Eenheidsbewustzijn 2

Geschreven op 20 en 21 februari 2005 / Bijgewerkt op 25 en 28 februari 2005
 
Homepage
 
Begeleiding
 
Tarieven
 
Transformatie
 
Transformatie
 
Links
 
Contact
 
 

Dit stuk heb ik op Maandag 28 februari 2005 geschreven

Het stuk waar ik nu in zit is voor vele heb ik al gemerkt niet te begrijpen. De meeste mensen praten vanuit die dualiteitsbewustzijn, daar waar je inderdaad angst en liefde bent, en ja vanuit dat bewustzijn klopt het ook wat men denkt en zegt over angst en liefde. Ik ben daar al geweest, ik ken het, ik zat er de afgelopen week ook weer in en snapte er maar niets van hoe het nou kon want mijn oude overtuigingen klopten niet meer.

Ik bleef me onbegrepen voelen en voelde me vrij angstig omdat het leek alsof ik de enige was die geloofde dat je Liefde bent, Verlicht bent, Soulmate relaties mogelijk zijn, je kan Creeren. Ik liet me steeds uit mijn kracht trekken en schoot zo steeds weer in de Twijfels. Zodra die twijfel weer toesloeg durfde ik niet meer te geloven wat mijn gevoel vertelde en schoot ik dus steeds weer terug in die dualiteitsbewustzijn. Ik heb God en het Universum gevraagd mij te begeleiden in dit proces en mij hulp te bieden.

Ik vroeg en kreeg op het juiste moment waar ik om vroeg. Ik was wat aan het lezen op een forum over soulmates en daar zag ik een link staan van een site en ik ben daar toen gaan kijken. Ik werd helemaal vrolijk tijdens het lezen want het begrip wat ik maar niet kon vinden in mijn omgeving wat betreft mijn 'probleempje' in mijn omgeving vond ik hier.

Vanuit mijn hogere bewustzijn, en hier leef ik vrij veel uit heb ik ontdekt, ben je Liefde en ga je niet iets erkennen wat je Niet bent. Hier is er geen Tijd alleen het Nu, is er geen Angst maar Ben je Liefde. Ik merk dat ik m'n ei niet kwijt kan bij mensen wat betreft de fase waar ik nu weer in zit omdat de meeste mensen nog bezig zijn vanuit die dualiteitsbewustzijn. Ik heb ontdekt dat het 'probleem' waar ik mee zat te maken heeft met 3d en 5d bewustzijn.

Vanuit die dualiteitsbewustzijn (3e dimensie) is er nog angst, durf je niet te dromen en geloven dat ook jij een leven vol vreugde verdient, een Liefdevolle relatie kan hebben met een partner die bij je past, een leuke baan verdient, blijven er problemen op je bordje komen, blijf je karma opbouwen en inlossen, ontken je dat je al Verlicht bent en deze Natuurlijke manier van Zijn Blijvend is, en heb je nog te maken met verleden en toekomstige tijd.

Leef ik vanuit mijn hogere bewustzijn (5e dimensie) dan voel ik me Verlicht en weet ik dat dit mijn Natuurlijke aards is die ik vanuit 3d altijd heb ontkent, is er geen angst, durf ik te dromen en te geloven dat ik een leven vol vreugde verdien, een Liefdevolle relatie kan hebben met een partner die bij mij past, een leuke baan verdien, hier zijn er geen stapels met problemen want problemen los je in 5d Nu op, hier bouw je geen karma meer op en is karma inlossen niets meer dan een oude overtuiging die hoort bij 3d, is er geen tijd en ruimte. Hier Creeer ik alles waar ik van droom ...

Ik zie dat ik mijn eigen stukje Hemel op Aarde heb gecreerd, ik heb mee zitten creeren met God. Ik vond het eerst vreselijk dat er niemand was die kon delen in deze vreugde maar ik weet dat meer en meer mensen helemaal voor zichzelf gaan kiezen. Geen genoegen meer zullen gaan nemen met relaties die Nu niet meer voor ze werken. Geen genoegen meer gaan nemen met die oude overtuiging dat ze Angst zijn, dat hun dromen niet uit kunnen komen, geen genoegen meer nemen met een baan, omgeving of personen die niet meer bij ze passen. Vanuit hun Hogere Bewustzijn zullen ze gaan Doen wat goed voor hun is, zullen ze zichzelf op de eerste plaats zetten, zullen ze al het oude wat niet meer werkt Loslaten.

In de 5e dimensie is er geen angst, klamp je je niet vast aan dingen die niet meer bij je passen, zijn relaties niet moeilijk, hoef je geen genoegen te nemen met een baan die je alleen maar geld oplevert en geen voldoening. Al die dingen horen nog bij het bewustzijn vanuit de 3e dimensie, in de 5e dimensie is Alles mogelijk. Durf voor jezelf te gaan, durf Los te Laten, durf te Geloven, durf te Creeren. Zo vond ik een week geleden nog bij niemand het begrip wat betreft het proces waar ik nu weer in zit.

En vandaag sprak ik met iemand waar ik ook een reiki curcus bij heb gedaan en bij haar vond ik begrip. Ook zij leeft meer vanuit haar hogere bewustzijn, haar manier van denken en dingen beleven vanuit het Nu komt overeen met mijn manier van denken en beleven. Het is zo belangrijk om mensen om je heen te creeren die dezelfde trilling hebben en waar je soms gewoon ff lekker mee kan kletsen. Het is soms gewoon ontzettend fijn om mensen om je heen te hebben die je aanvullen en interesses delen. Ergens is het gewoon fijn om elkaar even te bevestigen om vervolgens weer onze eigen weg te vervolgen. Het voelt fantastisch om te leven vanuit mijn Hogere Bewustzijn en 5e Dimensie, het is net een grote Speeltuin.
Wanna play??????

Liefs Ivy

 

Door dit stuk op deze site kreeg ik mijn antwoord op het 'probleem' waar ik mee zat te dubben. Misschien heeft iemand er iets aan.

CHANNEL AARTSENGEL MICHAEL OVER 3D EN 5D

CHANNEL AARTSENGEL MICHAEL OVER SOULMATES

16 December 2006

Ondertussen heb ik er veel bijgeleerd en weet ik nu dat ik me in alle Dimensies verplaats. Als ik me heel rot voel schiet ik vanzelf terug naar 3d, voel ik me weer blij dan ben ik weer terug in 5d. En zo ben ik lekker aan het Tijdreizen hahaha. Ik ben een Ziel maar ook nog Mens, ik leef in de Geestelijke Wereld als ook de Aardse Wereld. Er is een tijd geweest dat ik niet wist hoe die eenheidsbewustzijn nou werkte of wat ware Verlichting nou betekende. Ik zat vast in die dualiteit, wilde liever geen angst, boosheid, verdriet, teleurstelling etc voelen en worstelde dus vaak op die momenten dat ik deze emoties voelde.

Gelukkig ben ik dankzij het Transformatieproces en de ontmoeting met mijn Soulmate meer en meer gaan begrijpen en accepteren dat al die emoties en het bijbehorend gedrag ook bij mij horen. Toen ik mijn Soulmate ontmoette was ik wel een vrij sterk mens maar ik had niet voldoende zelfvertrouwen en ik had nog te kampen met het niet kunnen vergeven van 3 mensen uit mijn verleden. Zodra ik aan het dacht kwamen er namelijk altijd gevoelens van boosheid en verdriet omhoog. Ik kon het niet loslaten op één of andere manier. Ik leerde dit los te laten door te beseffen dat ik met alle drie, voordat ik hier op Aarde kwam, zielsafspraken had gemaakt. Toch tot op de dag van vandaag blijf ik nog iets vasthouden wat met één van hen te maken heeft. Gelukkig beinvloed het alleen niet meer mijn hele leven zoals vroeger wel het geval was.

Toen ik mijn Soulmate ontmoette vond ik mezelf o.a. niet speciaal genoeg, niet slim genoeg op verstandelijk niveau, ik was totaal niet geduldig met mezelf omdat ik altijd heel streng en hard was voor mezelf vanuit mijn Perfectionistisch Ego, ik verwachtte toen ook nog teveel. Door in mijn Soulmate zijn Spiegel te kijken leerde ik alle delen die ik in hem juist heel erg bewonderde, maar in mezelf niet meer zag, zoetjes aan te Aaccepteren.

Hij was degene die jaren geleden steeds riep dat hij en ik één waren. Ik bedacht me dat als dat werkelijk zo was, dat dat moest betekenen dat ik net zo slim, net zo geduldig, net zo begripvol, net zo begaafd, net zo mooi etc moest zijn als hij. En zo ontwikkelde ik meer zelfvertrouwen en eigenliefde voor mezelf omdat ik mezelf aan mijn Soulmate durfde te Spiegelen en mezelf in hem zag. Tijdens de eerste jaren verliep het contact vrij soepel tussen ons ondanks dat mijn Soulmate vrij gesloten was en moeite had met open te communiceren.

Beiden gingen we door een moeilijke fase heen die bij het transformatieproces hoorde. Deze fase was het leren herkennen, erkennen en accepteren van ons Ego, van onze Emoties, Oude Angsten die we nog met ons meedroegen, Oude Patronen en Overtuigingen waar we ons nog aan vastklampten. Ik zag mijn Soulmate veranderen in een gesloten persoon, ik voelde veel boosheid, teleurstelling en gekwetstheid bij hem. Hij ontkende veel maar toch wist ik zeker dat wat ik bij hem voelde klopte.

Ik raakte zelf heel gefrustreerd door zijn Ontkenningen als ik hem iets wilde spiegelen. Het voelde alsof hij niet meer met mij samen wilde werken aan de band die wij hadden. Ik voelde veel boosheid en teleurstelling in mij ontwikkelen. Hoe meer ik keek naar zijn fouten en gebreken, hoe meer dat wat ik in hem zag, zich in mij begon te ontwikkelen. En zo begon voor mij een hele moeilijke les, namelijk het erkennen en accepteren dat al die minder fraaie delen die ik in mijn Soulmate zag, dat die ook in mij zaten. Ja want als wij in gevoel één waren, dat moest dat betekenen dat wij in Emoties ook één waren.

Het mooie was dat ik mezelf gewoon helemaal terug zag in mijn Soulmate, ik zag hem door dingen heen gaan waar ik zelf jaren geleden al doorheen gegaan was. En zo zag ik dat ik zelf ook door dingen heen ging die hij al ervaren had voordat ik hem ontmoette. Er waren ontzettend veel overeenkomsten, ik zag een stoere macho en herkende mezelf in hem zoals ik vroeger zelf ook was, ik voelde boosheid en herkende het gevoel dat ook in mij zat, ik zag hem veel willen en zeggen en herkende mezelf zoals ik vroeger was en nu ook nog wel eens ben. Wat ik allemaal in hem zag, positief of negatief, ik herkende Alles in mezelf. Hij en ik waren werkelijk één en doordat ik dit herkende begon ik het ook bij anderen te herkennen.

Ik zag en zie vele mensen door exact dezelfde ervaringen, lessen en fases gaan als waar ik jaren geleden al doorheen gegaan ben. Ik herken mezelf in iedereen, zo heb ik een aantal mensen ontmoet in de afgelopen jaren die allemaal hun Tweelingziel - Soumate hebben ontmoet en die precies door dezelfde fases gaan als ik. Er is zoveel herkenning, er zijn zoveel overeenkomsten met die mensen en veel van wat we ervaren loopt synchroon met elkaar. Ook heb ik via internet ontzettend veel mensen gesproken in de afgelopen 4 jaar die allemaal hun Tweelingziel - Soulmate hebben ontmoet. Ook zij gingen door dezelfde fases en lessen en ook in hen herkende ik mezelf en zij herkenden zich weer in mij.

Maar het allerleukste van al deze ontmoetingen en gesprekken die ik had, was dat als iemand mij iets vertelde over zijn/haar Tweelingziel - Soulmate, ik mezelf of mijn Soulmate weer in die persoon herkende. En als ik mijn verhaal vertelde dan herkenden die mensen zichzelf of hun Tweelingziel - Soulmate weer in mij. Zo ontdekte ik dus dat wij in essentie werkelijk Allemaal hetzelfde zijn, we zijn werkelijk Eén. Het enigste wat er speelt is dat heel veel mensen dit zelf nog niet beseffen vanuit hun onbewustheid. Mensen die nog met een Muur om hun hart leven, bang zijn om zich te openen en zo hun Ware Zelf te laten zien. Mensen die hun oude trauma's, oude patronen, oude overtuigingen, oude angsten etc nog niet kunnen loslaten omdat ze nog niet voldoende Kracht, ZelfLiefde, Geloof en Zelf-Vertrouwen voor zichzelf hebben ontwikkeld.

Al zijn er nog zoveel mensen die nog niet voldoende geloof en vertrouwen hebben ontwikkeld dat de wereld daadwerkelijk wel verbetert kan worden, dat Ware Liefde echt wel bestaat, dat er Vrede op Aarde mogelijk is en dat wij allemaal het Beste verdienen en het Waard Zijn om hier op Aarde te zijn, ik geloof dit wel. Mijn geloof is onmens groot, ik Weet vanuit mijn eigen ervaringen dat het mogelijk is. Ik weet dat de wereld gigantisch aan het veranderen is en mensen zich steeds meer Bewuster worden van wie ze nou werkelijk zijn en wat ze echt willen in dit (voor veel zielen trouwens het laatste) leven.

Als iedereen zijn/haar eigen verantwoordelijkheid op zich durft te nemen en het transformatieproces (oude angsten en verwachtingen loslaten) met zichzelf aan durft te gaan, dan helpt men automatisch mee aan het verbeteren van de wereld. Als jij onvoorwaardelijk van jezelf leert houden dan draag jij bij aan het Creëren van meer Onvoorwaardelijke Liefde hier op Aarde. Ik zie al jaren mensen bewuster en bewuster worden, het is ongelooflijk hoeveel mensen ik heb gesproken die allemaal hiermee bezig zijn. Het zal misschien wat geduld vergen maar ik weet zeker dat er binnen 5 jaar gigantisch veel mensen meer of geheel van zichzelf zullen houden. Mensen die allemaal die transformatie doorlopen hebben en er dus voor gezorgd hebben dat er nog meer Liefde op Aarde gecreëerd werd.

Het transformatieproces leert je om Al je gevoelens en emoties te accepteren. Niets te ontkennen van jezelf, want als je dat doet dan ontken je een deel van jezelf en zal je je nooit echt Compleet - Heel kunnen voelen. De medaille heeft twee kanten, zo bestaat de mens ook uit twee kanten, de Lichte en de Duistere. Het is iedereen zijn/haar eigen verantwoordelijkheid om dit gegeven van jezelf te Accepteren. Als je dat kan, zal je een ander ook beter begrijpen als die vanuit hun onbewustheid jou proberen aan te vallen. Je bent niet slecht als je eens boos wordt of iemand niet aardig vindt, je bent niet slecht als je voor jezelf kiest en Nee zegt tegen iemand, je bent niet slecht als je een ander zijn verantwoordelijkheid en oude bagage die jij voor hen draagt, teruggeeft.

Het getuigt van onvoorwaardelijke liefde voor jezelf en een ander als jij je boosheid niet altijd inslikt maar ook eens uit. Het getuigt van onvoorwaardelijke liefde voor jezelf en een ander als jij je eigen grenzen aangeeft en een ander jou niet als voetveeg laat behandelen. Het getuigt van onvoorwaardelijke liefde voor jezelf en een ander als jij je eigen verantwoordelijkheid draagt en ieder ander zijn/haar eigen verantwoordelijkheid laat dragen. Het getuigt van onvoorwaardelijke liefde voor jezelf en een ander als je je eigen bagage draagt of los durft te laten en een ander dat ook voor zichzelf laat doen. Het getuigt van onvoorwaardelijke liefde voor jezelf en een ander als je jezelf en een ander toestaat om ook eens fouten te maken.

In gevoel zijn we allemaal hetzelfde, ik herken mezelf in een krachtige, open, vrolijke, positieve, bewuste, liefdevolle persoon maar ik herken mezelf ook in een zwakke, gesloten, verdrietige, negatieve, onbewuste, angstige persoon. Ik ben Alles, Alles zit In mij maar ook in Jou. Angst ziet de Verschillen maar Liefde ziet de Overeenkomsten. Ik hoop dat iedereen ooit zal inzien hoe Gelijk we echt allemaal zijn, hoe Eén we Zijn. Ik ben Liefde, jij ook, ik ben Angst, jij ook.

Het mag er allemaal zijn, ik hoef niet meer te kiezen om me alleen maar vrolijk, licht, sterk, positief etc te voelen. Ik hoef niet alleen maar een begripvol persoontje te zijn, ik mag mijn boosheid tonen, ik mag mijn grenzen aangeven en voorwaardelijk zijn. Het is een verademing om te Voelen dat werkelijk Alles wat er In mij is, er gewoon mag zijn. Zonder dat ik me schuldig voel of schaam als ik een keer lekker boos wil zijn of op mijn strepen moet gaan staan bij iemand die over mijn grenzen wilt gaan.

Daar waar ik vroeger altijd in conflict leefde en me het liefst altijd sterk, mooi, vrolijk, liefdevol etc wilde voelen, daar heeft nu Acceptatie plaats gevonden dat ik nog net zo mooi ben als ik me eens van mijn duistere en negatieve kant laat zien. Ik hou werkelijk van Alles In mij op dit moment. Ik ben voorbij die Dualiteit, ik hoef niet meer voor het ene te kiezen. Alles mag er zijn, ik ben gewoon blij met Al wat Is.

Dit voelt voor mij nou echt als Eenheidsbewustzijn.

Liefs Ivy

 

 

 

 

 

 

 

 

Het is niet Verplicht te antwoorden als iemand om Ruzie Vraagt.