Inleiding Ivy's Spirituele Ontdekkingsreis

Geschreven in januari 2003

 
Homepage
 
Begeleiding
 
Tarieven
 
Transformatie
 
Transformatie
 
Links
 
Contact
 
 

Hoi, ik ben Ivy Bisoen,geboren op 6 juli 1967 in Paramaribo. Ik woon vanaf mijn 3e jaar in Amsterdam en woon sinds mijn 17e jaar alleen. Ik heb een hoop dingen in mijn leven meegemaakt die me uiteindelijk lieten denken dat ik in de hel beland was. Ik ben een ontzettend gevoelig en emotioneel mens, ik schaam me hier niet voor. Ik zie mijn gevoeligheid en mijn kwetsbaarheid tevens als mijn kracht. Ik heb ontzettend veel meegemaakt in mijn leven en heb daar heel veel van geleerd. Ik geloof dat als je je leven in Waarheid durft te leven, dat je Overal uit kan komen. Ik ben voor anderen een Spiegel, ik Confronteer anderen gigantisch. Dit doe ik niet om anderen lekker te pesten maar omdat ik er in geloof dat mensen iets kunnen doen met de Waarheid.

Al is het voor sommigen nog zo hard om te horen, zullen er vele Ego's gekwetst raken door mijn Eerlijkheid, ik luister naar mijn Gevoel en mijn Gevoel zegt me dat ik Altijd Eerlijk moet zijn tegen mensen. Ik zal altijd dingen opmerken waar mensen Niet over durven te praten,ik Voel nl een hoop aan en heb liever dat iemand bij mij Echt is dan dat ze 1001 Maskers (Ego's) opzetten en zich Mooier voordoen dan ze zijn. Niet veel mensen vinden het fijn om Geconfronteerd/Gespiegeld te worden door mij of anderen omdat ze liever wegrennen van hun Problemen en hun Gevoel. Veel mensen zijn enorm Gekwetst in hun leven door anderen, het heeft ze Pijn gedaan. En juist op het moment dat mensen Pijn voelen van Binnen, vluchten ze weer naar Buiten. Dit doen ze door van alles in hun leven te roepen zoals ziektes en verslavingen. Ego's worden door ons in het leven geroepen om ons te beschermen tegen die boze buitenwereld die ons wilt kwetsen.

Mensen verliezen zichZelf en gaan leven vanuit hun Ego, niet beseffend dat leven vanuit je Ego's een Illussie is. Het is een Leugen dat je leeft, je liegt tegen jezelf maar ook tegen Iedereen in je omgeving. Alleen heb je het zelf helemaal niet meer door omdat die Ego's zo bij je zijn gaan horen dat je het ziet als Normaal gedrag. Ik schrijf mijn verhalen hier neer voor mezelf als een onderdeel van mijn spirituele ontwikkeling. Daarnaast deel ik iedereen een kijkje in mijn hart en hoop hiermee te bereiken dat mensen weer terug in hun gevoel komen. Ik heb teveel ervaren dat mensen zich afsluiten voor anderen en niet meer over hun gevoelens, ervaringen en hun leven durven te praten.

Ik ben iemand die best wel over koetjes en kalfjes kan praten maar hou toch liever van wat persoonlijkere gesprekken zodat ik iemand toch beter leer kennen. Per slot van rekening is het al Moeilijk genoeg om JeZelf te kunnen zijn in zo'n maatschappij als waarin wij leven. Ik wil niet deelnemen aan zo'n maatschappij dat ons leert om vooral Niet onszelf te zijn. Ik ben Sterk maar ook Zwak, maar ik blijf mezelf zien als kind van God. Ik zal dan ook altijd overeind komen als ik weer eens op mijn bek ben gegaan. Met mijn verhalen hoop ik anderen weer een beetje terug te krijgen In hun Gevoel en Uit hun Denken. Bij deze wil ik ook alvast iedereen bedanken die mij geschreven heeft en deze site gelezen heeft. Ik hoop dat ik iemand kan bereiken met mijn verhalen.

Lichamelijk Mishandeld? Geestelik Mishandeld? Emotioneel Verwaarloosd? Angst? Stress? Spanning? Depressie? Sexueel Misbruikt? Straatvrees? Mensenvrees? Slaapstoornis? Eetstoornissen? Onzekerheid? Scheiding ouders? Minderwaardig Gevoel? Kindertehuis? Verslavingen of verslavingsgevoelig? Drugs? Drank? Ziektes? Medicijngebruik? Concentratiestoornis? Eenzaamheid? Verlegenheid? Gevoelig? Verlies van een dierbare? Burnout? Familieproblemen? Identiteitstoornis?

Zit je met 1 of meerdere van deze problemen en denk je dat je er niet of nooit meer uitkomt? Geef niet op, ik ben door alle bovenstaande onderwerpen gegaan en ik ben met veel vallen en opstaan overal doorheen geworsteld. En ik zeg altijd maar: 'als Ik hier doorheen kon komen, dan kan Jij het ook' !!! Ik kan je zeggen dat uit elke negatieve ervaring iets positiefs te halen valt. Alles wat ons overkomt maakt ons sterker en brengt ons dichter bij onze ware Ik. Ik hoop dat je na het lezen van mijn spirituele ontdekkingsreis weer een beetje geloof, hoop en liefde vindt voor jezelf en je ook beseft dat ook jij het waard bent om hier te zijn. Je bent goed zoals je bent....heb jezelf lief. Geef jezelf dat wat je misschien stiekem van een ander verlangt.

Jaren heb ik dankzij mijn doorzettingsvermogen kunnen leven met mijn Depressies. Er zijn 2 momenten in mijn leven geweest dat ik echt moest stoppen met werken. De depressies heb ik zelf laten ontstaan, daar ik zelf een hoop wilde ervaren om mijn eigen antwoorden te vinden. Dit in de hoop dat ik ooit mensen op weg zou kunnen helpen als ze in Duisternis zouden belanden. Ik weet dat veel mensen met vragen zitten over Aids, Hongersnood, Oorlog, Ziektes, Doden etc. Als ik om me heen vroeg naar het Waarom kreeg ik nooit een antwoord. Weinig of geen mensen die het antwoord wisten waarom de dingen gebeurden die zoveel pijn veroorzaakten. De schuld word vaak neergelegd bij God en dat vond ik wel heel vreemd om te horen. Waarom? Omdat mensen beweren dat er geen God bestaat, omdat er anders niet zoveel ellende in de wereld zou zijn.

Maar als God toch niet schijnt te bestaan, waarom dan wel Hem de schuld geven? Het is wel heel makkelijk om een ander de schuld te geven nie? Is het niet logischer te denken dat de Mens zelf Verantwoordelijk is voor zijn Keuzes en "Fouten" die hij maakt in dit leven? Ik wilde mijn antwoorden op mijn vragen hebben en ben daarom fanatiek op zoek gegaan naar antwoorden door ervaringen te scheppen, te zoeken naar mijn antwoorden. Er zijn momenten geweest dat ik alles zat was maar er was geen weg terug voor mij. Soms wist ik niet meer wat ik moest Denken of Voelen omdat ik zoveel pijn leed en niet meer vooruit scheen te komen. Toch kwam ik langzaam vooruit maar als Perfectionist heb ik nooit echt geduld voor mezelf gehad, waardoor ik ook zelden tevreden kon zijn over mijn behaalde doelen.

Op 22 Januari 2003 heb ik zelf het licht gezien, dankzij mijn Soulmate die me wat van zijn licht gaf in mijn duisterste moment. Ik vroeg God om hulp en hij zond mij mijn Soulmate. Mijn Soulmate gaf me iets wat ik nog niet eerder had gekregen: Steun, Licht en Liefde. Hij reikte me een hand en ik kwam zelf overeind. Dit is wat ik zo mis in mijn omgeving...Liefde en Onvoorwaardelijke Liefde. En nu weet ik ook hoe dat komt, Liefde zal je leren kennen als je Liefde voor Jezelf ervaart. Dit is echter niet iets dat je jezelf in een jaartje aanleerd. Om Liefde te leren kennen, zal je al je Maskers die je opgezet hebt in de loop van je leven, af moeten zetten. 1 voor 1, totdat je weer jezelf bent en durft te zijn, zonder je iets aan te trekken van wat anderen over je zeggen, van je denken of beweren.

Ik weet nu wat Liefde is en ben nu bezig om te leren hoe ik naar het Onvoorwaardelijk Liefhebben kan groeien. Hiervoor zal ik moeten leren om Zonder Verwachtingen van mezelf en anderen te houden.Ik kan je zeggen dat dat me heel zwaar valt. Het is ooh zo makkelijk om terug te gaan schelden naar mensen die je kwetsten, negatief te denken over iemand of jezelf, mensen te wantrouwen of terug te vallen in oude gewoontes. We zijn opgegroeid met Verwachtingen naar elkaar toe. Je stuurt iemand een kaartje en je verwacht een kaartje terug. Je houd van iemand en verwacht dat die persoon ook van jou houd. Je gaat door het vuur voor iemand en verwacht dat die ander dat ook voor jou over heeft. je staat altijd klaar voor mensen in nood en verwacht dat zij er ook voor jou zullen zijn in nood. Belangrijkste "vijand" waar we mee om moeten leren gaan is Angst.

Helaas zijn er Generaties achter elkaar in Angst opgevoed en hebben zij het op hun beurt weer doorgegeven aan hun kinderen. De Geschiedenis blijft zich herhalen als we het niet doorbreken, wat alleen maar zal leiden tot meer Geweld en Oorlog. Dit doorbreken is een zware klus maar achteraf zal blijken hoe Dankbaar je er voor zal zijn dat je die weg hebt durven te nemen. Elke dag word ik weer opnieuw uitgetest als ik me laat verleiden door de Angst die om de hoek komt sluipen als je weer toegeeft aan het vele Denken. En dat is weer onze andere "vijand": ons Denken. Soms is het om moedeloos van te worden maar ik merk dat ik steeds sterker word en sneller overeind kom als ik weer eens flink onderuit ga. Dit levert me een hoop Kracht en Vertrouwen in mezelf op.

Ik heb een hoop meegemaakt in mijn leventje en wil graag enkele dingen die ik ervaren heb, met jullie delen in de hoop dat het jullie weer in beweging zal brengen richting het Licht, weg uit die Duisternis waar zovelen van ons al jaren in hebben geleefd en nog in leven. Het is tijd voor Verandering, Positieve Energie, laten we met z'n allen werken hieraan en bij onszelf beginnen met leren te houden van ....Onszelf. Licht zal je helpen een keuze te maken om van richting te veranderen maar blijf ten alle tijden in jezelf geloven. Ik raakte van mijn pad af doordat ik teveel naar het geroddel over mij ging luisteren door mijn omgeving. Dit bracht Pijn en Twijfel in mijn hoofd en als Twijfel toeslaat, dan ga je Denken en juist dat Denken drijft je weer verder van je Gevoel af omdat sommige dingen te pijnlijk zijn, waardoor je in Duisternis belandt.

Om uit die Duisternis te kunnen komen, zal je moeten weten wat Licht is. Voor mij was juist dit mijn doel, jezelf ontdekken, ontdekken wat Liefde nou echt Is. Bewust worden van Wie Jij Bent en wat je Kan bereiken met je eigen Gedachtes en Gevoel. Ik durf nu meer en meer te zijn wie ik ben en als het jullie helpt uit het Duister te komen, dan deel ik mijn gedachtes graag, in de hoop dat ze je ooit zullen bereiken en het een beetje Licht brengt op jouw Weg. Hopelijk zullen we in plaats van alleen die lange weg af te lopen, ooit hand in hand samen verder gaan. Richting het Licht, daar waar we uiteindelijk Allemaal vandaan komen en weer Heengaan. Blijf je Eigen weg volgen, luister naar je Gevoel en je zal daar komen waar jij wilt Zijn. We zullen altijd aan ons zelf moeten blijven werken om dichter bij ons doel te komen.

We moeten alleen nooit vergeten wie we zijn en waar we heen willen
Wat mijn Waarheid is, hoeft niet jouw Waarheid te zijn
Lees dit dan ook met een open Mind
Misschien kan ik iemand hiermee op de goede weg helpen? Ik stuur je Licht>>>>>>>>>>

Dit heb ik in Liefde geschreven voor een ieder die denkt in het Duister belandt te zijn. Onthou dat je Nooit Alleen bent, we bestaan uit Energie en zijn met z'n allen aan elkaar Verbonden. Een ieder die je ontmoet, ontmoet je op Afspraak. We hebben Afgesproken met elkaar dat we elkaar het Tegenovergestelde zullen laten Zien. Ben jij een Leugenaar? Dan zal ik vast ooit je Pad gekruist hebben en heb je vast kunnen zien wat Eerlijk zijn is. Zo zijn er ook zielen mijn pad opgekomen die mij lieten zien wat eerlijkheid is toen er bij mij leugens uit mijn mond kwamen. Zo geldt voor alles in dit leven, dat we elkaar helpen dichter bij de Waarheid te komen, wie we in Werkelijkheid zijn. Wij zijn elkaars Spiegel... Helaas Herinneren weinigen dit nog maar er komt verandering en mensen zullen zich bewuster worden van het Geheel.

Hierbij wil ik mijn vader en moeder bedanken dat zij mij het leven schonken.
Doordat zij mij het leven schonken,kon ik gaan ontdekken wat ik nu allemaal heb geleerd.
Pa en Ma ik mis jullie beiden en ik hoop dat jullie me ooit kunnen zien zoals ik in werkelijkheid Ben...ook ik ben en ken Duisternis maar....ben op de eerste plaats: Licht en Liefde.

BRAVEHEART
Lieve Soulmate,

Dank je wel dat je mij je Licht schonk,
hierdoor kon ik mijn weg van het Aardse leven
naar het Goddelijke leven vinden.

Jij reikte me jouw Kennis aan en ik heb dit dankbaar omgezet in Ervaringen en Gevoelens. Door eerst door het Gevoel en de Ervaringen te gaan kon ik zelf ook deze Kennis verkrijgen. Ik heb altijd graag van je willen leren en je als Spiegel gebruikt. Ik hoop dat je me ooit als je Gelijke zal zien en jij mij ook als Spiegel zal kunnen gebruiken. Je zal voor Eeuwig in mijn hart zitten.

Misschien zullen we ooit samen het pad aflopen?
Voor nu loop ik mijn eigen weg af en hoop je ooit weer tegen te komen op dit pad

Ik hou Onvoorwaardelijk van jou Soulmate, tot in een nieuwe wereld, tot Nu....

Liefs je Soulmate,
ChildofGod - Ivy

Lees hier verder

 

 

 

 

Neem niet iets aan wat u heeft horen zeggen, neem geen traditie aan, neem geen bewering aan omdat die in onze boeken staat, noch omdat ze met uw eigen geloof overeenstemt, noch omdat het door uw leraar wordt gezegd. Wees uw eigen licht. Diegenen die nu, of nadat ik dood ben, op zichzelf vertrouwen en buiten zichzelf geen hulp van iemand anders zoeken, zij zullen de grootste hoogte bereiken.

Boeddha