Tweelingzielen - Soulmates Relaties 8

geschreven in 2006

 
Homepage
 
Begeleiding
 
Tarieven
 
Transformatie
 
Transformatie
 
Links
 
Contact
 
 

Je Tweelingzielen/Soulmates/Zielsliefde Herkennen

Voor GSM: Scroll naar boven om meer te lezen

Veel mensen vragen zich af hoe je je tweelingziel/soulmate/zielsliefde/gelijkgestemde/ etc kan herkennen. (ik maak geen onderscheid in Woorden, Hokjes en Namen geven , voor mij is alles één want het gaat om Energie/Liefde/Eenheid. Zolang mensen nog denken in verschillen en hokjes zal die Eénheid waar wij naar toe werken als Zielen nooit tot stand komen. Daarom zal je in mijn teksten vaak verschillende termen lezen als ik het heb over mijn tweelingziel/soulmate.) De meest gebruikte term die ik gebruik om dit toch te kunnen verwoorden is het woord Soulmate of Tweelingziel.

Een ander kan voor jou Nooit uitmaken of je tweelingzielen/soulmates/zielsliefde van elkaar bent of niet. Dat is iets wat alleen jij en die ander kunnen weten vanuit je Hart. Vaak is het zo dat er eerst een korte periode is van herkenning en liefde. Daarna komt het transformatieproces op gang en zal er ook veel angst omhoog komen wat gezuiverd mag worden. Het is een proces van veel dingen Zelf doen omdat je weer moet leren in je Eigen Kracht te gaan staan. Dus niet constant leunen en steunen op anderen maar zelf werken aan je EigenLiefde, je Geloof en Zelf-Vertrouwen. Vanuit die Angst/Ego persoonlijkheid die tijdens dit proces zichtbaar wordt, is het voor velen vaak onmogelijk om hun zielsliefde nog te herkennen want het ego wil niet dat je Liefde ontmoet.

Het zal er werkelijk Alles aan doen om jou te belemmeren in de buurt van je eigen hart of het hart van je zielfsliefde te komen. Het ego is hoogbegaafd, een heel slim wezen dat met hele slimme redenatie en smoesjes, jou altijd wel weer het ‘verkeerde’pad op weet te sturen. Een pad dat altijd leid naar iets Buiten jezelf, het ego weet nl dat zolang jij denkt dat er nog iets uit te zoeken valt, jij op zoek zal gaan naar antwoorden buiten jezelf. Het geheim is dat er niets meer uit te zoeken valt want Liefde kent alle antwoorden al. Liefde is perfect zoals het NU is maar het Ego laat jou graag geloven dat jij nog niet klaar bent, dat jij nog niet verlicht bent, nog niet goed genoeg bent, nog niet genoeg weet. Ik kan je vanuit mijn hart zeggen dat jij en ik en iedereen Alles al Weet. Je zal het antwoord horen als je stil durft te zijn.

Ik heb een lijstje gemaakt met punten die speelden vooraf gaand aan de ontmoeting met mijn tweelingziel. Verder staan er punten tussen die speelden vanaf het moment dat ik besloot die opdracht met mijn tweelingziel aan te gaan. Ik zie het echt als dat je een opdracht met je tweelingziel aangaat om te leren onvoorwaardelijk te Zijn.

Gedachten zijn krachten....we creeren allemaal wat we zelf willen. Niet iedereen die zijn twin/soulmate/zielemaatje/de ware/zielsliefde of te wel...je ware spirituele partner vindt wilt daar ook een relatie mee, dat komt omdat men dat al Denkt. Het is maar wat we Zelf willen creeren. Luister naar je Hart want alleen Jij weet of jij en de ander zielemaatjes zijn, dat kan een ander niet voor je uitmaken. Als het jouw creatie is, blijf daar dan in geloven, wat een ander ook zegt, of hoe je tweelingziel zich ook gedraagt vanuit zijn angst en ego persoonlijkheid. Want weet….jij kan alles Creeren wat je wilt, als je er zelf maar in blijft Geloven. Alleen onze Eigen innerlijke stem is de stem die je werkelijk kan vertrouwen, het is onze beste raadgever, de beste wegwijzer. Vertrouw jeZelf.

Lijst met Herkenningspunten:

Dit is mijn lijst van dingen die vooraf gingen aan de ontmoeting met mijn tweelingziel-soulmate en de dingen die gingen spelen tijdens het transformeren:

• De ander gelijk herkennen op zielsniveau zonder hem ook nog maar gezien of gesproken te hebben. (Je herkent elkaar gelijk, bewust of onbewust. Maar het is niet altijd zo dat de ander jou ook herkent als die persoon een sterke ego persoonlijkheid heeft. Deze ego persoonlijkheid wil nl niet dat hij/zij Liefde ontmoet want dat zou het einde betekenen voor de ego persoonlijkheid. Verder zal je tweelingziel je ook niet willen herkennen als hij/zij al in een relatie of huwelijk zit. De ander zal jou als twin dan best kunnen ontkennen vanuit de ego persoonlijkheid tot hij/zij er aan toe is om je te erkennen.)
• Van je Hogere Zelf ( God-Zelf) boodschappen doorkrijgen
• Zielscontact hebben, constant stralen en jezelf in de ander zijn/haar ogen zien
• Jezelf herkennen in een ander lichaam, ik ben jaren vrijgezel geweest en zei tegen iedereen dat ik mezelf in een mannenlichaam wilde vinden. Toen mijn soulmate op mijn pad kwam vond ik mezelf in een mannenlichaam. Later hoorde ik van hem dat hij ook er van gedroomd had zichzelf in een vrouwenlichaam te ontmoeten.
• Ik kreeg via mijn Hoger Zelf boodschappen door wie hij precies van mij was en dat wij ooit samen een relatie zouden krijgen. Het moeilijkste wat ik vond en soms nog steeds vind, is dat je iets te Voelen/Weten/Zien krijgt wat bedoelt is voor de Toekomst en niet voor Nu. Daardoor wordt je gelijk gedwongen meer in het Nu te gaan leven, voor heldervoelende of helderziende mensen denk ik wel 1 van de moeilijkste taken hahaha.
• Ik was al jaren bewust vrijgezel en bereidde me letterlijk voor op een ontmoeting met mijn tweelingziel.
• Ik had een paar jaar lang een hele destructieve relatie met iemand waar ik ondanks alles toch veel van hield (voor zover ik toen wist wat liefde nou was). Ik had een aantal rollen op me genomen, die van moeder omdat zijn moeder was overleden, die van therapeut en hulpverlener, van huishoudster, van vriendin en hoer in bed, van maatje en uiteindelijk ook die van vijand. Ondanks dat ik binnen een week al wist dat ik hem moest loslaten lukte mij dit niet. Onbewust voelde ik mij heel verantwoordelijk voor hem en kon ik het niet over mijn hart verkrijgen het uit te maken en hem te kwetsen. Hij wist dan altijd op mijn gevoel in te spelen en ging zielig doen en vertellen dat hij niemand had, dat niemand hem zo goed kende als ik en dat hij bij niemand anders zichzelf echt kon zijn. Na 4 slopende jaren en heel veel ellendige ruzies heb ik gekozen voor mezelf en heb met heel veel pijn en verdriet deze relatie verbroken. Ik heb me jaren een looser gevoeld omdat het me niet gelukt was deze relatie succesvol te laten zijn. Ik heb jaren daarna nog een hekel gehad aan deze persoon omdat hij mij onbewust maar heel vaak ook bewust, heel erg gekwetst had. Maar na 6 jaren van verwerking en ook geestelijk loslaten kon ik inzien hoe dankbaar ik voor mijn tijd samen met hem was. Ik heb ontzettend veel geleerd over mezelf en die relatie was voor mij echt een voorbereiding op wat ik met mijn tweelingziel zou gaan ervaren. Doordat ik veel al ervaren had in deze andere relatie 11 jaar geleden, kon ik nu veel makkelijker met een heleboel dingen omgaan die gingen spelen tussen mij en mijn soulmate.
• Je tweelingziel kan heel veel overeenkomsten hebben met vroegere partners, je vader, moeder en andere familieleden. Mensen die hun tweelingziel niet ontmoet hebben zullen helaas al snel een vergelijking maken met hun eigen en oude energie relaties.
• Met de ander kunnen praten op afstand
• zelfde tijden wakker worden, ik werd altijd rond 2 uur en 5.15 uur wakker, de tijden dat mijn soulmate altijd wakker werd of op moest staan.
• Dezelfde kwaaltjes krijgen, ik kreeg uitslag op mijn handen en mijn twin niet veel later ook. Hij viel af en ik kwam aan hahaha.
• Ieder telefoontje en afsprijk lijkt op de eerste en bezorgd je steeds weer kriebels in je buik.
• Elkaar voelen op afstand
• De ander altijd In je voelen
• Met die ander op afstand kunnen vrijen
• Weten en voelen wanneer die ander online is/komt
• Enorm trillen over je lichaam (heeft niets te maken met zenuwen maar je trilling/bewustzijn wat verhoogd)
• Als magneten naar elkaar toe getrokken worden, elkaar constant aan willen raken of bij elkaar willen zitten.
• Telephatisch contact
• Je hebt vaak dezelfde interesses (bij mij en mijn soulmate is dat echt het spirituele) , normen, waarden, levensvisie en doel
• Je spirituele groei gaat in een giga versnelling als je je twin ontmoet, ik leerde in 2 jaar tijd meer dan ik gedaan had in 35 jaar tijd. Je moet hier wel voor Open staan, doe je dit niet dan blokkeer je jezelf en zal je spirituele ontwikkeling niet zo soepel verlopen.
• De ontmoeting met je tweelingziel is als een gevoel van Thuiskomen, je voelt zoveel liefde, zoveel vrede en zoveel rust.
• Je kan te maken krijgen met uittredingen. Ik trad uit mijn lichaam en ontmoette toen mijn tweelingziel en ontdekte zo een andere dimensie.
• Ik begon steeds meer energie waar te nemen en zag soms kleuren rond bomen
• Je ontmoet elkaar in dromen. Ik heb ooit 9 x in nog geen anderhalve week tijd van mijn soulmate gedroomd. Als mijn soulmate echt met zware stukken te maken kreeg kwam hij ook in mijn dromen. Meestal huilde hij dan of zag hij er heel slecht uit en kwam dan bij me voor troost. In het fysieke leven is dit iets wat zijn persoonlijkheid niet snel zal doen.
• Je voelt elkaars gevoel/stemming heel sterk aan in elkaars bijzijn maar ook op afstand. Of je nu aan de telefoon zit of online bent of een mail leest, je voelt de energie van die ander haarfijn aan.
• Wat je samen deelt met je soulmate is niet te vergelijken met welke relatie, band of vriendschap dan ook. Het gevoel dat je ervaart bij elkaar zal je ook niet zo snel bij een ander voelen.
• Het is Samen werken aan een Goddelijke Opdracht om te leren Onvoorwaardelijk te Zijn. Het is werken aan een goddelijke / geestelijke relatie op zielsniveau maar ook werken aan een aardse fysieke relatie want die heb je hoe dan ook, ook samen. Het ego wil dat nog wel eens ontkennen want die wilt zich absoluut niet verbinden aan wie dan ook.
• Het proces samen leert je in je eigen kracht te gaan staan zonder constant op de ander te leunen en hulp te verwachten bij je problemen. Het leert je niet buiten jezelf te zoeken naar steun, liefde, aandacht, troost, complimenten, bemoediging, kracht etc maar Binnen In jezelf te zoeken en je dat alles zelf te schenken.
• Het leert je te Vertrouwen en Geloven in jeZelf en anderen niet belangrijker te maken dan jezelf.
• Het leert je niet te wijzen naar anderen of iets buiten jezelf, je eigen gevoel (en oude kernovertuigingen, oude patronen, oude angsten etc ) te onderzoeken, erkennen, accepteren en los te laten.
• Het is Aantrekken (magnetisch en Liefde) en Afstoten (Elektrisch en Angst)
• Het is jezelf in Balans brengen, het Mannelijke en Vrouwelijke samen brengen.
• Het is maatjes zijn door dik en dun en elkaar alles vergeven ondanks de vele momenten die naar boven komen tijdens het afstoten dat je elkaar wel achter het behang zou willen plakken. Net als de relatie is tussen ouders en kinderen is er eigenlijk vanaf het begin al een soort Onvoorwaardelijke relatie. De onvoorwaardelijkheid verdwijnt alleen steeds wanneer de ego persoonlijkheid te sterk word en vanuit angst gaat handelen en denken.
• Je gaat Samen een opdracht aan maar je werkt hoe dan ook heel veel Alleen aan het loslaten van je oude angsten en verwachtingen. Een ander kan niet voor jou veranderen wat jij zelf zal ‘moeten’ transformeren in jezelf.
• Je leert samen te communiceren want ieder mens praat en uit zich op zijn eigen unieke manier. Woorden hebben voor iedereen toch weer andere betekenissen, naarmate je elkaar leert kennen leer je de juiste woorden te gebruiken bij elkaar.
• Het is leren te Voelen en meer uit je Denken te komen die alles wilt analyseren en smoesjes probeert te verzinnen om je maar te laten twijfelen aan wat je eigenlijk allemaal van Binnen al Weet.
• Je Paranormale gaves worden meer ontwikkelt tijdens dit proces
• Je leert te werken aan jezelf wat inhoud dat je relaties met anderen ook beter worden
• Het is de verantwoordelijkheid voor je eigen leven op je nemen, wat wel een mega zware klus blijkt te zijn. Je hebt voor dit proces nl een flinke dosis Geduld, Eerlijkheid, Verantwoordelijkheid, Geloof, Vertrouwen en Eigen Liefde nodig.
• Het is leren te leven in waarheid = liefde i.p.v uit leugens – illusies – ego =angst
• Het is willen werken aan een geestelijke relatie samen, dit is de basis waar je aan werkt, als deze basis gelegd is dan zal er nog maar weinig tussen jullie in kunnen komen. (gebeurt wel vaak in aardse relaties omdat daar meestal een geestelijke band mist)
• Vaak wil je elkaar aanraken zonder sex gericht bezig te zijn of sex gerichte gedachtes te hebben
• Je spiegelt elkaar, de delen die je van jezelf niet meer ziet zullen naar boven komen door het spiegelen van de ander. Je kan veel leren van elkaar, hoe confronterend dat ook mag zijn. veel ego persoonlijkheden vinden het spiegelen te confronterend en zullen je daarom van zich afstoten of wegvluchten. Veel ego persoonlijkheden willen nl helemaal niet veranderen en zien hun eigen fouten en gebreken vaak ook echt niet van zichzelf. Maar hoe dan ook, ze kunnen wegvluchten wat ze willen, er zullen steeds mensen op hun pad verschijnen die ze hetzelfde zullen spiegelen. Net zo lang tot ze een keer niet meer wegvluchten en hun les wel leren.
• Voorwaardelijke liefde wordt getransformeerd naar onvoorwaardelijke liefde
• Het Innerlijke Kind wordt Volwassen, het sterke ego wordt losgelaten, Bescherming is niet meer nodig want Liefde kan voor zichzelf zorgen. De Muur om je Hart wordt afgebroken en je gaat leven vanuit een Open Hart.
• Je bent samen kind, volwassenen, veel lachen, samen goed praten ondanks meningsverschillen, weinig, zelden of geen ruzies. Ook kan je goed samen werken, of dat nou met werk te maken heeft of met klusjes doen samen.
• Elke ontmoeting, kus, aanraking, blik, telefoontje etc voelt als de eerste, het blijft leuk en spannend.
• Sex transformeert ook en men zal vanuit Liefde Zijn eerder samen de Liefde bedrijven, een geestelijk orgasme krijgen is dan het mooiste dat je kan bereiken. Om dit te kunnen bereiken zal je beiden wel vanuit een Open Hart moeten leven, Overgave is een belangrijk aspect als je Tantra wilt beoefenen met elkaar.
• Bij de ontmoeting met je soulmate komt het vaak voor dat je kundalini energie gaat stromen. Dit voelt aan als een soort van sexuele energie, alsof je zo klaar kan komen. Vaak is het in het begin voelbaar bij je lagere chakra’s. Mijn ervaring is dat het uiteindelijk overal voelbaar is, van je tenen tot aan je hoofd. Het is een heerlijk gevoel en het staat er om bekend dat deze energie je Oerkracht is. Het is iets wat elke dag voelbaar is en niet meer verdwijnt, misschien dat het wel kan verdwijnen als je geblokkeerd bent.
• Je bent Samen ook Stil zonder moeite mee te hebben met die stiltes.
• Het leven en de ervaringen die de ander heeft gehad of nog ervaart, lijkt op jouw levensweg en ervaringen maar loopt alleen niet altijd gelijk op. Ik zie bij mij en mij soulmate ontiegelijk veel overeenkomsten.
• Je bent vaak zonder het te weten, altijd in elkaars buurt geweest (woning, school, werkplaats)
• Je ervaart momenten dat je Samen Natural High bent
• Je ontdekt dat je in ongelooflijk veel dingen hetzelfde bent maar toch heb je ook je eigen unieke identiteit.
• Je gaat het transformatieproces met jezelf aan maar ook met je soulmate
• Alles wat oud en onzuiver is wordt getransformeerd naar iets nieuws en zuiverheid.
• De obstakels komen voort uit Angst en je Ego persoonlijkheden. Hierdoor kan er veel onbegrip ontstaan. Als de ene partij zeg maar geen muur meer rond zijn/haar hart heeft zal het anders tegen het leven en de wereld aankijken dan degene die nog met een muur rond zijn/haar hart loopt. Door die muur en ego persoonlijkheid die hem/haar belemmert bij de Liefde en Waarheid te komen, zal die persoon de dingen vanuit Angst eerder Troebel en Mistig zien i.p.v. Helder.
• Hoe hard de één ook trekt (vrouwen (of vrouwelijke energie) doen dit vaak omdat ze leven vanuit bezitsdrang) of de ander ook duwt (mannen (of mannelijke energie) doen dit vaak omdat ze meer leven vanuit vrijheid), soulmates zijn ten alle tijden met elkaar verbonden en daar kan niemand tussen komen.
• Je soulmate is de mooiste ziel die je ooit hebt ontmoet in het hele Universum. Omdat jij en die ander Hetzelfde Zijn kan je aan je eigen genezing werken als je Denkt dat jij minder mooi, sterk, wijs etc bent dan die ander. Zo ben ik, juist door naar mijn soulmate zijn mooie kanten te kijken, gaan inzien hoe mooi, sterk, wijs etc ik zelf ben, iets wat ik vergeten was. Maar het meest moeilijke stuk in dit proces samen is dat wanneer je minder mooie dingen ziet in die ander, dat dat betekend dat jij al die minder mooie delen ook in jezelf hebt. Vaak verloopt het proces tussen soulmates stroef omdat men duistere delen van zichzelf niet wil zien en erkennen. Dit maakt het dan weer heel moeilijk om dingen los te laten en zo kom je ook stil te staan in je geestelijke ontwikkeling. Het is mooier als je van elkaar wil leren en je ervaringen durft te delen met elkaar.
• Je kan die ander ook ontzettend missen, het voelt dan net aan alsof je geamputeerd bent. Je mist dan een deel van jezelf, je voelt het wel maar je ziet het niet.
• Vaak kan het ook zijn dat je vanuit je ego persoonlijkheid Denkt dat je die ander mist maar in wezen mis je dan jeZelf, je Eigen Kracht, Geloof en Zelf-Vertrouwen.
• De ontmoeting met je tweelingziel is Hemels maar het transformeren van je oude Angst maakt het vaak ook verrekte zwaar en allesbehalve leuk. Dus denk niet dat wanneer je je tweelingziel ontmoet dat het allemaal rozengeur en maneschijn is, want dan kom je echt van een koude kermis thuis. Tenzij je natuurlijk beiden al enorm veel angsten/ego’s hebt getransformeerd. Ik neem aan dat het dan een stuk soepeler kan verlopen tussen tweelingzielen.
• Als je beiden in Balans bent, beiden vanuit een Open Hart leeft, de Muren en Maskers niet meer nodig zijn dan is het het juiste en mooiste moment om werkelijk Één te worden en samen te smelten.


Ik hoop dat er meer mensen hun spirituele partner zullen vinden en we ooit met zijn allen weer terug zullen keren naar ons Thuisfront, daar waar we allemaal vandaan komen...Het Licht...De Bron...De Liefde....God...De Eenheid. Mocht je meer willen lezen over tweelingzielen-soulmates of je eigen ervaringen willen delen dan kan je hier terecht Soulmates Forever Forum (forum is opgeheven). Ik wil dit onderwerp nu afronden en het woord richten tot mijn Soulmate.

 

Lieve Soulmate,


Het is een onwijs zwaar en moeilijk proces waar we in zitten. Het vergt enorm veel verantwoordelijkheid, eerlijkheid, kracht en geloof in jeZelf. Soms zorgt onze angst voor een verwijdering tussen ons. Heb ik ook het idee dat jij mij niet meer als je soulmate ziet of als spiegel kan gebruiken als je me voor de zoveelste keer gigantisch afstoot. Ik weet dat het niets met mij te maken heeft maar alles met oude angsten die niet losgelaten zijn. Ik krijg veel over me heen wat niet voor mij bestemd is omdat ik degene ben die juist heel dichtbij je sta. Soms doen je onbewuste aanvallen en het afstoten echt zeer vanuit mijn mens zijn, maar mijn Ziel weet dat niet jij dat doet maar je ego persoonlijkheid, en dat dit alles nog nodig is voor jouw maar ook mijn proces.

Door dat gedrag kan ik nl mijn les leren om dichtbij mezelf te blijven, kan ik leren in mijn eigen kracht te gaan staan door Oude Patronen Los te laten. Dus zonder al dat afstoten vanuit je ego persoonlijkheid zou ik ook mijn lessen niet leren. Andersom geldt hetzelfde voor jou, door mijn ego gedrag en hetgeen je in mijn spiegel ziet, kan jij ook je lessen leren. Ik begrijp waarom het afstoten gebeurt, ik weet dat het bij ons proces hoort. Ik hoop dat jij ooit zal inzien waarom dit alles gebeurt en dat je er ooit net zo dankbaar voor kan zijn als ik.

Soms denk ik dat we er zijn om vervolgens weer te merken dat we iets te snel willen en zo beiden vergeten dat we nog een aantal angsten en verwachtingen moeten zien te overwinnen en los te laten. Ooit komt er een dag dat wij daadwerkelijk dat Hogere Gevoel, dat we zo graag willen bereiken, zullen ervaren en samen zullen smelten. Ik Weet dat al heel lang, God heeft mij dit verteld. We zijn ons proces nog niet helemaal doorlopen en echt samen zijn zit er voor ons nog niet in maar ik weet dat wij hier samen uit gaan komen.

Tot die tijd blijf ik van je leren en blijf ik je als Spiegel gebruiken (ook al is het energetisch), hoe confronterend dit ook is. Ik ben God dankbaar dat hij ons heeft samengebracht. Op het moment dat jij er aan toe bent zal je dit stuk lezen. Ik wil je laten weten dat ik ontzettend trots op je ben en dat je voor mij de mooiste ziel van het Universum bent.


Ik hou van Ons...Be Brave...Tot Nu....

Liefs je Soulmate

 

 

Wanneer vriendschap eenmaal diep is geworteld , is zij een plant die door geen enkele storm kan worden ontworteld..