Chakra's

Geschreven op zondag 18 en maandag 19 mei 2003
 
Homepage
 
Begeleiding
 
Tarieven
 
Transformatie
 
Transformatie
 
Links
 
Contact
 
 
KRUINCHAKRA


DERDE OOG


KEELCHAKRA


HARTCHAKRA


ZONNEVLECHT


STUITCHAKRA


WORTELCHAKRA

Een paar maanden geleden kreeg ik opeens te maken met vreemde gevoelens in mijn lichaam. Het gevoel kwam uit mijn buikstreek. Ik wist echt niet wat het was maar het was wel een heel heftig gevoel. Het maffe was dat het constant aan bleef houden dat gevoel, al had ik er soms zo genoeg van, het hield maar niet op. Ik dacht dat het misschien te maken had met een verliefdheid omdat het aanvoelde als vlinders in je buik.

Ik had al vaker gehoord over Chakra's maar wat het echt was of inhield, wist ik niet. Ik had van 2 verschillende mensen gehoord dat ik eerst moest Aarden. Wat dat te betekenen had wist ik toen ook niet hoor hahaha. Ik dacht dat ik een te Zweverig typje was omdat mijn grootste hobby Spiritueel Groeien is. Ik laat me regelmatig masseren door een Natuurgeneeskundige.

Zij was 1 van die mensen die zei dat ik eerst moest Aarden. Bij de eerste massage heeft ze bijna de hele tijd aan mijn benen en voeten besteed. Snapte er niets van maar toen ik de volgende dag op de bank zat begon ik het te snappen. De Kriebels die ik in mijn buik voelde, verplaatsten zich heen en weer nu van mijn buik naar mijn benen en voeten. Toen ik dit een week later aan haar vertelde zei ze dat ik aan het Aarden was.

Ik vond het wel een heel heftig gevoel hoor moet ik zeggen. Ik durf het bijna niet te zeggen hahha maar doe het lekker toch. Als ik moet omschrijven hier hoe het voelt, dan kom je er het dichtst bij door te denken aan het gevoel dat je hebt bij een Orgasme. Het enige verschil hierbij is, bij mij dan, dat het maar door blijft gaan dat gevoel.

Ik voel het echt constant, nu dus al maanden. Het is soms iets minder en dan weer op een andere plek heftiger te voelen. Ik ben nl heel leergierig als het om spirituele zaken gaat en ben me suf gaan lezen op het internet. Ik kwam uit bij Chakra's en las dus over wat ik voelde en hoe het in elkaar zat.

Het mooie van de massages die ik elke week kreeg, was dat ik me steeds lekkerder ging voelen zoals ik al verwacht had. Ik begon m'n andere Chakra punten ook te voelen. M'n Zonnevlecht, Hartchakra, Keelchakra, Derde Oog en Kruinchakra. M'n Kruinchakra is de Chakra die ik het minst voel. Heb het tot nu toe 1 x meegemaakt dat ik het voelde en eerlijk het voelde alsof ik in de Hemel beland was.

Naar mijn Weten ben ik daar ook geweest, het is voor mij een andere Dimensie geweest dan waar ik was toen ik voor het eerst uit mijn lichaam trad. Maar dat is weer een ander verhaal hahaha dat ik uitleg binnenkort bij de link Uittreding. Ik was en wenste echt op dat moment dat het gevoel voor altijd zou blijven. Helaas ging het ook weer weg en heb ik nog niet het geluk gehad dat het weer terugkomt op die plaats.

Al m'n andere Chakra's voel ik constant, ik heb het gevoel geaccepteerd en kan er ook ontzettend van genieten. Soms lig ik krom want dan is het te heftig maar ook dat hoort er voor mij nu bij. Ik zou niet meer zonder willen, ik vind het juist heel fijn dat ik mijn Chakraenergie nu kan voelen. Ik begrijp nu ook veel en veel beter hoe het nou toch komt dat ik net een spons andermans energie opslurpte.

Dit was voor mij lange tijd een probleem omdat ik graag gelukkige mensen om me heen zie. Voel ik negatieve energie dan zal ik dat al snel opslurpen en helaas ben ik tot kort geleden nooit in staat geweest die energie van anderen weer uit me te krijgen. Bleef dan ook lang met anderen in mijn hoofd zitten. Gelukkig weet ik nu dat de energie binnen komt via je Zonnevlecht.

Nu heb ik ongeveer 2 weken geleden van mijn masseuse geleerd hoe ik me kan afsluiten voor anderen hun energie. Ik heb hier nl nogal veel last van als ik naar buiten ga of in grote ruimtes ben met veel mensen. Hoe meer ik er mee bezig ben, hoe beter ik er mee leer om te gaan. Ik vraag nu ook vaker aan mensen of ze zich rot, boos etc voelen.

Dit omdat ik nog regelmatig vergeet dat ik andermans gevoel opslurp en dus te vaak de neiging heb om te denken dat het mijn gevoel is. Voor mij waren veel gevoelens nl niet te verklaren maar nu gaat het allemaal veel makkelijker en wat nog leuker is: ik krijg meer uit mensen nu want ze vertellen me toch vaak eerlijk waar ze mee zitten, wat voor mij weer een bevestiging is dat ik ze goed aanvoel.

Aangezien ik pas sinds enkele maanden bekend ben met Chakra energie, kan ik er niet al te veel meer over vertellen dan wat ik hierboven heb geschreven. Ik heb een aantal dingen over Chakra's opgezocht op het net en dat wil ik hier toch bij plaatsen want het is heel interessant om allemaal te weten.

Lees hier verder

 

 

Ga niet waar de weg je leidt, maar ga waar geen pad is en laat je eigen spoor achter.