2012

Geschreven 6 december 2006 + aanpassingen 2010
 
Homepage
 
Begeleiding
 
Tarieven
 
Transformatie
 
Transformatie
 
Links
 
Contact
 
 

Ik ben pas op de hoogte van 2012 sinds 2003. Iedereen heeft zijn eigen gevoelens / gedachtes erover en veel hiervan kan je teruglezen op het internet. De meest voorkomende was dat de wereld dan zou vergaan, dat buitenaardse wezens ons zouden komen redden of vernietigen.

Zelf geloof ik eerder dat 2012 het moment zal zijn dat er genoeg mensen het Transformatieproces (ik noem het ook het Goddelijk Plan en de Opdracht van God), Innerlijk Voltooid zullen hebben en hun Bestemming (Gods Koninkrijk / Hemel op Aarde) bereikt zullen hebben. Op dit moment leeft en handelt het overgrote deel van het Collectieve Bewustzijn nog teveel vanuit Angst, hoe meer Angsten wij Loslaten hoe meer Liefde er In ons zal ontstaan. Wanneer de Extreem aanwezige Angst In ons meer losgelaten ontstaat er meer ruimte voor Liefde. De Angst Transformeert dus in Liefde en hierdoor ontstaat er een Balans In ons wat er weer voor zorgt dat er ook in de wereld meer balans ontstaat.

Hoe meer mensen de Verantwoordelijkheid opnemen om de Eigen Angsten Los te laten, op Eigen Kracht de Stappen zetten die Nodig zijn voor de Geestelijke Ontwikkeling en het Innerlijk Proces Voltooien, de sneller de Angst Energie op Aarde zal transformeren naar een Liefdes Energie en wij met z'n Allen zorgen voor meer Balans. Meer Balans houd in Meer Onvoorwaardelijke Liefde, Meer Vrede, Meer Vreugde en Meer Vrijheid.

Nog steeds heerst er teveel Oorlog op deze wereld en wij kunnen hier pas een eind aan maken als we de Oorlog In onszelf stoppen door Vrede te sluiten met ons Zelf, met ons eigen Angst-Ego / Innerlijk Beschadigd Kind dat vanuit Angst zeer Destructief is naar zichzelf en de omgeving. Iedereen heeft de Verantwoordelijkheid zichZelf te Genezen en te Be-Vrij-den uit die Gevangenis waarin ons Eigen Angst-Ego ons Gevangen houd. Alle Oude Angsten, Destructieve Gedrags-Patronen en Oude Overtuigingen die ons Belemmeren te zijn wie we Werkelijk Zijn, ons belemmeren onze Dromen te Creeren en onze Bestemming te bereiken, zullen eerst Losgelaten dienen te worden eer wij zelf Echt Vrij kunnen Zijn en Vrede in onze Harten kunnen voelen.

Onze eigen Gedachtes hebben een ongelooflijke Kracht en hiermee kunnen we zoveel Moois Creeren. Het Angst-Ego is Verslaafd aan het creeren van Nachtmerries maar hoe meer angst jij loslaat hoe meer je zal zien dat je Ziel/God-Zelf de allermooiste Dromen kan creeren. Af en toe vind ik het gewoon eng hoe snel mijn Dromen en Creaties uitkomen, het is net alsof je kan toveren. De Grote Dromen/Creaties hebben wel wat meer tijd en Geduld nodig maar zolang je blijft geloven zal het op het Juiste Moment Manifesteren op Aarde.

Het is al jaren mijn droom om op het Juiste Moment in het Fysieke Samen te Zijn met mijn tweelingziel en meer Vrede en Liefde op Aarde te Creeren. Hoe zwaar en Onmenselijk dit proces soms ook kan zijn en is geweest in de afgelopen jaren, ik Blijf Geloven en Vertrouwen dat ik mijn Dromen kan Manifesteren. Het is namelijk dezelfde Scheppings-Kracht die God bezit en aangezien ik en alle mensen op Aarde kinderen van God zijn, kunnen wij allemaal net zo Scheppen/Creeren als God....als we maar Echt Geloven in ons Zelf!!! Wij kunnen er Samen voor zorgen dat die Overheersende Angst en Oorlog (Macht en Controle) op Aarde Transformeert in meer Onvoorwaardelijke Liefde en Vrede (Overgave).

Ik ben van mening dat wat er dus te gebeuren staat in 2012, dat dat NU al gaande is. De mensheid is Ziek en dat zie je ook aan de Aarde, die is ook Ziek. Hoe meer wij onszelf Genezen hoe meer de Aarde zal Genezen. Denk dus a.u.b. niet dat je niets hoeft te doen en dat alles in 2012 wel goed komt of eindigd, wij hebben Meer mensen Nodig die de Moed hebben om hun Verantwoordelijkheid te Dragen en hun Stappen te maken. Deze mensen zullen uiteindelijk als Goed Voorbeeld Dienen voor dat deel van de mensheid die vanuit hun Oude Angst nog steeds Denken dat er toch nooit iets zal veranderen op deze wereld en zich vanuit hun eigen angst blijven Vastklampen aan hun Oude Destructieve en aan Macht en Controle Verslaafde Angst Ego. Deze mensen zijn zich er nog steeds niet Bewust van dat ze op die manier de Angst / Oorlog in stand houden hier op Aarde en er pas Echt iets zal veranderen als er Genoeg mensen het Innerlijk Proces Voltooid hebben en zichzelf be-Vrij-d hebben. Dus Verbeter de Wereld en Begin NU bij jeZelf en wacht niet tot 2012 we leven NU!!!!!

Liefs ChildofGod - Ivy

Kleine update: 17 feb 2008

Ik heb mijn paspoort verlengd en toen ik hem thuis zat te bekijken viel mij op dat mijn paspoort geldig is tot.....21-12-2012 (er wordt algemeen aangenomen dat het einde van de Maya kalender plaatsvindt op 21-12-2012).

Liefs ChildofGod - Ivy

 

 

Hoelang mag ik nog leren?
De Wijze is niet iemand die alle antwoorden heeft.
De Wijze is iemand die geen vragen meer heeft.
Zolang je nog vragen hebt, voel je vrij om te leren.

Albert Sonnevelt