Inleiding Ivy's Spirituele Ontdekkingsreis 2

2007

 
Homepage
 
Begeleiding
 
Tarieven
 
Transformatie
 
Transformatie
 
Links
 
Contact
 
 

Mijn ontwikkeling na de ontmoeting met mijn soulmate en mijn passie

Ruim 3,5 jaar geleden ontmoette ik mijn soulmate (tweelingziel/zielsliefde) en ging mijn spirituele ontwikkeling als een sneltrein. Ik leerde in nog geen 2 jaar tijd meer dan ik ooit in mijn hele leven geleerd had. Ik liet veel oude angsten los en ging de opdracht aan met hem te leren wat Onvoorwaardelijke Liefde is.

De eerste 2 jaren verliepen vrij soepel maar toen kregen we te maken met een wel heel moeilijke fase in het transformatieproces, nl het Ego loslaten. Dit zorgde voor veel onbegrip tussen mij en mijn soulmate maar op een of andere manier heeft mijn Hoger Zelf mij altijd de antwoorden weten te geven hoe daar mee om te gaan.

Het was en is soms geen pretje, iets wat iedereen die bekend is met een tweelingziel/soulmate wel kan beamen. Geestelijk ben je al samen en weet je dat je die ander nooit meer kan verliezen maar op Aards niveau is het voor velen Nu nog niet het juiste moment om samen te zijn. Ik heb in de afgelopen jaren ontzettend veel tweelingzielen/soulmates gesproken.

Ik kwam er achter dat bij bijna iedereen het proces hetzelfde verliep, dat we door dezelfde fases heengingen en dezelfde lessen aan het leren waren. Het enigste verschil was dat we die fases en lessen in een andere volgorde en tijdsduur ervaarden. Als ik mensen spreek over het tweelingzielen/soulmates/transformatieproces is er altijd Herkenning, zowel bij mij als bij de ander.

Omdat ik zelf mijn tweelingziel/soulmate heb ontmoet kon ik me goed voorstellen waar mensen mee zaten als ze vertelden hoe moeilijk ze het aantrekken en afstoten tussen tweelingzielen/soulmates vonden. Mede dankzij de verbinding met mijn Hoger Zelf kon ik vele mensen die problemen ondervonden met hun tweelingziel een beetje inzicht bieden waardoor ze zelf weer verder konden. Al jaren sta ik vrij sterk in mijn eigen kracht, de enigste die mij soms toch omver kon krijgen was mijn tweelingziel/soulmate. Het is mijn passie om mensen te helpen die bezig zijn met hun eigen geestelijke ontwikkeling en midden in het tweelingzielen/soulmates proces zitten.

Ik help anderen graag op weg door wat inzicht, begeleiding en Licht te bieden. In dit proces is het een feit dat we heel veel moeten transformeren op Eigen Kracht maar dit proces leert ons ook dat we soms best wat hulp mogen Ontvangen als we zelf de dingen niet meer Helder kunnen zien. Mijn eigen ervaringen kan je hier lezen, ik deel ze graag met jou want wie weet schijn ik daarmee juist wel wat van mijn Licht op jouw pad waardoor jij dat pad misschien weer wat Helderder gaat zien.

Liefs Ivy

 

 

 

Als je iemand ontmoet, onthoud dan dat het een heilige ontmoeting is.
Zoals je hem/haar ziet, zo zul je jezelf zien.
Zoals je over hem/haar denkt, zo zal je over jezelf denken.
Vergeet dit Nooit, want in hem/haar zul je jezelf TERUGVINDEN of VERLIEZEN.

J. Krishnamurti