Oude en Nieuwe Energie Wereld

geschreven 2006
 
Homepage
 
Begeleiding
 
Tarieven
 
Transformatie
 
Transformatie
 
Links
 
Contact
 
 

Het Oude Tijdperk van materialistisch leven en denken - Oude Energie Wereld

We zijn opgevoed met het idee dat het uiterlijk, materie, macht, status, aanzien en geld het belangrijkste was. Problemen en emoties moesten verborgen blijven, zo leerden we Maskers op te zetten en alles wat van binnen speelde te verbergen. Praten over je problemen of het uiten van je emoties was als het ware een groot taboe. Je problemen naar buiten brengen kon jezelf of de familie een slechte naam bezorgen. En zo leerden we aan dat wat anderen over ons dachten en zeiden, belangrijker was dan wat we zelf voelden of dachten. Veel mensen identificeren zichzelf met hun lichaam, het denken en materie.

We hebben al jong geleerd ons meer te richten op onze Buitenkant en de Buitenwereld, hierdoor werden we vrij egoistische denkende wezens. Er werd Perfectie geeist van ons, vanuit de opvoeding en vanuit de maatschappij. We werden niet of nauwelijks gewaardeerd om wie we echt waren en wat we deden was was nooit goed genoeg. Als je wel je emoties, zwakke kant of verdriet toonde werd je al gauw bestempeld als zwak, mietje of labiel. En dit wilden we ook weer niet dus verborgen we onze tranen, verdriet en andere emoties achter een Sterk Masker. Mensen verloren het contact met hun Gevoel en Intuitie door alle hoge eisen die er gesteld werden. Ook de vele traumatische ervaringen die we in ons leven beleefden zorgden er voor dat we afgesneden raakten van ons gevoel. Om maar niet meer gekwetst te worden bouwden velen vanuit Angst een Beschermende Muur om hun beschadigde hart heen. Een muur die als doel heeft alles en iedereen die te dicht in de buurt van het beschadigde hart komt, op afstand te houden. Voor velen is die muur ook een verdedigings- beschermingsmechanisme.

Veel mensen zijn (nu nog) heel erg uit balans omdat ze voornamelijk vanuit Angst, Onbewustheid en het uit balans geraakte Imperfecte deel van zichzelf leven. Deze angstige en onbewuste persoonlijkheid voelt zich snel gekwetst en aangevallen, heeft moeite gebreken te erkennen en zal vanuit een aangevallen en gekwetste houding anderen aanvallen, proberen ze te beschadigen, onderuit te halen of af te stoten om zichzelf veilig en sterker te voelen. En dit is hoe alle ellende en oorlog in de wereld en tussen mensen ontstaat. Mensen strijden vanuit hun Angst (bang om zelf gekwetst te worden en zichzelf te verliezen) om de Macht - Controle te behouden.

Het Nieuwe Spirituele Tijdperk - Nieuwe Energie Wereld

Het is Nu tijd kennis te maken met onze Binnenkant, onze Binnenwereld, onze Innerlijke Wereld. Het is tijd het contact met ons gevoel en hoger zelf weer te hervinden en te versterken. Tijd om ons bewust te worden dat we niet alleen Aardse Menselijke Wezens zijn maar ook Geestelijke Zielen zijn. Geestelijke - Spirituele ontwikkeling zal alleen maar belangrijker worden omdat men nu massaal op zoek is naar Wie men Werkelijk is.

De wereld verandert in rap tempo om ons heen en het zal vanaf nu ook alleen maar nog sneller veranderen. Mensen verlangen meer en meer naar Vrede, Vreugde en Vrijheid op Aarde. Men droomt van liefdevolle relaties en vriendschappen, van Ware Liefde en die ene. Men wilt zichzelf (liefde) in een ander ontmoeten. Mijn werkelijkheid laat zien dat diegene die nog echt in ware liefde geloven ook echt hun Soulmate aantrekken. Men verlangt naar stabiele en liefdevolle relaties en neemt de opdracht aan om te transformeren in onvoorwaardelijke liefde.

Meer en meer mensen beginnen te Ontwaken en nemen nu moedig de verantwoordelijkheid voor hun eigen leven op zich en beginnen met hun eigen transformatieproces. Het is een intern veranderingsproces dat veel moed vereist want je zal veel aangeleerde of overgenomen Oude Angsten - Oude Overtuigingen - Oude Patronen - Oude Normen en Waarden moeten leren loslaten wil je werkelijk in Balans Zijn.

Bij het Loslaten van al het Oude, het weer in balans komen, gaat het er niet om dat je moet Veranderen, het gaat er meer om dat je je Bewust wordt van Alles. Daar hoort ook de Imperfecte kant van jezelf bij, je zal deze moeten leren Erkennen en Accepteren als deel van jezelf. Wanneer je Alles innerlijk echt erkent en accepteert zal je het Oude vanzelf loslaten. Pas wanneer jij onvoorwaardelijk van zowel je Perfecte en Imperfecte deel kan houden, zal jij je van binnen echt Heel en Compleet kunnen voelen. Je zal vanuit je Bewust Zijn Weten wie je bent en wat je Waard bent.

Lees hier meer: De Hemel op Aarde Creëren

Liefs Ivy

 

HoogMoed komt Voor de Val...