Creëren

Geschreven op5 december 2004
Bijgewerkt op 3 maart 2005
 
Homepage
 
Begeleiding
 
Tarieven
 
Transformatie
 
Transformatie
 
Links
 
Contact
 
 

Dit onderwerp is eigenlijk een vervolg op het onderwerp Gedachtekracht waar ik over geschreven heb. In augustus van dit jaar kreeg ik van iemand een url van een site dat ging over Lucide (bewuste)Dromen. Ik wilde graag weten wat het inhield en hoe dat nou werkte. Heb toen wat zitten kletsen met iemand die wat uitleg gaf hierover. Hij vertelde dat je tijdens je dromen dus je dromen bewust kan sturen. Je Weet dat je wakker bent in je droom en maakt alles bewust mee.

Door je dromen elke dag op te schrijven, je hebt 4 tot 6 dromen per nacht, ga je symbolen herkennen die jou iets kunnen vertellen over je leven of dat van anderen. Afijn we hebben over en weer wat gekletst, hij over zijn bewuste dromen en ik over mijn leventje en mijn geestelijke ontwikkeling. Dat ik dat het belangrijkste vond in mijn leven, dat het eigenlijk mijn hobby was om geestelijk te groeien, hoe zwaar het ook was soms. Ik vertelde over mijn gedachtes over Gedachtekracht. Dat je via je eigen gedachtes dingen kon creeren als je het vanuit je hart deed. Hij hoorde me aan en kwam toen lachend vertellen dat de manier waarop ik leefde, vanuit het Bewuste, dat Dat juist was, wat hij deed tijdens zijn Lucide Dromen. Dat het de bedoeling was dat hetgeen hij tijdens die Lucide dromen kon, dat hij dat ook in het bewuste leven kon toepassen.

Ik ben toen wat gaan lezen op die site en zag toen een berichtje dat ik wel heel erg interessant vond. Iemand schreef dus dat hij bewust bezig was met creaties te scheppen door zijn manier van denken en praten te veranderen. In plaats van te zeggen ik Wil meer geld, ik Wil gelukkig zijn, ik Wil gezond zijn etc, schreef ie dat het krachtiger was om te zeggen: ik Leef in overvloed,ik Ben gelukkig, ik Ben gezond. En zo begon ik aan mijn volgende uitdaging: het zelf creeren

Het eerste waar ik mee begon was een baan te creeren. Ik zat al weer ruim 9 maanden of zo zonder werk en had geen geld om leuke dingen te kunnen doen, kleren kopen of naar de kapper gaan zat er al helemaal niet in. Ik solliciteerde me suf en wilde zo graag een baan maar het lukte me niet. Tot het tot me doordrong dat ik steeds zei: ik Wil een baan.....het Universum geeft je waar je om vraagt en zo bleef ik dus een baan Willen ipv dat ik hem ook echt kreeg. Ik begon toen vanuit mijn hart en tenen te zeggen: ik Creeer een baan. Dit deed ik 3 dagen lang en poeffff na 3 dagen had ik 3 opties waar ik kon gaan werken en heb toen 2 banen aangenomen.

Helaas verdiende ik bij beide banen veel te weinig en toen ging ik aan de slag met m'n volgende creatie. Ik ben toen een paar keer vanuit mijn hart gaan zeggen: ik creeer meer geld. En dit deed ik ook weer een paar dagen en ook toen kreeg ik iets meer geld. Mijn ene baan vond ik vreselijk, ik ging er heen met ontzettend veel tegenzin. Ik moest mezelf ook dwingen om de dag daar door te komen. Ik was het gewoon zat en zat op een gegeven moment in een gesprekje met God. Ik vroeg hem te helpen bij dit probleem en de volgende dag werd ik gebeld door die manager van die winkel. Hij vertelde dat hij liever met iemand anders door wilde gaan omdat ie van mij wist dat ik het werk niet leuk vond. En zo kwam dus weer een andere creatie vliegensvlug uit.

Het hoeft dus niet altijd op dezelfde manier te gaan om dingen te creeren. Soms zeg ik m'n creatie 7x achter elkaar op en dat doe ik dan meerdere keren op een dag, net zo lang tot het uitkomt. Maar soms hoef ik maar aan iets te denken en dan komt mijn gedachte of wens tot leven. Soms binnen een uur, soms binnen een dag of week en tja soms....lukt het niet hahahaa. Waarom het niet lukt? Ik denk dat ik dan ergens in mezelf een gebrek aan zelfvertrouwen heb. Niet durf te geloven dat ik ook dat echt kan creeren en tja als je dan twijfelt, dan lukt zo'n creatie ook gewoonweg Niet.

Ook kan het zijn dat je gewoon niet toe bent aan zo'n creatie die je wilt scheppen. Ik geloof er heilig in dat het Universum me alles geeft wat NU goed voor mij is. Alles komt op het juiste moment wel mijn pad op. Zo zag ik iemand die heel speciaal voor mij was nog maar zelden. Vond het vreselijk dat er nog zo weinig gecommuniceerd werd. Ik zat al te twijfelen of ik dan maar helemaal moest kappen met die persoon. In m'n hart voelde ik dat kappen geen optie was omdat we toch altijd verbonden zullen zijn.

Ik begon toen dus maar met een andere creatie. Ik ging weer aan de slag door een aantal keer te zeggen: ik creeer meer contact en meer communicatie met die persoon. En met 2 dagen kreeg ik een berichtje van die persoon. We hebben toen een aantal keer fijn gemaild met elkaar. Die persoon was af en toe vrij open toen en zo kwam het dat we ook weer afspraken om elkaar eens te zien. En zo zie en spreek ik die persoon nu weer meer en het voelt weer ontzettend goed, zoals ik zelf voelde dat het hoorde te zijn. Soms lukken creaties dus niet, bij mij meestal door een gebrek aan zelfvertrouwen. De afgelopen 10 jaar heb ik als grootste hobby, Geestelijk Groeien op nr 1 staan. Ik vind het belangrijk om aan mezelf en m'n ontwikkeling te werken. Alleen soms gaan dingen mij niet snel genoeg en dan kan ik wel eens in een dip raken. De dingen gaan dan niet lekker en het lijkt of je stil bent komen te staan in je groei. Zo ervaarde ik het ook nog niet zo lang geleden op een bepaald gebied. Ik werkte keihard aan mezelf maar voelde toch dat er nog steeds een gebrek aan zelfvertrouwen was.

Kon bij sommige mensen zo snel uit mijn kracht schieten. Paste me teveel aan die ander aan en stelde mezelf als de mindere op in sommige situaties. Ik baalde en zo begon ik meer kracht en geloof in mezelf te creeren. En zoetjes aan kom ik steeds meer en meer in mijn kracht en begin ik meer op mezelf te vertrouwen. Als je ziet dat je eigen wensen in no time uitkomen, en dat puur door je eigen GedachteKracht, dan ga je ook meer op jezelf vertrouwen. En zo komen je eigen creaties ook sneller uit. Kijk wel uit met Wat je wenst want voor je het weet krijg je het van het Universum. En soms zitten er ook minder leuke dingen tussen. Zo baalde ik dus dat ik stil leek te staan en vroeg God weer om hulp. Ik wilde meer in m'n kracht staan, meer geloven in mezelf en bij mezelf blijven. En zo begon ik dus met mijn creatie uit te spreken en die luidde: ik creeer meer geloof in mezelf en ik creeer dat ik in m'n eigen kracht blijf staan.

De volgende dag kwam ik in gesprek met iemand die veel kan zien bij mensen zonder dat je iets hoeft te vertellen. Hij vertelde een aantal dingen die gewoon helemaal klopte. Ik weet ook dat hij goed is in wat hij doet maarrrrrrrr het gevaar is dat je al snel geneigd bent om Alles te geloven wat iemand zegt. Waardoor het gevaar ontstaat dat je gaat leven naar wat een ander voorspeld of beweert. Zo begon hij over een onderwerp waar ik heel gevoelig voor ben. De dingen die hij vertelde klonken mij zo negatief in de oren en klopten niet met mijn gevoel.

Zo vertelde hij me dat mijn Soulmate geen blijvende soulmate was. Hij legde uit dat je soulmates had die op je pad komen om je iets te leren en dan ook weer verdwijnen. Nou omdat ik wist dat hij veel dingen goed aan kon voelen, ging ik ter plekke aan mezelf Twijfelen. En thuis schoot ik in een Angstbui waarbij ik m'n ogen uit m'n kop heb gejankt. Ik voelde angst en twijfel bij mezelf, helemaal omdat ik wel een goed gevoel had bij die man. Maar ik was het niet eens met het laatste deel dat hij vertelde. Ik ben een gedachterapport gaan maken en al snel kwam ik uit die angstbui.

Tijdens het schrijven merkte ik dat dit een Test voor mij was. Was het niet zo dat ik de dag ervoor nog gevraagd had om hulp van God in het proces van mij om meer in mijn eigen kracht te komen, bij mezelf te blijven en meer in mezelf te geloven? Zo zag ik in dat ik bijna die man eerder wilde gaan geloven dan mezelf en wat m'n gevoel me vertelde. Ik kreeg last van m'n Ego en zag mezelf als minder dan die man, want zulke dingen aanvoelen als hij kon ik niet. Dus ja wie zou er dan eerder gelijk hebben, hij of ik? En toen schoten 2 eerdere ervaringen door m'n hoofd ivm m'n dokter en tandarts die ik vroeger eerder geloofde dan mijn eigen gevoel omdat ik dacht dat zij het beter wisten omdat ze er voor geleerd hadden. Maar mijn gevoel zat toen wel goed en zo vertrouw ik niet klakkeloos meer iedereen al hebben ze nog de juiste papieren op zak hahahaa.

Afijn, ik besefte dat ik hetzelfde met die man deed, hem boven mezelf plaatsen en m'n eigen gevoel vanuit m'n angstbui...verloochenen !!!Ik had kunnen luisteren naar die ene man en kunnen gaan geloven wat hij vertelde over mijn Soulmate, breken met m'n Soulmate omdat hij gezegd had dat het geen Blijvende Soulmate zou zijn of....bij mezelf blijven, in mijn eigen kracht blijven staan en ....vooral in mezelf blijven geloven. En dat laatste heb ik gedaan, het was Mijn creatie dat ik mijn Soulmate gevonden had, het is mijn creatie dat het mijn blijvende Soulmate is en niet die van een ander. En zo bleef ik trouw aan mezelf en mijn eigen creaties, mijn Waarheid, het geloof in mezelf en zo verdween die angstbui ook weer net zo snel als hij gekomen was.

Maar het mooiste van deze ervaring vond ik dus dat ik dit zelf gecreeerd had. Ik wilde meer in m'n eigen kracht staan, meer geloven in mezelf en bij mezelf blijven en ik kreeg een test van het Universum, en dat was die ervaring met die man die verteld had dat mijn Soulmate geen blijvende soulmate was. En zo kwam ook deze creatie dus uit, welliswaar op een hele pijnlijke manier maar toch...hij kwam uit hahhaaha. En zo ben ik die man ook weer dankbaar voor deze angstige ervaring want zonder hem had ik deze ervaring niet meegemaakt. Zoe zie je dat je van iedereen kan leren die op je pad komt.

En zo creeer ik eigenlijk de laatste tijd meer vanuit mijn BewustZijn. Ik heb wel gemerkt dat je op moet passen met wat je creeert want soms hoef je maar 1 seconde aan iets te denken, of het nou negatief of positief is, het kan uitkomen voordat je er erg in hebt!! Weet dus wat je creeert of wenst of een ander toewenst, ook die dingen komen vaak eerder uit dan je denkt.

Let wel op je intentie als je iets creeert, blijf zuiver en vraag jezelf eerst eens af of het iets is dat je echt nodig hebt voor je ontwikkeling. Eigenlijk kan je van alles gaan creeren via je gedachtekracht maar ik heb gemerkt dat de krachtigste creaties voor mij zijn: Ik creeer meer Geloof in meZelf, ik creeer dat ik in mijn Eigen Kracht blijf staan en ik creeer dat ik bij meZelf Blijf. Meer dan dit heb ik niet nodig want als ik Geloof in mezelf, in mijn eigen kracht blijf en vooral bij mezelf blijf, dan kan Ik de Hele Wereld aan. Dan kan Niemand me meer wijs maken dat wat ik Geloof en waar ik voor sta Onzin of Onjuist is.

Ik blijf liever bij mijn eigen waarheid, zo creeer ik een mooi leven voor mezelf, iets wat weinigen nog durven omdat ze bijna nergens meer in durven te geloven. Mensen die niet meer geloven dat er ergens voor hun de juiste spirituele partner rondloopt, die niet meer geloven in langdurige relaties. Helaas kan je niet zeggen dat wat zij denken onwaar is want vanuit hun belevingswereld is het de Waarheid wat zij denken. Zij creeren hun eigen wereld door de manier van hun denken. Als iemand ergens niet in geloofd, hoe kan het dan anders dan dat wat zij denken of uitspreken, gaat leven?

Ik heb nog wel een voorbeeld van een creatie die half is uitgekomen. Ik had een gezwel op mijn vinger zitten die zo groot was dat ik er aan geopereerd moest worden. Die chirurg heeft bij het opereren mijn zenuw bloot gelegd en mijn vingertop deed dus niet meer wat ie normaal moest doen. Ik kon niet meer typen met die vinger, de signalen van mijn hersenen bereikten die vintertop niet meer. Een hele vreemde ervaring voor mij en een heel vreemd gevoel. Want ik voelde daar niets maar ook weer wel, een beetje een soort verdovingsachtig gevoel, zoiets als een verdovingsprik van de tandarts.

Na een paar maanden was dat gevoel in mijn vingertop nog niet terug en die chirurg vertelde dat het blijvend zou kunnen zijn dat dat gevoel niet terug. Nou daar nam ik dus geen genoegen mee, als zij niets meer voor me konden doen, dan moest ik het zelf maar gaan proberen dacht ik. En zo begon ik moedig aan mijn volgende creatie en ging vanuit mijn tenen creeren dat ik mijn vingertop weer kon gebruiken zodat ik in ieder geval weer kon typen. Het heeft wel even geduurd, deze creatie kwam niet binnen een week uit hahaha maar met een maand of zo kon ik weer typen.

Op dat moment was ik al zo blij dat ik weer kon typen en toen ben ik opgehouden met verder creeren. Het gevoel aan de rechterkant van mijn vinger, onder die top, is nog niet terug maar ik ben al blij dat het terug is in die vingertop. Ik denk dat als ik elke dag met deze creatie bezig zou gaan dat het misschien wel zou lukken om dat gevoel helemaal terug te krijgen maar ik laat het er gewoon bij want ik ben nu wel tevreden zo. En zo heb ik nu een blessure opgelopen aan mijn voet, ik creeer de pijn weg maar helaas lukt het me niet om het weg te krijgen. Ik denk dat het komt omdat ik niet vaak genoeg bezig ben met deze creatie en het dus ook niet vanuit mijn hart komt. Ik zal wat beter m'n best gaan doen hahaha. Dus zo zie je maar dat niet al mijn creaties 123 lukken en dat hoeft ook niet. Soms willen we dingen Te snel terwijl alles toch op zijn tijd komt voor ons. Dus ik heb geduld met mezelf en weet dat ook mijn voet weer zal genezen als ik dat echt wil.

Als je niet geloofd dat er voor jou een ware rondloopt, waarom ben je dan wel op zoek of verlang je naar die ware? Je geloofd er toch niet in, dus waarom zou het Universum jou iets geven waar je niet in geloofd? Snap je me? Je moet je denken en het geloof in jezelf dus veranderen om datgene wat je echt wilt creeren, daadwerkelijk te kunnen creeren. Ik denk liever wat groter, ik heb genoeg duistere dingen in mijn leven meegemaakt. Ik heb genoeg in armoede en eenzaamheid geleefd, al die momenten waren nodig voor mij om mezelf en mijn eigen kracht terug te vinden. Te geloven in mezelf en bij mezelf te bljven, hoe moeilijk dat soms ook is in een maatschappij als waarin wij leven.

Veel mensen willen je hun mening opdringen, anderen willen weer vanuit hun Ego een Leraar of Meester zijn voor anderen, zo lang mogelijk geld verdienen aan anderen door ze te doen geloven dat zij je wel zullen helpen. Als je er voor kiest om een Leraar of Meester te laten helpen, pas er dan voor op dat je geen volgeling wordt van die persoon. Blijf afwegen of hetgeen die persoon zegt wel overeen komt met je eigen gedachtes en gevoelens. En besef heel goed dat er geen Leraars of Meesters bestaan, je bent je eigen Leraar en je eigen Meester.

Als je een ander klakkeloos gaat volgen dan ben niet jij aan het creeren maar de ander en jij bent dan aan het meeliften op de ander zijn kracht. En wij zijn geen volgelingen van wie dan ook, wij zijn het evenbeeld van God en God is de Schepper. Ik creeer voor mezelf wat voor Mij belangrijk is. Anderen die misschien niet op mijn Bewustzijnsniveau zitten zullen misschien wat ik belangrijk vind, niet zien als belangrijk. Maar dat is vanuit hun visie en niet de mijne, en ik moet oppassen dat ik me niet laat meetrekken want dan zal ik al snel in andermans creatie komen te zitten dan de mijne.

Als je even stil blijft staan bij wat ik hier heb geschreven dan moet je je eens afvragen wat we met z'n allen zouden kunnen doen. Als we allemaal in onze Eigen Kracht gaan staan en via onze GedachteKracht een betere wereld creeren dan zou de wereld er fantastisch uit kunnen zien. Nu hoor ik sommige mensen al denken: ja maar dat zal toch nooit lukken!!! En dan zeg ik tegen jou die deze gedachte Nu omhoog laat komen en laat leven: Jij creeert Jouw eigen wereld door Jouw manier van Denken, als jij denkt dat het Nooit zal lukken dan.....lukt het ook niet. Jouw gedachtes zullen dan uitkomen en zo zal het voor jou dus jouw waarheid zijn want jij Geloofde er blijkbaar niet sterk genoeg in dat wij dit met z'n allen kunnen bereiken en zo geloof je dus ook niet in je eigen Kracht en ....jezelf. Als er iemand is die je hard nodig hebt in deze wereld, dan ben jij dat Zelf wel !!! Als jij al niet in je eigen kracht en kunnen geloofd, waarom zou een ander dat dan wel doen?

We zijn allemaal 1, we zijn allemaal gelijk, we hebben allemaal dezelfde gevoelens, stemmingen maar ook dezelfde .....krachten. Deze zin heb ik ergens gelezen en het sluit precies aan op mijn gedachtes: Denken is krachtig als je het gebruikt zoals het bedoelt is: op een Scheppende manier !!!!! God heeft ons naar zijn evenbeeld gecreeerd, God is de Schepper, en zo zijn wij allemaal mede Scheppers, we kunnen meer dan we Nu misschien Denken. Geloof in jezelf en je kan alles bereiken wat je Echt wilt. Of dat nou te maken heeft met werk, relaties, je gezondheid.......alles is mogelijk. Dingen lukken niet altijd, hou daar ook rekening mee, vergeet niet dat je op zo'n moment niet genoeg in jezelf geloofde en het de volgende keer vast beter gaat. Ik creeer, creeer je met mij mee ?

In het volgende gedicht kan je zien hoe ik mijn trasformatieproces gecreerd heb tot een succes

in Eenzaamheid heb ik alle aangeleerde en overgenomen overtuigingen weer kunnen afleren

in Eenzaamheid heb ik ontdekt wat mijn eigen normen en waarden zijn

in Eenzaamheid heb ik mijn eigen mening weer kunnen vormen

in Eenzaamheid heb ik de kracht die ik in vroegere situaties uit handen heb gegeven teruggewonnen

in Eenzaamheid heb ik mijn angsten overwonnen

in Eenzaamheid heb ik geleerd me los te maken van verwachtingen

in Eenzaamheid heb ik ontdekt dat het ook fijn is om bij anderen te zijn

in Eenzaamheid heb ik ontdekt hoe sterk ik in werkelijkheid ben

in Eenzaamheid heb ik ontdekt dat ik vroeger leefde vanuit mijn EgoZelf en Nu vanuit mijn GodZelf

in Eenzaamheid heb ik ontdekt dat ik pas perfect ben als ik beide kanten in mezelf accepteer, de Lichte Positieve kant maar ook de Duistere Negatieve

in Eenzaamheid heb ik ontdekt hoe Mooi ik in werkelijkheid ben en altijd al was voordat ik anderen ging geloven

in Eenzaamheid heb ik geleerd wat het is om Onvoorwaardelijk van meZelf te Houden

in Eenzaamheid heb ik geleerd hoe fijn het is om bij meZelf te zijn, het is fijn om bij meZelf Thuis te komen.....

het leven is wat we er Zelf van maken....hou van jeZelf zoals je bent....je bent het meer dan Waard

 

Geschreven op 3 maart 2005

Ondertussen zijn we weer een paar maanden verder en merk ik dat mijn gedachtekracht wel enorm sterk aan het worden is. Ik ben nog bewuster van mijn denken geworden, ik merkte dat mijn negatieve gedachtes soms wel heel snel werkelijkheid werden. Grappig want zo heb ik mezelf jaren geleden anorexia en boulimia aangepraat. Ik zag er goed uit, slank maar vond dat ik een buikje had. Elke dag zei ik dit wel ontelbaar keer tegen mezelf tot het mijn werkelijkheid werd en ik eerst graatje mager werd. Jaren later bleef ik zeggen dat ik een buik had, dikke benen en heupen tot ook dat m'n werkelijkheid werd. Zo creerde ik dus een ziektebeeld voor mezelf door elke dag tegen mezelf te zeggen dat ik een buikje had en dik was.

Ik haal dit voorbeeldje aan om je duidelijk te maken hoe het creeren werkt. Creeren werkt door herhaaldelijk dingen tegen jezelf te zeggen. Als je het maar lang genoeg zegt en gelooft dan komt het zeker uit. Zo werkt het creeren dus ook als je elke dag tegen jezelf zegt dat je lelijk bent, op een gegeven moment heb je het zo vaak gezegd dat je het ook echt geloofd en zo heb je dan gecreeerd dat je je lelijk voelt. Als je elke dag tegen jezelf zegt dat je vriend of vriendin vreemdgaat terwijl het eigenlijk helemaal niet zo is, ga je dat ook geloven en je gedragen naar wat je geloofd. Je zal je partner beschuldigen van vreemdgaan, net zo lang totdat het ook echt gebeurd.

Zeg je elke dag tegen jezelf dat je niet kan loslaten, ga dan eens elke dag een paar keer zeggen dat je kan loslaten. Zeg je elke dag tegen jezelf dat je geen leukere of betere baan kan vinden, ga dan elke dag een paar keer zeggen dat je een baan zal vinden die bij jou past. Zeg jij elke dag dat er geen ware voor jou rondloopt, ga dan elke dag een paar keer tegen jezelf zeggen dat je iemand aan zal trekken met dezelfde trilling/bewustzijnsniveau als dat jij hebt. Durf te geloven dat alles wat jij echt wilt, uit kan komen. Laat je niet weerhouden door anderen hun negatieve creaties en gedachten, volg je hart, het zal je geven wat je nodig hebt.

Bekijk nu eens je gedachten eens goed, de meeste mensen creeren alleen maar negatieve dingen in hun leven. Als je beseft hoe het negatief creeren werkt, dan kan je ook de overstap maken naar positief creeren. Ben jij iemand die elke dag tegen zichzelf zegt dat je niet kan stoppen met roken, ga dan eens een week lang zeggen: ik kan stoppen met roken en kijk dan maar eens wat er gebeurt. Zeg je elke maand als je ongesteld bent dat je zoveel pijn hebt en chagerijnig bent, ga dan elke maand als je ongesteld bent zeggen: ik heb geen pijn en ik ben niet chagerijnig. Zeg jij altijd tegen jezelf dat je je Leeg of niet compleet voelt, ga dan elke dag een paar keer zeggen dat je heel en compleet bent en kijk maar of je je dan nog leeg voelt.

Het werkt met alles zo, elke negatieve gedachte kan je omzetten in een positieve. Helaas zijn we het zo gewend om negatieve dingen te creeren in ons leventje maar het is tijd om daar verandering in te brengen. Het is makkelijker dan je denkt, je verandert gewoon je gedachte in iets positiefs en je gaat dit vanuit je hart en ziel creeren. Je zal zien dat als je in jezelf geloofd, je creaties heel snel uit zullen komen. Geloof je niet in jezelf dan zal je creatie ook niet uit komen. Maar treur niet als het niet lukt, je hebt ook niet in 1 minuut geleerd hoe je moet lopen hahahaa dus geef het niet meteen op na je eerste poging. Zelf bij mij lukt het niet altijd en dat komt dan alleen maar omdat ik er niet genoeg in geloof of me inzet voor die creatie.

We creeren allemaal onze eigen werkelijkheid, de mensen om ons heen, de ervaringen, de plek waar we werken, de ruzies, liefdeloze relaties, we creeren dat allemaal met onze (meestal negatieve) gedachten!!! Ik vraag God of het Universum regelmatig om hulp bij het creeren, tja samen zijn we nog sterker hahahaa, en ik merk dat als ik hun hulp inroep, mijn creaties wel heel snel uitkomen. Ik leef steeds meer en meer vanuit mijn Godzelf/Hogere Bewustzijn en kan hier vanuit steeds beter creeren. Ik merk dat ik vanuit dit 5d bewustzijn meer in mezelf geloof dan wat dan ook. En hoe vaker een creatie uitkomt, hoe meer geloof ik heb in een volgende creatie.

Ik creeer dat Jij jezelf Nu belangrijker maakt dan wie dan ook en voor JeZelf durft te kiezen want jij bent het meer dan waard om de kracht van het Scheppen te ontdekken. En die kracht zit In jou, in mij en in iedereen, durf je dromen uit te laten komen........

Liefs Ivy

 

Zoals er zowel goed als slecht gezelschap is, zo is er ook zowel goede als slechte eenzaamheid.