrie dat ie van die berg afgedondert is en die hele reis weer opnieuw moet maken voordat ie weer boven aan die top van die berg zit. Op het moment dat je weer Wakker wordt Weet je dat je altijd al op die berg zat.

Dan heb je nog het verhaal van de Ladders en de Verschillende Traptreden. Hoe bewuster je wordt, hoe hoger je op die trap staat.

En dan is er nu...de Treinreis

Je gaat vol goede moed aan je Innerlijke Reis beginnen en neemt de trein. Welke trein je neemt dat is een beetje afhankelijk van de tijd die je wilt uittrekken voor deze Innerlijke Reis. Je hebt de keuze uit 3 treinen:

De Stoptrein
De Sneltrein
De Thalys

Hoe komt het nou dat zoveel twins zo ongeduldig zijn?

Als je je voorstelt dat je samen met je twin op hetzelfde station opstapt en jij er voor kiest om die Stoptrein te nemen en je twin de Thalys of de Sneltrein. Als je twin dan op het Eindstation Onvoorwaardelijke Liefde aankomt dan is dat altijd sneller dan jij arriveert want jij zit in de Stoptrein. Misschien heeft die stoptrein ook nog eens Vertraging of is ie Ontspoord, dan duurt het alleen nog maar langer voordat jij je twin weer in de armen kan sluiten.

Misschien ben je een aantal stations verwijdert van je twin en moet jij nog een paar keer uitstappen om je lessen te leren? Als jij b.v. nog een Muur om je Hart heen hebt zitten, Oude Angsten en Bagage met je meedraagt, dan zal je dit eerst nog dienen Los te Laten. Op station Hart Openen leer je die Muur om je Hart Af te breken en op station Schouders Ontlasten dien je eerst al je Oude Bagage in te leveren alvorens je weer de trein in mag die je naar je eindbestemming zal brengen.

Het kan ook andersom zijn natuurlijk, dat jij de Sneltrein of Thalys hebt genomen en nu op dat eindstation halsreikend uit zit te kijken naar die trein waarin je twin zich bevindt. Misschien zie je die Stoptrein waarin je twin zit nog niet en verlies je soms de Moed om te blijven Geloven dat je twin wel aan zal komen op het station waar jij klaar staat om die ander in de armen te sluiten. Of misschien verlies je het Vertrouwen en Geduld omdat de trein waarin je twin zit Vertraging heeft opgelopen omdat ze Ontspoord waren?

In de tussentijd dat jouw twin nog onderweg is en dus nog niet bij jou op dat eindstation gearriveerd is, heb jij dus alle tijd om nog te werken aan het ontwikkelen van je Vertrouwen en Geduld.

Misschien zit jouw twin wel in een Stoptrein en wenst hij/zij dat ze de eindbestemming sneller bereiken maar lukt dat niet door die Vertraging of Ontsporing? Maar....en dit is het mooie van het verhaal, ALS ze er zelf voor kiezen hebben ze op ieder station de KEUZE om over te stappen op een andere trein. Ze beslissen zelf in welke Tijd zij hun treinreis voortzetten en in welke trein zij deze reis willen maken.

Geniet van je Reis of het oefenen in Geduld :)

Liefs ChildofGod - Ivy

18: Muziek voor je innerlijk kind

Shaina Noll - How could anyone
Shaina Noll - You can relax now

Liefs ChildofGod - Ivy

19: Teken van Boven

Ik heb net (8 sept 2007) wat leuks meegemaakt, ik heb vorig jaar september een man leren kennen tijdens een ondernemerstraject. Wij raakten gelijk aan de praat over het spirituele en zo ook op een gegeven moment over relaties. Ik vertelde hem over mijn situatie met mijn twin en hij vertelde dat het wel leek op iets wat hij 10 jaar geleden ongeveer ervaren had met een vrouw.

Het aantrekken en afstoten, die vrouw zat ook nog in een andere relatie en hechtte nog veel waarde aan materie, zij kon toen destijds niet voor hem kiezen. Hoop ellende en uiteindelijk heeft hij die relatie beeindigd. Zij heeft nog 2 (of 3) jaar wel zitten bellen en ophangen maar hij bleef bij zijn standpunt.

Toch is zij altijd in zijn hart gebleven. Nu meer dan 10 jaar geleden kwam zij, door de dingen die ik vertelde over tweelingzielen, toch meer naar boven bij hem. Ergens drukte hij haar ook weg (voelde niet de behoefte om contact met haar op te nemen ondanks dat hij wist hoe hij haar kon bereiken) maar hij was wel eerlijk dat hij heel veel van haar hield. Hij was niet bekend met het tweelingzielen gebeuren tot ie van mij erover hoorde.

Ongeveer een maand of 2 geleden vertelde hij dat hij het vermoeden had dat zij tegenover hem was komen te wonen. Hij had vanuit zijn huis iemand gezien die sprekend op haar leek en dezelfde fiets leek te hebben die zij jaren geleden had. Ook zijn dochter vertelde dat zij het gevoel had dat zij daar was komen wonen terwijl zij het beiden niet met elkaar besproken hadden.

Nu blijkt het uiteindelijk toch niet om die ex vriendin te gaan maar we weten dat er bij hem iets omhoog getriggert werd door die vreemde vrouw die toch op die ex vriendin van hem leek. Nu belt hij me net en we raakten over van alles en nog wat aan de praat. Ook het onderwerp tekens kwam ter sprake. Ik vertelde dat ik maar ook vele twins op het forum tekens kregen van het Universum. Dat het o.a. ook vaak gaat om tekens mbt tot de naam van de twin. Waarop hij mij een verhaal vertelde waarbij ik echt zoiets had van Wauw man, hoe Duidelijk wil jij het krijgen!

Wat was het geval? Hij zat laatst naar een film te kijken en bij de aftiteling ziet hij opeens haar voornaam staan en daar achter....zijn achternaam! Nu vertelde hij ook dat zij laatst in zijn droom was, zij kwam naar hem toe en hield hem vast om zijn middel en vertelde dat het nu okee was. Hij vertelde dat zij de laatste tijd ook constant in zijn gedachte zat terwijl hij jaren gedacht heeft dat hij haar nooit meer zou zien. Ooh wat is het toch een mooi verhaal dit hihi.

Ik zie vaak de voornaam van mijn twin, de laatste maand zie ik werkelijk zo vaak het diersoort wat staat voor zijn achternaam of zijn achternaam zelf. Of teksten over soulmates via tv of boeken. Maar zo mooi als deze man het kreeg? Hahahahaha ik vond dit echt zooooooooooo'n mooi teken. Haar voornaam en zijn achternaam!!!
Ik kan alleen maar zeggen 'Wauw' het Universum is hier wel heel Duidelijk!!!

Liefs ChildofGod - Ivy

20: Je Gevoel, de Al-lerbeste Weg-Wijzer

Je Ziel / Gevoel / Hart kent zijn Bestemming al, het is dit deel van jeZelf dat jou zal Leiden naar die Bestemming als je maar wilt Luisteren, er op wilt Vertrouwen en de Moed hebt je Gevoel te Volgen. Volg geen anderen en Zoek niet Buiten je Zelf want dit zal er alleen maar voor zorgen dat je Mis-, en Af-Geleid wordt van je Bestemming. Wat een ander ook Denkt, zegt, beweert, of hoe een ander zich ook nog gedraagt tegenover jou vanuit Angst, maak van hun waan-gedachtes, twijfels, angsten Niet de Jouwe, wees Trouw aan je eigen Zelf en je Eigen Gevoel en Durf te Vertrouwen dat wat je Voelt Waarheid is.

Dat je Hoofd gaat Denken wat je Gevoel al Weet...

Liefs ChildofGod - Ivy

21: HSP (Hooggevoelig-Heldervoelend) zijn, een Last of een Gave?

Veel van wat wij voelen is echt helemaal Niet van ons maar vanuit je Hooggevoeligheid pik je dingen van anderen op en kan je ze overnemen. Dit gebeurd vaak als je geestelijk/energetisch sterk met iemand verbonden bent of iemand zich sterk verbind met jou via zijn/haar gedachtes. En zo pikken we dus ook veel op van het collectieve bewustzijn.

Zo binnen zo buiten....wanneer het buiten grijs, grauw, nat of koud is dan kan je er gif op innemen dat het overgrote deel van het collectieve bewustzijn zich down voelt van binnen en als je hooggevoelig bent dan zal je dat collectieve bewustzijn dus voelen en kunnen overnemen. Je kan het vergelijken met de winterperiode, dan krijgen ook heel veel mensen last van een winterdepressie omdat er o.a. een tekort aan licht (vitamine d) is. Het is algemeen bekend dat veel mensen lijden aan een winterdepressie. Voor mij is deze algemeen bekende overtuiging/aanname alleen een oude overtuiging geworden 5 jaar geleden.

Ik heb zelf nl bijna 20 jaar last gehad van (winter) depressies totdat ik me er 5 jaar geleden pas echt bewust van werd dat het al vanaf mijn 14e jaar een steeds terugkerend iets was. Ieder jaar in november werd ik nl down en depri tot ik me 5 jaar geleden bewust werd van het feit dat ik vroeger in november (het was toen heel koud en donker) door mijn eerste liefde gedumpt werd toen ik hem thuis op ging zoeken. Voor mij was het een traumatisch moment, ik zat in een kindertehuis waar hij ook in gezeten had maar hij mocht na een tijdje weer naar huis.

Ik besloot hem thuis op te gaan zoeken omdat ik niets van hem hoorde vanaf het moment dat hij naar huis mocht. Voor mij was dit heel vreemd want wij gingen echt heel goed met elkaar om toen hij ook nog in het kindertehuis zat. Ik belde aan en de broer van mijn vriendje kwam boven aan de trap tevoorschijn en die vertelde mij dat mijn vriendje mij niet meer wilde zien en dat het uit was. Schijnbaar had mijn vriendje toen destijds niet genoeg moed om het zelf uit te maken maar het feit dat hij mij niet eens zelf te woord wilde staan, mij niet wilde uitleggen waarom het dan uit was, heeft er bij mij echt in gehakt toen.

Ik voelde me toen echt zo machteloos, zo gebruikt, zo in de steek gelaten en zo verdrietig en depressief en onbewust is dit dus hoe ik mij ieder jaar in november weer begon te voelen. Ik heb het alleen altijd gelinkt aan de wel bekende winterdepressie maar 5 jaar geleden viel voor mij het kwartje dat het meer te maken had met wat er jaren geleden in die koude en donkere novembermaand gebeurd was. Die donkere en koude dagen triggerden eigenlijk ieder jaar iets ouds omhoog maar omdat ik dacht dat ik dat allang verwerkt had kwam het nooit bij mij op dat het dus te maken had met die traumatische ervaring met mijn eerste vriendje op mijn 14e jaar.

Ik heb een wel zeer oude en goed verstopte en onderdrukte angst dus kunnen erkennen en accepteren door dat koude en donkere weer hihi en op die manier kon ik dat dus ook loslaten. Ik heb sindsdien ook geen last meer gehad van winterdepressies

Ik zie en hoor vaak van mensen dat ze zich down en klote voelen als het er buiten down en klote uit ziet maar dan hoor ik een stemmetje in mij al zeggen: komt het nou echt door het weer of komt het door een oude angst die je nog vasthoud en zelf nu niet ziet en vanuit gewoonte wijt aan het .....weer?????

Veel van wat wij voelen en denken is echt niet van ons maar wat wij oppikken vanuit het collectieve bewustzijn en/of onze naasten die wij zo liefhebben. Het is alleen wel onze taak, en een wel heeeeeeeel moeilijke taak vind ik zelf, om te leren omgaan met onze gaves. Mijn hooggevoeligheid ervaar ik soms nog wel eens als een last omdat ik andermans (meestal die van mijn twin) emoties dus ook vaak onbewust overneem.

Zo heb ik dus letterlijk gevoeld wat mijn moeder gevoeld moest hebben toen zij een zelfmoordpoging ondernomen had. In die tijd had ik al circa 7 jaar geen contact met haar en betrok ik hetgeen ik gevoeld en ervaren had dus niet op haar. Wel wist ik 100% zeker dat het niets met mij te maken had en ik iemand anders gevoel oppikte. Achteraf kreeg ik een telefoontje van een zus, ik wilde haar vertellen over wat ik ervaren had maar ze onderbrak me en vertelde me dat ze me iets belangrijks te vertellen maar....dat ik eerst mijn verhaal moest vertellen en zij dan zou vertellen waarom ze belde. Toen ik mijn verhaal had verteld zei ze 'dan heb je je moeder gevoeld want die heeft gisteren een zelfmoordpoging gedaan'.

Ik heb dit soort dingen dus vaker ervaren, dan voel ik zoveel emoties en pijn van anderen, ervaar ze zelf en wordt dus als het ware hun. Absoluut geen pretje want ik kan niet altijd de personen bij wat ik voel en overneem plaatsen. Het is voor mij dan ook echt wel prettig als ik later een bevestiging krijg dat wat ik gevoeld heb ook echt klopte. Bij mijn twin kan ik dingen die ik voel makkelijker plaatsen omdat ik me makkelijk afstem op hem.

Kan ik hetgeen ik voel en overneem niet bij hem of mezelf plaatsen dan is het voor mij al een stuk moeilijker want ik heb met iedereen uit mijn verleden gebroken en ik heb er niet zo'n behoefte aan om mij eerst op iedereen uit mijn verleden af te gaan stemmen om er achter te komen bij wie dat wat ik voel hoort. In zulke gevallen vraag ik het universum dat wat ik voel terug te sturen naar de rechtmatige eigenaar en vervolgens accepteer ik wat ik op dat moment voel want hoe meer ik het accepteer hoe sneller ik het ook weer kan loslaten.

Ik noem het overnemen van andermans gevoelens een soort van profiler ervaringen. Ik pik emoties op van anderen en neem deze dan soms over en wordt zo als het ware dus die ander. Zo (h-er)ken ik mensen ook vaak veel beter dan ze zichzelf al (h-er)kennen. Op zo'n moment wordt ik (op emotineel vlak) dus net als die ander en als je je er niet bewust van bent dat je andermans emoties opgepikt en overgenomen hebt dreigt dus het gevaar dat je vanuit je eigen onbewustheid gaat denken dat het van jezelf is en dan ga jij je dus klote voelen terwijl het niets met jouw te maken heeft. Ik leer er steeds beter mee om te gaan met wat ik op energetisch niveau voel van anderen en het collectieve maar het is (nog) mijn ervaring dat er ook altijd momenten zullen zijn dat je onbewust dingen overneemt en ze op jezelf betrekt.

Zo heb ik me dus ook 20 jaar depressief gevoeld omdat ik me niet ervan bewust was dat ik hooggevoelig was en andermans emoties oppikte en overnam. Ook dit linkte ik aan het zelf depressief zijn. Op het moment dat ik me bewust ben van het feit dat ik andermans gevoelens oppik (tuurlijk is het ergens ook ten alle tijden je eigen gevoel want je kan andermans gevoelens/emoties niet herkennen als het niet ook in jou zit) kan ik het ook als gave gaan ervaren en die ander op energetisch niveau mijn liefde en licht sturen.

Op die manier kan ik een ander op afstand toch wat steun en liefde bieden. Het blijft wel iets moeilijks want hoe bewuster we worden hoe meer we ook open staan en anderen zullen aanvoelen. Ik heb zelf ontzettend veel aan de energieberichten van Karen Bishop, in haar berichten lees ik vaak letterlijk mijn recente ervaringen, gevoelens en gedachtes terug. In dat opzicht voel ik mij zeer verbonden met haar, weet ik dat we op dezelfde trilling zitten en dankzij haar berichten leer ik meer te vertrouwen op hetgeen ik voel m.b.t. mezelf, mijn twin en het collectieve bewustzijn.

Liefs ChildofGod - Ivy

22: Bindingsangst - Verlatingsangst

Wat gebeurd er bij bindingsangst?
Men is bang om zich te binden aan anderen omdat men bang is om opnieuw gekwetst te raken, om pijn gedaan te worden. Men wilt de pijn dus niet voelen omdat het schijnbaar te ondraaglijk lijkt en men hoogstwaarschijnlijk ook bang is zichzelf te verliezen of nog erger...zichzelf iets aan te doen. Om dit te voorkomen houd men anderen die te dichtbij het hart komen dus op een veilige afstand. Soms wordt je dichtbij toegelaten omdat men ergens diep van binnen toch graag een relatie zou willen maar door de extreme aanwezige angst om opnieuw gekwetst te kunnen worden, wordt men vervolgens, als de ander het te benauwd krijgt omdat de ander te dichtbij komt, weer afgestoten.

Wat gebeurd er bij verlatingsangst?
Vaak zijn mensen die lijden aan verlatingsangst op (zeer) jonge leeftijd door één van hun ouders, beide ouders of een partner in de steek gelaten wat een trauma veroorzaakte. Dit oude trauma kan dan in latere relaties steeds terugkeren en een extreme angst veroorzaken wanneer iemand de relatie of vriendschap wilt verbreken. Men is in dit soort gevallen ook geneigd de liefde die ze eigenlijk van hun ouders behoorden te krijgen, buiten zichzelf te gaan zoeken in plaats van zichzelf die liefde te schenken. Ook komt het vaak voor dat mensen die lijden aan verlatingsangst suïcidaal gedrag vertonen en voor de partner die misschien wel liever uit de relatie stapt kan dit een hele zware last worden. Partners van mensen die lijden aan verlatingsangst zijn vaak bang dat de ander werkelijk een zelfmoordpoging doen en dit kan een hoop schuldgevoelens maar ook angst teweeg brengen om de partner die aan verlatingsangst lijd, werkelijk te verlaten. Maar vergeet niet dat wij niet verantwoordelijk zijn voor andermans keuzes.

Is het trouwens wel echt liefdevol als je elkaars verantwoordelijkheden op je schouders gaat nemen en angstvallig probeert die ander te behoeden voor pijn? Durf de ander los te laten, durf die ander toe te staan onderuit te gaan maar durf die ander ook toe te staan weer zelf overeind te komen. Door die ander voor pijn te willen behoeden en je krampachtig aan die ander vast te klampen ontneem je als het ware die ander ook zijn/haar lessen te leren en vooruit te komen. Durf te vertrouwen dat die ander sterk genoeg is om zijn/haar eigen angsten los te laten en de verantwoordelijkheden op te pikken.

Toch vraag ik me af of het werkelijk gaat om de angst om verlaten te worden of de angst om zich te binden waar mensen zo bang voor zijn. Voor mijn gevoel en vanuit mijn eigen ervaringen (ik heb nl zowel verlatingsangst als bindingsangst ervaren in mijn verleden) gaat het eerder om de extreem hoge mate van Pijn waar men zo bang voor is en wat er evt zou kunnen gebeuren met jezelf als jij de pijn van de breuk of kwetsing werkelijk voelt. Ik ben van mening dat mensen dus eerder bang zijn voor de pijn, bang zijn om zichzelf te verliezen en als de dood zijn dat ze zichzelf iets aan gaan doen ipv dat ze werkelijk bang zijn om verlaten te worden of een relatie aan te gaan. De onderliggende angst is angst voor Pijn en angst voor de Dood.

In principe maakt het niet uit of het gaat om bindingsangst of verlatingsangst, angst is angst en Angst is het enigste wat er aangepakt dient te worden. Het boek Vrij zijn van Angst van J. Krishnamurti is een perfect boek om je op weg te helpen bij het leren loslaten van je oude angsten. Mij heeft het echt enorm geholpen en eerlijk gezegd vond ik dat dit boek echt een verplicht boek zou moeten worden op scholen want het helpt ons echt in te zien hoe angst ontstaat en hoe we het ook weer kunnen loslaten. En dat is iets wat ze ons op scholen en tijdens de opvoeding juist nooit geleerd hebben, vandaar dat dit boek voor mij echt verplichte kost zou mogen worden op scholen .

Hoe laat je je angst los?
Door alles wat je diep van binnen voelt Nu te Erkennen en te Accepteren, durf er naar te kijken, durf het te voelen, durf het er te laten zijn, durf het te erkennen als iets ouds wat bij een oude identiteit van jou hoort en NU naar boven komt om het werkelijk te leren los te laten. Hoe meer je dat doet, hoe meer je je angst zal transformeren in Liefde en Kracht en je oude angst op de achtergrond zal verdwijnen of zelfs helemaal zal kunnen Loslaten.

Liefs ChildofGod - Ivy

23: Sorry zeggen, excuses aanbieden, verantwoordelijkheid nemen

Ik besloot van de week (geschreven in 2008) het account te verwijderen van iemand die zich 5 weken geleden aangemeld had op het forum maar nooit gereageerd had op de emails die via het forum verzonden waren.

Accounts worden automatisch 2 weken na de aanmelding weer verwijdert als men de gevraagde motivatie niet naar het forum gestuurd heeft. In dit geval heb ik 5 weken gewacht en ook nog 2 emails gezonden en ook daarop niets vernomen.

Ik kreeg gelijk een zeer negatieve email terug, niet te kort zeg, ik had echt even zoiets van zo hee, jij bent echt lekker aan het projecteren Ik heb die persoon in een email gespiegeld met zijn eigen woorden en gedrag en liet het daarna weer los.

Vandaag kreeg ik weer een email van hem en toen ik hem las verscheen er een grote glimlach op mijn gezicht en voelde ik een enorme warmte rond mijn hart. In zijn email nam hij alle verantwoordelijkheid voor zijn lelijke gedrag en woorden volledig op zich. Daarnaast legde hij iets van de situatie uit waarin hij zelf verkeerde op dit moment en aan het eind van zijn mail stond dit:

Ik hoop, dat je me vergeven wil, voor wat ik je heb aangedaan

Jezus wat heb ik een bewondering zeg voor mensen die de verantwoordelijkheid voor hun eigen gedrag, woorden en acties nemen.
Petje af, Wat valt er te vergeven als je inziet dat mensen anderen alleen vanuit hun eigen angst (onzekerheid, gebrek aan eigenliefde) kunnen aanvallen???

Ik ben in mijn hele leven echt ontelbare keren gekwetst en nooit nam men hun verantwoordelijkheid voor hun aandeel, sorry zeggen of excuses maken zat er nooit in. 2x gebeurde dit wel maar begonnen de mensen daarna wel weer allerlei excuses aan te dragen voor hun gedrag naar mij en voor mij nam de waarde van hun excuses op dat moment dan ook af. Waarom excuses aanbieden als je zelf niet echt weet waar je excuses voor aanbied? Ik vond het vroeger echt wel heel moeilijk want zelf ben ik juist iemand die wel snel sorry kan zeggen als ik weet dat ik vanuit mijn onbewustheid iemand gekwetst of verkeerd beoordeeld heb.

Ik snapte vroeger ook echt niet waarom mensen niet gewoon sorry konden zeggen. In het contact met mijn twin ben ik het wel door gaan krijgen. In het begin snapte ik er de balle niet van als mijn twin oude angsten bij mij omhoog triggerde. Ik keek dan altijd naar wat hij zei of deed en voelde me dan zwaar gekwetst daardoor. (heel emotioneel ego had ik nog 5 jaar geleden hahahaha) meestal viel het kwartje pas een paar dagen later.

Wanneer ik besefte dat ik verkeerd zat mailde ik hem dat ook altijd gelijk. Op een dag kreeg ik een mail van hem terug met de woorden: kijk eens hoe sterk jij bent, jij durft tenminste sorry te zeggen, hoeveel mensen durven dat nou echt? Sorry seems to be the hardest Word.... Supermooie woorden van hem, de afgelopen 5 jaar heb ik alleen wel ervaren dat wat hij mij schreef dat dat ook voor hem gold hahahaha. In al die jaren heeft hij nooit sorry kunnen zeggen

Het klinkt misschien gek maar ik heb heel veel voor één van mijn aanranders. Niet dat ik hem zie als een liefdevol persoon en ik nu maatjes met hem ben of contact wil. Maar na 14 jaar in een hel en ellende geleefd te hebben door o.a. die aanranding, heeft hij wel na 14 jaar in een bijna 4 uur durend telefoongesprek zijn excuses aangeboden. Je wilt niet weten hoe ik me toen voelde, mijn ziel was ooit verkracht door hem en alle weggegeven kracht kreeg ik tijdens dat gesprek weer helemaal terug doordat hij eindelijk zijn verantwoordelijkheid nam en zijn excuses aanbood.

Het is fijn als je als volwassenen met elkaar kan communiceren en mensen hun eigen verantwoordelijkheid nemen voor hun gedrag, woorden en keuzes. Maar wat als je niet met iemand kan communiceren en de ander zijn verantwoordelijkheid voor zijn/haar aandeel niet kan opnemen? Ik heb in de afgelopen jaren een hoop mensen, waar oud zeer niet mee uit te praten viel, leren vergeven. Echt heel veel dingen kon ik makkelijk vergeven en loslaten, een gesprek of een excuus was dan ook echt niet nodig.

Maar bij sommige dingen voel ik gewoon diep van binnen dat excuses nodig zijn en zullen komen. Zo heb ik altijd gezegd dat ik excuses van die aanrander zou krijgen voor ik dood zou gaan en dat gebeurde ook, staaltje gedachtekracht

En zo blijf ik zitten met 1 oud ding, ik blijf het nl moeilijk vinden dat een zus van mij, die notabene verkracht is, mij verweten heeft dat ik die aanranding zelf wilde. Ik weet dat ze het gezegd heeft vanuit haar boosheid, aangevallen gevoel en dus haar angstige ego maar toch blijft het ergens bij mij toch nog voelen van binnen Als ik er aan denk. Het is niet zo dat ik vaak aan dat voorval denk of dat het me terugtrekt in downgevoelens maar als ik er aan denk dan heb ik ergens wel zoiets van 'nam jij maar eens jouw verantwoordelijkheid voor die nare beschuldiging en woorden'.

Dus ondanks dat ik meer de ervaring heb dat ik het niet nodig heb om een sorry, excuus of zo te horen van een ander die mij heeft aangevallen moet ik toch ook ergens zeggen dat het echt wel fijn voelt als iemand zijn/haar verantwoordelijkheid neemt en gewoon simpel Sorry zegt.

Liefs ChildofGod - Ivy

24: Afleiding: Ziektes en Verslavingen

Als mensen eens wisten wat onze Eigen Gedachtes en Pijn kunnen aanrichten dan zou ons dit een hoop ellende kunnen besparen. Ieder mens heeft in het verleden wel eens, of heel vaak, te maken gekregen met negatieve mensen en ervaringen. Tijdens deze ervaringen raken wij Gekwetst, ons Hart raakt Beschadigd en we voelen diep van Binnen een Hart-ver-scheuren-de Pijn.

Soms kan deze pijn zo ondraaglijk zijn dat we het liefst zouden willen dat de pijn er niet was of in ergere gevallen: dat wij er zelf niet meer waren. Gedachten aan de dood kunnen dan heel be-vrij-dend lijken. Maar bij de meeste mensen zit er toch ergens diep van binnen iets in ons verstopt wat helemaal Niet dood wilt. Er zit iets in ons wat zelfs bang is om op een pijnlijke manier dood te gaan. En waarom je eigen leven beeindigen op een pijnlijke en angstaanjagende manier als je juist wilt dat die hartverscheurende pijn die je van binnen voelt juist stopt?

Wat veel mensen geneigd zijn te doen vanuit een soort van Overlevingsinstinct, als de pijn die ze is 'aangedaan' Te pijnlijk is, is Afleiding zoeken. Afleiding die er voor zorgt dat gedachten aan de negatieve ervaringen, de negatieve personen die je pijn gedaan hebben en de pijn die je van binnen verscheurt, 'vergeten' worden. Maar vergeten wij deze ervaringen, die mensen en die pijn wel echt op die manier? Of zijn we de pijn op deze manier juist aan het Onderdrukken en zorgen we er op deze manier zelf voor dat wij die oude negatieve ervaringen en oude pijn niet verwerken en loslaten?

Er bestaan veel verschillende soorten Afleidingen die onze pijn Tijdelijk kunnen verdoven, de meest voorkomende zijn: Alcohol, Drugs, Sex, Gokken, Kooplust, Werken, Roken, Eten maar ook Geweldadig gedrag naar anderen, je alleen maar bezig houden met andermans problemen, Schoonmaken, constant een volle agenda en altijd Druk bezig zijn, zijn een vorm van afleiding. Door afleiding te zoeken verdwijnt de pijn en het probleem niet, het enigste wat je er mee doet is de ene pijn en het ene probleem camoufleren met weer een Nieuwe en je pijn Tijdelijk Verdoven! De Afleiding zal bij de meeste mensen ook Het nieuwe probleem worden.

Veel afleidingen monden uit in Verslavingen en deze zorgen bij veel mensen ervoor dat men last krijgt van Psychische Ziektes zoals depressies, psychoses, persoonlijkheidsstoornissen en lichamelijke ziektes. Wanneer je je gevoelens en emoties onderdrukt dan blokkeer je van binnen jouw energie waardoor je niet meer Vrij kan Zijn wie je werkelijk bent en kan doen wat je werkelijk wilt doen. Hoe meer afleiding je zoekt om je oorspronkelijke pijn en probleem te verdoven, hoe meer je dus blokkeert van binnen en jouw energie niet vrij kan stromen in jou en dit zorgt voor blokkades en ziektes in je lichaam. Ziektes die als Alarmbel dienen om jou weer Wakker te krijgen en Nu eens goed te gaan kijken naar de Werkelijke Aard van je Oorspronkelijke problemen.

We dragen allemaal veel Oude Bagage met ons mee, om ons Beschadigd Hart te kunnen Genezen van de Pijn en Gezond door het leven te kunnen gaan, dienen we onze oude bagage eerst Los te Laten. En dit loslaten zal alleen lukken als je je oude bagage (oude angsten, oude trauma's, oude overtuigingen, oud gedrag etc) onder ogen durft te komen en deze H-Erkent en Accepteert want alleen hierdoor zal je het ook echt los kunnen laten. Wat je niet H-Erkent zal je nooit kunnen verwerken, transformeren, veranderen of loslaten.

Vaak zien mensen hun eigen oude angsten en problemen zelf niet meer omdat ze al jaren gewend zijn hun 'kop in het zand te steken' voor het oorspronkelijke probleem. Wat je zelf niet ziet dat kan je dus ook niet transformeren/veranderen maar God en het Universum hebben ons daar een mooie oplossing voor geschonken. Dankzij de mensen om ons heen worden wij keer op keer Gespiegelt met ons zelf, we worden Getriggert (als je in gesprek of conflict bent met een ander), dit haalt oude gevoelens en herinneringen bij ons naar boven die diep van binnen in ons verborgen (onderdrukt) zaten. Door in alle eerlijkheid naar die gevoelens te kijken die omhoog komen kan jij dus je oude angsten gaan leren H-Erkennen en accepteren en ze vervolgens los te laten waardoor jouw weg een stuk Lichter en Vreugdevoller wordt.

Helaas zijn er vandaag de dag nog teveel mensen die niet voldoende Kracht, Zelf-vertrouwen, Geloof, Eigen-Liefde, Eigen-Waarde en Verantwoordelijkheid hebben ontwikkelt. Hierdoor kunnen zij vanuit hun Eigen Angst, hetgeen ze via anderen hun Spiegel te zien krijgen, Te Confronterent vinden en ervoor op de vlucht slaan (vluchtgedrag zodra iets tegenzit of moeilijk lijkt) in plaats van naar het Eigen Gevoel te kijken wat er van Binnen bij hen naar Boven komt. Vanuit hun eigen angst zijn veel mensen ook geneigd hun eigen angsten en problemen te projecteren op anderen. Ze vertellen dan b.v. over iemand anders dat die hun kop in het zand steekt, dat de ander zijn verantwoordelijkheid ontloopt, dat de ander een Muur om z'n hart heeft, dat de ander niets geloofd eer ze bewijs krijgen, dat de ander een probleem heeft terwijl alles wat ze zeggen van die ander Juist hun eigen Oude Angst zit wat ze Nog Niet kunnen H-Erkennen bij zichzelf. Wegvluchten en projecteren van je oude angsten en pijn zal Genezing van het Hart alleen maar Onmogelijk maken.

Hoe meer je naar je Oude Angsten en Pijn durft te kijken, hoe meer je zelf H-Erkent en Accepteert, hoe meer je eigen Beschadigde en Gesloten Hart, en dus jij Zelf, ook zal Genezen! Je kan van alles in je leven roepen, buiten jezelf gaan zoeken en je pijn proberen te verbergen achter allerlei afleidingen maar de oplossing ligt echt In jezelf. Dat is wat ik nu Weet. Alle ziektes en angsten die ik ooit in mijn leven heb geroepen hebben voor mij een nut gehad. Het heeft me dichterbij meZelf gebracht, ik heb overal iets positiefs uit weten te halen en zie nu in hoe sterk ik eigenlijk wel niet ben: Still Standing, Nobody can Kill my Spirit.

 • Heb de Moed om jeZelf in de Spiegel van anderen te Zien, wat jij in
  een ander ziet kan jij niet H-Erkennen als het Ook niet in Jou zit.
 • Loop niet weg voor je Oude Angsten en Pijnen maar neem Nu je eigen
  Verantwoordelijkheid om ze te Erkennen.
 • Heb de Kracht om je Oude Bagage Nu Los te Laten.
 • Ontdek je Eigen Krachten en Geloof dat Jij jezelf Kan Genezen.
 • Hou genoeg van jezelf om te weten dat jij net zo Waardevol bent als
  ieder ander levend wezen hier op Aarde.
 • Leer van je ervaringen en geef het Goede Voorbeeld: wat gij niet wil
  dat u geschiedt, doe dat ook een ander niet!

Liefs ChildofGod - Ivy

25: Sabbotage van het Ego

In dit voorbeeld komt heel mooi naar voren hoe sneaky het ego ons probeert te manipuleren en ons van ons Gevoel probeert te krijgen. De rode tekst geeft aan wat er bij mij gebeurde terwijl ik zat te kijken tijdens de uitzending.

Op zaterdag 9 februari was er een Live uitzending van het programma waar men op zoek is naar de nieuweUri Geller . Ik had het programma opgenomen en besloot het op maandag de 11e te bekijken. Ik besloot niet lang nadat ik zat te kijken dat ik met een truc mee wilde doen. Ik was ook benieuwd naar de uitslag aangezien het voor mij dus niet meer live was.

De truc waar ik aan mee wilde doen ging om een hypnose- en kaarttruc. De truc werd gedaan met een bekende nederlander, zij moest op een stoel zitten en voor haar stond een bak met daarover heen een zwart doek. Zij moest haar hand in de bak steken, in de bak zaten 1200 stukjes karton. Ze mocht niet kijken wat er op het stukje karton stond en ze moest het in een envelopje stoppen.

Vervolgens begonnen de 2 mannen met hun demonstratie. De bekende nederlander moest haar hoofd naar beneden doen en 1 van de mannen raakte daarbij haar hoofd aan en schijnbaar was ze toen al onder hypnose. Vervolgens begon de ene man tegen de mensen thuis te praten en hij, de bekende nederlander en de andere man deden met hun handen na wat er werd gezegd.

Dit was wat er gezegd werd: 'stel je voor dat je thuis helemaal alleen op de bank zit met je handen voor je uit op je schoot met tussen je handen een pakje spelkaarten. (toen ik dit zag besloot ik pas dat ik mee wilde doen aan deze truc) In gedachte maak je het pak spelkaarten open, haalt alle kaarten eruit en legt het lege doosje naast je neer.

Maak in gedachte een grote waaier van die kaarten (op dit moment zag ik nog niets maar kwam er heel sterk Harten 9 vanuit mijn gevoel omhoog) en op het moment dat je alle kaarten voor je ziet knik dan even. (ik zag wel de waaier maar niet wat er op de kaarten te zien was. Wel zag ik in het midden van de waaier 1 kaart omhoog komen en vaag zag ik de Harten 9) .

Ga nu met je ogen langs al die verschillende kaarten totdat je ogen blijven rusten op een kaart (ik bleef kijken naar mijn Harten 9 kaart en opeens zie ik er naast Harten 8 verschijnen, en toen begon de Twijfel. Moest ik Harten 8 nou kiezen en waarom? Harten 8...de 8 staat voor Infinity, harten voor liefde...m'n brein ging te werk...had dit iets met het tweelingzielen zijn te maken? Moest ik harten 8 kiezen of harten 9? Harten 9was wat vanuit mijn gevoel omhoog gekomen was voordat ik te horen had gekregen dat ik een kaart kon uitpikken, ik besloot ook te luisteren naar mijn gevoel zag de harten 8 weer verdwijnen)

Haal de kaart uit de waaier en onthou hem. Om hem herkenbaar te maken wil ik je vragen er een hoekje vanaf te scheuren. Draai die kaart om en stop de kaart terug tussen de andere kaarten. Stop de kaarten terug in het doosje en hou het tussen gesloten handen voor je uit op je schoot. Als je zeker weet dat je de kaart die jij thuis niet meer vergeten hebt, doe dan je ogen weer open.

Hierna mag de bekende nederlander zeggen welke kaart zij in gedachte heeft getrokken. Zij zegt.....Harten 9 (wauw mijn gevoel had het goed). Later word het stukje karton uit het envelopje gehaald en is te zien dat het een stukje is van de Harten 9 kaart. De ene man pakt vervolgens de pak met kaarten en zoekt naar een kaart, vervolgens zie je een omgekeerde kaart tussen de andere kaarten. Hij pakt die eruit en laat zien dat het de harten 9 is en er is een hoekje van de kaart gescheurd. Later als het zwarte doek word verwijderd zie je dat er in de bak 1200 stukjes van kaarten en 2 slangen liggen.

Ik vond dit een heel mooi voorbeeld van hoe het ego ons probeert te manipuleren en zijn best doet om ons van ons gevoel te krijgen. Dus....blijf vooral luisteren naar je gevoel....je gevoel is dat wat licht en helder voelt...je ego is dat deel dat angst en twijfel creeert en zwaar aanvoelt.

Liefs ChildofGod - Ivy

26: Vrij zijn of je laten leiden door Angst???

Ik zat gisteren (mei 2008) te kijken naar de eerste 2 online lessen van Eckhart Tolle en Oprah Winfrey waarin zij het boek van Tolle onder de aandacht brengen. Tolle had het ergens over Materie en het waarderen van mooie spullen. Hij vertelde dat het niet slecht was om van materie te genieten zolang je er maar niet je identificatie aan ontleent. Hij vertelde dat als hij iets moois had en iemand het zou stelen, hij meer zoiets heeft van nou dan had die andere persoon het schijnbaar harder nodig dan ik. Toen hij dat vertelde moest ik echt lachen want in dat opzicht leef ik al ongeveer 8 jaar met dezelfde overtuiging en instelling. (wat betreft m'n schoenen en laarzen gewoon buiten laten staan in de hal, en ik heb echt een hele winkel vol hahaha leef ik al vanaf 1989 zo. Familie, vrienden en buren vroegen zich vroeger ook af waarom ik dat zomaar buiten liet staan en of ik niet bang was dat het gestolen zou worden)

Sinds een jaar of 8 heb ik een hele mooie fiets (versierd met planten en bloemen hahahaha) met daar achterop een krat, ik zet daar altijd mijn handtas in en fiets zo door de stad heen. Hoe vaak ik in de afgelopen jaren wel niet gewaarschuwd ben door medefietsers dat ik dat niet moet doen omdat men mijn tas zou kunnen weggrissen!
Ik ben zelfs in de stad een keer aangesproken door 2 politieagenten hierover.

Ik laat mijn handtas ook gerust in het winkelwagentje liggen als ik in de supermarkt ben en iets verderop moet pakken (mijn tas zet ik altijd in het kinderzitje hihi). Ook hier ben ik vaak voor gewaarschuwd door mensen in de supermarkt, dat ik mijn tas niet zomaar achter moest laten omdat m'n portemonee dan zo gestolen kon worden.

En laatst ook weer, ik moest gaan schminken in een park met koninginnedag. Mijn mobieltje had ik op tafel gelegd waar al mijn schminkspullen lagen, 2 meisjes stonden voor mijn tafel steeds naar m'n mobiel te kijken en opeens spreekt één van hen mij aan. Waarom ik mijn mobiel zo open en bloot op tafel liet staan en of ik niet bang was dat het gestolen werd.

Ik moest wel lachen want voor mij zijn het allemaal Oude Overtuigings Reacties en dus ook Oude Angst. Ik vertel iedereen die mij waarschuwt dan ook altijd hetzelfde, dus ook die 2 agenten . Ik leef al jaren met de overtuiging dat ik mij niet laat leiden of beter gezegd laat mis-leiden door andermans Angst. Ik wil mijn spullen gewoon onbemand kunnen achter laten zonder dat ik me gek laat maken en me moet aanpassen aan het gedrag van criminele mensen. Iedereen weet wat 'goed' en 'fout' is en dat je van andermans spullen moet afblijven. Waarom zou ik me moeten gaan aanpassen aan het criminele gedrag van anderen? Zijn zij de criminelen of ik? Zijn zij degenen die hun gedrag moeten veranderen of ik?

Ik ben er van overtuigd dat als ik me ga aanpassen aan het criminele gedrag van anderen en vanuit angst ga leven en denken, dat mijn tas en spullen sneller gestolen zullen worden want wat je denkt dat creeer je. Ik begrijp de mensen echt wel hoor die mij waarschuwen want ooit leefde ik ook vanuit angst en hield ik ook angstvallig mijn tas stevig vast. Mijn tas achterlaten in een winkelwagentje dat kwam niet eens in mijn hoofd op hahaha maar gelukkig ligt die tijd echt ver achter mij .

Ik leef al jaren met de overtuiging en instelling dat mijn spullen alleen gestolen kunnen worden als ik zelf vanuit die angstige overtuiging ga leven of dat als er iets gestolen wordt het zo Moest zijn en degene die mijn spullen of geld zou stelen, dat harder nodig zou hebben dan mij en er voor die ander nog een les in ligt. (gij zult niet stelen hahaha)

Nu hoor ik mensen al denken, wacht maar tot ze iets van je stelen dan ga je wel anders piepen. Toch is dit niet zo, in 2003 werkte ik parttime in een winkel in de stad. Er werd veel gestolen in die winkel, en dan bedoel ik niet alleen door winkeliers maar vooral door personeel. Er zijn toen zelfs boven in het kantoor kluizen geplaatst waar iedereen zijn/haar tas, portemonee of waardevolle spullen in kon zetten. Nu vond ik dat dus echt kolder want ik wilde mijn tas gewoon beneden in het magazijn kunnen laten liggen. Ik was dan ook de enigste die geen gebruik maakte van de kluis. Op een dag was ik vrij en besloot even naar m'n werk te gaan, terug naar huis wilde ik een tramkaartje kopen en wat bleek? De € 50 die ik in mijn portemonee had was gestolen!

Het is natuurlijk niet leuk als iemand geld van je steelt, helemaal als je zelf al van heel weinig moet rondkomen maar toch kon ik mij er verder niet al te druk om maken. Ik geloof in karma, wat je een ander aandoet krijg je tienvoudig terug zeg ik altijd maar hahaha. Daarnaast geloof ik er ook in dat je als zielen onderling afspraken met elkaar maakt dat je bepaalde ervaringen met elkaar gaat opdoen waarbij de ene de rol inneemt van het 'goede' voorbeeld zijn en de andere de rol inneemt van het 'slechte' voorbeeld zijn.

Ik heb mijn collega's en cheffin wel aangesproken over dit voorval en gezegd dat ik hoopte dat degene die het geld gestolen had er iets aan had. Verder legde ik gewoon elke dag weer mijn tas waar ik het wilde leggen en is er daarna niets meer van mij gestolen. Ik laat het niet toe om in angst te gaan leven of mij te laten mis-leiden door andermans angst en criminele gedrag. Veel mensen kijken vreemd op als ik vertel dat ik gewoon vrij wil kunnen leven en me niet laat misleiden door al die angst overtuigingen en gedrag van anderen maar hebben toch bijna altijd wel zoiets van 'je hebt wel gelijk, zo zou het wel horen te zijn maar ik zou zelf het risico niet nemen'.

Ik neem het risico en ......voel me daardoor heel erg meZelf en ....Vrij.

Liefs ChildofGod - Ivy

27: Extreme Moeheid

Ik heb het in de afgelopen jaren al meerdere keren ervaren en vorig jaar (geschreven 2008) was het zelfs zo erg dat lopen van de woonkamer naar de keuken en terug teveel van mij vergde en ik voor de rest van de dag uitgeteld op de bank lag. Ik heb me toen ook laten onderzoeken want dit was niets voor mij, ik scheen kerngezond te zijn, mijn bloed was op verschillende dingen getest en bij alles was het resultaat goed en zelfs uitmuntend. Wel bleek ik in het verleden de ziekte van Pfeifer gehad te hebben zonder dit te weten. Mijn twin heeft iets soortgelijks ervaren en een vriend van mij ook. Ik ga er ook van uit dat veel mensen onbewust deze ziekte gehad hebben maar gewoon doorgegaan zijn met werken en overleven.

Op dit moment zijn er veel mensen die zich afvragen waarom ze nou zou moe zijn. Extreme moeheid is één van de meest bekende symptomen die horen bij het transformatieproces, er zullen dagen zijn dat je je extreem moe zal voelen. We zijn ontzettend veel oude energie aan het loslaten met z'n allen en deze energie komt om de zoveel tijd vrij want bij iedere ontwaakte groep mensen zal ook deze energie naar buiten komen en voelbaar zijn voor de hooggevoeligen onder ons. Veel van wat we voelen komt vanuit het collectieve bewustzijn, we voelen de moeheid van miljarden mensen. Dit proces geeft je niet alleen veel energie als je je oude angsten loslaat maar het Vreet ook veel energie van je want alles wat je dient los te laten zal eerst naar buiten moeten komen en zal je ook eerst voelen/ervaren voordat je het werkelijk kan loslaten.

Als je niet echt bewust bent van je hooggevoeligheid dan kan je andermans emoties/energie dus overnemen en gaan Denken dat het gevoel van jou is. Als iemand, of het overgrote deel van het collectieve bewustzijn, zich moe, depressief, miskent, down of moedeloos voelt dan kan je dat vanuit je hooggevoeligheid dus aanvoelen en overnemen. Op dit moment zijn er heel echt miljarden mensen op aarde die zich moe, depressief, miskent, down, boos en moedeloos voelen. Er wordt niet voor niets zo vaak gezegd blijf bij jeZelf. De Ziel weet wat er gaande is, weet dat dit allemaal nodig is om de mensheid en de aarde te Zuiveren. Er is nog teveel angst/duisternis IN de mensen en op aarde. Het is een Zuiveringsproces en dit proces kan soms zeer vermoeiend zijn, zeker als je hooggevoeligheid zich meer en meer ontwikkelt. In gevoel zijn we allemaal één, we komen dichter bij de éénheid en dan is het ook niet gek dat wat we voelen Uitvergroot gevoeld zal worden. Je voelt niet alleen meer de dingen van jezelf maar ook die van miljarden anderen .

Ik ben me er zeer bewust van dat ik de energie van het collectieve bewustzijn voel, ik weet ook dat het overgrote deel hiervan zich op dit moment extreem Moe-deloos en Moed-e-loos voelen. Er lijkt geen einde aan hun drama's te komen, ze voelen zich angstiger, alles lijkt uitzichtloos voor velen, mensen verliezen nu massaal hun banen, relaties lopen op de klippen, vrienden, familie en dierbaren vallen weg, men komt zwaar in de financiele problemen terecht, het zelf-vertrouwen keldert en hierdoor raken mensen hun kracht-energie kwijt en gaat men zich moe, down, depressief etc voelen en men verliest de Moed. Er zijn nog niet voldoende mensen die het proces hebben voltooid en deze mensen zijn wel nodig willen we met z'n allen die overheersende angst die er nu nog op de aarde heerst transformeren naar meer liefde en vrede. Karen Bishop schreef enige tijd geleden wel dat het aantal mensen dat nodig was voor die transformatie (angst - liefde) op aarde bereikt was maar hier ben ik het zelf niet mee eens (hahaha komt weinig voor dat ik het met haar oneens ben )

Ook al is deze extreme moeheid één van de meest bekende symptomen die horen bij het transformatieproces, als je twijfelt of zekerheid wilt dat er niets met je aan de hand is laat je dan even onderzoeken door de dokter. Eeuwen lang strijden angstige mensen met elkaar om energie en dat strijden om energie vermoeid!!! Dit proces leert ons in onze eigen kracht te staan, volwassen te worden en onze eigen verantwoordelijkheid te nemen zodat het in de toekomst niet meer nodig is anderen te beroven van hun energie.

Ook al ben ik me bewust dat ik de energie van het collectieve bewustzijn voel toch ontkom ook ik er niet aan dat ik me moe voel. Ik zei het al, ik heb het de afgelopen jaren al vaker ervaren en sinds ongeveer 21 juni voel ik het weer. Het is gelukkig niet zo extreem dat ik al uitgeput raak van het heen en weer lopen van de woonkamer naar de keuken maar moe voel ik me zeker. En alle mensen die ik ken uit mijn vriendenkring en van het internet voelen zich op dit moment ook heel moe. Blijf bij jeZelf, luister naar je lichaam, als het zegt dat je moet rusten doe dat dan ook, ook al is het in de middag. Als het zegt dat je moet thuisblijven, doe dat dan ook, als het zegt ga de natuur in doe dat dan ook, je lichaam zal je zeker vertellen wat op dit moment goed is voor jou.

Ik wens iedereen heel veel Kracht de komende tijd, blijf bij jeZelf, blijf Vertrouwen, blijf Geloven, houd Moed en Rust lekker uit.

Liefs ChildofGod - Ivy

29: Loslaten doet geen pijn

Niet het Loslaten doet Pijn maar het Vast Blijven Klampen aan Het Oude Destructieve Deel van jezelf / de ander. Het is het destructieve deel van jezelf dat zich nog Respectloos, Waardeloos en On-Gelijk-Waardig laat behandelen en het is die behandeling die Pijn doet. Wees je Bewust van wie je Werkelijk bent en wat je werkelijk Waard bent en wees Trouw daaraan. Durf Los te laten wat niet meer bij je past of wat je nog destructief behandeld. Je zal zien dat met het Loslaten iets zeer Waardevols Terug komt in je leven: je Kracht en Licht die je ooit in je verleden vanuit Angst hebt weggegeven aan degene die de Controle en Macht over jou wilde hebben en jou ooit destructief behandeld en beschadigd heeft.

Het is die Kracht en dat Licht wat jou weer Completer en Sterker zal maken en ervoor zal zorgen dat je die Kracht en dat Licht niet meer zo snel zal weggeven maar meer bij jeZelf en in je Eigen Kracht Blijft.

Liefs ChildofGod - Ivy

30: Boosheid Erkennen, Accepteren, Zuiveren

Deze teksten die ik al in 2006 en 2007 geschreven heb wil ik hier plaatsen omdat ik merk dat zoveel mensen ontzettend boos zijn op dit moment en zich geen raad weten met die boosheid. Wie weet dat dit wat meer inzicht kan bieden...Liefs Ivy

Wat gebeurd er nou als je boos wordt? Wat denken wij dan? (2006)

Ik mag niet boos worden want dan ben ik geen goed mens. Dan ben ik een slecht mens. Als ik een slecht mens ben dan vinden mensen mij niet meer aardig. Als ik slecht ben dan willen mensen niet meer bij mij zijn. Als ik slecht ben dan zullen mensen mij verlaten. Als ik slecht ben dan accepteren anderen mij niet meer.

Ik denk dat veel mensen met deze oude overtuigingen te kampen hebben. Maar vanuit de Dualiteit leren we onszelf juist te accepteren met onze Beide kanten, dus de goede en de ....slechte, alleen dan zijn we werkelijk Compleet/Heel.

Boosheid wordt door veel mensen niet geaccepteerd terwijl het toch iets is wat ook bij ons als Mens hoort en dus ook geuit mag worden. Je hebt natuurlijk boosheid en boosheid. Je kan iemand best zeggen wat je van zijn/haar gedrag vindt en gewoon boos zijn. Maar je hebt ook nog die andere boosheid, vanuit je Impulsieve Persoonlijkheid (ego) die alles kapot gaat gooien en iemand helemaal verrot scheld of zelfs geweld gebruikt. (13 jaar geleden gingen bij mij alle borden en spullen altijd richting de muur en kon ik vloeken als de beste)

Schuldgevoelens....komen trouwens voort uit het Ego.
Ook ik voelde me zo schuldig als wat als ik in gedachte boze gedachtes had mbt mijn twin. In 2004 ben ik een keer heel boos geweest op mijn twin en toen heb ik hem in gedachte even flink uitgescholden. Dit heeft hij op afstand toen gevoeld en ik kreeg te horen dat hij het als energetische aanval had ervaren. Ik voelde me daar echt heel schuldig over en elke keer weer als ik boos was op hem in gedachte dan voelde ik me shit want ik kon die boosheid niet tegenhouden.

Ik sprak laatst een vriendin en die gaf me een tip om mijn boosheid op papier neer te zetten. Maar voordat ik begon moest ik God/het Universum vragen of zij alles wat ik op papier ging zetten, tegen wilde houden zodat het niet bij m'n twin terecht zou komen als verwijt of aanval. Dat wat ik op papier ging zetten een goede methode voor mij zou zijn om mijn boosheid te transformeren, een boosheid die Nu uit mijn lichaam moest zodat ik mijn hart nog meer kon openen en zuiverder kon Zijn.

Ik heb echt vellen vol geschreven met boosheid en daarna voelde het van Binnen een stuk zuiverder. Het was alsof ik het papier al mijn boosheid cadeau gegeven had en er een lege ruimte van binnen was ontstaan. Een ruimte die nu gevuld mocht worden met liefde en vreugde. Het voelde voor mij fantastisch

Maar toch merk ik dat ik zo nu en dan toch weer die oude boosheid voel opkomen. (echt een oud patroontje wat niet makkelijk loslaat schijnbaar) Vandaag had ik zin om met iets te gaan smijten maar ik heb het niet gedaan. In plaats daarvan heb ik een paar keer inwendig zitten vloeken, iets wat ik dus echt nooit, nou ja zelden, doe. (misschien 2x in een jaar na gezeik met instellingen dan wil ik wel eens de telefoonhoorn een paar keer flink op de telefoon rammen hahaha en hardop vloeken) Het luchtte wel ff op die paar vloeken

Waar ik me zelf heel goed bewust van ben is dat dit soort boze gedachten toch eerder naar boven komen als ik zelf in mijn ego (angst/twijfel) geschoten ben. En bij mij gebeurt dit meestal doordat ik in een verlangen (=verwachting) naar mijn twin geschoten ben. Een verlangen dat NU niet gestild kan worden en dus zorgt voor frustraties wat weer kan leiden naar boosheid, stress, ziekte, psychische problemen etc.

Als ik zelf kijk wat er gebeurd voordat ik boos word, of hoe die boosheid echt ontstaat, dan kom ik er uit dat het puur is omdat je het NU niet accepteert zoals het zich aandient. Of dat je een ander NU niet accepteert zoals hij/zij NU is. En als je je boosheid gaat inslikken, dan accepteer je ook weer een deel van jezelf niet want die boosheid hoort bij je.

Het hielp mij echt door die boosheid op papier te zetten, het is wel een goed idee dit te blijven doen iedere keer weer als er boosheid omhoog komt, net zolang tot het echt schoon is van binnen.

(geschreven 2007)

Soms lees ik berichten van mensen die zo herkenbaar zijn voor mij omdat ik dezelfde fases doorlopen heb of nog steeds doorloop. Ik besluit dan mijn inzichten te delen door te reageren op zo'n bericht van iemand. Al typend ontstaat dan het idee om van hetgeen ik aan het typen ben, een nieuw topic te maken of het ergens in een al bestaand topic erbij te plaatsen. Dit stuk is zo'n stuk, het is een reactie op een bericht van C die schreef dat ze zich heel teleurgesteld en boos voelde w.b.t. haar twin. Het past mooi in dit topic over boosheid zuiveren:

Die teleurstelling en boosheid, ik herken het echt dus ik kan je zeggen dat ook dit bij het proces hoort. Je weet zelf wel waar die teleurstelling vandaan komt he?

Als je verwachtingen (iets willen wat er NU niet is of kan zijn, je bent dan teveel met iets toekomstigs bezig) hebt van anderen en ze komen niet of niet gauw genoeg uit, dan kan je teleurgesteld raken. Die teleurstelling kan ervoor zorgen dat je je verdrietig gaat voelen. Als je dan in die verdrietige emoties blijft hangen dan kan dat leiden naar frustratie gevoelens. En deze kunnen je vervolgens weer leiden naar boosheid gevoelens, hier ga je van alles zitten Waan Denken en roepen (waar je achteraf meestal spijt van krijgt hihi). Die waan gedachtes zorgen voor spanning en stress waardoor je je weer down kan gaan voelen. En blijf je te lang in die down gevoelens hangen dan leid dat weer naar depressies of andere psychische ziektes of andere lichamelijke ziektes.

Als je kan overzien hoe dit verwachtingspatroon werkt en waar het naar kan leiden (opeenvolging van diverse emoties, waangedachtes en ziektes) dan is de eerste stap al gezet. Hoe vaker je in een verwachting of emotie schiet, hoe sneller je gaat zien wat je zelf doet door je eigen manier van denken en verwachtingen scheppen. Uiteindelijk ga je echt steeds sneller zien hoe je ego te werk gaat en wanneer het weer naar voren komt om je misleiden met al die Angst-WaanGedachtes.

Dat je nu die teleurstelling en boosheid voelt gebeurd niet voor niets. Het is een onderdeel dat bij dit proces hoort zoals ik al zei. Veel mensen hebben trauma's opgelopen wat veel boosheid naar boven haalde. Maar de meeste mensen hebben die boosheid nooit echt leren te uiten waardoor het van binnen is opgeslagen als een soort gifberg. Deze berg met boosheidsgif zorgde ervoor dat veel mensen geblokkeerd raakten.

En juist in dit transformatieproces leren wij nu deze berg met gif, die zorgt voor een energieblokkade los te laten. De mensheid is juist nu dus aan het leren die boosheid los te laten. Je kan iets niet loslaten als het niet aan het licht komt, dus zal die boosheid eerst omhoog moeten komen. Dit gebeurt dus vaak door onze twins hihi, die triggeren ons iedere keer weer met hun ego gedrag.

Veel mensen zijn bang om hun boosheid te tonen vanwege oude ervaringen uit het verleden waarbij mensen hen verlieten of er een onherstelbare ruzie ontstond wanneer men voor zichzelf opkwam en hun boosheid even uitte. Boosheid inslikken is ongezond, het maakt je alleen maar ziek. Dus nu leren we met z'n allen die boosheid en emoties te erkennen en accepteren als delen van onszelf en als iets wat okee is.

Het gaat er echt om dat we leren die boosheid te uiten op een gebalanceerde manier, dus niet dat je als een wildeman om je heen gaat zitten vloeken en slaan als je boos bent hihi. Maar gewoon je boosheid uiten als iemand over je grenzen heen gaat daar is niets mis mee.

Op dit moment houd het gros van de mensheid nog een grote berg oude boosheid vast in het lichaam. Wat nu dus nog vaak gebeurt wanneer iemand boos wordt is dat die oude boosheid getriggert wordt in je en dit komt dan omhoog, bovenop die boosheid van dit moment, en zo gebeurt het vaak dat de ander een lading Oude Boosheid over zich heen krijgt wat helemaal Niets te maken heeft met wat er Nu gebeurt.

Die oude boosheid dienen we dus nu eerst los te laten (door te erkennen en accepteren). Wanneer je dan in de toekomst eens boos wordt dan zal er ook niet meer zo'n oude lading boosheid bij naar voren komen. Als die oude boosheid losgelaten is zal er meer balans ontstaan en zal het veel makkelijker worden om met je eigen en andermans boosheid om te gaan.

Dus lieve C je ziet waarom deze emoties nu naar voren komen tijdens dit proces. Dankzij het afstotelijke ego gedrag van onze twins is die oude lading boosheid die zo vast zat bij ons en zo nodig losgelaten dient te worden, nu eindelijk omhoog gekomen. Het is nu vooral belangrijk om telkens wanneer je die boosheid voelt, het te accepteren. Hoe meer je het accepteert hoe minder groot je het maakt en uiteindelijk zal die boosheid verminderen of zelfs helemaal verdwijnen.

Ik begrijp je boosheid heel goed, die twins van ons doen soms dingen die het licht gewoon niet kunnen verdragen. Maar zo zullen onze twins ook wel weer denken over ons gedrag hahaha. Maar er zit voor ons allemaal een les in....het Loslaten van onze Oude Boosheid Energie en het accepteren van onze emoties, waar boosheid dus ook onder valt.

Blijf bij jezelf, focus je op je eigen proces en hetgeen je nu dus nog mag leren. Je wilt het misschien niet geloven maar je hebt het grootste deel van dit proces al doorlopen.

Liefs ChildofGod - Ivy

31: Scheiding tussen twins door On-Gelijk-Waardige opstelling?

Geschreven april 2008

Doordat je twin (of jij) zich emotioneel niet voldoende heeft ontwikkeld kan hij/zij niet op een volwassen manier met problemen en conflicten omgaan dus zal hij/zij doen wat het ego altijd heeft gedaan: die Beschermingsmuur omhoog trekken zodat het anderen op afstand kan houden en/of op de vlucht slaan. Het is een verdedigingsmechanisme (aanvallend) maar ook een beschermingsmechanisme. Het lijkt wel alsof veel twins er gewoon nog niet aan toe zijn om hun verantwoordelijkheid voor hun aandeel in het geheel (collectieve proces) op zich te nemen. Wanneer dingen moeilijk gaan, niet gaan zoals het ego het wilt of dingen tegenzitten dan geeft het ego het gelijk op of gooit het probleem op die hoge berg met andere problemen/oude angsten die nooit erkent, verwerkt en losgelaten zijn.

Wat me ook opvalt is dat er bij veel twins een communicatieprobleem ontstaat, de ene uit zich wel de ander niet . Er is geen open communicatie en dat zorgt weer voor allerlei misverstanden (dus waangedachtes) die feitelijk dus niet kloppen maar wel als overtuiging van het ego worden aangenomen. Heel vermoeiend kan dat zijn maar toch, je kan niet van zo iemand verwachten dat hij/zij al op zo'n open manier kan communiceren of met problemen kan omgaan als jij als zij zelf nog niet voldoende ontwikkelt zijn en dus niet opdezelfde trilling/bewustzijnsniveau zitten. Niet op dezelfde trilling zitten geeft al aan dat men niet op een gelijk-waardig niveau zit en dit zorgt voor veel onbegrip en conflicten want beide partijen bekijken de dingen vanuit de verschillende traptreetjes waarop zij zich bevinden.

In dit proces kunnen wij van elkaar leren als wij in elkaars spiegel durven te kijken en onze eigen verantwoordelijkheden durven op te nemen. Wat omhoog getriggert wordt kan je juist helpen je trilling/bewustzijnsniveau te verhogen maar iedereen heeft de vrije keuze om deze lessen en verantwoordelijkheden Nu op te pakken of te kiezen om zich weer beet te laten nemen door het ego en de eigen angst en de lessen en verantwoordelijkheid weer laten liggen.

Het is triest om te zien dat veel twins vanuit hun ego, de moed zo snel opgeven, de relatie steeds willen beeindigen of wegvluchten als het ff tegenzit en moeilijk gaat. Mijn twin vertelde me vlak voordat ik besloot hem met rust te laten, dat hij het moeilijk vond met mij. Maar ja, ik weet dat hij het moeilijk vind met mij omdat ik hem als geen ander spiegel en confronteer met zijn eigen oude angsten en verantwoordelijkheden.

Zo zie ik dus dat mijn twin nog niet in staat is echt te erkennen dat het moeilijk gaat tussen ons omdat hij zich blijft vastklampen aan zijn oude ego ('s) identiteit, zijn oude angsten, zijn oude overtuigingen en zijn oude gedragspatronen (vluchten, niet communiceren, liefde op afstand houden). Er is een on-gelijk-waardige situatie ontstaan, vanuit liefde trekken wij anderen aan maar wat gebeurd er als de één vanuit liefde aantrekt en de ander vanuit angst blijft afstoten? Het is een Universele wet dat gelijke energieen elkaar aantrekken.

Zolang mijn twin zichzelf niet tot een gelijk-waardige trilling ontwikkelt heeft zullen wij dus ook niet echt samen kunnen zijn en hier grijpen God en het Universum dan ook echt in, zij zorgen dat wij weer gescheiden worden. Los van elkaar kunnen we beiden in onze eigen tempo's werken aan deze on-gelijk-waardigheid en op het moment dat we weer op dezelfde trilling zitten zullen onze zielen elkaar weer op het juiste moment aantrekken.

Ik ben er niet om mijn twin te overtuigen van wat ik al ontdekt heb vanuit mijn eigen doorleefde ervaringen en weten-schap of om hem een bepaalde richting op te sturen of aan hem te trekken zodat hij het zelf ook kan zien zoals ik het al zie. (wel vroeger gedaan hoor vanuit mijn eigen ego hahaha)

Ik laat mijn twin het zelf maar ontdekken, zo stond ik ook in de relatie de eerste paar jaar. Toen wilde ik ook nooit praten over het tweelingzielen-soulmates zijn omdat ik wilde dat mijn twin het zelf ontdekte, dat hij mij zelf H-Erkende, dat hij vanuit Vrije wil voor mij zou kiezen. Ik heb lang geprobeerd de boel te redden maar ben tot het besef gekomen dat je helemaal niet aan de relatie hoeft te werken, het enigste wat we hoeven te doen is te werken aan de relatie met ons Zelf.

Liefs ChildofGod - Ivy

32: Proces en Relatie met je Zelf of met je Twin/Soulmate?

Tussen 1995 en 2003 had ik veel van dit proces in mijn eentje doorlopen. Ik had zoveel familieleden, oude 'vrienden', oude baan, oud huis, oude relatie en nog veel meer losgelaten. Het was zwaar helemaal toen mijn therapeut kwam te overlijden en ik letterlijk Alles alleen moest doen. Maar juist in het alleen zijn heb ik meZelf weer gevonden. Geen papa, mama, broer, zus, tante, vriendje of wie dan ook die je steeds opvangt als het even tegen zit in je leven.

Aan de ene kant ervaarde ik mezelf als ijzersterk omdat ik overal op eigen krachten doorheen gekomen was maar er waren nog wat oude angsten die ik moest loslaten. Ik ervaarde in die tijd wel liefde voor mezelf maar het was nog niet volgroeid naar het onvoorwaardelijk liefhebben van mijn Zelf. Vanaf 1996 was ik vrijgezel, er kwamen wel 3 jongens/mannen op mijn pad maar ik liet mij niet meer zo behandelen als hoe ik dat toeliet in mijn vroegere destructieve relaties. In 2001 besloot ik zelfs om maar opnieuw maagd te worden hahahaha en alleen nog maar een relatie aan te gaan met mijn soulmate.

In 2003 ontmoette ik hem en ik ging ook vol-ledig voor hem. Hij wist mij als geen ander te spiegelen met de nog niet losgelaten angsten welke ik zelf nog niet echt had kunnen h-erkennen. Dankzij het eerlijk kijken in zijn spiegel ging ik als een speer door mijn proces. Vaak denken mensen dat ze hun verleden verwerkt hebben, zien ze hun duistere stukken (angst gedrag/oude patronen/oude overtuigingen etc) zelf niet omdat het Gewoonte is voor hun om zo te leven/handelen. Mensen die niet echt dichtbij je staan zullen deze oude angsten waarschijnlijk ook helemaal niet omhoog kunnen triggeren want ze raken je niet echt maar je twin (of je ouders, kinderen of zeer dierbaar persoon)??

Hahaha daar ontkom je gewoon niet aan, of je het wilt of niet die triggert al die oude angsten/trauma's die je misschien dacht verwerkt te hebben zo omhoog zodat je er alsnog naar kan kijken om het vervolgens te leren los te laten. Je hebt anderen nodig om jeZelf te kunnen ervaren en H-Erkennen, je twin of andere dierbaren helpen je zeker met het omhoog triggeren van je oude angsten dus op die manier ben je Samen bezig met het proces.

Maar aan de andere kant is het ook een Innerlijk Proces en zal je een groot deel van dit proces dan ook helemaal alleen en op Eigen Krachten moeten doen. Op een bepaald moment (als men er aan toe is) ontdekken de twins ook echt wel dat het niet gaat om de relatie die ze hebben met hun twin maar om de relatie die ze hebben met hun Zelf/God. Veel mensen hebben een Zelf-destructief Ego, zolang men geen Innerlijke Vrede heeft weten te sluiten In zichZelf met dit destructieve ego, zal men destructieve relaties ervaren.

Het vele afstoten vanuit angst wat veel voorkomt bij twins (en alle andere relaties) komt ook voort uit het zelf-destructieve ego. Zolang één of beiden dat zelf-destructieve ego nog niet volledig heeft erkent en nog geen vrede heeft weten te sluiten daarmee, zal men geen Onvoorwaardelijke Liefdes Relatie kunnen ervaren met een ander of zich Zelf. Om erachter te komen of mensen wel echt Onvoorwaardelijk Zijn zullen ze hoe dan ook een ander Nodig hebben. Men kan nl wel zeggen dat ze Onvoorwaardelijk Zijn maar alleen via het contact met een ander wordt er werkelijk Zichtbaar hoe het contact is met hun Zelf en of zij wel in Waarheid leven met hun eigen Gedachtes, Woorden en Daden.

Liefs ChildofGod - Ivy

33: 40 Symptomen van Spiritueel Ontwaken

De fysieke lichamen van voornamelijk lichtwerkers gaan in deze turbulente tijden door een groot transformatieproces en geweldige DNA-veranderingen. Door de dagelijkse infusie van kristallijne energieën is er een transmutatie-proces op gang in het fysieke lichaam en evolueert deze geleidelijk van een koolstof-lichaam naar een kristallijn licht-lichaam. De evolutie van de aarde bevindt zich momenteel in een stroomversnelling. Het gaat eigenlijk over de wederopbouw van de Universele Mens op aarde in zijn oorspronkelijke vorm.

Veel mensen hebben op dit ogenblik reeds een gemuteerd DNA en dit proces zal zich onophoudelijk voortzetten. Het spreekt voor zichzelf dat het belangrijk is dat je je lichaam goed voorbereidt op deze veranderingen. Nu, de fysieke lichamen van veel lichtwerkers zijn nog steeds dragers van oude DNA-codes, energetische blokkades, een verzwakt immuun-systeem en allerlei chemische verontreinigingen als gevolg van kunstmatige voeding, industrie, enz... Niet voor niets ervaren veel zielen allerlei overgangs-symptomen die te maken hebben met de nakende kwantumsprong in bewustzijn. Veel transmutatie-symptomen zijn te wijten aan het feit dat de hogere energiefrequenties "botsen" met de nog resterende lagere energie-frequenties die nog in de lichamen vastgehouden worden. De symptomen kunnen van allerlei aard zijn. Hieronder geven we een opsomming van een 40-tal symptomen die zich kunnen voordoen. Vervolgens zullen we een aantal zeer praktische adviezen meegeven waarmee je veel soepeler en gemakkelijker door de bewustzijns-shift heen kan bewegen.

1. Veranderende Slaap-patronen : Rusteloosheid, hete voeten, twee of driemaal wakker worden per nacht, allerlei tintelingen voelen in je lichaam gedurende de nacht. Voor anderen is de slaapbehoefte verminderd en hebben ze minder slaap nodig.

2. Activiteit ter hoogte van het kruin-chakra : Tintelingen, jeuk, kriebelende gewaarwordingen op de hoofdhuid en langs de ruggegraat. Dit is een opening van de kruinchakra die zich opent voor hogere energieën.

3. Plotse golven van emoties : Plotse huilbuien ; opeens kwaad of droevig worden zonder aanleiding ; een onverklaarbare depressieve bui voelen die dan weer overgaat in een gelukkig gevoel. (emotionele roller-coaster).

4. Oude trauma's of oude energieën komen naar de oppervlakte : Oude pijnen en wonden borrelen naar boven en de mensen met wie je deze thema's dient uit te werken verschijnen weer in je leven, terwijl je al jaren niet meer van ze had gehoord. Emotioneel beperkende koorden en gevoelens van verbittering en wrok vragen om losgelaten te worden ;

5. Veranderingen in gewicht : De ene wint enorm aan gewicht, terwijl de andere veel gewicht verliest. Dit heeft te maken met het loslaten/vasthouden van emotionele patronen. Lichamelijk gewicht is namelijk grotendeels verbonden met onze hormoonhuishouding die op zijn beurt door de emoties wordt gestuurd.

6. Veranderingen in eetpatronen : Soms heel rare voedselkeuzes. Je kan plots zin krijgen in dingen die je anders nooit zou eten. Eetgewoonten zijn ook weer grotendeels verbonden met de emotionele schommelingen waar je doorheen gaat.

7. Voedsel-intoleranties en allergieën die je voorheen nooit had : Hoe meer je je opent voor hogere energieën, hoe gevoeliger je energie-systeem zal worden. Je lichaam vertelt je wat het niet langer nodig heeft of wat je niet langer dient.

8. Veranderingen van het gezichtsvermogen : Soms een wazig gezichtsvermogen, het zien van een schittering, kleuren of aura's rond voorwerpen, planten, dieren en mensen. Als je je ogen sluit, zie je niet langer duisternis maar een soort roodheid. Sommigen zien geometrische figuren, lichtflitsen, heldere kleuren of beelden van voorwerpen als ze hun ogen sluiten. Kleuren worden meer "levendig" waargenomen. De lucht lijkt blauwer en het gras lijkt meer levendig groen. Terwijl je gevoeliger wordt, kan je gedaantes of contouren waarnemen in de ruimte, vooral als het bijna donker is. Dit zijn dikwijls je gidsen, engelen of andere onstoffelijke entiteiten.

9. Wijzigingen van het gehoor : Je kan zeer gevoelig zijn voor allerlei geluiden. Ze lijken soms veel scherper, bijna ondraaglijk binnen te komen. Andere symptomen zijn het horen van vreemde klanken, pieptonen of elektronische patronen. Sommigen horen zoiets als het ruisen van water, het gezoem van bijen, huilende of rinkelende geluiden. Weer anderen horen vreemde stemmen in hun dromen, alsof er iemand naast hen staat. Je oren zijn zich aan het aanpassen aan hogere frequenties.

10. Verhoogde smaak- en tastgewaarwordingen : Sommigen kunnen de chemische additieven in voedsel ruiken en proeven als een vieze smaak. Je ruikt en proeft scherper en kan meer genieten van voedsel dat meer levenskracht bevat. Het lijkt alsof je een groter "bereik" hebt. Zelfs de geur van bloemen een eindje verderop kan door sommigen zeer levendig worden waargenomen.

11. Energie-uitbarstingen via de huid : huiduitslag, puistjes, acne, netelroos of gordelroos kunnen voorkomen, ook weer verbonden aan de emotionele schommelingen die je ervaart. Naarmate je je emotionele lichaam uitzuivert (vergeving, loslaten van oude wrok, boosheid of frustraties, enz...) zal je merken dat de huid rustiger zal worden.

12. Periodes van intense energie die ervoor zorgen dat je uit je bed kan springen en in volle actie kan schieten. Deze kunnen dan weer opgevolgd worden door momenten van grote lethargie of vermoeidheid. Deze periodes zijn meestal gerelateerd aan de infusies van hogere frequenties in een bepaalde periode.

13. Veranderingen tijdens het bidden of mediteren : Velen ervaren dat ze zich niet zo gemakkelijk meer kunnen focussen tijdens het mediteren. Anderen laten het "verplicht" mediteren geleidelijk los omdat het leven zelf meer en meer een levende, spontane meditatie wordt.

14. Plotse warmte- of koude-opwellingen : Plots voel je een hitte opkomen van kop tot teen. Anderen krijgen het opeens onverklaarbaar koud (kippenvel). Het zijn manifestaties van intense energieën die het lichaam binnenstromen.

15. Fysieke klachten of ongemakken :
Hoofdpijn
Nekpijn
Rugpijn
Griepachtige symptomen
Veranderingen in de spijsvertering
Spierspasmen of -krampen
Verhoogde hartslag ; borstpijnen
Veranderingen in seksuele behoeften
Stijfheid of pijn van de ledematen

16. Er jonger uitzien : Met het loslaten van oude emoties en beperkende geloofsovertuigingen uit het verleden, voel je je letterlijk lichter in je vel. Zorgen wegen niet meer zo zwaar en je begint er jonger en vitaler uit te zien.

17. Levendige dromen : Soms zijn de dromen zo "werkelijk" dat je verward wakker wordt. Je kan zelfs lucide dromen hebben die je zelf stuurt en controleert. Sommige dromen kunnen mystieke boodschappen bevatten. In sommige gevallen zul je weten dat je eigenlijk niet "droomt" maar dat dat je een ervaring had in andere dimensies of sferen.

18. Gebeurtenissen die je leven een heel andere wending geven : Sterfgevallen, scheiding, job-verandering, ziekten en dramatische omstandigheden. Soms komen ze wel allemaal tegelijkertijd voor. Het is een periode van loslaten van oude banden en gehechtheden en het weer leren terugvallen op je Zelf. Het zijn ook signalen die je willen openen voor gevoelens van liefde en compassie voor alles.

19. Een verlangen om los te breken uit beperkende structuren : Een sterke drang je los te maken van "saaie", beperkende jobs, mensen of situaties. Je hebt een enorme behoefte aan "tijd voor jezelf" en het zoeken van jouw passie. Je wil creatief zijn en je niet langer aan banden willen leggen door anderen. Meer behoefte aan introspectie en alleen-zijn en minder interesse in allerlei sociale activiteiten, feestjes, etc...

20. Creatieve uitbarstingen : Je krijgt allerlei beelden en ideeën door, dikwijls in een hoog tempo. Het lijkt soms dat je geen tijd genoeg hebt om al je ideeën uit te werken.

21. Je hebt het gevoel dat de tijd sneller gaat : Je gewaarwording van "tijd" is veranderd vanwege de hogere vibraties.

22. Gevoelens van wanhoop : Naarmate je verbinding maakt met het eenheids-bewustzijn kunnen golven van wanhoop je overvallen als je teveel aandacht schenkt aan de conflicten en disharmonie in de wereld.

23. Gevoelens van ongeduld : Naarmate je kennis en wijsheid groeit, weet en zie je meer dan diegene die nog niet ontwaakt zijn. Je zou ze graag willen helpen, maar stoot tegen enorm veel weerstand en ongeloof. Ook ervaar je ongeduld omdat je je intenties of doelen zo snel mogelijk verwezenlijkt wil zien. Geef je over aan de Goddelijke Timing...

24. Het gevoel dat je hier helemaal niet thuishoort : Je begint je zo "anders" te voelen dat je soms het idee krijgt dat er niemand anders is die jou begrijpt. Je bent een voorloper op de grote massa en dat geeft je soms het gevoel een "buitenstaander" te zijn. Soms krijg je een sterk verlangen om terug naar "thuis" te gaan. Dit gevoel verdwijnt naarmate je de relatie met je Zelf op de eerste plaats zet en bereid bent jezelf op aarde te manifesteren.

25. Gevoel dat je moet "rouwen" omwille van de oude jij : Een verontrustende gewaarwording dat alles in je leven zo "anders" en nieuw aanvoelt dat je je oude zelf hebt achtergelaten. Het lijkt een beetje op 'sterven' .

26. Dingen en mensen verschijnen op het perfecte ogenblik : Mensen, boeken, films, synchrone gebeurtenissen en voorvallen komen op het juiste moment om je weer een duwtje in de rug te geven. Sommigen lijken negatief maar zijn op dieper niveau altijd positief bedoeld.

27. Lichamelijke desoriëntatie : Soms kan je je erg ongegrond voelen. Je zal ruimtelijk worden uitgedaagd door het gevoel dat je beide benen niet op degrond hebt of dat je tussen twee werelden loopt. Terwijl je bewustzijn de overgang maakt in de nieuwe energie, blijft je lichaam soms achter. Breng meer tijd door in de natuur om de nieuwe energie in jezelf beter te gronden. Dit zal eveneens voorbijgaan.

28. Gesprekken met jeZelf : Je zal merken dat je vaker met het Zelf praat. Opeens realiseer je dat je de laatste 30 minuten aan het babbelen bent geweest met jeZelf. Er ontstaat een nieuw niveau van communiceren met jouw wezen en je ervaart nog maar het topje van de ijsberg ten aanzien van deze gesprekken met Zelf. De gesprekken zullen toenemen, zullen vloeiender gaan verlopen, meer samenhangend zijn en meer inzichten geven. Je bent niet gek aan het worden, je gaat de Nieuwe Energie binnen.

29. Gevoelens van eenzaamheid die gerelateerd zijn aan het feit dat je gidsen vertrokken zijn. Ze zijn bij je geweest op al je reizen in al je incarnaties. Maar nu is het tijd dat ze zich terugtrekken om ruimte te maken, zodat jij die plaats kunt opvullen met je eigen goddelijkheid. Dit gaat ook voorbij. De leegte binnenin je zal opgevuld worden met de liefde en energie van je eigen Christus Bewustzijn.

30. Visioenen, nummers en symbolen waarnemen : Het zien van allerlei symbolen of getallen die plotseling opduiken in je bewustzijn of in de externe wereld. Velen zien bijvoorbeeld regelmatig 11:11 als ze "toevallig" op hun digitale klok of horloge kijken, of andere getallen zoals 22, 33, 555, enz... Deze getallen dienen als onderbewuste trigger voor een dieper ontwaken. Ze bevatten verborgen betekenissen die op onderbewust niveau wordt ontvangen.

31. Elektrische en mechanische storingen : Gloeilampen flikkeren, computers geven vaker storingen, radiofrequenties vallen zomaar weg, enz... omwille van de fluctuerende energievelden

32. Diepere communicatie met planten en dieren : Doordat de liefde en de innerlijke rust meer toeneemt, worden wilde dieren minder bang voor je. Planten beantwoorden je liefde en aandacht meer dan ooit. Sommige dieren of planten hebben een boodschap voor je. Je bent op weg een planten- en dierenfluisteraar te worden.

33. Snellere manifestatie van je intenties : Door de frequentieverhoging vermindert de tijd tussen het plaatsen van intenties en het manifesteren ervan. Je wordt je meer bewust dat jij een schepper bent van je eigen werkelijkheid.

34. Hartritme-stoornissen omwille van een verdere opening van het hartchakra. Het hart brengt zichzelf in een nieuwe balans na een emotionele opruiming. Meestal zijn deze stoornissen onschuldig.

35. Snellere haar- en nagelgroei : Er worden meer eiwitten omgezet in het lichaam.
36. Herinneringen aan jeugdervaringen of vorige levens : Onderdrukte herinneringen aan voorbije of parallelle levens kunnen plotseling opduiken in functie van de algehele integratie van je deelpersoonlijkheden.

37. De linker hersenhelft lijkt minder te functioneren : De linkerkant van je hersenen die staat voor orde, planning, logisch denken, analyserende vermogens, evaluaties, beoordelingen, enz... wordt op lager pitje gezet om de rechter hersenhelft te stimuleren die staat voor psychische vermogens, ruimtelijk zien, het voelen van compassie, het zien van kleuren en energieën, intuïtief weten, enz... Dit resulteert dikwijls in geheugenstoornissen, de woorden niet meer zo goed kunnen vinden, het onvermogen om nog lang te kunnen lezen, moeilijkheden met de lineaire vormen van communicatie (geschreven of gesproken). Soms voel je je wat afgestompt en heb je helemaal geen zin in discussies of welles/nietes gesprekken. Aan de andere kant lijk je meer aangetrokken te zijn tot video's, magazines met foto's, prachtige kunstwerken, muziek, schilderen, dansen, kleuren, tuinieren of andere kinesthetische vormen van expressie.

38. Verlies van je passie : Je kan je volledig ongepassioneerd voelen, waarbij je weinig of geen zin hebt om iets te ondernemen. Dat is OK en het is alleen maar deel van het proces. Gebruik deze tijd om niet-iets te doen. Ga geen gevecht met jezelf aan omdat ook dit voorbij zal gaan. Het lijkt op het opnieuw opstarten van je computer. Het is nodig om jezelf even uit te zetten voor een korte tijd om de nieuwe geavanceerde software te installeren, oftewel de nieuwe Christus-zaad-energie.

39. Ontgiftings-symptomen : Op dit ogenblik zal het fysiek lichaam het meest beïnvloed worden en voelen velen fysieke symptomen van pijn in de lage rug, verstoorde spijsverteringssystemen en symptomen van ontgifting. Daarna zal dit alles kalmeren en zal het lichaam het nieuwe energiesysteem gewoon worden en er voordeel beginnen uit te halen. Je laat oude patronen en herinneringen los van hoe het fysiek lichaam zou moeten functioneren en staat de veranderingen toe zodat je een hogere vibratie en meer licht en energie kan vasthouden.

40. Kundalini-ervaringen : Kundalini is een Sanskriet woord, dat "opgerold" betekent. Het duidt op de energie die traditioneel gezien, drie-en-een-half keer opgerold ligt aan de basis van onze ruggegraat. Deze energie, die bij de meeste mensen onbewust blijft, is in feite onze grootste kracht van creativiteit en bewustwording. Kundalini is werkzaam in iedereen en stroomt in lichte mate altijd door ons lichaam. Mensen die spiritueel ontwaken kunnen als gevolg van het verder openen van de kundalini sterke golven van vreugde en dankbaarheid ervaren die zich verder uitbreiden over heel het lichaam.

Bron: Internet

34: In Voor- en Tegenspoed (over relaties, heeeeeeel leerzaam)

Ik heb een zooitje extra zenders in mijn tv pakket zitten en kijk heel vaak naar de EO zender Omega Tv en dan vooral om het programma In Voor- en Tegenspoed te kunnen zien. Hieronder kan je meer lezen over het programma, de link leid naar hun website waar je alle filmpjes van de koppels kan bekijken. Ik vind het zelf mega leerzame filmpjes en kan het dan ook iedereen aanraden die bezig is met zijn transformatieproces en het proces met hun twin/partner.

In Voor- en Tegenspoed
In het programma ‘In voor- en tegenspoed’ werken echtparen aan hun huwelijk. Niet vrijblijvend, maar uit pure noodzaak; meedoen aan het programma is vaak de laatste strohalm waaraan ze zich vastklampen.

Drie dagen op de set van ‘In voor- en tegenspoed’ Het is echt waar: in werkelijkheid ziet het er allemaal nóg mooier uit dan op tv. Drie idyllische huizen in een schattig dorpje op een eiland in de Middellandse zee vormen het decor van het programma ‘In voor- en tegenspoed’. Een heerlijk zwembad met wuivende palmbomen en prachtige bloemen eromheen. Twee luie stoelen en een gezellig prieeltje onder een ruim rieten dak.

Bekijk hier alle filmpjes: In Voor- en Tegenspoed

Liefs ChildofGod - Ivy

35: The Twin Flames and the Demons (Tip)

Graag wilde ik deze Engelse tekst, die uit het boek Twin Flames a true story of soul reunion van Antera komt, delen met een ieder die zijn/haar tweelingziel H-Erkent en ontmoet heeft, en moeite heeft met het aantrekken en afstoten tijdens dit proces en/of de (tijdelijke) Scheiding die vaak volgt wanneer de Opdrachte Te Zwaar wordt voor één van beide tweelingzielen of beide tweelingzielen. Deze tekst omschrijft bijna letterlijk mijn eigen ervaringen, gevoelens en bevindingen die ik heb opgedaan in het contact met mijn tweelingziel.

The Twin Flames and the Demons
There was once a soul who was given some instruction along his evolutionary path that he thought would help him in his growth back to the Light. This training had become an ingrained part of him, carried from lifetime tot lifetime. As one aspect of this training, he was taught to control his emotions, especially his ‘bad’ or ‘negative’ ones, so they would have no influence on his behaviour and he could spend all his time in the pursuit of the ‘higher’ emotions and thoughts. He was convinced that this would bring him closer to his God, who was made of only good thoughts and feelings, in contrast to the other God, called the Devil, who contained only bad thoughts and feelings. He thought that if he felt such things as anger or hatred, then he was brining the Devil into his life and he certainly did not want that. So he learned to ignore his bad feelings by distracting himself whenever one came up, by putting his mind on something that required his full attention. He thought that made the emotion go away, because he didn’t feel it after a while. What he did not know was that every time he took his attention off of those emotions, they didn’t really go away. They simply were stored up inside him and carried from lifetime to lifetime until they could be properly expressed. But the system seemed to work well on the surface, and in many lives he was a very pious and well-respected person in his community and church, well rewarded for these efforts. People marvelled at how even-tempered he was, and how well he could keep the evil thoughts and feelings from him. Some even thought he was a saint, and they came to him with their own evil thoughts for help in banishing them.

After many hundreds of years, he had so effectively suppressed his negative emotions that he no longer even knew what they were, even when one leaked out once in a while, with a force that surprised him and those around him all those negative emotions were locked up in a box in his heart, sealed off with a lot of energy and intent, so he could maintain his separation between the good and the bad. He trained with the best each society he lived in could give him spiritually, becoming highly adept, but never addressed the Dark Box of Separation, which stored all his pain and was made stronger with each life, requiring more of his energy to keep it intact.

He decided to be born at a time when he could reap the full benefit of accelerated growth around the turn of the millennium 2000, so he could take on all his remaining lessons, which didn’t seem too great from his perspective as spirit. This would give him a chance at mastering the Earth existence. He was very advanced spiritually, so if he played his cards right in this lifetime, he would reunite with his Twin Flame and they would ascend together. This was his plan as he came into what he hoped was his final body on Earth. His Higher Self knew he would have to finally open the Separation Box to heal completely and follow his plans. So he found himself born into a family with a mother who was too sick to care for hem, as Spirit presented him with his first healing opportunity to address his fears and pain of abandonment. His mother, who loved him greatly, had agreed to become sick so she could give this important lesson to him, at the same time providing herself with an opportunity to let go of some of her accumulated karma. But he reacted to the pain in the only way he knew, by ignoring it, and developed a sense of humor that would come out with a joke at just the right time, when feelings of sadness threatened to be expressed.

Even though he was living in a family that he did not talk about or support his soul-path to mastery, he knew deep inside that he was more than the body he was in. sometimes he would lie under the stars at night and wish that a spaceship would come down and take him away. As an old soul undefined way, like he didn’t really fit in with the society he had been born into. He had an inner need to search for the teachings he needed, so he turned to books as a teenager and found many truths expressed there that felt intuitively right to him, and helped to reawaken his sense of Spirit. It was comforting to find that there were others out there who were different, too, and that there were others out there who were other ways of thinking than those he had been brought up with. He read about God and Love and Light, and continued his growth in spirit as best he could, considering the great Separation within him. Of course, he didn’t consciously know that he carried this burden.

As he grew older, Spirit sent to him the very best teachers, as significant relationships, to help him heal his burden, but he did not have the perspective at the times to realize that. He married and divorced, then remarried, not understanding why problems came up in the relationships. His second wife had lovingly agreed with him in spirit to push him to his limits so he could recognize that he carried the burden. So she said many bad things to him, and criticized him more and more as years went on. He didn’t get the message, though, and thought they had lost their love because she was such a bad person. Yet, he stayed with her for many years because he didn’t want to leave his children.
The frequent criticisms finally aroused his stored-up anger and frustration of many lifetimes to the point were sometimes the Box leaked and he couldn’t stop it. To keep the Box protected, and so he would not have to address it yet, he developed several separate personalities that would respond to the attacks from his wife when they occurred. These sub-personalities took care of the situation each time by fighting back for him. They grew very proficient, finding by trial and error the methods of attack that worked the best, that is, would stimulate the most pain in his wife. She, at the same time, was developing her own sub-personalities. So when they had an argument, their rational selves both left their bodies temporarily, and let these personalities fight. The personalities, which were guarding unexpressed pain, grew very powerful and skilled, and after many years of fighting, when there was no spark of love left between the couple, they finally divorced.

After that ‘bad’ marriage, this man decided he didn’t want that to happen again, so he sealed up as best he could the pain in his heart and went into diligent further study of spiritual matters, so he could get away from this planet of pain and suffering. Free of the marriage, he now had more time to meditate and concentrate on his inner work. He was very intuitive in some ways, and began entertaining the notion that there was a woman out there somewhere who was his Soulmate and if he could just find her, he would be whole and all would be well. He called for her often, in his mind.

His Higher Self knew that eventually there would be a showdown between his Light and Dark sides, and that the more Light he brought in, the quicker this would happen. There was much concern among his spirit guides that he still had not addressed his stored-up pain, though he had been given many opportunities. Also, the time was drawing near for him to reunite with his Twin Flame and begin their work together. The man’s calls for her were speeding that process. Would he be ready in time, or would the meeting be premature, before he was healed enough to handle the intensity of such a relationship?

His Twin Flame was a woman who had also chosen to be born at this same time of spiritual acceleration. She was born into a large family of old souls and had much spiritual support growing up, but soon found that she was very different from most people in the outside world. She was vry energy-sensitive, which made her quit and shy in a world of people who didn’t sense what she did, and no one taught her how to hold her own energy intact so she could differentiate between hers and others’ feelings.

She knew from an early age, by contact with her spirit guides, that she had an important mission in this life, but that her real work wouldn’t start until the end of the century approached and she was over forty. As a teenager, the woman wrote poetry that entertained the notion of having a very special partner who walked in the woods and shared deep spiritual intimacies with her. She thought she would know this person if they met, but gradually gave up on finding him. She followed her urge to have children while very young, so they would be grown by the time her real work started.

With her fist husband, she studied the physical body and reviewed her mastery of it. She gave birth to two sons, and studied nutrition and health. She never thought this husband was one she would stay with her whole life, but she knew the had this work to do together, and when it was done, they moved apart. With her second husband, she reviewed the emotional body. The two of them, as their Higher Selves, had arranged to push each other to get in contact with the unexpressed rage they both had inside. They had energetic verbal fights, which prompted her to dive into some intense work to release lifetimes of pain. She studied the ways of the emotional body while she healed and cleared her own emotional flow. With that lesson reviewed, the marriage had served its purpose and they split.

Her third husband was a scientist like herself, and with him she stuied and re-mastered the mental body, developing her left brain knowledge and logic as well as discharging subconscious mental patterns that no longer served her. She didn’t believe that this husband was her True Mate any more than the other two were, but it was a happy marriage, and she was content. However, a part of her deeply wanted to be able to share her spiritual journey with her mate, which she couldn’t do. So she turned to her personal connection withbeings of Light, and her personal support group in spirit who continued to teach her and illumine her path.

The agreed-upon time came, and (with some hesitation) the Higher Selves of the man and woman cunningly arranged for them to be in the same place at the same time, on several occasions. When they met, it was not instantaneous recognition, but after a few brief conversations, they hugged and both felt a vast expansion of Divine Love, and they knew within a short period of time that they were meant to be together. There was an attraction that was far greater than they had felt with anyone else, because it was of so many dimensions. They quickly realized that they shared the same spiritual goals, along similar paths, and it was deeply satisfying to share this part of their lives together, which neither had been able to do with previous spouses.

At first, the man thought his dream of finding the right mate had come true, because they had so much fun together and connected as such deep levels, and it was refreshing after the fighting throughout his previous marriage. But he became frightened when the newness of their sacred union wore off, and little things started to upset him. The woman could read his energy, so when the man got upset, she would ask what he was upset about. The woman thought that all upsets should be dealt with as soon as they come up, between two people in an intimate relationship. But his old training made him deny being upset because he thought such things weren’t felt by spiritual beings, especially men.

As their sacred union accelerated their spiritual work together and the Light started seeping into little corners of the Separation Box inside the man’s heart, the sub-personalities he had created in his previous marriage started to reappear. These personalities thought that the Light was there mortal enemy, a very reasonable thought since it was threatening there security. They also thought that any woman in the man’s life was an enemy.

So the man started to let these personalities vigorously attack the woman. She was not at all prepared for the onslaught and was deeply hurt by what he said. He even said he thought they should not be together, which broke her heart. The personalities knew that if they could convince her of that, their Box would be safe.

After this sort of thing happened several times, the woman started to notice that every time the man got mad of frustrated, he would say the same or similar things, and she started to call the personalities he gave his power to ’demons’. She gradually accepted that these demons weren’t the man she was in love with, and this was a relief to her. But when the woman explained all this to the man, hoping he would then get some help in exorcising the demons, it was to no avail. She told him that all she wanted forum him was love, and if he wanted to hold onto all hat suppressed energy and put off his healing that was OK as long as he didn’t allow the demons tot take out their energy on her. He agreed that love was a reasonable request, and at first he tried to make agreements about how he would behave when he felt angry, but he couldn’t keep them because he couldn’t hold the demons on those agreements. In fact, he couldn’t control the demons at all. When these agreements were broken, his mate started to thing that maybe there was no hope for the relationship to work.

With time, the man gradually did come to agree that he had some difficulties with his emotional body, though he did not admit this to his made. So he prayed and asked for help at taking the pain away, in a most convincing way. He understood quite rightly that whenever you asked your Higher Self and spirit guides for help, it was given. The man thought that the angels and masters could just reach into his energy and take all those lower emotions away, doing all the work for him, so he wouldn’t have to go trough all that pain. But he didn’t understand that they couldn’t take it away without his releasing it physically as well. They helped him break down the walls of his Separation Box even more quickly because of his requests, in the hopes that he would find a way to release all that would be exposed.

This was accomplished very cleverly by arranging meetings for him on the inner plane, mostly while he was sleeping so he did not remember them. Each meeting was to set up an agreement with various people who would help him bring these emotional energies u so they could be recognized and addressed, and then (hopefully) healed. The work was designed to help other people involveld, as well, by releasing some kind of karmic debt in exchange for helping him.

As the agreements manifested in the man’s physical reality, one by one and sometimes all at once, fears were brought to his attention by the playing out of dramas in all areas of his life. The dramas were very real and painful for him, and it seemed that whatever he feared, happened. He understood on an intellectual level the concept of creating your own reality, but he hadn’t accepted this truth in his experience. So it appeared to him that the more he asked for help, the worse things became. His Higher Self was patiently waiting for the man to realize that he had to release the emotions that were being brought up. But he continued to hold on by sheer force of his will, which was very strong indeed.

As his fears grew, however, his protective demons grew even more powerful than his will, and took over the body more and more often. The man had enough control to keep them buried most of the time when he and the woman were in the company of friends, but he couldn’t control them when he was alone with his mate, and she was often verbally attacked. The woman could see what was happening and tried very hard not to be hurt by what the demons said, but she wasn’t always successful.

When the man was fully present, she taught him what she knew about emotional release. He would listen and accept what she said, but still couldn’t control the demons, who, naturally, did not want him to get help. All the suggestions she made were promptly forgotten. He also had the notion that to ask for help would be equivalent to admitting he was wrong, like admitting he wasn’t really as advanced along his spiritual path as everyone else thought, or as he had pretended to be for so long. And the demons fully supported his inaction.

His mate had almost lost hope that he would win the battle between his Light and Dark sides. She knew that she needed to love him, and that if she could do that all the time, it would help him heal. She needed to rally her forces to become the most perfect expression of Divine Love, because Love was a force that nothing could fight against, and the solution to any problem. She asked her guides to help open her heart, taking in all the Love she could possibly hold, and then transmitted it to her mate daily. As the woman practiced her expression of Divine Love, she saw a definite shift in the amount of time the demons were in charge. She found that if she slacked off in her focus, the demons almost immediately took over again.

The happy part of this story is the made-up ending, because it hasn’t happened yet: The man eventually began doing some things his mate suggested, starting the process of release. It finally came to him that if he ignored the help that was offered, he may not ever get out of the morass. He also realized that his True Love was with him to help him heal, and she was not the enemy. If he didn’t accept that, his chance at such a perfect union and world service would be lost, as well as his chance to achieve mastery in this lifetime. There was too much at stake for him to be letting the demons control him anymore. He accepted help from his mate and worked diligently on release of his pain from his childhood and many past lifetimes. So in the end, despite all the suffering, Divine Love and Light won the battle and the Sacred Union of Twin Flames was preserved. They went on to be great teachers of the Light, inspiring others to overcome their blockages, and ascended together into the bliss of Higher Presence…..

Antara and Omaran eventually married together. You can order the book at their website: Antara and Omaran

36: Boos worden op mensen met een persoonlijkheidsstoornis

In veel mensen hun ogen lijkt het misschien vanuit hun ego's alsof die ander die dingen allemaal met opzet doet en lak heeft aan ons maar die mensen die leven vanuit een persoonlijkheidsstoornis of meerdere persoonlijkheden, leven wel met een ziekte, het is een psychische ziekte waar ze niet zomaar vanaf komen. Deze mensen weten vaak de helft van wat ze doen en zeggen niet eens omdat een andere persoonlijkheid dan zij zelf die dingen doet en zegt. Anderen weten wel wat hun andere persoonlijkheden doen en voelen zich schuldig of slecht en kruipen daardoor nog meer achter die muur/persoonlijkheid die hun moet beschermen.

Ik heb het jaren geleden met een ex vriend van mij gehad, 4 jaar lang heeft hij op mij zitten intrappen vanuit z'n Zelf-destructieve ego. Jaren heb ik geprobeerd met hem te praten maar altijd voelde hij zich aangevallen vanuit z'n ego, mijn woorden bereikten zijn hart niet. Pas nadat ik aangegeven had dat wij niet meer konden samenwonen en hij maar eerst moest leren zelfstandig en verantwoordelijk te zijn voor zichzelf en zijn leven, en hij op zichzelf woonde, toen pas begon het ergens tot hem door te dringen hoe destructief hij al die jaren geweest was naar mij (dat hij zelf-destructief was zag hij niet).

Hij vertelde mij toen tijdens ons eerste echte gesprek dat hij heel goed besefte hoeveel pijn hij mij al die jaren had aangedaan, hoe erg hij was geweest naar mij en dat als hij echt stil stond bij alles wat hij mij had aangedaan, hij zelfmoord wilde plegen. Ik vond het dapper van hem dit uit te spreken en te erkennen helaas schoot hij daarna gewoon weer terug in zijn destructieve persoonlijkheid en destructieve gedrag wat hij vooral op mij botvierde omdat ik het dichtst bij hem stond.

Hij was niet sterk genoeg om zijn verantwoordelijkheden op te pakken en zijn destructieve angst ego los te laten, hij bleef in zijn oude patronen vervallen. Hij was ziek, waarschijnlijk ontstaan door zijn vader die het er bij hem ingetimmerd had dat hij niets goeds kon doen en z'n moeder die altijd ziek was en overleed toen hij pas 16 jaar was. Dit heeft hem zwaar getraumatiseerd en zo is het gros van de mensheid getraumatiseerd. Zo was ik ook zwaar getraumatiseerd, heb ik ook jaren met stoere en vrolijke maskers op gelopen om mijn pijn maar mee te verbergen. Uiteindelijk heb ik mezelf weten te genezen, te be-vrij-den, heb ik de Kracht en de Liefde In meZelf kunnen vinden.

Al heb ik het nog soms heel moeilijk, voel ik me soms nog zwaar kut of down, ik vergeet nooit dat dat andere Sterke en Liefdevolle deel van mij er ook nog is. Het is de Heel-heid die ik in meZelf ervaar, het Thuiskomen bij jeZelf/God, je Kwetsbaarheid tevens als je Kracht kunnen ervaren. Er zijn nog zoveel mensen die echt de weg kwijt zijn (zeer onbewust leven en zijn) omdat ze zo Mis-Leid worden door hun Zelf-Destructieve ego die helemaal niet wilt dat zij Liefde vinden, zichZelf be-Vrij-den of Genezen.

Het is niet makkelijk leven of omgaan met iemand die lijd aan een persoonlijkheidsstoornis, zij hebben weinig of geen contact met hun hoger zelf/ziel/God en zijn nog steeds aan het Overleven. Een andere persoonlijkheid komt naar voren op momenten dat ze het zelf niet aankunnen of het gevoel hebben aangevallen/bedreigd te worden en die 'beschermende' persoonlijkheid zal er dan alles aan doen om iedereen uit de buurt van die ander te houden. Of dat nou gaat met leugens, bot gedrag, fysiek of geestelijk geweld, manipulatie etc....Alles zal er gebruikt worden om die ander op afstand te houden zodat ze niet Nog meer gekwetst worden.

We moeten niet willen dat zij veranderen/transformeren voor ons, kijken naar hoe je jezelf nog laat behandelen is veel belangrijker. Ben je trouw aan jeZelf of maak je de ander belangrijker dan jeZelf omdat je bang bent die ander anders te verliezen? Je kan er voor ze zijn maar zonder Duidelijke Grenzen kan het bij dit soort mensen alleen maar escaleren en bij jij straks degene die er aan onderdoor gaat als je niet op jeZelf past.

Ze moeten zichzelf willen helpen/transformeren voor zichZelf omdat ze het Waard zijn en er mogen Zijn. Wij kunnen dat niet voor hun doen! En als zij zichzelf het ook maar een klein beetje Waard vinden dan Doen ze er alles aan om zichzelf te be-Vrij-den en te Genezen. Het is een proces, ze kunnen genezen en vaak gebeurt dit ook op het moment dat deze mensen echt Volwassen worden, en laat door en tijdens het transformatieproces nou Dit juist precies datgene met hen doen....we worden uiteindelijk na het loslaten van ons ego/gekwetst innerlijk kind eindelijk.....volwassen.

Wanneer je een emotionele achterstand hebt zal je die achterstand eerst moeten zien in te halen want eerder zal je niet op dezelfde manier met problemen/conflicten/moeilijke dingen om kunnen gaan als een ander die geen emotionele achterstand heeft en wel de balans in zichzelf al gevonden heeft. Zeggen dat iemand dit of dat moet laten of dit of dat moet doen dat gaat toch echt niet werken. De enigste manier waardoor deze mensen hun achterstand zullen opheffen is door zelf dingen te doorleven, te ervaren, te voelen, in te zien welke mooie lessen er schuil gingen in hun moeilijke/traumatische ervaringen. Daarmee zullen zij hun Eigen Kracht/Eigen Waarde/Eigen Liefde/ Eigen Geloof/ Eigen Zelf Vertrouwen/ Eigen Trilling tot een Hoger Niveau kunnen Ontwikkelen.

Genezing en be-Vrij-ding.....daar heb je dus echt alleen jeZelf (en een flinke dosis Kracht en Moed) voor nodig en velen zijn daar nog niet echt sterk genoeg voor.

Je kan hier meer lezen over persoonlijkheidsstoornissen:
Narcisme
Collectieve persoonlijkheidsstoornis

Liefs ChildofGod - Ivy

37:Tweelingziel ervaring illusie? Zijn wij gek aan het worden?

De laatste tijd hoor ik van steeds meer twins dat ze zich echt afvragen of dat wat er tussen hun en hun twin speelde/speelt allemaal een illusie of whisfull thinking is. Dit omdat ze hun twin niet meer terugherkennen zoals hij/zij was tijdens de mooiere tijden. Men krijgt nu vaak meer het duistere ego van die ander te zien dan het liefdevolle wezen dat zij in werkelijkheid ook nog zijn. Er wordt opeens door één van beide twins flink afgestoten, hij/zij sluit zich af, slaat op de vlucht voor wat er gezien wordt in de spiegel van die ander, men wordt bot, gewetenloos, koud of afstandelijk en men vraagt zich af waar dat liefdevolle wezen toch gebleven is. Er wordt veel gesproken over een dubbele persoonlijkheid. Je zou echt bijna gek worden van dat Dr. Jekyll en Mr. Hide gedrag dat nu steeds vaker en vaker te zien is bij vele twins.

Is het allemaal een illusie geweest wat we deelden met elkaar? Was het wishfull thinking? Was het allemaal nep? Zijn we gebruikt en misleid? Was het een aardse verliefdheid? Heb je je echt zo vergist? Zijn we psychisch niet in orde? Zijn we nu echt gek aan het worden???

Nee, we zijn niet gek aan het worden! Veel mensen starten pas echt bewust met hun proces na de ontmoeting met hun twin. Men belandt dan in twee werelden tegelijk, het Aardse fysieke wereldje waar je in leeft als mens en de Goddelijke-geestelijke wereld waar je ziel/bewustzijn bent. Het leven in 2 werelden kan ongelooflijk moeilijk worden als je alles teveel vanuit aards standpunt (denken-ego) gaat of blijft bekijken. Het ego heeft nl als doel om jou zo ver mogelijk van de Liefde vandaan te houden, of het nou gaat om de liefde in jezelf of de liefde die in een ander zit, het wilt pertinent niet dat jij Liefde vindt/bent omdat het denkt dat zijn bestaan dan in gevaar is. De fase van het Ego balanceren is de meest moeilijkste in dit transformatieproces.

De ontmoeting met je twin kan je zien als een Opdracht om Samen met een ander te leren wat Onvoorwaardelijke Liefde/Zijn is. In het begin is het allemaal supermooi, lijk je echt in de 7e hemel (zielsniveau) beland te zijn. Je ziet alleen de mooie dingen (ziel) in elkaar, je ontdekt in deze fase dus de Lichte kant in jezelf en die ander. Maar dan komt de volgende fase van het transformatieproces, leren jouw en die ander zijn/haar Duistere kant te erkennen en accepteren. In deze fase ga je al je oude angsten leren los te laten wat een vrij zware opdracht kan zijn voor veel mensen. Veel mensen dragen al vanaf hun vroegste jeugd trauma’s met zich mee. Hebben dit diep verstopt, vaak zelfs onbewust verdrukt om de pijn maar niet te hoeven voelen.

Wat gebeurt er nu massaal om ons heen?

Wanneer je al die oude angsten gaat leren loslaten komen er dus ook hele oude identiteiten omhoog. Bij deze oude identiteiten en pijnlijke herinneringen komen automatisch, als je je oude trauma’s niet volledig hebt verwerkt en losgelaten, oude gevoelens/emoties en gedrag naar boven. Als je dan niet door hebt dat het gaat om een oude identiteit en oude angst die eerst naar boven dient te komen alvorens dat losgelaten en gezuiverd kan worden, dan heb je heel veel kans dat je weer terug kan schieten in deze oude identiteit, inclusief het oude gedrag en oude angst. Wanneer je bewust genoeg bent dat het gaat om een oude identiteit en oude angst dan kan je er naar gaan kijken om het vervolgens te gaan erkennen en accepteren, hierdoor laat je deze oude identiteit, oud gedrag en oude angst weer los. Dus alles wat nog vastzit in je lichaam aan oude angst/identiteiten/gedragspatronen zal eerst naar boven moeten komen om gezuiverd te kunnen worden. Wat inhoud dat je, afhankelijk van hoe bewust je zelf bent, even in die identiteit zal veranderen voordat je het los kan laten. Als je in strijd raakt met je eigen ego, door je angsten en gebreken te blijven ontkennen of alleen maar naar anderen blijft wijzen, dan is het een feit dat je in die oude identiteit zal blijven hangen net zo lang tot je je verantwoordelijkheid op je neemt en die angsten en gebreken echt erkent en loslaat.

Dit is wat er dus massaal aan het gebeuren is met iedereen, dus ook de twins die zo gigantisch verandert zijn of zich op afstand steeds zo anders gedragen gaan nu door dit proces heen. Iedereen gaat nu door vrij extreem zware periodes, dit omdat de lessen die we laten liggen hebben in het verleden steeds in een extremere mate tot ons zullen komen tot we gewoonweg niet meer om die les heen kunnen. Als iemand zijn ogen blijft sluiten voor de te leren lessen zullen de confrontaties ook extremer worden en dit is wat je nu ook massaal ziet gebeuren bij veel twins. We kunnen onze ogen niet blijven sluiten, we dienen allemaal onze verantwoordelijkheid op ons te nemen om onze oude angsten, oude overtuigingen, oude identiteiten en oude gedragspatronen Nu los te laten. Het vergt veel Moed, Eerlijkheid en Verantwoordelijkheid om dit proces te doorleven en voltooien, en velen van ons zijn bijna aan het eind van dit proces waardoor de laatste loodjes het zwaarst kunnen wegen.

Wanneer je de dingen alleen vanuit je angst/ego bekijkt kan het er alleen maar meer voor zorgen dat jij je ellendiger - of zelfs depressief - gaat voelen. Je angst gedachtes, dus je waangedachtes, worden dan ook alleen maar negatiever en als je je teveel identificeert met je gedachtes en angst dan zal je zien dat je echt gaat geloven in wat jij denkt en als je niet oppast creeer je dus middels die gedachten uiteindelijk ook je werkelijkheid.

Het komt vaak voor dat de ene twin sneller door zijn/haar proces gaat dan de ander die voor een langzamer tempo koos. Hierdoor gebeurt het heel vaak dat degene die sneller door het proces ging met lede ogen zal moeten toezien hoe hun twin, door hun eigen oude angsten/identiteiten/overtuigingen/gedrag, ervoor zorgt dat er meer verwijdering ontstaat tussen beiden. Als je al dat afstotende gedrag Te persoonlijk gaat opnemen, het alleen vanuit je eigen gekwetste ego (aards standpunt) gaat bekijken, dan kan het er voor zorgen dat je zelf in de angst schiet. Wat het gevolg kan hebben dat je zelf enorm gaat twijfelen aan alles en hetgeen jullie delen/deelden. En al die twijfels komen voort uit je eigen angst-denken, ook wel waangedachtes – illusies genoemd. Wanneer je op dit punt bent bereikt dat je twijfelt, denkt dat je gek bent, je afvraagt of het allemaal een illusie was met je twin, dan kan dit maar één ding betekenen: dat je zelf het contact met je hoger zelf verloren bent. Wat inhoud dat je zelfvertrouwen, geloof en eigenliefde drastisch is afgenomen. Probeer dus hoe dan ook echt bij jezelf te blijven, wat inhoud dat je de dingen niet alleen vanuit Aards/Menselijk/Ego/Angst/Lager standpunt bekijkt maar ook vanuit Geestelijk/Ziels/Liefde/Hoger standpunt.

Wat inhoud dat je vanuit je ziel ziet dat waar die ander - maar ook jij nog-doorheen gaat, allemaal nog bij zijn/haar/jouw proces hoort. En dat alles wat nog oud en onzuiver is van binnen, eerst naar buiten zal moeten komen via die oude identiteiten/ego's eer het gezuiverd en losgelaten kan worden.

Ik geloof er heilig in dat als iedereen zijn eigen steentje bijdraagt, wij met z'n allen zeker ervoor kunnen zorgen dat wij die overheersende angst die nu de boventoont voert over de hele wereld, kunnen balanceren zodat er meer Liefde en Vrede ontstaat. Hoe meer mensen de liefde en vrede in zichzelf creeren, hoe meer dat ook in de wereld te zien zal zijn. Zo binnen zo buiten, we kunnen het met z'n allen!

Laat je niet meeslepen door de psychische chaos die er nu onstaat, blijf bij jezelf, hoe dan ook!!!

Liefs ChildofGod - Ivy

38: Je tweelingziel H-Erkennen

Veel mensen vragen zich af hoe je je tweelingziel/soulmate/zielsliefde/gelijkgestemde/ etc kan herkennen. (ik maak geen onderscheid in Woorden, Hokjes en Namen geven , voor mij is alles één want het gaat om Energie/Liefde/Eenheid. Zolang mensen nog denken in verschillen en hokjes zal die Eénheid waar wij naar toe werken als Zielen nooit tot stand komen. Daarom zal je in mijn teksten vaak verschillende termen lezen als ik het heb over mijn tweelingziel/soulmate.) De meest gebruikte term die ik gebruik om dit toch te kunnen verwoorden is het woord Soulmate of Tweelingziel.

Een ander kan voor jou Nooit uitmaken of je tweelingzielen/soulmates/zielsliefde van elkaar bent of niet. Dat is iets wat alleen jij en die ander kunnen weten vanuit je Hart. Vaak is het zo dat er eerst een korte periode is van herkenning en liefde. Daarna komt het transformatieproces op gang en zal er ook veel angst omhoog komen wat gezuiverd mag worden. Het is een proces van veel dingen Zelf doen omdat je weer moet leren in je Eigen Kracht te gaan staan. Dus niet constant leunen en steunen op anderen maar zelf werken aan je EigenLiefde, je Geloof en Zelf-Vertrouwen.

Vanuit die Angst/Ego persoonlijkheid die tijdens dit proces zichtbaar wordt, is het voor velen vaak onmogelijk om hun zielsliefde nog te herkennen want het ego wil niet dat je Liefde ontmoet. Het zal er werkelijk Alles aan doen om jou te belemmeren in de buurt van je eigen hart of het hart van je zielfsliefde te komen. Het ego is hoogbegaafd, een heel slim wezen dat met hele slimme redenatie en smoesjes, jou altijd wel weer het verkeerde pad op weet te sturen. Een pad dat altijd leid naar iets Buiten jezelf, het ego weet nl dat zolang jij denkt dat er nog iets uit te zoeken valt, jij op zoek zal gaan naar antwoorden buiten jezelf.

Het geheim is dat er niets meer uit te zoeken valt want Liefde kent alle antwoorden al. Liefde is perfect zoals het NU is maar het Ego laat jou graag geloven dat jij nog niet klaar bent, dat jij nog niet verlicht bent, nog niet goed genoeg bent, nog niet genoeg weet. Ik kan je vanuit mijn hart zeggen dat jij en ik en iedereen Alles al Weet. Je zal het antwoord horen als je stil durft te zijn.

Ik heb een lijstje gemaakt met punten die speelden voorafgaand aan de ontmoeting met mijn tweelingziel. Verder staan er punten tussen die speelden vanaf het moment dat ik besloot die opdracht met mijn tweelingziel aan te gaan. Ik zie het echt als dat je een opdracht met je tweelingziel aangaat om te leren onvoorwaardelijk te Zijn.

Gedachten zijn krachten....we creeren allemaal wat we zelf willen. Niet iedereen die zijn twin/soulmate/zielemaatje/de ware/zielsliefde of te wel...je ware spirituele partner vindt wilt daar ook een relatie mee, dat komt omdat men dat al Denkt. Het is maar wat we Zelf willen creeren. Luister naar je Hart want alleen Jij weet of jij en de ander zielemaatjes zijn, dat kan een ander niet voor je uitmaken. Als het jouw creatie is, blijf daar dan in geloven, wat een ander ook zegt, of hoe je tweelingziel zich ook gedraagt vanuit zijn angst en ego persoonlijkheid. Want weet...jij kan alles Creeren wat je wilt, als je er zelf maar in blijft Geloven. Alleen onze Eigen innerlijke stem is de stem die je werkelijk kan vertrouwen, het is onze beste raadgever, de beste wegwijzer. Vertrouw jeZelf!

Liefs ChildofGod - Ivy

39: Lijst met herkenningspunten

Dit is mijn lijst van dingen die vooraf gingen aan de ontmoeting met mijn tweelingziel/soulmate/zielemaatje/zielsverwant en de dingen die gingen spelen tijdens het transformeren:

 • De ander gelijk herkennen op zielsniveau zonder hem ook nog maar gezien of gesproken te hebben. (Je herkent elkaar gelijk, bewust of onbewust. Maar het is niet altijd zo dat de ander jou ook herkent als die persoon een sterke ego persoonlijkheid heeft. Deze ego persoonlijkheid wil nl niet dat hij/zij Liefde ontmoet want dat zou het einde betekenen voor de ego persoonlijkheid. Verder zal je tweelingziel je ook niet willen herkennen als hij/zij al in een relatie of huwelijk zit. De ander zal jou als twin dan best kunnen ontkennen vanuit de ego persoonlijkheid tot hij/zij er aan toe is om je te erkennen.)
 • Van je Hogere Zelf ( God-Zelf) boodschappen doorkrijgen
 • Zielscontact hebben, constant stralen en jezelf in de ander zijn/haar ogen zien
  Jezelf herkennen in een ander lichaam, ik ben jaren vrijgezel geweest en zei tegen iedereen dat ik mezelf in een mannenlichaam wilde vinden. Toen mijn soulmate op mijn pad kwam vond ik mezelf in een mannenlichaam. Later hoorde ik van hem dat hij ook er van gedroomd had zichzelf in een vrouwenlichaam te ontmoeten.
 • Ik kreeg via mijn Hoger Zelf boodschappen door wie hij precies van mij was en dat wij ooit samen een relatie zouden krijgen. Het moeilijkste wat ik vond en soms nog steeds vind, is dat je iets te Voelen/Weten/Zien krijgt wat bedoelt is voor de Toekomst en niet voor Nu. Daardoor wordt je gelijk gedwongen meer in het Nu te gaan leven, voor heldervoelende of helderziende mensen denk ik wel 1 van de moeilijkste taken hahaha.
 • Ik was al jaren bewust vrijgezel en bereidde me letterlijk voor op een ontmoeting met mijn tweelingziel.
 • Ik had een paar jaar lang een hele destructieve relatie met iemand waar ik ondanks alles toch veel van hield (voor zover ik toen wist wat liefde nou was). Ik had een aantal rollen op me genomen, die van moeder omdat zijn moeder was overleden, die van therapeut en hulpverlener, van huishoudster, van vriendin en 'prostituee' in bed, van maatje en uiteindelijk ook die van vijand. Ondanks dat ik binnen een week al wist dat ik hem moest loslaten lukte mij dit niet. Onbewust voelde ik mij heel verantwoordelijk voor hem en kon ik het niet over mijn hart verkrijgen het uit te maken en hem te kwetsen. Hij wist dan altijd op mijn gevoel in te spelen en ging zielig doen en vertellen dat hij niemand had, dat niemand hem zo goed kende als ik en dat hij bij niemand anders zichzelf echt kon zijn. Na 4 slopende jaren en heel veel ellendige ruzies heb ik gekozen voor mezelf en heb met heel veel verdriet deze relatie verbroken. Ik heb jaren daarna nog een hekel gehad aan deze persoon omdat hij mij zoveel gekwetst had. Maar na 6 jaren van verwerking en ook geestelijk loslaten kon ik inzien hoe dankbaar ik voor mijn tijd samen met hem was. Ik heb ontzettend veel geleerd over mezelf en die relatie was voor mij echt een voorbereiding op wat ik met mijn tweelingziel zou gaan ervaren. Doordat ik veel al ervaren had in deze andere relatie 11 jaar geleden, kon ik nu veel makkelijker met een heleboel dingen omgaan die gingen spelen tussen mij en mijn soulmate.
 • de ander kunnen horen op afstand
 • met de ander kunnen praten op afstand
 • zelfde tijden wakker worden, ik werd altijd rond 2 uur en 5.15 uur wakker, de tijden dat mijn soulmate altijd wakker werd of op moest staan.
 • zelfde kwaaltjes krijgen, ik kreeg uitslag op mijn handen en mijn twin niet veel later ook. Hij viel af en ik kwam aan hahaha.
 • ieder telefoontje lijkt op de eerste en bezorgd je steeds weer kriebels in je buik.
 • elkaar voelen op afstand
 • de ander altijd bij je voelen
 • met die ander op afstand kunnen vrijen
 • weten en voelen wanneer die ander online is/komt
 • enorm trillen over je lichaam (heeft niets te maken met zenuwen maar je trilling/bewustzijn wat verhoogd)
 • als magneten naar elkaar toe getrokken worden, elkaar constant aan willen raken of bij elkaar willen zitten.
 • Telephatisch communiceren
 • Je hebt vaak dezelfde interesses (bij mij en mijn soulmate is dat echt het spirituele) , normen, waarden, levensvisie en doel
 • Je spirituele groei gaat in een giga versnelling als je je twin ontmoet, ik leerde in 2 jaar tijd meer dan ik gedaan had in 35 jaar tijd. Je moet hier wel voor Open staan, doe je dit niet dan blokkeer je jezelf en zal je spirituele ontwikkeling niet zo soepel verlopen.
 • De ontmoeting met je tweelingziel is als een gevoel van Thuiskomen, je voelt zoveel liefde, zoveel vrede en zoveel rust.
 • Je kan te maken krijgen met uittredingen. Ik trad uit mijn lichaam en ontmoette toen mijn tweelingziel en ontdekte zo een andere dimensie.
 • Ik begon steeds meer energie waar te nemen en zag soms kleuren rond bomen
 • Je ontmoet elkaar in dromen. Ik heb ooit 9 x in nog geen anderhalve week tijd van mijn soulmate gedroomd. Als mijn soulmate echt met zware stukken te maken kreeg kwam hij ook in mijn dromen. Meestal huilde hij dan of zag hij er heel slecht uit en kwam dan bij me voor troost. In het fysieke leven is dit iets wat zijn persoonlijkheid niet snel zal doen.
 • Je voelt elkaars gevoel/stemming heel sterk aan in elkaars bijzijn maar ook op afstand. Of je nu aan de telefoon zit of online bent of een mail leest, je voelt de energie van die ander haarfijn aan.
 • Wat je samen deelt met je soulmate is niet te vergelijken met welke relatie, band of vriendschap dan ook. Het gevoel dat je ervaart bij elkaar zal je ook niet zo snel bij een ander voelen. Het is Samen werken aan een Goddelijke Opdracht om te leren Onvoorwaardelijk te Zijn. Het is werken aan een goddelijke / geestelijke relatie op zielsniveau maar ook werken aan een aardse fysieke relatie want die heb je hoe dan ook, ook samen. Het ego wil dat nog wel eens ontkennen want die wilt zich absoluut niet verbinden aan wie dan ook.
 • Het proces samen leert je in je eigen kracht te gaan staan zonder constant op de ander te leunen en hulp te verwachten bij je problemen. Het leert je niet buiten jezelf te zoeken naar steun, liefde, aandacht, troost, complimenten, bemoediging, kracht etc maar Binnen In jezelf te zoeken en je dat alles zelf te schenken.
 • Het leert je te Vertrouwen en Geloven in jeZelf en anderen niet belangrijker te maken dan jezelf.
 • Het leert je niet te wijzen naar anderen of iets buiten jezelf, je eigen gevoel (en oude kernovertuigingen, oude patronen, oude angsten etc ) te onderzoeken, erkennen, accepteren en los te laten.
 • Het is Aantrekken (magnetisch en Liefde) en Afstoten (Elektrisch en Angst)
 • Het is jezelf in Balans brengen, het Mannelijke en Vrouwelijke samen brengen.
 • Het is maatjes zijn door dik en dun en elkaar alles vergeven ondanks de vele momenten die naar boven komen tijdens het afstoten dat je elkaar wel achter het behang zou willen plakken. Net als de relatie is tussen ouders en kinderen is er eigenlijk vanaf het begin al een soort Onvoorwaardelijke relatie. De onvoorwaardelijkheid verdwijnt alleen steeds wanneer de ego persoonlijkheid te sterk word en vanuit angst gaat handelen en denken.
 • Je gaat Samen een opdracht aan maar je werkt hoe dan ook heel veel Alleen aan het loslaten van je oude angsten en verwachtingen. Een ander kan niet voor jou veranderen wat jij zelf zal moeten transformeren in jezelf.
 • Je leert samen te communiceren want ieder mens praat en uit zich op zijn eigen unieke manier. Woorden hebben voor iedereen toch weer andere betekenissen, naarmate je elkaar leert kennen leer je de juiste woorden te gebruiken bij elkaar.
 • Het is leren te Voelen en meer uit je Denken te komen die alles wilt analyseren en smoesjes probeert te verzinnen om je maar te laten twijfelen aan wat je eigenlijk allemaal van Binnen al Weet.
 • Je Paranormale gaves worden meer ontwikkelt tijdens dit proces
 • Je leert te werken aan jezelf wat inhoud dat je relaties met anderen ook beter worden
 • Het is de verantwoordelijkheid voor je eigen leven op je nemen, wat wel een mega zware klus blijkt te zijn. Je hebt voor dit proces nl een flinke dosis Geduld, Eerlijkheid, Verantwoordelijkheid, Geloof, Vertrouwen en Eigen Liefde nodig.
 • Het is leren te leven in waarheid = liefde i.p.v uit leugens/illusies/ego =angst
 • Het is willen werken aan een geestelijke relatie samen, dit is de basis waar je aan werkt, als deze basis gelegd is dan zal er nog maar weinig tussen jullie in kunnen komen. (gebeurt wel vaak in aardse relaties omdat daar meestal een geestelijke band mist)
 • Vaak wil je elkaar aanraken zonder sex gericht bezig te zijn of sex gerichte gedachtes te hebben
 • Je spiegelt elkaar, de delen die je van jezelf niet meer ziet zullen naar boven komen door het spiegelen van de ander. Je kan veel leren van elkaar, hoe confronterend dat ook mag zijn. veel ego persoonlijkheden vinden het spiegelen te confronterend en zullen je daarom van zich afstoten of wegvluchten. Veel ego persoonlijkheden willen nl helemaal niet veranderen en zien hun eigen fouten en gebreken vaak ook echt niet van zichzelf. Maar hoe dan ook, ze kunnen wegvluchten wat ze willen, er zullen steeds mensen op hun pad verschijnen die ze hetzelfde zullen spiegelen. Net zo lang tot ze een keer niet meer wegvluchten en hun les wel leren.
 • Voorwaardelijke liefde wordt getransformeerd naar onvoorwaardelijke liefde
 • Het Innerlijke Kind wordt Volwassen, het sterke ego wordt losgelaten, Bescherming is niet meer nodig want Liefde kan voor zichzelf zorgen. De Muur om je Hart wordt afgebroken en je gaat leven vanuit een Open Hart.
 • Je bent samen kind, volwassenen, veel lachen, samen goed praten ondanks meningsverschillen, weinig, zelden of geen ruzies. Ook kan je goed samen werken, of dat nou met werk te maken heeft of met klusjes doen samen.
 • Elke ontmoeting, kus, aanraking, blik, telefoontje etc voelt als de eerste, het blijft leuk en spannend.
 • Sextransformeert ook en men zal vanuit Liefde Zijn eerder samen de Liefde bedrijven, een geestelijk orgasme krijgen is dan het mooiste dat je kan bereiken. Om dit te kunnen bereiken zal je beiden wel vanuit een Open Hart moeten leven, Overgave is een belangrijk aspect als je Tantra wilt beoefenen met elkaar.
 • Bij de ontmoeting met je soulmate komt het vaak voor dat je kundalini energie gaat stromen. Dit voelt aan als een soort van sexuele energie, alsof je zo klaar kan komen. Vaak is het in het begin voelbaar bij je lagere chakra's. Mijn ervaring is dat het uiteindelijk overal voelbaar is, van je tenen tot aan je hoofd. Het is een heerlijk gevoel en het staat er om bekend dat deze energie je Oerkracht is. Het is iets wat elke dag voelbaar is en niet meer verdwijnt, misschien dat het wel kan verdwijnen als je geblokkeerd bent.
 • Je bent Samen ook Stil zonder moeite mee te hebben met die stiltes.
 • Het leven en de ervaringen die de ander heeft gehad of nog ervaart, lijkt op jouw levensweg en ervaringen maar loopt alleen niet altijd gelijk op. Ik zie bij mij en mij soulmate ontiegelijk veel overeenkomsten.
 • Je bent vaak zonder het te weten, altijd in elkaars buurt geweest (woning, school, werkplaats)
 • Je ervaart momenten dat je Samen Natural High bent
 • Je ontdekt dat je in ongelooflijk veel dingen hetzelfde bent maar toch heb je ook je eigen unieke identiteit.
 • Je gaat het transformatieproces met jezelf aan maar ook met je soulmate
 • Alles wat oud en onzuiver is wordt getransformeerd naar iets nieuws en zuiverheid.
 • De obstakels komen voort uit Angst en je Ego persoonlijkheden. Hierdoor kan er veel onbegrip ontstaan. Als de ene partij zeg maar geen muur meer rond zijn/haar hart heeft zal het anders tegen het leven en de wereld aankijken dan degene die nog met een muur rond zijn/haar hart loopt. Door die muur en ego persoonlijkheid die hem/haar belemmert bij de Liefde en Waarheid te komen, zal die persoon de dingen vanuit Angst eerder Troebel en Mistig zien i.p.v. Helder.
 • Hoe hard de één ook trekt (vrouwen (of vrouwelijke energie) doen dit vaak omdat ze leven vanuit bezitsdrang) of de ander ook duwt (mannen (of mannelijke energie) doen dit vaak omdat ze meer leven vanuit vrijheid), soulmates zijn ten alle tijden met elkaar verbonden en daar kan niemand tussen komen.
 • Je soulmate is de mooiste ziel die je ooit hebt ontmoet in het hele Universum. Omdat jij en die ander Hetzelfde Zijn kan je aan je eigen genezing werken als je Denkt dat jij minder mooi, sterk, wijs etc bent dan die ander. Zo ben ik, juist door naar mijn soulmate zijn mooie kanten te kijken, gaan inzien hoe mooi, sterk, wijs etc ik zelf ben, iets wat ik vergeten was. Maar het meest moeilijke stuk in dit proces samen is dat wanneer je minder mooie dingen ziet in die ander, dat dat betekend dat jij al die minder mooie delen ook in jezelf hebt. Vaak verloopt het proces tussen soulmates stroef omdat men duistere delen van zichzelf niet wil zien en erkennen. Dit maakt het dan weer heel moeilijk om dingen los te laten en zo kom je ook stil te staan in je geestelijke ontwikkeling. Het is mooier als je van elkaar wil leren en je ervaringen durft te delen met elkaar.
 • Je kan die ander ook ontzettend missen, het voelt dan net aan alsof je geamputeerd bent. Je mist dan een deel van jezelf, je voelt het wel maar je ziet het niet.
 • Vaak kan het ook zijn dat je vanuit je ego persoonlijkheid Denkt dat je die ander mist maar in wezen mis je dan jeZelf, je Eigen Kracht, Geloof en Zelf-Vertrouwen.
 • De ontmoeting met je tweelingziel is Hemels maar het transformeren van je oude Angst maakt het vaak ook verrekte zwaar en allesbehalve leuk. Dus denk niet dat wanneer je je tweelingziel ontmoet dat het allemaal rozengeur en maneschijn is, want dan kom je echt van een koude kermis thuis. Tenzij je natuurlijk beiden al enorm veel angsten/ego's hebt getransformeerd. Ik neem aan dat het dan een stuk soepeler kan verlopen tussen tweelingzielen.
 • Als je beiden in Balans bent, beiden vanuit een Open Hart leeft, de Muren en Maskers niet meer nodig zijn dan is het het juiste en mooiste moment om werkelijk één te worden en samen te smelten.

Liefs ChildofGod - Ivy

40: Gaan Vrouwelijke Tweelingzielen sneller door dit Proces?

Doordat ik in de afgelopen 7 jaar meer dan 1000 tweelingzielen heb gesproken kan ik hier, vanuit mijn eigen onderzoek Ja op zeggen. Bijna alle vrouwelijke tweelingzielen die ik gesproken heb vertelden mij hetzelfde verhaal en helaas waren de mannelijke tweelingzielen die ik gesproken heb over dit proces te tellen op 2 handen. Het is mijn ervaring dus echt dat vrouwen zich makkelijker uiten, hun kwetsbare deel makkelijker tonen en beter communiceren.

Zo kreeg ik van bijna iedereen te horen dat hun tweelingziel het proces te heftig vond, op de vlucht sloeg voor hetgeen er te zien was via hun Spiegel en de mannen de omhoog getriggerde Oude Angsten en het Transformatieproces/Opdracht van God/Goddelijk Plan allemaal Te Zwaar en Confronterend vonden. Er werd weinig gedeeld door de mannen, weinig emoties geuit, weinig genegenheid getoond maar toch bleven ze de vrouwelijke tweelingziel aantrekken en vanuit hun Oude Angst helaas ook weer net zo hard Afstoten.

Het is inderdaad zo dat veel vrouwen een voorsprong in dit proces hebben op mannen. Vrouwen hebben een hele andere opvoeding gekregen, wij worden 'opgeleid' tot moeders, huisvrouwen, psycholoog, hulpverlener etc terwijl mannen worden 'opgeleid' tot kostwinner en verantwoordelijke voor het gezin. Zij mochten geen gevoelens tonen, mochten niet huilen want dan kregen ze het stempel watje, mietje of looser. Mannen hebben dus nooit echt geleerd zich te verbinden met hun emoties en deze emoties op een gezonde manier te uiten. Veel mannen hebben deze emoties dus eeuwenlang lopen Onderdrukken en door dit Gedrag Onderdrukten zij een zeer Belangrijk Deel van zichZelf. Hebben geleerd met maskers door het leven te gaan, zich te verschuilen achter een beschermingsmuur.

Er zijn een aantal mannen geweest die ik in de afgelopen jaren gesproken heb die wel hun kwetsbare kant durvden te laten zien, dit waren de mannen waarbij de mannelijke en vrouwelijke energieën meer in balans waren. Je ziet ook veel mannen die zich heel vrouwelijk gedragen, daarbij kan je zien dat de vrouwelijke energie meer aanwezig is dan de mannelijke. Eigenlijk is het niet echt een kwestie van man – vrouw maar een kwestie van mannelijke en vrouwelijke energieën.

Vrouwen praten makkelijker over alles omdat ze gewoon meer in verbinding staan met hun gevoelens en emoties en deze ook meer toelaten/erkennen. Vandaar dus ook dat veel vrouwen voorop lopen in dit proces, we durven ons kwetsbaarder op te stellen, meer onszelf te laten zien zoals we zijn in z'n Totaliteit. Niet zo vreemd dan ook dat veel vrouwen wat sneller het proces doorlopen en voltooien.

Ik merk dat veel mannen er nog best huiverig voor zijn om hun gedachtes en gevoelens te delen maar ik heb ook veel vrouwen meegemaakt die heel huiverig waren om dit te doen. Mijn opgeheven tweelingzielen forum was daar een mooi voorbeeld van, er waren genoeg mensen die de berichten die ik daar plaatste lazen maar toch niet echt zelf die stap durfden te maken om hun eigen ervaringen open en bloot te delen. Het is hun eigen Oude Angst die hen daarvan weerhield en hen Gesloten hield, angst is niets minder dan een Gebrek aan Eigen-Liefde, Kracht, Geloof en Zelf-Vertrouwen. En bij veel mensen is er nog best veel oude angst aanwezig waardoor zij niet echt kunnen Zijn wie ze in Werkelijkheid zijn.

Ik ben altijd heel blij als een mannelijke tweelingziel mij mailt en zijn ervaringen wilt en durft te Delen met mij. Niets is er mooier dan een man die vanuit zijn Kracht ook zijn Kwetsbare Kant durft te laten zien aan mij. Dus mochten er mannen zijn die hun ervaringen willen en durven te delen met mij dan zou ik zeggen stuur me een email.

Een mooie Les die veel vrouwen/mannen leren die sneller door hun proces gaan dan de tweelingziel is een les in het hebben van Geduld wat weer inhoud dat je een les krijgt in het hebben van Zelf-Vertrouwen want zolang er genoeg zelf-vertrouwen is zal er ook altijd genoeg geduld zijn.

Liefs Ivy

41: 2007 het jaar dat veel twins samenkomen?

17 juni 2007: Ik had op het forum van Droomvrienden de uitspraak gedaan dat er naar mijn gevoel in 2007 veel twins bij elkaar zouden komen. Er werd mij gevraagd hoe ik daar bij kwam en dit is mijn antwoord daarop :

Dit komt voort uit mijn Gevoel dat ik vorig jaar januari al had. Ik had toen sterk het gevoel dat mijn twin en ik in december 2006 bij elkaar zouden komen. Mijn gevoel veranderde ergens tussen september en oktober dat het ergens zou zijn in het eerste kwartaal van 2007.

Hoe ik er bij kom is puur het volgen van mijn gevoel en het bewijs die voortvloeien uit al mijn ervaringen de afgelopen jaren. Ik heb mijn twin zelf in mijn leven gecreeerd toen ik er jaren geleden voor koos geen gewone aardse relatie meer aan te gaan maar te wachten op mijn soulmate (hier heb je ook een geestelijke relatie mee). Toen begon het proces van je oude angsten en overtuigingen loslaten en uiteindelijk als je het proces afrond kom je aan bij je eindbestemming/eindstation.

Vervolgens zie je dat iedereen om je heen door exact dezelfde fases heen gaat, inclusief je soulmate. Je ziet dat mensen dezelfde droom hebben en dus door hetzelfde proces met hun soulmate gaan. Je herkent de hobbels en valkuilen bij hen omdat je er zelf ook al doorheen gegaan bent.

Je weet in je hart dat het onmogelijk is echt samen te zijn als die ander zijn/haar hart nog niet voldoende geopend/genezen is. Voor een relatie is het nodig dat je voldoende Verantwoordelijkheid en Zelf-Vertrouwen hebt ontwikkelt, als je dit hebt ontwikkelt dan is een open en eerlijke Communicatie mogelijk en zullen er niet zo snel conflicten ontstaan. Mensen zullen zich vanuit een geopend en genezen hart durven Over te geven, iets waar velen op dit moment nog niet aan toe zijn.

Dus Nu is niet het moment om echt samen te zijn met je twin maar afgaande van wat ik om me heen zie bij een aantal mensen die hun twin hebben ontmoet en natuurlijk ook bij mezelf, zie ik meer mensen dichterbij die éénheidsbewustzijn uitkomen. Wat ook inhoud dat je je steeds meer en meer zal Verbinden met elkaar want daar gaat het hele proces om, dat je terug keert naar die Eénheid. (dit kan pas als je die éénheid eerst in jezelf hebt bereikt)

Er zitten nog zoveel soulmates in die stoptrein . Als je dat echt voor je kan zien dan weet je ook dat het wat meer tijd zal kosten eer die trein, met jouw soulmate er in, jou zal bereiken. Dus Nu is niet het Juiste Moment voor veel twins om samen te smelten want veel twins zijn nog niet in Balans omdat ze nog niet het hele proces doorlopen hebben.

Contact hebben met je twin terwijl je beiden of één van jullie nog niet in balans zijn/is, levert vaak hartverscheurende momenten op omdat er vanuit een niet voldoende geopende hart (versschillende trillingen/bewustzijnsniveaus) weinig tot geen communicatie en wederzijds begrip kan zijn.

Het is soms heel moeilijk omdat je als het ware leeft in twee Werelden, het Aardse waar velen nog niet echt samen kunnen zijn omdat er nog teveel ego/angsten zijn maar ook omdat veel twins nog in een relatie zitten met iemand waar ze nog belangrijke lessen te leren hebben en die Geestelijke waar je al Verbonden en Samen bent met je soulmate. Elkaar dan loslaten en verder gaan met je eigen proces en lessen kan dan heel moeilijk zijn want de meesten willen het liefst Nu al samen zijn terwijl dit echt niet kan en ook niet de bedoeling is, anders zouden we al samen zijn met die ander.

Mijn twin is nog niet zo lang geleden (november 2007) heel bewust in de trein gestapt en begonnen met zijn reis, ik begon 4 jaar geleden al en ging als een speer door mijn proces heen. Mijn twin grapte 4 jaar geleden ook vaak dat ik remolie nodig had omdat ik zo hard ging . Je weet hoe het zit en dat je uiteindelijk wel samen zal komen maar in die tussentijd moet je leren in het Nu te leven en dat is soms een verrekt moeilijk iets als je al een stukje van de toekomst hebt mogen voelen/zien. Ik zie mijn twin wel dichterbij komen maar mijn gevoel geeft sterk aan dat het voor ons nog niet zover is.

Wat ook mijn gevoelens over dit alles ergens bevestigd heeft is de channelings die ik al jaren lees van een paar bekende mensen in het spirituele wereldje. Het is vreemd, en ergens ook weer niet want zij zitten op hetzelfde bewustzijnsniveau als ik, maar in de laatste 3 maanden schreven ook zij er over dat veel twins bij elkaar zullen komen. Alleen zij hadden het over 2007 en 2008 en sommigen legden uit dat vanuit de numerologie 2007 het getal 9 vormt, en 9 staat voor Voltooing.

Ik ben van mening dat het helemaal aan jezelf ligt wanneer dat moment van samenkomen zal zijn. Als je nog niet zo sterk bent en wat meer tijd nodig hebt voor dit proces dan stap je in de stoptrein, denk je dat je sterk genoeg bent en heb je geen zin om bij zoveel stations (het is nl niet nodig al je tig oude trauma's te herleven als je het grootste obstakel aanpakt en dat is maar 1 probleem....nl Angst) te stoppen dan neem je de sneltrein of de thalys Maar zoals ik het nu kan overzien en voorvoel is 2007 voor velen Het jaar dat ze dit Innerlijke Proces kunnen Voltooien en Herenigd kunnen worden met hun tweelingziel.

Als je goed naar je gevoel luistert en in de gaten houd hoe het proces bij jezelf en die ander verloopt, kan je zelf wel (een beetje) voorspellen wanneer je ongeveer samen zult zijn. Mensen die roepen dat het jaren kan duren of nooit zal gebeuren denken nog vanuit de oude energie. We zitten nu in een Spirituele Evolutie en het gaat bij een aantal mensen echt heel hard en ja bij velen gaat het wat minder omdat hun stoptrein ook nog eens vertraging heeft of ontspoort is. Gelukkig hebben wel elkaar om elkaar weer op het juiste spoor te zetten. En wie weet wat al die mensen die nu in die stoptrein zitten morgen wel niet beslissen als ze bij het volgende station aankomen? Misschien besluiten ze daar wel over te stappen op een sneltrein of de thalys???????

Durf te Scheppen/Dromen/Creeren.....

Update 2009
De afgelopen jaren heb ik veel teleurstelling gevoeld omdat ik zo ontieglijk veel mensen onderuit heb zien gaan tijdens dit proces. Mensen die de het proces te zwaar vonden, de moed opgaven en zichzelf totaal verloren op het moment dat de Scheiding tussen de tweelingzielen zich aandiende, zwaar depressief werden en dachten dat alles wat ze ervaren hadden met hun tweelingziel een Illusie was en terugvielen in hun Oude Aardse Gewoontes/Gedrag. De grootste Valkuil waar velen in vallen/vielen en in blijven Hangen is de valkuil van het Spirituele Ego die Denkt anderen te helpen vanuit Liefde maar vanuit Onbewustheid niet Beseft dat men de Verantwoordelijkheid bij de ander moet laten en je een ander helemaal niet kan helpen en het juist de bedoeling is dat men zichzelf helpt.

Veel spirituele leraren hebben niet door, vanuit hun Hoog-Moed, dat ze de eigen angsten en lessen op anderen projecteerden en zo de eigen ontwikkeling Af-Remmen omdat ze niets van een ander kunnen Ontvangen. Je dient niemand als je andermans problemen/oude angsten belangrijker maakt dan de eigen oude angsten en lessen en ondertussen zelf een puinhoop maakt van je eigen leven. Er wordt niet voor niets gezegd Verbeter de Wereld en Begin bij jeZelf!!!

Ik had gehoopt dat veel mensen het Innerlijke Proces in 2007 zouden Voltooien, helaas kozen velen ervoor Geen Keuzes en Stappen te maken en moesten de Voorlopers 'wachten' tot de rest ervoor koos keuzes en stappen te maken waardoor zij ook hun Bestemming zouden bereiken. In 2007 verplaatste mijn gevoel dat velen dit proces zouden voltooien naar 2009, tot op heden heb ik nog maar weinig mensen gesproken die echt hun Bestemming bereikt hebben (Las dit alleen terug in de berichten van Karen Bishop).

Er leven nog veel te veel mensen vanuit de Oude Overtuiging dat ze nog lang niet Klaar zijn met dit proces en er nog lang niet zijn. Helaas is men er niet van Bewust dat hoe vaker ze dit zeggen tegen zichzelf en anderen, de meer het ook hun Overtuiging en dus uiteindelijk ook hun Werkelijkheid wordt want door je eigen Denken Creeer je ook je eigen werkelijkheid. Ja, je zal een aantal belangrijke Lessen moeten leren en bepaalde Fases moeten doorleven/doorlopen die er voor zullen zorgen dat je Eigen Kracht, Eigen Waarde, Geloof en Zelf-Vertrouwen Toenemen. En alleen die Eigen Kracht, Eigen Waarde, Geloof en Zelf-Vertrouwen zullen ervoor zorgen dat je op Eigen Krachten en vanuit Vrije Wil die Brug overstapt die jou zal Leiden naar jouw Bestemming/Gods Koninkrijk/Hemel op Aarde.

We hebben meer Goede Voorbeelden nodig op deze Aarde en ik blijf erop vertrouwen dat 2009 een groot aantal tweelingzielen het Innerlijke Proces zullen Voltooien, hun Bestemming zullen bereiken, Herenigd zullen worden met hun tweelingziel, de Beide Tweelingzielen een Goed Voorbeeld zullen zijn en de Mensheid hiermee zullen Dienen en de Aarde op een Hogere Trilling zullen brengen. Wacht niet tot 2012, we hebben Nu meer Goede Voorbeelden nodig om de Oude Angst Energie/Oorlog/Macht/Controle te Transformeren naar Liefde/Vrijheid/Vrede! Durf te Vertrouwen op jeZelf, laat je niet Mis of Af-Leiden van jouw Bestemming en Droom door andermans Oude Angsten. Op het moment dat men er werkelijk voor kiest en Ja zegt tegen zichZelf en dit proces, zal men uiteindelijk op hun Juiste Moment op Eigen Krachten echt wel die Bestemming bereiken waar de Gelijk-Gestemden hen met alle Liefde van de Wereld zullen verwelkomen. Durf te Dromen.....je bent net als ieder ander een Gewenst Kind van God en wij kunnen dan ook net zo Groots Scheppen/Creeren als God....heb Vertrouwen....Geloof!!!

Liefs ChildofGod - Ivy

42: Projectie van het Ego

14 apr 2008
Ik heb dit stukje geschreven nadat ik van één van mijn forum leden een email ontving waarin ze schreef dat haar twin de relatie met haar als benauwend ervaarde. Ik herkende zoveel in haar stukje en vond het wel een goed idee een stukje hierover te plaatsen op het forum. Ben benieuwd of anderen dit ook herkennen.

Mijn twin ervaarde het contact met mij vaak als beklemmend en heeft niet lang voordat ik besloot hem met rust te laten verteld dat hij het spaans benauwd kreeg bij de woorden tweelingzielen-soulmates en dat hij het contact met mij moeilijk vond. Ik vond het altijd wel lachwekkend want zelf begon ik nooit over het tweelingzielen-soulmates zijn, mijn twin was altijd degene die begon over het tweelingzielen-soulmates zijn (zijn twijfels en vragen erover).

Ik kan het wel verklaren vanuit mijn Hoger Zelf maar hij schijnbaar nog niet hihi. Z'n ego vind het contact met mij misschien wel moeilijk omdat ik hem als geen ander spiegel met zijn eigen angsten en verantwoordelijkheden maar aan de andere kant is het vooral nog z'n eigen projectie omdat hij zo'n moeilijk mannetje is en zijn ego het hem dus zo ontzettend moeilijk maakt.

Het beklemmende gevoel is wat ik bij hem omhoog trigger, het komt dus niet door mij dat hij zich beklemd of benauwd voelt maar het is het oude beklemmende gevoel dat zijn Ego hem al heel zijn leven bezorgd. Zijn ego houd hem nl al jaren gevangen aan een ketting achter die beschermingsmuur en daar is waar dat benauwde en beklemmende gevoel Echt vandaan komt maar mijn twin kan het nog niet erkennen/inzien. We komen te dichtbij hun hart en hun ego's zijn als de dood voor ons, dus ook dat voelt beklemmend of benauwend, want wij zijn degene die ervoor kunnen zorgen met onze liefde, dat die ego's hun macht verliezen en de zielen van onze twins zichzelf kunnen bevrijden.

Apart hoe het ego je probeert te manipuleren en je wilt doen laten geloven dat Liefde inhoud dat je je Vrij-heid verliest of aan de ketting gelegd wordt en men vanuit deze overtuiging anderen, dus liefde, op afstand gaat houden door steeds een muur tussen beiden op te trekken. Vanuit Liefde is er Vrij-heid want je hebt geen Beschermingsmuur of steunpilaar (dat is die muur nl, men kan niet op eigen krachten staan maar leunt op die muur) meer nodig, er is voldoende Zelf-Vertrouwen om het zonder bescherming van die ego muur te doen. Je kan alleen een beklemmend en benauwd gevoel ervaren vanuit Angst en dat is precies wat veel twins massaal bij elkaar doen.....oude angsten bij elkaar omhoog triggeren zodat we het kunnen gaan leren te erkenenn en los te laten.

Mijn twin kreeg het benauwd als ik op zijn vragen gewoon eerlijk vertelde dat ik voelde dat wij tweelingzielen-soulmates zijn. Ik heb hem toen ook gevraagd of hij het nou werkelijk benauwd kreeg van die woorden tweelingzielen-soulmates of dat hij het benauwd kreeg van de betekenis van die woorden, dus dat het gaat om Ware en Eeuwige Liefde. Ook heb ik gevraagd waar Twijfels uit voortkomen aangezien hij op een gegeven moment vanuit z'n ego steeds z'n twijfels ging uiten bij mij. Ik heb hem toen met z'n eigen woorden geconfronteerd dat Twijfels voortkomen uit Angst.

Wat ik zelf zie is dat zijn ego gewoon als de dood is voor ware liefde (bindingsangst) want het ego ervaart ware liefde als het Einde van zijn bestaan dus zal hij vanuit die angst alles maar dan ook alles proberen om die ware liefde op afstand te houden, aan te vallen of erger...zelfs proberen het te vernietigen (destructieve aard van het ego).

Projectie is waar het ego goed in is, wanneer anderen vanuit hun Zijn het ego spiegelen en confronteren met hun oude angsten en verantwoordelijkheden is het ego niet in staat naar zichzelf te kijken maar projecteert dat wat omhoog getriggert wordt op de ander. En zo kan het ego van je twin jou dan gaan verwijten dat jij degene bent die de oorzaak is van dat beklemmende of benauwende gevoel. Veel mensen gaan die projecties echt persoonlijk nemen en aan zichzelf twijfelen, dit kan je niet overkomen als jij voldoende bij jezelf blijft en bewust blijft dat die ander zijn/haar oude angsten nog op jou projecteert vanuit hun eigen nog aanwezige oude angst.

En zo heeft het ego weer bereikt wat het wilt want zo behoud het weer die controle en macht waar het zo aan verslaafd is. In plaats van zichzelf te helpen zodat het eigen beschadigde hart kan genezen, zorgt het ego er weer voor dat het zich blijft vastklampen aan zijn verslaving aan macht, controle en....Oude Angst.

Liefs Ivy

43: Angelina Heart's Twin Flame Newsletter Valentines 2013 - Twin Flame Valentines

14 Februari 2013
On this Valentine's Day, when your attention is brought to the heart and the idea of relationship, I'd like to pose some questions: Who or what established your ideas about love? Was it your family? Your church? Books, movies, media? Have those definitions of love led your heart to deep fulfillment? Has following the rules of love as outlined by those beliefs freed you or bound you?

The ideal of love is so powerfully encoded within your DNA that even eons of misperception cannot stop its song from singing within you; cannot stop you from seeking it constantly. Unfortunately, through separation consciousness, (the belief that we are separate from God and our Twin Flame), you may have sought for love by projecting your hopes and dreams upon people outside of yourself. You may have even hit the jackpot, certain you have found your Beloved and believe all will be well. You think you'll find peace, joy, fulfillment, co-creation, happiness, and love-all because another person looked back at you with the eyes of love. It resonates with an idea of a freedom you can't even quite define, because it represents the long forgotten memory of your limitless creative faculty.

But what if the person you love changes and no longer looks back at you with those eyes? Or what if you fall so deeply in love with a perfect reflection of your heart and they are completely out of reach due to societal rules, or God forbid, they don't actually know you, or worse still, know you and don't want you?

Would such a scenario demolish all your tightly held beliefs about love? Would it lead you to believe that the idea of your perfect complement is a sham? Would it turn your precious heart to stone? Maybe - at least for a while.

It is not just the hopeful heart that leads us to ask the hard questions. It's more often the broken heart that takes us most swiftly to the door of truth because we're finally humble enough to turn our attention to a higher power and ask for it.

A lot of people have come to my Twin Flame seminars or have listened to the audio version (Twin Flames, Twin Souls, Soul Mates; From Ego's Fantasy to Romancing the God Within,) to help them get past the ego's rendition of what love is and what it thinks it should look like. On this precious day of love, I would like to reiterate the primary theme of my work: when you focus your attention on the illusions created by your personality, you will ultimately meet with disappointment. When you give love and adoration to your I AM Presence (God individualized as you), you are focusing on the full, omni-dimensional aspect of your Twin Flame self. And...where your attention is, so is the magnetic pull for your reality.

If you attempt to draw your Twin Flame energy by focusing outside of yourself and projecting the ideal upon another, you will draw only an illusion of the ego's fantasy. If you focus upon the Real of Love, and love your I AM Presence with all your heart, mind, and soul, you cannot help but draw the fullness of your Twin Flame heart into a Divine Expression as a symbol in your world. I know the world reports the opposite as true - that you must hunt and possess another in order to experience the freedom provided by Divine Love - but this is love reversed.

You are already the fullness of your Twin Flame heart, even though this incarnation may have you expressing a more dominant aspect as either the Divine Feminine or the Divine Masculine. What you seek to experience is the reflection of God as your complement in the physical presence of another. So when sacred texts have prompted you to "Seek first the kingdom of God, and all else will follow," they have taught the truth. This is as true for experiencing the freedom of Divine Love as it is for experiencing unlimited abundance. It is the pathway to true freedom in every area of your life.

You have always been One with God, an expression of God within God, as part of an infinite hologram. You are merely in the process of remembering, and the ancient song that sings within your DNA to reunite with your Twin Flame is a clarion call to return your consciousness to that which is Real. And my precious, most beloved family - Only Love Is Real. In your Twin Flame Heartwomb, the only thing you create is more Divine Love. It is but consciousness that creates a temporary mold for Love to fill.

Happy Valentines,

Angelina Heart (www.twinflametruelove.com)

 

 

 

 

 

Als je Geduld hebt met Mij dan heb je ook Geduld met jeZelf...
'Je S.M.'