Menstruatie Klachten en Onderzoek
Geschreven 2007 - 2010

 
Homepage
 
Begeleiding
 
Tarieven
 
Transformatie
 
Transformatie
 
Links
 
Contact
 
 

Dit is het menstruatie dagboek dat ik heb bijgehouden vanaf 2007 op mijn oude tweelingzielen-soulmates forum om meer inzicht te krijgen in de menstruatieklachten en mezelf. Ik plaats het hier op mijn website in de hoop dat iemand er iets aan heeft.

20 jul 2007
Eergisteren was het weer zover hoor, ik veranderde in een Weerwolf (demonische ego). Huilen vanuit mijn tenen, helse boosheid, pijn en verdriet, supernegatieve gedachten. De dag erna precies hetzelfde, ik besluit dit in mijn agenda te noteren met een sippe smiley met daarachter de tekst Ongesteld worden???

Het is voor mij herkenbaar maandelijks gedrag, dit gebeurt nl bijna altijd 2 dagen voordat ik ongesteld moet worden gebeurd. Ik word er soms echt moe van maar ja aan de andere kant is het ook een mooie en natuurlijke manier om 1x in de maand van vastzittende boosheids energie af te komen hihi.

Jaren heb ik de pil geslikt en dan was er helemaal niets aan het handje maar sinds ik gestopt ben met de pil heb ik dus iedere maand last van dit weerwolf gedrag. Gek eigenlijk hoeveel de pil en al die hormonen erin dus onderdrukt in ons. Ik voelde me ook zo moe gisteren en vandaag en had bijna geen zin meer in de visite die ik zou krijgen.

Maar aangezien ik die vriendin eens in de 3 a 4 maanden zie had ik geen zin om haar af te bellen. En het was ook alsof het zo moest zijn, toen zij bij me op de bank zat vroeg ze me hoe het ging en vertelde ik haar over mijn weerwolf gedrag en dat ik dat altijd had voordat ik ongesteld moet worden. Ze vertelde mij dat zij daar in het verleden ook heel erg veel last van had gehad maar nu een middeltje daarvoor gebruikte wat bij haar echt gelijk hielp.

Ze vertelde over het middeltje en over de man waarbij ze het bestelde. Een wonderbaarlijk verhaal trouwens over die man, hij was slachtoffer van een elektrocutie en opgegeven door de medici.

De vriend van mijn vriendin had ooit een opleiding bij die man gevolgd en zo kwam mijn vriendin dus aan dit middeltje. Haar vriend heeft regelmatig last van stress en gebruikt daar het middeltje Support voor en zij gebruikt het middeltje She rond haar menstruatie.

Beiden zweren op de middeltjes waarvoor alleen natuurlijke ingrediënten gebruikt worden uit de planten- en mineralenrijk. 'Toevallig heeft m'n vriendin het middeltje She in haar tas zitten en ze geeft me een korrel waar ik op moet zuigen. Ik moet eerlijk zeggen dat ik me nog steeds een beetje moe en verdrietig voel maar het helse weerwolf gevoel dat is wel verdwenen

Ik ben niet zo van de medicijnen maar omdat dit middeltje bestaat uit natuurlijke ingrediënten en het voelt alsof het werkelijk helpt, besluit ik het gelijk via het internet te bestellen. De prijs valt me ook reuze mee, €12 voor een flesje van 100 korrels. Nou daar kan je dus heeeeeeeeeeeel lang mee doen want m'n vriendin vertelde dat je per keer maar 1 a 2 korrels nodig hebt.

Nou, het is nu even wachten totdat ik het middeltje binnen heb. Ik zal jullie op de hoogte houden van de ontwikkelingen. Als je interesse hebt in dit middel of het middeltje tegen stress dan kan je het hier bestellen http://www.alfonsven.com/. Het is interessant om eerst de Visie en het Interview te lezen.

11 sep 2007
Nou dat die korrels helpen dat is zeker. Ik moest de 20e ongesteld worden, begon de korrels 2 dagen daarvoor al in te nemen en de weerwolf buien die ik normaal had bleven uit!!! Ik was zo blij daarmee maar het maffe was dat ik helemaal niet ongesteld werd toen ik het moest worden.

Een week later had ik 2 dagen achter elkaar hele emotionele buien, ja ja de weerwolf in mij kwam naar boven. Het waren dagen dat ik moest schminken ergens en beide dagen vergat ik de korrels mee te nemen in mijn tas. Ik kan me nog herinneren dat ik ergens vlak bij Zandvoort was en wenste dat ik die korrels bij me had. Ik voelde me echt kut op dat moment.

Afijn, ik werd uiteindelijk dus een week later dan normaal ongesteld. Ik heb de persoon gebeld die mij de korrels had aangeraden en vroeg of dat normaal was dat je later ongesteld werd. Zij vertelde me dat dat inderdaad een andere werking van die korrels was, dat alles zich dus herstelt en je weer op je Natuurlijke tijdstip ongesteld word. Grappig hoe dat allemaal werkt hoor.

Even kijken hoe het eind van de maand verloopt.......

09 okt 2007
Voor het eerst in jaren ben ik niet veranderd in een weerwolf voordat ik ongesteld moest worden. Geen vette emotieschommelingen, geen vette boosheidmomenten en geen huilen vanuit m'n tenen momenten.

Jezus, wat een verademing was het deze maand zeg. Ik heb zelfs maar 1 korreltje ingenomen voordat ik ongesteld moest worden. Is dit nou echt een wondermiddel of??? Ik zal zien hoe het volgende maand verloopt maar op dit moment ben ik zeer tevreden dat ik nu eens 'normaal' ongesteld was.

26 nov 2007
Ben deze maand weer op m'n oude tijdstip ongesteld geworden ipv de 27e (nieuwe tijdstip vanaf ik met de Alfons Ven korrels begon) met de nodige weerwolf buien. Heel veel woede, pijn en tranen. Na 2 dagen werd het zoals normaal weer minder.

Ik blijf deze periode zien als Het moment dat al mijn eeuwenlange onderdrukte boosheid eruit mag komen zodat ik het los kan laten. En loslaten dat doe ik iedere maand weer hahaha.

Verder geen nare pijntjes of zo dus het viel wel weer mee afgezien die 2 weerwolf dagen.

27 dec 2007
De laatste tijd leerde ik steeds meer te accepteren dat ik 2 tot 3 dagen voordat ik ongesteld moest worden last kreeg van stemmingswisselingen en weerwolfbuien. Ik zag het als iets wat bij mijn vrouw zijn hoort maar ook als DE periode waarin ik mijn (nog vastzittende) boosheid emoties de vrije loop kon laten gaan en alles dus op een natuurlijke manier weer losliet.

Alles mooi en wel maar deze maand heb ik er ontzettend veel moeite mee gehad om dit alles te accepteren want mijn menstruatieklachten begonnen dit keer 2 dagen voor kerst. Ik heb dus alleen maar zitten huilen en vloeken tijdens de kerstdagen
Ik voelde me echt net een demonische duivel en mijn geloof en vertrouwen leken dit keer ook volledig foetsie te zijn. Zoals gewoonlijk richtte ik mijn boosheid in gedachte af op de persoon die het dichtst bij mijn hart staat...mijn twin , dus daar werd ik al helemaal niet vrolijker van zo tijdens deze dagen.

Verder heb ik God even flink laten weten wat ik van Hem en zijn Verwachtingen/Voorwaarden (die geënt zijn aan dit onmenselijke transformatieproces) vond hahaha. Het gebeurt me niet vaak dat ik mijn boosheid op God richt maar Jezus mina wat ben ik dit keer flink tekeer gegaan zeg! Ik kan niet zeggen dat ik deze maand geniet van mijn vrouw zijn en helaas, van de kerstdagen heb ik al helemaal niet genoten. Ik voelde me de afgelopen dagen eerder rijp voor....

Vroeger had ik nooit last van dit soort emotionele buien maar sinds ik gestopt ben met de pil verander ik iedere maand een paar dagen in een duivelse weerwolf. Af en toe ben ik geneigd om weer aan de pil te gaan zodat al die hormonen die emotionele schommelingen/natuurlijke emoties tijdens mijn menstruatie weer onderdrukken. Maar ja, wil ik al die troep weer in mijn lichaam? Wil ik mijn emoties wel onderdrukken? Zijn die emoties juist niet gezond maar worden die door de maatschappij vandaag de dag nog steeds TE weinig erkend en geaccepteerd?

Ik wil alles er gewoon laten zijn maar toch vind ik het jammer dat mijn menstruatie dit keer precies rond kerst viel en ik niet van mijn kerst heb kunnen genieten.

31 mrt 2008
Ik ben het zelf pas gaan merken toen ik een paar jaar geleden stopte met de pil. Daarvoor had ik nooit last van die huilbuien en helse boosheid voor of tijdens mijn menstruatie. Schijnbaar onderdrukt de pil toch een heleboel! Ik ben op een gegeven moment ook voor mezelf een soort dagboekje bij gaan houden waarin ik elke maand de datum opschrijf wanneer die huil- en helse boosheidbuien beginnen en wanneer ik ongesteld word. Zo leer ik er een beetje mee omgaan en het ook meer te Accepteren dat die emoties er ook mogen zijn.

Vroeger werd ik altijd vaste prik rond de 20e in de middag ongesteld, ik heb een paar keer die korrels gebruikt (waar ik in mijn eerste bericht hier over geschreven heb) tijdens mijn menstruatie en ergens hielp het wel maar mijn menstruatie werd er alleen heeeeeeeel onregelmatig door en dat vond ik zelf heel vervelend. Ik ben dus maar gestopt met die korrels, de regelmaat is niet teruggekeerd, ik word nu steeds ergens tussen de 17e en de 27e ongesteld. Door goed naar mijn lichaam te luisteren weet ik wel wanneer ik ongesteld ga worden, die heftige huilbuien en helse boosheid momenten zijn daar het teken van en die beginnen altijd 2 dagen voordat ik ongesteld moet worden.

Ergens lijkt het er sterk op dat onze menstruatieperiode ons dus juist Helpt ons Vrouw Zijn (vrouwelijke energie) meer te accepteren waardoor we dus ook meer in balans komen/zijn.

Veel van wat wij voelen is echt helemaal Niet van ons maar vanuit je Hooggevoeligheid pik je dingen van anderen op en kan je ze overnemen. Dit gebeurd vaak als je geestelijk/energetisch sterk met iemand verbonden bent of iemand zich sterk verbind met jou via zijn/haar gedachtes. En zo pikken we dus ook veel op van het collectieve bewustzijn.

Ik zal later als ik wat meer tijd heb een nieuw topic openen: Hooggevoeligheid....een last of gave??? Hoe ga jij hiermee om?

Voor nu...Voel....het mag er Allemaal zijn.

Knuffel van mij.... Liefs Ivy

19 mei 2008
Zodra ik 2 dagen achter elkaar moet huilen dan weet ik al hoe ver het is, tel daar ook nog de ontiegelijke trek in zoetigheid er bij op en ja hoor, je Weet gewoon hoe ver het is. Het is weer tijd om ongesteld te worden hahaha. De afgelopen 2 of 3 keer dat ik ongesteld was was de boosheid, dus die helse weerwolf buien, niet aanwezig.

2 dagen geleden begonnen de huilbuien en het pijn voelen rond m'n hart maar ook voelde ik heel af en toe een lichte boosheid die mijn ego natuurlijk weer energetisch op mijn twin z'n ego richtte hahaha. Ik moet zeggen dat ik wel blij ben dat het geen helse boosheid buien waren want het zegt me toch dat ik al heel veel oude boosheid (ook m.b.t. mijn twin zijn ego gedrag van vroeger) heb losgelaten.

Vandaag ongesteld geworden en hemel wat ben ik blij want zodra ik ongesteld ben verdwijnen die wisselstemmingen ook weer. De trek in zoetigheid verdwijnt niet dus besluit ik lekker te genieten van mijn vrouw zijn en trakteer mezelf lekker op 2 porties Profitolores.

11 dec 2008
Er is weer een verandering opgetreden, de laatste 2 maanden ben ik steeds 10 dagen eerder ongesteld. Ik ben nu weer ongesteld geworden en heb alleen wat last gehad van lichte ego boosheid. Geen 2 dagen huilen van tevoren ervaren dit keer, ook wel eens lekker hihi

Het voelt gewoon goed en ik geniet van de chocola op dit moment hahahahaa.

31 mrt 2009
Door mezelf te verdiepen in mijn eigen ongesteldheids gedrag heb ik geleerd dat het inderdaad gaat om een zuiveringsproces. Ik had ontiegelijk veel eeuwenoude opgekropte boosheid in me zitten vroeger en veranderde altijd 2 dagen in een weerwolf hihi, maar hoe bewuster ik werd van dit gedrag, en mijn boosheid ook meer ging erkennen en accepteren, hoe meer ik ook zag dat ik het begon los te laten en de mate van mijn boosheid tijdens het ongesteld zijn ook steeds minder werd.

Het mooie is inderdaad dat je door zelfonderzoek bewuster wordt van jezelf en dus ook je eigen lichaam, het lichaam verteld ons zoveel en het is echt mooi als je daar naar kan/wilt luisteren. Ik heb het echt als zuiveringsproces ervaren en ben alleen maar bewuster geworden van mijn eigen gevoelens, emoties en lichaam.

Update 2010
Ik hou nog steeds elke maand in een schrift bij wat ik allemaal ervaar rond de tijd dat ik ongesteld moet worden en ben en dat geeft me heel veel inzicht in m'n gedrag en emoties rond deze periode en wanneer ik ongesteld moet worden.

Ik ben in 2009 gestopt met die She-korrels te slikken omdat ik steeds onregelmatig ongesteld werd en ik daar niet zo’n zin in had. De boze weerwolf buien zijn verdwenen en ik ervaar nu in de week dat ik ongesteld moet worden 2 emotionele huildagen, dit zijn soms hele kleine buien en soms is het echt hart-verscheurend huilen vanuit mijn tenen. Verder heb ik heel veel trek in eten rond deze dagen, veel zin in sex hahaha en lichte irritatie gevoelens naar m’n twin waar ik gelukkig heel bewust van ben maar wel toelaat.

Ik zal hier later nog mijn ervaringen bijschrijven over hoe ik mijn menstruatieklachten (bekken instabiliteit, pijn bij m’n kont en buikpijn) die ik voor 2006 had, heb weg gecreëerd door simpel te letten op mijn manier van Denken. Ik weet zeker dat heel veel vrouwen hier iets aan kunnen hebben dus tot gauw.

Liefs Ivy

 

Geef mij de kracht om te veranderen wat ik kan veranderen, de tolerantie om te accepteren wat ik niet kan veranderen en de wijsheid om het onderscheid tussen die twee te maken...