Hel

Geschreven in 2003

 
Homepage
 
Begeleiding
 
Tarieven
 
Transformatie
 
Transformatie
 
Links
 
Contact
 
 

Vanaf jongs af aan wordt ons geleerd dat als je dood gaat, je of naar de Hemel of naar de Hel gaat. Maar wat bedoelen mensen hier nou mee? Moeten we echt dood gaan voordat we in de Hel belanden? Gaan alle slechte mensen of mensen die fouten gemaakt hebben in hun leven allemaal dan naar de Hel? Eenzaam zou het niet zijn want dat zou betekenen dat we allemaal daar terrecht komen hahaha.

Nee ik denk niet dat iedereen die slecht geweest is in dit leven naar de zogenoemde Hel gaat want ik geloof niet in de Hel zoals het ons aangeleerd is. Denk je nou echt dat Hitler of mensen die zelfmoord hebben gepleegd of een ander geweld aan hebben gedaan nu allemaal in een brandende Hel zitten? Denk je nu echt dat God zo Slecht is, dat Hij zo onderscheid maakt van Goed en Slecht? God heeft Zuivere Gedachtes, het zou mooi zijn als we onszelf zo kunnen transformeren dat we allemaal net zulke Zuivere Gedachtes hadden.Ik ben nog steeds bezig mezelf zo puur/zuiver mogelijk op te voeden. Ja want dat is wat we moeten doen, onszelf Heropvoeden!!!!

Zoals ik over de Hel denk, is niet de manier waarop het ons geleerd wordt. Ik denk juist dat je eigen donkere gedachtes over de Hel ervoor zorgen dat je in de Hel terrecht komt. En dan heb ik het niet over een Hel met Duivels, Satan, Vuur etc...nee ik heb het gewoon over de Hel die je zelf creeert, net als hier op Aarde al gebeurt. Ik denk nl dat we met zijn allen al vaak genoeg in de Hel zitten hier op Aarde, door alle ellende die we elkaar aandoen, maken we een Hel op Aarde voor een ander!!!!

Door alle ervaringen die we niet verwerken raken we de weg van het Licht kwijt en belanden in het Duister!!! Ik zie het zo: met de Hemel bedoelen ze gewoon het Licht, Liefde, God, Geluk, Vrede, Voelen, Positiviteit etc...en met de Hel bedoelen ze Duisternis, Haat, Satan, Oorlog, Denken, Negativiteit etc...Zoals het ons geleerd wordt is het niet gek dat mensen bang worden van de Dood, want wie wilt er nu tussen allemaal criminelen en slechte zielen zitten? Wie wilt er branden in de Hel en altijd in Duisternis leven?

Mensen leven vaak genoeg met Depressies, zie maar eens wat er dan gebeurt. De gordijnen gaan dicht, je sluit je af van de wereld en de mensen om je heen. Je schept je eigen Hel op Aarde omdat je ook wilt ervaren wat het is om in de Hemel te zitten. Zonder te weten wat de Hel nou betekent, zal je ook nooit weten wat het is om in de Hemel te zijn. Het 1 kan niet zonder het andere bestaan!!!

Ik kan best wel situaties opnoemen waarbij je kan denken dat je in de Hel bent beland: Kindermisbruik, Verkrachtingen, Aanrandingen, Verslavingen, Drugs, Geestelijke en Lichamelijke Mishandeling, Zinloos Geweld, Discriminatie, Moord, Ziektes en ga zo maar door. Helaas zijn er weinig mensen die beseffen hoe Sterk ze juist door dit soort ervaringen zijn geworden.(Ik ben het zelf nu pas aan het doorkrijgen hoe sterk ik eigenlijk ben geworden van mijn ervaringen). Dat ze van een Negatieve ervaring(Hel) een Positieve(Hemel) kunnen maken.

Onze manier van Opvoeden en Denken heeft ons van het Licht geleid en zorgt er voor dat we in Duisternis leven. Denk je negatief en leer je niet van je ervaringen die je schept, dan zal je zeker denken dat je in de Hel zit en als je Ziel zich verhuist naar een andere Wereld zal je ook zo blijven denken. Net zo lang tot je het afgeleerd hebt!!! Je hoeft daar echt niet voor Dood te gaan. Bekijk het eens op een andere manier dan ons is geleerd...

we leven in een Universum met verschillende Werelden...je Ziel verplaatst zich constant van de ene Wereld naar de andere Wereld, steeds een stukje dichter naar het Licht...dit gaat al eeuwen zo alleen hebben we dat nooit op deze manier geleerd van onze opvoeders!!! Angst brengt ons in de Duisternis, weg van de Liefde/Licht. Verander je manier van Denken eens en kijk eens waar je dan terecht komt. Moet je eerst Dood gaan om in de Hemel te komen? Nee hoor!!! Lees maar verder bij de Link Hemel over mijn gedachtes daarover....

Liefs Ivy

 

 

Het leven heeft zijn eigen verborgen krachten, die je alleen kunt ontdekken door te leven.