Energie berichten Karen Bishop

 

 
Homepage
 
Begeleiding
 
Tarieven
 
Transformatie
 
Transformatie
 
Links
 
Contact
 
 

Karen voelt voor mij als iemand die ontzettend dicht bij zichZelf staat, een heel spiritueel wezen is maar daarnaast ook iemand is die met beide benen op de grond staat. In haar H-Erken ik ontzettend veel van meZelf en ik vind het dan ook een verademing om haar berichten te lezen omdat het niets Zweverigs heeft. Al sinds circa 2008 lees ik nu haar berichten en heb ik ervaren dat zij en ik vaak vrij synchroon lopen en mijn gevoelens over het Goddelijk Plan heel sterk overeen komen met de dingen die zij schrijft in haar berichten.

Naast al die H-Erkenning die ik vind in haar berichten voel ik me ergens zeer verbonden met haar ondanks dat ik haar nog nooit gezien of gesproken heb (afgezien van wat e-mail contact betreffende de energie berichten). Ik voel een band met haar, ervaar haar als mijn Gelijke die echt Naast mij meeloopt tijdens deze reis op Aarde. Door haar energie berichten voel ik me niet zo alleen staan in dit proces en leer ik steeds beter om te gaan met mijn hooggevoeligheid (hsp), het omgaan met energieen van anderen en met name met die van het collectieve bewustzijn.

Ik hoop dat jullie net zoveel hebben aan haar energie berichten en zou het fijn vinden om met mensen in contact te komen die ook al op dit punt aangekomen zijn.

Liefs Ivy


Wil je weten wie Karen is dan kan je hier meer over haar achtergrond lezen.

Update 2012: na een stop van een aantal jaren is Karen sinds juni 2012 weer begonnen met schrijven van energieberichten, omdat ik zelf een beetje ben uitgeschreven (een aantal onderwerpen waar ik nog niet klaar mee ben zullen op een later tijdstip geplaatst worden) en omdat mijn ervaringen m.b.t. mijn proces voor 95% overeenkomen met de dingen die Karen schrijft, wil ik haar (laatste) berichten toch graag delen met jullie.

Energie Berichten Karen Bishop 2014

 

Energie Berichten Karen Bishop 2013

 

Energie Berichten Karen Bishop 2012

 

Herken je wat je hier gelezen hebt? Ik ben op zoek naar Echte Gelijk-Gestemden en zou het fijn vinden om met jou in contact te komen.

E-mail mij